Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

The Black Hole
Καταχωρήθηκε 02 Ιανουάριος 2023 - 16:34
Στην Ουρανούπολη είχε κόσμο; Πέρασα το καλοκαίρι από εκεί και να πω την αλήθεια δεν περίμενα να βρω ξενοδοχειακά συγκροτήματα που θεςς golf car για τους υπαλλήλους.
Επίσης έχει μέσα Ρώσους τουρίστες; Μας είπαν οι ντόπιοι ότι έρχονται οικογενειακώς, οι άντρες πάνε στο Άγιο Όρος που επιτρέπεται και οι υπόλοιποι κακό περνάνε στο all inclusive ξενοδοχείο.
Καταχωρήθηκε 02 Ιανουάριος 2023 - 22:38
Δεν σε δάγκωσε κάνας σκορπιός κι σένα.
Στην Ουρανούπολη είχε κόσμο; Πέρασα το καλοκαίρι από εκεί και να πω την αλήθεια δεν περίμενα να βρω ξενοδοχειακά συγκροτήματα που θεςς golf car για τους υπαλλήλους.
Επίσης έχει μέσα Ρώσους τουρίστες; Μας είπαν οι ντόπιοι ότι έρχονται οικογενειακώς, οι άντρες πάνε στο Άγιο Όρος που επιτρέπεται και οι υπόλοιποι κακό περνάνε στο all inclusive ξενοδοχείο.
Όχι δεν με δάγκωσε σκορπίος.
Πήγα Ιερισσό και γύρισα από Ουρανούπολη. Το πλοιο δεν το έλεγες γεμάτο καν απο Ιερισσό. Ουρανούπολη είχε κόσμο αλλά δεν ήταν πήχτρα.
Είχε αρκετούς Ρώσσους αλλά και λοιπούς σλαβώφονους προσκυνητές (Γεωργία).
Μάλιστα πήγα μόνο Ιβήρων και άφησα ένα pc (που το έκτισα εγώ) να δείτε πως έκανε ο μοναχός. Παιδί δεν θα έκανε έτσι κατά την άποψή μου.
Ελληνική κοινότητα Ubuntu | Κυπριακή κοινότητα ελευθέρου λογισμικού
Ι GNU/L I N U X
Ποιος θέλει παπάκια τις M$?
Καταχωρήθηκε 04 Ιανουάριος 2023 - 13:48
Καταχωρήθηκε 04 Ιανουάριος 2023 - 16:02
Το λέω αυτό επειδή στις γιορτές κοπάνισα ένα κρασί από Γεωργία και έτυχε να κοιτάξω λίγο και τη γλώσσα των Γεωργιανών. Βασικά δεν είναι καν Ινδοευρωπαϊκή.
Ὧδε ἡ σοφία ἐστίν· ὁ ἔχων νοῦν ψηφισάτω τὸν ἀριθμὸν τοῦ θηρίου, ἀριθμὸς γὰρ ὑπολογιστoῦ ἐστίν· καὶ ὁ ἀριθμὸς αὐτοῦ 1010011010.
Καταχωρήθηκε 06 Ιανουάριος 2023 - 20:19
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από GhostPrince: 06 Ιανουάριος 2023 - 20:19
Καταχωρήθηκε 07 Ιανουάριος 2023 - 01:23
Ο Prince ειναι ετοιμος για lockdown λεει. Εγω δεν το βλεπω παντως
that's a dude!
Καταχωρήθηκε 07 Ιανουάριος 2023 - 02:11
Κι ο Καπραβέλος έτοιμος είναι, ανέκαθεν.
Δεν ξέρω τι λέτε, αλλά το Ρομαντικό Πανεπιστήμιο Αθηνών οργανώνει καλλιτεχνικό lockdown αυτό ο Σ/Κ στη Σωζόπολη. Θα κλειστούμε εκεί μέσα για δύο μέρες και ό,τι καλλιτεχνικό-ποιητικό-ποιος-ξέρει-τι-άλλο προκύψει θα εκτεθεί σε προσεχές event. Δεν βλέπω την ώρα!
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Kamui: 07 Ιανουάριος 2023 - 02:13
Καταχωρήθηκε 07 Ιανουάριος 2023 - 02:42
Ουτε εγω πιστευω να γινει, αλλα με τς τρελους που χουμε πιθανο ειναι κιαυτο, και ετσι όπως εχει καταντησει η κατάσταση της δημόσιας υγειας, χειροτερα κιαπο Μπαγκλαντές μας βλεπω. Δεν θα αντέξω δευτερο γυρο πανδημιας ετσι και γινει παντως, καλυτερα seppuku
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από GhostPrince: 07 Ιανουάριος 2023 - 02:47
Καταχωρήθηκε 07 Ιανουάριος 2023 - 03:09
Αλήθεια τι είναι γιατί με τέτοια σύμβολα σαν κάποιο είδος Αραβικής μοιάζει. Πάντα το είχα απορία γιατί διαφέρουν τόσο πολύ από τις υπόλοιπες Ρώσο επηρεασμένες χώρες.
Δεν ξέρω να σου πω την αλήθεια. Το βέβαιο είναι ότι η σειρά των γραμμάτων βασίζεται στο ελληνικό αλφάβητο. Τώρα για τα σχήματα των γραμμάτων … άγνωστο!
Τα Γεωργιανά όπως και τα Αρμενικά είχαν γραφή πολύ πριν από τα Ρωσσικά. Διαφέρουν από τα Ρωσσικά γιατί απλά έχουν την δική τους ιστορία και δεν έχουν ρίζα τα παλαιοσλαβικά. Τα Αρμενικά είναι Ινδοευρωπαϊκή γλώσσα αλλά όχι σλαβική, τα Γεωργιανά είναι γλώσσα του Καυκάσου, όποτε τελείως διαφορετική γλώσσα από τις Ινδοευρωπαϊκές, άρα και από τις σλαβικές.
Ὧδε ἡ σοφία ἐστίν· ὁ ἔχων νοῦν ψηφισάτω τὸν ἀριθμὸν τοῦ θηρίου, ἀριθμὸς γὰρ ὑπολογιστoῦ ἐστίν· καὶ ὁ ἀριθμὸς αὐτοῦ 1010011010.
Καταχωρήθηκε 07 Ιανουάριος 2023 - 13:08
Καταχωρήθηκε 10 Ιανουάριος 2023 - 21:38
Όχι ρε, αυτά λαστ Γιαρ, τώρα έχουμε την πουτινιαδα και ύφεση να ασχολούμαστε τα επόμενα τρία/τέσσερα χρόνια. Μετά κάτι άλλο θα προκύψει π.χ. κάνα κομήτη ή καιτζου από τα βάθη της γης.
Αν πέσει κομίτης ελπίζω να μην τον λένε Αψινθό.
Ελληνική κοινότητα Ubuntu | Κυπριακή κοινότητα ελευθέρου λογισμικού
Ι GNU/L I N U X
Ποιος θέλει παπάκια τις M$?
Καταχωρήθηκε 11 Ιανουάριος 2023 - 15:39