Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo
* * * * - 33 votes

The Black Hole


  • Please log in to reply
93858 replies to this topic

#93181 Hazuki

Hazuki

    Anime Elite

  • Administrators
  • 2,741 posts

Posted 02 September 2022 - 16:52

Φαινεται πολυ ομορφη φαση, το πιθανοτερο να το τιμησω φετος για μερικες προβολες, σιγουρα ομως οχι ολες τις μερες. Παντως, εγω ακομα τρελαινομαι με τη φαση μυστικος κινηματογραφος σε απομερα μερη που μας ελεγες τις προαλλες :kakaka:


Πήγαινε στην Ίριδα του ΕΚΠΑ.
rsrGbGx.gif

#93182 Angel.tze

Angel.tze

    Το perverted υποσυνειδητο μου εχει παντα δικιο

  • Members
  • 362 posts

Posted 02 September 2022 - 16:59

Αυτο ακριβως θα κανω με το που ανοιξουν οι σχολες. Στον κινηματογραφικο τομεα και στον φωτογραφικο. Εκτος απο το οτι κανουν προβολες, κανουν μαθηματα και συμμετεχουν σε διαγωνισμους, εχουν και εξοπλισμο. Τα ανακαλυψα προσφατα και ειναι σιγουρα στα επομενα βηματα μου. Απλα δυστυχως η κυβερνησαρα μας εβαλε το χερακι της για μια ακομη φορα και κανει τρελες, οποτε τα πραγματα ειναι λιγο θολα. Ελπιζω να μην αργησα απλως.


8J90AKf.jpg

that's a dude!


#93183 Kamui

Kamui

    Degenerate aristocrat

  • Members
  • 615 posts
  • LocationRealm of perdition

Posted 02 September 2022 - 17:02

Φαινεται πολυ ομορφη φαση, το πιθανοτερο να το τιμησω φετος για μερικες προβολες, σιγουρα ομως οχι ολες τις μερες. Παντως, εγω ακομα τρελαινομαι με τη φαση μυστικος κινηματογραφος σε απομερα μερη που μας ελεγες τις προαλλες  :kakaka:

Εντάξει οι νύχτες πρεμιέρας έτσι κι αλλιώς έχουν εισιτήριο (νομίζω 6 ευρώ η ταινία, δεν θυμάμαι αν έχει και μειωμένα, εκτός αν πάρει κανείς σπέσιαλ πακέτα για τους πιο φανατικούς) και είναι πάρα πολλές οι ταινίες, δεν είναι για χόρταση. Απλά για κάποιον που πάει έτσι κι αλλιώς σινεμά και θέλει να κρατήσει την αίσθηση του φεστιβάλ βλέποντας ταινίες για τις οποίες δεν έχει προλάβει να ακούσει κριτικές, ή να συμμετάσχει σε ψηφοφορίες για βραβείο κοινού είναι ωραία αίσθηση. Βέβαια το ότι οι περισσότερες ταινίες δεν έχουν αποτιμηθεί κριτικά και πολλές από αυτές είναι μικρές παραγωγές που δεν πρόκειται να κυκλοφορήσουν καν στις αίθουσες είναι παράγοντας ρίσκου!

 

Όσο για τη μυστική λέσχη μπορώ να σου στείλω pm αν θες να μπεις στη mailing list, θα μπορούσα και να δώσω link εδώ για το blog αν θέλουν κι άλλοι γιατί δεν είναι και τόσο μυστική αλλά είναι πάντως για τους αρκετά σκληροπυρηνικούς και επίμονους. Την άλλη εβδομάδα θα κάνουν προβολές στη Σαμοθράκη λέει, χαιρετίσματα...

 

Όσο για το ΠΟΠΦΑ είναι ίσως παράξενο που δεν πήγα ποτέ αν και μου το έλεγαν καιρό. Απορώ που λειτουργεί ακόμα βασικά, προφανώς απορεί και η κυβερνησάρα μάλλον οπότε απειλεί να το κλείσει και αυτό.


