Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 33 votes

The Black Hole

• Please log in to reply
94059 replies to this topic

#93856 Kain

Kain

♠️

• Members
  • 219 posts

Posted 23 April 2024 - 17:45

Εχει η πλαση κοκκινησει σημερα, εχουμε γινει σαν Μεξικο σε Αμερικανικη σειρα και η μυτη μου υποφερει απο τα φτερνισματα. :blurah5:

sigELIK.jpg   adorexu7.gif3.png

#93857 Nikolai_Karapetsov

Nikolai_Karapetsov

The soviet petrolhead

• Members
  • 84 posts
  • Locationκαπου στο διαστημα...

Posted 23 April 2024 - 18:27

εδω βρεχει

#93858 SpeedFreak

SpeedFreak

bored of harem

• Members
  • 203 posts
  • Locationκοντα στη μαμακα

Posted 23 April 2024 - 23:38

Νόμιζα ότι το παράθυρο είχε απόχρωση πορτοκαλί, βγήκα έξω και σοκαρίστηκα, ο ουρανός είχε γίνει σαγκουινί.. 

Όσοι ζουν στη σκιά δεν τους θωρεί κανείς...

Μπρεχτ

#93859 Nikolai_Karapetsov

Nikolai_Karapetsov

The soviet petrolhead

• Members
  • 84 posts
  • Locationκαπου στο διαστημα...

Posted 24 April 2024 - 17:48

https://www.tiktok.com/@panpapaioannou/video/7361117397736017184

#93860 Kain

Kain

♠️

• Members
  • 219 posts

Posted 26 April 2024 - 10:53

Ο ηρωας που χρειαζομαστε :8):

Youtube Video

#93861 vectrapearl

vectrapearl

κουρεας ο μεγας...

• Members
  • 534 posts

Posted 30 April 2024 - 12:22

Ο ηρωας που χρειαζομαστε :8):

Youtube Video

ααααχχχ ΑΝΟR LONDO .....

PTSD αγαπη μου ελα παρε με απο εδω!!!! :  :  :

#93862 Angel.tze

Angel.tze

Το perverted υποσυνειδητο μου εχει παντα δικιο

• Members
  • 377 posts

Posted 07 May 2024 - 21:42

για πειτε τιποτα βρε παιδια! Καλο Πασχα, ακομα προετοιμαζομαι ψυχολογικα που δουλευουμε αυριο  :wet2:

8J90AKf.jpg

that's a dude!

#93863 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2,780 posts

Posted 08 May 2024 - 08:32

Αφού ακόμα τρώμε, έχω ένα ταψακι εκμέκ που παλεύω τρεις μέρες τώρα αλλά πολύ σιρόπι ρε αδερφέ μου και λιγώνεσαι οπότε πρέπει να σταματήσεις.

Σε άλλα νέα η σειρά του fallout είναι πάρα πολύ καλή. Τρομερό casting και πολύ καλή απόδοση του σύμπαντος του παιχνιδιού.
rsrGbGx.gif

#93864 GhostPrince

GhostPrince

夢遊病者

• Members
  • 2,156 posts
  • Location ・ω・ 

Posted 08 May 2024 - 09:29

για πειτε τιποτα βρε παιδια! Καλο Πασχα, ακομα προετοιμαζομαι ψυχολογικα που δουλευουμε αυριο  fadeba1b.gif

Σε τι δουλεύεις; τελος η σχολη; αχ πως περναν τα χρόνια... 

Πολυ φαϊ χωρις λογο και αιτία...και αν και ξεκιναμε δευτερα εμεις σχολεια δν εχω καμια ορεξη γιαυτο το τελευταίο 2βδομαδο

Edited by GhostPrince, 08 May 2024 - 09:30.

フカフカ

#93865 Kain

Kain

♠️

• Members
  • 219 posts

Posted 08 May 2024 - 09:31

Σε άλλα νέα η σειρά του fallout είναι πάρα πολύ καλή. Τρομερό casting και πολύ καλή απόδοση του σύμπαντος του παιχνιδιού.

