Εχει η πλαση κοκκινησει σημερα, εχουμε γινει σαν Μεξικο σε Αμερικανικη σειρα και η μυτη μου υποφερει απο τα φτερνισματα.
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

The Black Hole
Καταχωρήθηκε 23 Απρίλιος 2024 - 17:45
Καταχωρήθηκε 23 Απρίλιος 2024 - 18:27
εδω βρεχει
Καταχωρήθηκε 23 Απρίλιος 2024 - 23:38
Νόμιζα ότι το παράθυρο είχε απόχρωση πορτοκαλί, βγήκα έξω και σοκαρίστηκα, ο ουρανός είχε γίνει σαγκουινί..
Όσοι ζουν στη σκιά δεν τους θωρεί κανείς...
Μπρεχτ
Καταχωρήθηκε 24 Απρίλιος 2024 - 17:48
Καταχωρήθηκε 26 Απρίλιος 2024 - 10:53
Ο ηρωας που χρειαζομαστε
Καταχωρήθηκε 30 Απρίλιος 2024 - 12:22
Ο ηρωας που χρειαζομαστε
Youtube Video
ααααχχχ ΑΝΟR LONDO .....
PTSD αγαπη μου ελα παρε με απο εδω!!!!
Καταχωρήθηκε 07 Μάιος 2024 - 21:42
για πειτε τιποτα βρε παιδια! Καλο Πασχα, ακομα προετοιμαζομαι ψυχολογικα που δουλευουμε αυριο
that's a dude!
Καταχωρήθηκε 08 Μάιος 2024 - 09:29
για πειτε τιποτα βρε παιδια! Καλο Πασχα, ακομα προετοιμαζομαι ψυχολογικα που δουλευουμε αυριο
Σε τι δουλεύεις; τελος η σχολη; αχ πως περναν τα χρόνια...
Πολυ φαϊ χωρις λογο και αιτία...και αν και ξεκιναμε δευτερα εμεις σχολεια δν εχω καμια ορεξη γιαυτο το τελευταίο 2βδομαδο
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από GhostPrince: 08 Μάιος 2024 - 09:30
Καταχωρήθηκε 08 Μάιος 2024 - 09:31
Σε άλλα νέα η σειρά του fallout είναι πάρα πολύ καλή. Τρομερό casting και πολύ καλή απόδοση του σύμπαντος του παιχνιδιού.
Δυο πραγματα μονο δεν μου αρεσαν στη σειρα, το ενα ειναι οτι δεν εδειξε ουτε ενα deathclaw ή εναν super mutant ή εστω ενα radscorpion ενω με το ζορι εδειξε ενα brahmin, και επικεντρωνοταν μονο στα ghouls και τα radroaches.
Το αλλο ειναι τι εκανε με την Vault-Tec.
Περα απο αυτα ομως ηταν οντως παρα πολυ καλη σειρα, και εκεινη η σκηνη στο πρωτο επεισοδιο που μας δειχνει την αρχη ηταν καταπληκτικη.
Με αυτη τη σειρα και με το επισης παρα πολυ καλο fan made Nuka Break που ειχε βγει πριν καμια δεκαρια χρονια το Fallout εχει δυο στα δυο στις live action σειρες!
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Kain: 08 Μάιος 2024 - 09:32
Καταχωρήθηκε 08 Μάιος 2024 - 12:44
Δυο πραγματα μονο δεν μου αρεσαν στη σειρα, το ενα ειναι οτι δεν εδειξε ουτε ενα deathclaw ή εναν super mutant ή εστω ενα radscorpion ενω με το ζορι εδειξε ενα brahmin, και επικεντρωνοταν μονο στα ghouls και τα radroaches.
Το αλλο ειναι τι εκανε με την Vault-Tec.
Spoiler:
Περα απο αυτα ομως ηταν οντως παρα πολυ καλη σειρα, και εκεινη η σκηνη στο πρωτο επεισοδιο που μας δειχνει την αρχη ηταν καταπληκτικη.
Με αυτη τη σειρα και με το επισης παρα πολυ καλο fan made Nuka Break που ειχε βγει πριν καμια δεκαρια χρονια το Fallout εχει δυο στα δυο στις live action σειρες!
Ο παραγωγός είπε θα βάλει περισσότερα τέρατα αν γίνει δεύτερη σεζόν, ανανεώθηκε οπότε το 2025 που θα βγει.
Τώρα για το premise που λες δεν την ξέρω την ιστορία καθώς δεν έχω παίξει τα παιχνίδια. Από αυτά που είδα λένε τα γεγονότα της σειράς διαδραματίζονται μετά το τέλος του 4 οπότε δεν ξέρω μπορεί να τα συμπεριλάβουν σε επόμενο sequel του παιχνιδιού.
Καταχωρήθηκε 09 Μάιος 2024 - 18:57
Σε τι δουλεύεις; τελος η σχολη; αχ πως περναν τα χρόνια...
Τη σχολή την έχω παρατήσει εδώ και έναν χρόνο σχεδόν και έχω βρει την υγεία μου αχαχαχ
Δουλεύω σε κομιξάδικο στα Εξάρχεια. Starcomics αν λέει τίποτα το όνομα. Άνοιξε δεύτερο μαγαζί και δήλωσα να δουλέψω. Μαζί το ανοίξαμε ουσιαστικά Η βασική δουλειά μου είναι να χειρίζομαι το eshop, αλλά προφανώς κάνουμε και λίγο απ' όλα, εξυπηρέτηση, ετοιμασία παραγγελιών, τακτοποιήσεις, καθαρίσματα κλπ.
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Angel.tze: 09 Μάιος 2024 - 18:58
that's a dude!
Καταχωρήθηκε 09 Μάιος 2024 - 21:05
Εξάρχεια είμαστε τεχνικά, πάνω στη Σόλωνος. Σόλωνος 136 για την ακρίβεια, μαζί με όλα τα άλλα βιβλιοπωλεία αχαχαχ
that's a dude!