Edited by Kamui, 02 September 2022 - 17:05.

O6rrvsU.jpg


#93184 Angel.tze

Angel.tze

    Το perverted υποσυνειδητο μου εχει παντα δικιο

  • Members
  • 362 posts

Posted 02 September 2022 - 17:07

Το κοιταξα λιγο και εγω μπορω να παρω μειωμενο, αλλα δεν ειναι αυτη η σκεψη μου. Απλα νιωθω οτι θα ειναι πιο διασκεδαστικη εμπειρια  :riiight:

 

Ναι αμε, στειλε κανα λινκ. Δεν ξερω αν πρακτικα θα εμπαινα στη διαδικασια να συμμετασχω, τουλαχιστον προς το παρον, αλλα θα μου αρεσε πολυ να ριξω μια ματια.

 

Για ΠΟΠΦΑ, εγω παραξενευτηκα που εχει οντως κοσμο που παει. Ειναι σε κανονικη λειτουργια, δεν ειναι ουτε καν οτι υπολειτουργει. Τωρα, το πώς θα αλλαξουν τα δεδομενα δεν το ξερω, απλα ελπιζω εν τελει να μην φαω πορτα λογω αισχρων κινησεων της κυβερνησης.


Edited by Angel.tze, 02 September 2022 - 17:11.

8J90AKf.jpg

that's a dude!


#93185 Akihito

Akihito

    Anime Fan

  • Members
  • 169 posts

Posted 06 September 2022 - 21:02

Σας παρουσιάζω το τραγούδι που με συντροφεύει στο ραδιόφωνο τις τελευταίες 2 ημέρες, όταν πηγαίνω στη δουλειά (καταραμένες loop playlists...):
https://youtu.be/Kxj5lP2hK40

:

#93186 Hazuki

Hazuki

    Anime Elite

  • Administrators
  • 2,741 posts

Posted 06 September 2022 - 23:59

Τι έγινε, χώρισες; 

Σε άλλα νέα, γύρισα από τας διακοπάς όπου την 1η μέρα στο χωριό μαθαίνω πως η ανηψιά είχε κλείσει τραπέζι να δει FY σε τοπικό club.

Μετά από δύο μέρες την ρωτήσαμε, μαρή ακούς στα αλήθεια FY, όχι απλά πήγα για την φάση! Ένα εικοσάρικο είσοδο, τσάμπα. -_-

 

Youtube Video


rsrGbGx.gif

#93187 Akihito

Akihito

    Anime Fan

  • Members
  • 169 posts

Posted 07 September 2022 - 21:30

Έχει λίγους μήνες, but it hurts like hell. Ασ'τα να πάνε hazuki...

Εγώ είχα πάθει σοκ στα παιδικά πάρτυ του καλοκαιριού, που έβαζαν το "Μαντάμ" και τραγουδούσαν παράλληλα τα 6χρονα "τα διαμάντια στο κορμί της είναι όλα τα λεφτά!". Τους το δίνω, όμως, γιατί έχει πολύ catchy ρυθμό.

Πω, έχω γίνει κι εγώ θείος...

#93188 Hazuki

Hazuki

    Anime Elite

  • Administrators
  • 2,741 posts

Posted 07 September 2022 - 23:09

Youtube Video

 

Τα περαστικά μου.  :dazed:

 

Το madame δεν το ήξερα, το έβαλα, οκ μλκ. Γμτο τα έχει παίξει το YouTube στην τηλεόραση και δεν μπορώ να κάνω binge όλη τη σαβουρα να είμαι uptodate να μην νομίζει η ανηψιά ότι ο θείος είναι κανά χάπατο.

