Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 33 votes

The Black Hole

• Please log in to reply
94060 replies to this topic

#93331 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2,785 posts

Posted 02 January 2023 - 16:34

Δεν σε δάγκωσε κάνας σκορπιός κι σένα.
Στην Ουρανούπολη είχε κόσμο; Πέρασα το καλοκαίρι από εκεί και να πω την αλήθεια δεν περίμενα να βρω ξενοδοχειακά συγκροτήματα που θεςς golf car για τους υπαλλήλους.
Επίσης έχει μέσα Ρώσους τουρίστες; Μας είπαν οι ντόπιοι ότι έρχονται οικογενειακώς, οι άντρες πάνε στο Άγιο Όρος που επιτρέπεται και οι υπόλοιποι κακό περνάνε στο all inclusive ξενοδοχείο.
rsrGbGx.gif

#93332 pc_magas

pc_magas

Nekomusumne are the best wives!!!!!!!

• Members
  • 485 posts
  • LocationAcharnes

Posted 02 January 2023 - 22:38

Δεν σε δάγκωσε κάνας σκορπιός κι σένα.
Στην Ουρανούπολη είχε κόσμο; Πέρασα το καλοκαίρι από εκεί και να πω την αλήθεια δεν περίμενα να βρω ξενοδοχειακά συγκροτήματα που θεςς golf car για τους υπαλλήλους.
Επίσης έχει μέσα Ρώσους τουρίστες; Μας είπαν οι ντόπιοι ότι έρχονται οικογενειακώς, οι άντρες πάνε στο Άγιο Όρος που επιτρέπεται και οι υπόλοιποι κακό περνάνε στο all inclusive ξενοδοχείο.

Όχι δεν με δάγκωσε σκορπίος.

Πήγα Ιερισσό και γύρισα από Ουρανούπολη. Το πλοιο δεν το έλεγες γεμάτο καν απο Ιερισσό. Ουρανούπολη είχε κόσμο αλλά δεν ήταν πήχτρα.
Είχε αρκετούς Ρώσσους αλλά και λοιπούς σλαβώφονους προσκυνητές (Γεωργία).

Μάλιστα πήγα μόνο Ιβήρων και άφησα ένα pc (που το έκτισα εγώ) να δείτε πως έκανε ο μοναχός. Παιδί δεν θα έκανε έτσι κατά την άποψή μου.

#93333 Akihito

Akihito

Anime Fan

• Members
  • 170 posts

Posted 04 January 2023 - 13:48

Στο Άγιο Όρος οι παπάδες μόνο μοναχισμό δεν κάνουν... Ειδικά τώρα με το ίντερνετ και τα tablet, χαμός γίνεται.

#93334 ATANASHIOSU

ATANASHIOSU

Anime Fan

• Members
  • 312 posts
  • Location札幌

Posted 04 January 2023 - 16:02

Μια μικρή υπενθύμιση εγκυκλοπαιδικού ενδιαφέροντος ότι η γλώσσα των Γεωργιανών δεν είναι σλαβική.

Το λέω αυτό επειδή στις γιορτές κοπάνισα ένα κρασί από Γεωργία και έτυχε να κοιτάξω λίγο και τη γλώσσα των Γεωργιανών. Βασικά δεν είναι καν Ινδοευρωπαϊκή.

Ὧδε ἡ σοφία ἐστίν· ὁ ἔχων νοῦν ψηφισάτω τὸν ἀριθμὸν τοῦ θηρίου, ἀριθμὸς γὰρ ὑπολογιστoῦ ἐστίν· καὶ ὁ ἀριθμὸς αὐτοῦ 1010011010.

#93335 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2,785 posts

Posted 05 January 2023 - 00:33

Αλήθεια τι είναι γιατί με τέτοια σύμβολα σαν κάποιο είδος Αραβικής μοιάζει. Πάντα το είχα απορία γιατί διαφέρουν τόσο πολύ από τις υπόλοιπες Ρώσο επηρεασμένες χώρες.
rsrGbGx.gif

#93336 GhostPrince

GhostPrince

夢遊病者

• Members
  • 2,156 posts
  • Location ・ω・ 

Posted 06 January 2023 - 20:19

Ποτε παμε για λοκ τελικά; Να ξερω ποτε να σκαψω το λαγουμι ή να παραγγείλω την κασα μου.. και χωρις υγεια αυτη τη φορα. Round 2

Edited by GhostPrince, 06 January 2023 - 20:19.

フカフカ

#93337 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2,785 posts

Posted 07 January 2023 - 00:18

Τι εννοείς; Ποιο λοκ;
rsrGbGx.gif

#93338 Angel.tze

Angel.tze

Το perverted υποσυνειδητο μου εχει παντα δικιο

• Members
  • 378 posts

Posted 07 January 2023 - 01:23

Ο Prince ειναι ετοιμος για lockdown λεει. Εγω δεν το βλεπω παντως  :canthelp:

8J90AKf.jpg

that's a dude!

