Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

The Black Hole
Posted 08 March 2024 - 23:32
Όχι ρε, χρόνια το ξέρω. Απλά σήμερα, αφού έμαθα την είδηση, το θυμήθηκα και το ξανάκουσα.
Δεν είσαι ΤΌΣΟ μεγάλος πια, λέω εγώ!
that's a dude!
Posted 09 March 2024 - 17:27
Να αποδόσω και εγώ τις πρέπουσες τιμές στον Ακίρα Τοριγιάμα.
Αν και δεν έβλεπα Dragonball, αναγνωρίζω ότι ήταν για πολλούς η μύηση στον κόσμο των ανιμέ.
Οι gamers, θυμούνται φυσικά και τα Dragon Quest, τα Tobal και το Chrono Trigger.
Ὧδε ἡ σοφία ἐστίν· ὁ ἔχων νοῦν ψηφισάτω τὸν ἀριθμὸν τοῦ θηρίου, ἀριθμὸς γὰρ ὑπολογιστoῦ ἐστίν· καὶ ὁ ἀριθμὸς αὐτοῦ 1010011010.
Posted 10 March 2024 - 00:12
Για μένα, η ουσιαστική επαφή μου με τον Toriyama ήταν περιορισμένη στο Chrono Trigger. Καταπληκτικά designs και concept art. Ένας από τους πολλούς λόγους που αγαπώ αυτό το παιχνίδι.
that's a dude!
Posted 10 March 2024 - 12:30
δεν ηξερα οτι ειχε συνεργαστει και γι το Chrono Trigger ενδιαφερον.
Ριπ τοριγιαμας , η αλήθεια ειναι οτι χωρις αυτον πιστευω οτι τα anime δε θα ηταν οπως τα ξερουμε σημερα (κυριως τα σονεν).
Posted 10 March 2024 - 12:57
Θεωρώ ότι είναι δεδομένο, ειδικά one piece και naruto. Tο one piece γιατί στην ουσία ξεπατήκωσε τον οτινανισμο του σύμπαντος που είχε το DB, ε και το Naruto γιατί ξεπάτηκωσε τα power upgrades σε βαθμό αηδίας κιόλας!
Εν το μεταξύ αν διαβάσετε τα σχόλια στο Ελληνικό opening φτάνουν σε επίπεδα να τον προσέχεις τον Παντέλο κλπ
Posted 10 March 2024 - 14:31
ολοι εχουμε δει καποια στιγμη αυτο το βιντεο
ποσοι ωμός ξερουν οτι προερχεται απο το theme του Anpanman
ιδου αλλη μια overcoalified εκδοση
Ηταν ο Nikolai στην αχρηστη πληροφορια της ημερας
Edited by Nikolai_Karapetsov, 10 March 2024 - 14:32.
Posted 10 March 2024 - 17:26
Εν το μεταξύ αν διαβάσετε τα σχόλια στο Ελληνικό opening φτάνουν σε επίπεδα να τον προσέχεις τον Παντέλο κλπ
Δεν εχω λογια ....
Posted 11 March 2024 - 22:41
Κρίμα, πρέπει να ήταν και κάτι το ξαφνικό αν κατάλαβα καλά, γιατρός δεν είμαι αλλά έτσι μου φάνηκε.
Ο Τοριγιαμα σημάδεψε γενιές με το DragonBall, επηρρεασε πολύ άλλους μαγκακα και συνετελεσε όσο λίγοι στην διάδοση των anime.
Είδα το DB Super όταν βγήκε αλλά τελευταία έχω μπερδευτεί επειδή διαβάζω ξανά για νέα επεισόδια και δεν ξέρω αν η ιστορία μετά το Super συνεχίζεται και ειλικρινά τι άλλο έχει να δείξει.
Πέτυχα και ένα ωραίο σχετικό βίντεο στο fb και είπα να το μοιραστώ μαζί σας
https://www.facebook.com/share/v/Q2yAtakE4fxFHvxX/
Mormengil συλλυπητήρια για την μητέρα σου και την γάτα σου.

''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.'' Το Σιλμαρίλλιον
My AMV in animemusicvideos.org