 

Επίσης φέτος γλυτώσαμε τέσσερις φορές από extreme βροχή δηλαδή πήρα δύο βδομάδες άδεια και με είδε ήλιος έξι μέρες συνολικά. Τι φάση; :colddd:


rsrGbGx.gif

#93189 Angel.tze

Angel.tze

    Το perverted υποσυνειδητο μου εχει παντα δικιο

  • Members
  • 362 posts

Posted 21 September 2022 - 14:58

Meanwhile, εχει ανοιξει μαγαζι μανγκα στα Εξαρχεια. Manga District, Σουλτάνη 19. Στις 30 Σεπτεμβρίου στις 6 είναι και τα εγκαίνια, εγώ σίγουρα θα πάω. Να έρθετε και όσοι θέλετε, να δείξουμε στήριξη.


8J90AKf.jpg

that's a dude!


#93190 Hazuki

Hazuki

    Anime Elite

  • Administrators
  • 2,741 posts

Posted 22 September 2022 - 08:50

ΛΟΛ δύο δρόμους πιο πάνω από το otaku no sekai που ήταν κάποτε στην Τζωρτζ. Ας ελπίσουμε ότι θα αντέξει στην ελληνική πραγματικότητα αν και πλέον οι καιροί είναι πολύ διαφορετικοί. Τα manga πλέον είναι πιο διαδεδομένα και από την στιγμή που θα έχει eShop θα τα καταφέρει. Άντε να χουμε και εμείς οι Αθηνεζοι ένα μαγαζάκι να περνάς να παίρνεις καμία μλκιτσα. Ήθελα να πάρω ένα μπρελόκ για το αμάξι και τελικά κατέληξα να το πάρω από το public επειδή μπορούσα να το παραλάβω. 5€ το μπρελόκ και 3€ τα μεταφορικά δε λέει για να το πάρεις online. ~ σπαγγοραμενος mode on
rsrGbGx.gif

#93191 GhostPrince

GhostPrince

    夢遊病者

  • Members
  • 2,149 posts
  • Location ・ω・ 

Posted 22 September 2022 - 19:02

Καλα οτακου νο σεκαη ολοι ξερουμε και τι διαχείριση εκανε ο τυπος, μπονους και το ποσες φορες του το χαν σπασει το μαγαζι. θυμαμαι και το μακαροναδικο το καπαμαρου εκει δίπλα, κιαυτο εκλεισε τελικα. Δυσκολη περιοχή για τετοια μαγαζια γενικότερα εκει indeed..
αν και πλεον το κοινο ειναι πολυ μεγαλύτερο δεν ξερω αν οντως αγοραζει ο κοσμος. Solaris πχ βεβαια μια χαρα επιβιωσε τοσα χρονια ή το Tilt..οποτε σχετικα ολα καπως?.

Επίσης και τα σινεμα εχουν πεθανει αφτερ δε πανντέμικ, δεν παταει κανενας ουτε καν στα μεηνστριμ. Πουλησαν ολοι τη ψυχη τους στο νετφλιξ και στο αμαζον ;
Κατι μου λεει οτι ουτε στο χιλιοσπαμμαρισμενο ουαν πιςς θα χει τον κοσμο που θα περιμενε κανεις..

Edited by GhostPrince, 22 September 2022 - 19:10.

フカフカ

#93192 Hazuki

Hazuki

    Anime Elite

  • Administrators
  • 2,741 posts

Posted 22 September 2022 - 19:50

Το μακαρονάδικο με τον Καπαμαρού ήταν στην νέα διεύθυνση κοντά στο παλιό μου σπίτι. Τώρα δεν ξέρω τι διαχείριση έκανε αλλά νομίζω ότι έχοντας μόλις ανοίξει να σου σπάνε το μαγαζί δεν βοηθάει, συν ότι έπεσε και η κρίση ότι κεφάλαιο είχε να κάψει το έφαγε ανοίγοντας δύο φορές το ίδιο μαγαζί στην χειρότερη περίοδο της χώρας.


rsrGbGx.gif

#93193 Kamui

Kamui

    Degenerate aristocrat

  • Members
  • 615 posts
  • LocationRealm of perdition

Posted 23 September 2022 - 20:59

Επίσης και τα σινεμα εχουν πεθανει αφτερ δε πανντέμικ, δεν παταει κανενας ουτε καν στα μεηνστριμ. Πουλησαν ολοι τη ψυχη τους στο νετφλιξ και στο αμαζον ;
Κατι μου λεει οτι ουτε στο χιλιοσπαμμαρισμενο ουαν πιςς θα χει τον κοσμο που θα περιμενε κανεις..