#93339 Kamui

Kamui

Degenerate aristocrat

• Members
  • 616 posts
  • LocationRealm of perdition

Posted 07 January 2023 - 02:11

Κι ο Καπραβέλος έτοιμος είναι, ανέκαθεν.

Δεν ξέρω τι λέτε, αλλά το Ρομαντικό Πανεπιστήμιο Αθηνών οργανώνει καλλιτεχνικό lockdown αυτό ο Σ/Κ στη Σωζόπολη. Θα κλειστούμε εκεί μέσα για δύο μέρες και ό,τι καλλιτεχνικό-ποιητικό-ποιος-ξέρει-τι-άλλο προκύψει θα εκτεθεί σε προσεχές event. Δεν βλέπω την ώρα!

Edited by Kamui, 07 January 2023 - 02:13.

O6rrvsU.jpg

#93340 GhostPrince

GhostPrince

夢遊病者

• Members
  • 2,156 posts
  • Location ・ω・ 

Posted 07 January 2023 - 02:42

Χαχχχα, τελειο, ερχομαι <3

Ουτε εγω πιστευω να γινει, αλλα με τς τρελους που χουμε πιθανο ειναι κιαυτο, και ετσι όπως εχει καταντησει η κατάσταση της δημόσιας υγειας, χειροτερα κιαπο Μπαγκλαντές μας βλεπω. Δεν θα αντέξω δευτερο γυρο πανδημιας ετσι και γινει παντως, καλυτερα seppuku

Edited by GhostPrince, 07 January 2023 - 02:47.

フカフカ

#93341 ATANASHIOSU

ATANASHIOSU

Anime Fan

• Members
  • 312 posts
  • Location札幌

Posted 07 January 2023 - 03:09

Αλήθεια τι είναι γιατί με τέτοια σύμβολα σαν κάποιο είδος Αραβικής μοιάζει. Πάντα το είχα απορία γιατί διαφέρουν τόσο πολύ από τις υπόλοιπες Ρώσο επηρεασμένες χώρες.

Δεν ξέρω να σου πω την αλήθεια. Το βέβαιο είναι ότι η σειρά των γραμμάτων βασίζεται στο ελληνικό αλφάβητο. Τώρα για τα σχήματα των γραμμάτων … άγνωστο!

Τα Γεωργιανά όπως και τα Αρμενικά είχαν γραφή πολύ πριν από τα Ρωσσικά. Διαφέρουν από τα Ρωσσικά γιατί απλά έχουν την δική τους ιστορία και δεν έχουν ρίζα τα παλαιοσλαβικά. Τα Αρμενικά είναι Ινδοευρωπαϊκή γλώσσα αλλά όχι σλαβική, τα Γεωργιανά είναι γλώσσα του Καυκάσου, όποτε τελείως διαφορετική γλώσσα από τις Ινδοευρωπαϊκές, άρα και από τις σλαβικές.

Ὧδε ἡ σοφία ἐστίν· ὁ ἔχων νοῦν ψηφισάτω τὸν ἀριθμὸν τοῦ θηρίου, ἀριθμὸς γὰρ ὑπολογιστoῦ ἐστίν· καὶ ὁ ἀριθμὸς αὐτοῦ 1010011010.

#93342 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2,785 posts

Posted 07 January 2023 - 12:41

Ο Prince ειναι ετοιμος για lockdown λεει. Εγω δεν το βλεπω παντως :canthelp:

Όχι ρε, αυτά λαστ Γιαρ, τώρα έχουμε την πουτινιαδα και ύφεση να ασχολούμαστε τα επόμενα τρία/τέσσερα χρόνια. Μετά κάτι άλλο θα προκύψει π.χ. κάνα κομήτη ή καιτζου από τα βάθη της γης.
rsrGbGx.gif

#93343 GhostPrince

GhostPrince

夢遊病者

• Members
  • 2,156 posts
  • Location ・ω・ 

Posted 07 January 2023 - 13:08

Μακαρι κανα καϊτζου, δικαιωση.
フカフカ

#93344 pc_magas

pc_magas

Nekomusumne are the best wives!!!!!!!

• Members
  • 485 posts
  • LocationAcharnes

Posted 10 January 2023 - 21:38

Όχι ρε, αυτά λαστ Γιαρ, τώρα έχουμε την πουτινιαδα και ύφεση να ασχολούμαστε τα επόμενα τρία/τέσσερα χρόνια. Μετά κάτι άλλο θα προκύψει π.χ. κάνα κομήτη ή καιτζου από τα βάθη της γης.

Αν πέσει κομίτης ελπίζω να μην τον λένε Αψινθό.

#93345 GhostPrince

GhostPrince

夢遊病者

• Members
  • 2,156 posts
  • Location ・ω・ 

Posted 11 January 2023 - 15:39

Μπορει να τον λενε κυρα μαρω ή Τασια, αν κρίνουμε απτη φαντασια που πεφτε και στις ονομασίες των "κακοκαιριών"
フカフカ