Posted 11 March 2024 - 23:17
Παντως διαβαζω στο Xitter οτι αυτο εφερε στην αντιληψη του ευρυτερου κοινου πως πολλοι mangaka δουλευουν τοσο σκληρα που κανουν κακο στον εαυτο τους και πεθαινουν νεοι απο αυτο το λογο.
Edited by Kain, 11 March 2024 - 23:18.
Posted 12 March 2024 - 17:55
ποσοι ωμός ξερουν οτι προερχεται απο το theme του Anpanman
Youtube Video
Συγνωμη αλλα εγω ως γεροντας αυτον τον κυριο τον ξερω ως ψωμανθρωπο απο μια βιντεοκασσετα που ειχαμε στα 80s-90s στα video club με τιτλο ''Παλια Γιαπωνεζικα παραμυθια''
Ενα απο αυτο ηταν ''ο Ψωμανθρωπος και ο κυριος Μουχλας''
Edited by vectrapearl, 12 March 2024 - 17:57.
Posted 12 March 2024 - 19:07
Ε ποτέ, ο Fingolfin! Αμα εμφανιστείς και σε κάνα καφέ θα μαζευτεί όλη η γερουσία, να ψήναμε και τον Δάντη και όλοι οι φούρνοι θα χουν γκρεμίσει ;p
Ελπίζω να σαι καλα ρε μαν.
Ευχαριστώ τους αποπάνω όλους για τα συλλυπητήρια.
Παντως διαβαζω στο Xitter οτι αυτο εφερε στην αντιληψη του ευρυτερου κοινου πως πολλοι mangaka δουλευουν τοσο σκληρα που κανουν κακο στον εαυτο τους και πεθαινουν νεοι απο αυτο το λογο.
Η εργασιακή κουλτούρα στην Ιαπωνία είναι γενικά προβληματική σε πολλούς τομείς , δυστυχώς...
My morning sun is the drug that brings me near
To the childhood I lost, replaced by fear
Posted 13 March 2024 - 16:02
Βασικά δεν μόνο οι μανγκάκα που πεθαίνουν από την πολύ δουλειά στην Ιαπωνία.
Οι Ιάπωνες έχουν την τάση να το ξεσκίζουν στις υπερωρίες.
Ὧδε ἡ σοφία ἐστίν· ὁ ἔχων νοῦν ψηφισάτω τὸν ἀριθμὸν τοῦ θηρίου, ἀριθμὸς γὰρ ὑπολογιστoῦ ἐστίν· καὶ ὁ ἀριθμὸς αὐτοῦ 1010011010.
Posted 13 March 2024 - 23:32
Έμαθα κι εγώ τα άσχημα μαντάτα για τον Τοριγιαμα και είπα να επισκεφτώ μετά από χρόνια το forum καθώς ξύπνησαν αναμνήσεις.
Κρίμα, πρέπει να ήταν και κάτι το ξαφνικό αν κατάλαβα καλά, γιατρός δεν είμαι αλλά έτσι μου φάνηκε.
Ο Τοριγιαμα σημάδεψε γενιές με το DragonBall, επηρρεασε πολύ άλλους μαγκακα και συνετελεσε όσο λίγοι στην διάδοση των anime.
Είδα το DB Super όταν βγήκε αλλά τελευταία έχω μπερδευτεί επειδή διαβάζω ξανά για νέα επεισόδια και δεν ξέρω αν η ιστορία μετά το Super συνεχίζεται και ειλικρινά τι άλλο έχει να δείξει.
Πέτυχα και ένα ωραίο σχετικό βίντεο στο fb και είπα να το μοιραστώ μαζί σας
https://www.facebook.com/share/v/Q2yAtakE4fxFHvxX/
Mormengil συλλυπητήρια για την μητέρα σου και την γάτα σου.
Βρε καλώς τα μάτια μας τα δύο. Που σαι χαμένος εσύ, εδώ μας άφησε χρόνους ο Miura. Τεσπά τσανελινγκ τις ευχές σου στο τορτίγιαμα ωμμμμμ.
Posted 14 March 2024 - 20:42
Ένα γεια και από εμένα στο anime//gr!
Τελευταίο post πρέπει να ήταν κάπου το 2009.
Το ένα παράδοξο είναι ότι ένας θάνατος με έκανε να μην έχω πια όρεξη συμμετάσχω, ένα φιλαράκι, member εδώ και ταυτόχρονα συμφοιτητής έφυγε τότε... Τώρα ένας άλλος θάνατος με έφερε πίσω να postαρω και εγώ...
Το δεύτερο -για εμένα και πάλι- παράδοξο είναι, ότι δεν είδα κάπου ένα topic ανάλογο με τη δυναμική του νέου συμβάντος, που έχει ταξιδέψει σε όλη τη γη, μπορεί, να υπάρχει βέβαια και να μην το είδα, δεν ήμουν και πάρα πολύ κάλος στο να ψάχνω topics στο forum, οπότε, εάν υπάρχει κάτι, παρακαλώ, δείξτε το μου ειλικρινά, να postαρω, εκεί που πρέπει.
Εάν πάλι δεν υπάρχει... Παιδιά τι γίνεται, γιατί δεν υπάρχει topic για αυτό, είτε έχει κίνηση στο forum είτε όχι, εδώ είναι ακόμη το anime//gr, από όσο έβλεπα, έστω και λίγο στα πεταχτά όλα αυτά τα χρονιά, δεν πέθανε κάποιος άγνωστος αλλά ο Akira Toriyama, έστω και για την προσφορά του, ένα θέμα για αυτόν από το community εδώ είτε fan είτε όχι επιβάλλεται νομίζω, εκτός εάν άλλαξα συμπάν και δεν το κατάλαβα... μπορεί και να κάνω λάθος να με συγχωρείται.
Rest in peace Akira Toriyama και από εμένα λοιπόν, στα δικά μου 35 χρόνια μου, ένα εξαιρετικά σημαντικό κομμάτι των παιδικών μου χρόνων και όχι μόνο πέθανε και στο μυαλό μου ένα κομμάτι, από το παγκόσμιο manga/anime community. Λυπάμαι αφάνταστα ειλικρινά, κρίμα και συλλυπητήρια μας, πολύ δύσκολα βρίσκονται, τόσο επιδραστικοί καλλιτέχνες σε παγκόσμιο επίπεδο, γιατί επηρεάζουν συνυπάρχοντας πάρα πολλοί παράγοντες, για την ύπαρξη και την δημιουργία αυτών των ανθρώπων. Ένας τεράστιος όγκος manga/anime fans δημιουργήθηκε, υπήρξε και υπάρχει χάρη στον Akira Toriyama, άρα και της δυναμικής που υπάρχει ακόμη και μεγαλώνει. Μπράβο του σε όλα όσα κατάφερε και ένα ευχαριστώ και από εμένα στον Akira Toriyama για όλα όσα θα έχω να θύμαμαι γλυκά και ομορφά. Rest in peace.

Στα 20 μου εγηνα και αδερφος.... ο παλιογερος.... τι επαθα ο αμοιρος με τους γεροντοερωτες!!!