Actually, στην Αθήνα το ακριβώς αντίθετο ισχύει. Τα θερινά σινεμά είναι πιο γεμάτα από ποτέ, σχεδόν δεν βρίσκεις εισιτήριο, αφού περιμένεις σε ουρά πρώτα, ακόμα και καθημερινές.

Μάλλον αυτό που λες ισχύει μόνο για τα mainstream, ιδίως για τα εμπορικά κέντρα και τα village/odeon που εδώ και πολλά χρόνια βρίσκονται σε τεράστια κρίση. Εδώ πήγα να δω δύο παλιές του Kim ki-duk στο Όασις στο Παγκράτι που δεν είναι καν πολύ εύκολα προσβάσιμο και είχε αρκετό κόσμο, το ίδιο και Godard στα Εξάρχεια. Εξαιρετικός ο Kim-ki Duk by the way, όπως και το Τρίγωνο της Θλίψης μου άρεσε παρά τις αδυναμίες του. Για Godard δεν το συζητάω, το Vivre sa Vie αριστούργημα, σπάνια μου αρέσουν τόσο παλιές ταινίες αλλά είναι από τις περιπτώσεις που όντως δεν βγαίνουν πια τέτοιες ταινίες σήμερα. Νομίζω πάντως ότι με αφορμή την "πανδημία" ο κόσμος έχει πολύ περισσότερο την ανάγκη να βγει έξω, και ότι το ζει πιο έντονα, το ίδιο ισχύει και για τις συναυλίες όπου πριν λίγα χρόνια στέκονταν όλοι σαν κακομοίρηδες με τα κινητά ενώ πλέον γίνεται χαμός. Φαίνεται πως ο κόσμος σιχάθηκε την εξάρτηση από το ψηφιακό και επανεκτίμησε την αξία της φυσικής συνύπαρξης και της πιο άμεσης επαφής με την τέχνη.
 


O6rrvsU.jpg


#93194 ATANASHIOSU

ATANASHIOSU

    Anime Fan

  • Members
  • 306 posts
  • Location札幌

Posted 26 September 2022 - 04:14

Μια ενδιαφέρουσα πολιτική εκδήλωση προς τιμή του Ιαπωνικού πλοίου Tokei Maru (πλοίο που έσωσε Έλληνες στην Μικρασιατική Καταστροφή) έγινε στην Καβάλα.

 

 

https://www.kavalapost.gr/top-news/286060/dimos-kavalas-timi-sto-iaponiko-ploio-poy-esose-ekatontades-prosfyges-sti-smyrni-to-1922-fotografies/?fbclid=IwAR3bFD-F-m3vQi3eVTn92nOVG3-k57jblnr5x4o5EIvgytHL82BHmIDspOU


Ὧδε ἡ σοφία ἐστίν· ὁ ἔχων νοῦν ψηφισάτω τὸν ἀριθμὸν τοῦ θηρίου, ἀριθμὸς γὰρ ὑπολογιστoῦ ἐστίν· καὶ ὁ ἀριθμὸς αὐτοῦ 1010011010.


#93195 Hazuki

Hazuki

    Anime Elite

  • Administrators
  • 2,741 posts

Posted 29 September 2022 - 19:36

Τι άλλα νέα πατριώτες, σπουδάζει κανένας να πάρουμε την ενέργεια του ή πείζετε πλέον όλοι δουλειά κι ετσ!; Καλά εξαιρείται ο angel.tze που είναι ακόμα προνήπιο (άσχετο που είναι μαντράχαλος σε σχολή!) :D 


rsrGbGx.gif