Δυο πραγματα μονο δεν μου αρεσαν στη σειρα, το ενα ειναι οτι δεν εδειξε ουτε ενα deathclaw ή εναν super mutant ή εστω ενα radscorpion ενω με το ζορι εδειξε ενα brahmin, και επικεντρωνοταν μονο στα ghouls και τα radroaches.

Το αλλο ειναι τι εκανε με την Vault-Tec.

Spoiler:

Περα απο αυτα ομως ηταν οντως παρα πολυ καλη σειρα, και εκεινη η σκηνη στο πρωτο επεισοδιο που μας δειχνει την αρχη ηταν καταπληκτικη.

Με αυτη τη σειρα και με το επισης παρα πολυ καλο fan made Nuka Break που ειχε βγει πριν καμια δεκαρια χρονια το Fallout εχει δυο στα δυο στις live action σειρες! :riiight:

Edited by Kain, 08 May 2024 - 09:32.

#93866 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2,780 posts

Posted 08 May 2024 - 12:44

Δυο πραγματα μονο δεν μου αρεσαν στη σειρα, το ενα ειναι οτι δεν εδειξε ουτε ενα deathclaw ή εναν super mutant ή εστω ενα radscorpion ενω με το ζορι εδειξε ενα brahmin, και επικεντρωνοταν μονο στα ghouls και τα radroaches.

Το αλλο ειναι τι εκανε με την Vault-Tec.

Spoiler:

Περα απο αυτα ομως ηταν οντως παρα πολυ καλη σειρα, και εκεινη η σκηνη στο πρωτο επεισοδιο που μας δειχνει την αρχη ηταν καταπληκτικη.

Με αυτη τη σειρα και με το επισης παρα πολυ καλο fan made Nuka Break που ειχε βγει πριν καμια δεκαρια χρονια το Fallout εχει δυο στα δυο στις live action σειρες! :riiight:

Ο παραγωγός είπε θα βάλει περισσότερα τέρατα αν γίνει δεύτερη σεζόν, ανανεώθηκε οπότε το 2025 που θα βγει.
Τώρα για το premise που λες δεν την ξέρω την ιστορία καθώς δεν έχω παίξει τα παιχνίδια. Από αυτά που είδα λένε τα γεγονότα της σειράς διαδραματίζονται μετά το τέλος του 4 οπότε δεν ξέρω μπορεί να τα συμπεριλάβουν σε επόμενο sequel του παιχνιδιού.
rsrGbGx.gif

#93867 Angel.tze

Angel.tze

• Members
  • 377 posts

Posted 09 May 2024 - 18:57

Σε τι δουλεύεις; τελος η σχολη; αχ πως περναν τα χρόνια... 

Τη σχολή την έχω παρατήσει εδώ και έναν χρόνο σχεδόν και έχω βρει την υγεία μου αχαχαχ

Δουλεύω σε κομιξάδικο στα Εξάρχεια. Starcomics αν λέει τίποτα το όνομα. Άνοιξε δεύτερο μαγαζί και δήλωσα να δουλέψω. Μαζί το ανοίξαμε ουσιαστικά  :riiight: Η βασική δουλειά μου είναι να χειρίζομαι το eshop, αλλά προφανώς κάνουμε και λίγο απ' όλα, εξυπηρέτηση, ετοιμασία παραγγελιών, τακτοποιήσεις, καθαρίσματα κλπ.

Edited by Angel.tze, 09 May 2024 - 18:58.

8J90AKf.jpg

that's a dude!

#93868 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2,780 posts

Posted 09 May 2024 - 20:45

Που είναι το μαγαζί angel.tze;
rsrGbGx.gif

#93869 Angel.tze

Angel.tze

• Members
  • 377 posts

Posted 09 May 2024 - 21:05

Εξάρχεια είμαστε τεχνικά, πάνω στη Σόλωνος. Σόλωνος 136 για την ακρίβεια, μαζί με όλα τα άλλα βιβλιοπωλεία αχαχαχ

8J90AKf.jpg

that's a dude!

#93870 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2,780 posts

Posted 09 May 2024 - 21:20

Α κάτσε εκείνο το κομιξαδικο στο φανάρι Σόλωνος και Θεμιστοκλέους; Θα είστε και στο comicdome;
rsrGbGx.gif