Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

The Black Hole
Posted 07 November 2021 - 02:13
Καιρο ειχα να παω σε κλειστο σινεμα και μπορω να πω η φαση με τους ελεγχους εχει γινει ακομα πιο δυστοπικά σουρεαλ απ οσο το θυμόμουν. Που βεβαια μολις μπεις κ καθησεις πτνα μασκες ολα γιολο οποτε καπου λες ποιο το νόημα σε ολο αυτο το εξωγχιστικό. Ασε που αδια η αιθουσα και μας ειχε στριμοξει και τους 10-15 ποσοι ειμασταν ολους διπλα διπλα, ναρκωτικα κανουν κιοι υπάλληλοι.
Posted 07 November 2021 - 10:31
Posted 07 November 2021 - 13:51
Posted 07 November 2021 - 16:05
Αν δεν τους πεις, θα πατήσουν απλά print και ότι βγει. Αν τους πεις σε βάζουν όπου θες οπότε ζητάς κάπου αραιά. Βέβαια το ίδιο μπορεί να ζητήσουν κι άλλοι οπότε από εκεί που είσαι μόνος σου να βρεθείς με μερικούς τριγύρω.
Θέλω να πάω να δω το Dune αλλά πλέον νιώθω σαν το γκόλουμ, φοβάμαι το φως, επίσης τι να το κάνεις το έξω όταν έχεις Netflix και internet! ΡΕ ΜΗΝ ΒΓΑΙΝΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ!
Posted 08 November 2021 - 01:34
Μάπα ήταν το Dune, δεν είχα σκοπό να το δω αλλά πήγα πριν εβδομάδες με παρέα και...συγγενικό πιστοποιητικό. Αφού πέρασα από εξονυχιστικό έλεγχο που απέτυχε και αφού με ενημέρωσαν ότι η αστυνομία "έχει το δικαίωμα" να διακόψει την ταινία για να κάνει εξακρίβωση κοινωνικών φρονημάτων (σε δημοκρατία ζούμε εξάλλου) ήμουν αρκετά εκνευρισμένος για να συγκεντρωθώ αρχικά, αλλά ουσιαστικά δεν υπήρχε κάτι στο να συγκεντρωθώ. Λίγα ωραία πλάνα/κοστούμια/τοπία στην αρχή, αλλά μηδέν διάλογοι, μηδέν ερμηνείες, καμία ροή, ούτε καν σενάριο, κλασικός ανυπόφορος Villeneuve που πείστικε από...κριτικούς ότι το Blade Runner 2049 ήταν καλή ταινία και είπε απλώς να χρησιμοποιήσει παρόμοια συνταγή για να φτιάξει ένα σοβαροφανές επεισόδιο μακράς διαρκείας από μέτρια σειρά. Δεν είναι τόσο εξωφρενικά κακό όσο το Blade Runner 2049, αλλά ίσως να είναι και περισσότερο αδιάφορο εν τέλει.
Κατ' εμέ η καλύτερη της χρονιάς ήταν το ρουμάνικο Ατυχές Πήδημα ή Παλαβό Πορνό ενώ θέλω να δω και το Titane που πήρε χρυσό φοίνικα αλλά δεν φαίνεται να συζητιέται πολύ, και τείνουν να το αποσσύρουν οι κινηματογράφοι μέσα σε μία εβδομάδα. Το ελληνικό Digger επίσης πολύ καλό, επίκαιρο θα το έλεγα. Έβγαλε και ο Αλμοδοβάρ, τίποτα φοβερό αλλά respect για τη συνέπειά του.
Posted 08 November 2021 - 02:46
Για το νεο του αλμοδοβαρ με αφησε με πραγματικά διχασμενα αισθήματα. Σαν να ηθελε να το παει αλλού και αλλου να κατελειξε, αν και καλη ταινια εν τελει.
Dune εμενα μου αρεσε tbh, λογο και της παραγωγής ηταν πολυ πιο ξεκούραστο απτο παλιο των 80ς. Να πω τη κακια μου αλλα απο παλια το χα στο μυαλο μου σαν μια "αποτυχημένη εκδοχη" ενος τυπου starwars, δεν ειχα κανει ποτε συνειρμό με bladerunner αλλα τωρα που το λες...Δεν ξερω τι "σεναριο" περιμενες να δεις ωστοσο σε υποτιθέμενες "blockbuster" ταινίες του παρελθόντος.
Γενικα ολα αυτά τα "δυστοπια φανταζυ" της συγκεκριμένης δεκαετίας-εικασαετιας ειχαν αυτο το ιδιο μονοτονο στυλακι θα λεγα, οσα εχω δει εστω, που ισως αν το πάμε με σημερινά κινηματογραφικά δεδομενα δλδ καταλειγει σε κατι το τερμα κουραστικο. Ακόμα και το κινεζικο το 2046 αν και ειχε τελειως διαφορετικη προσέγγιση και ειχε να πει και πολλα περισσότερα, παραμενει με αυτη την καλτ σκηνοθεσια που αν και προσωπικα μαρεσει δεν τη θεωρω κατάλληλη για το κοινό σήμερα.
Το ματριξ να δουμε πως θα το κανουν το καινουριο, που τείνει να βγαίνει και πιο μιας "καλτ δρασης" αλλα με παππου πλεον τον Κυανου ριβς.
Ghost in shell ισως να ηταν μια πιο γοητευτικη μεταφορά τέτοιου είδους τελικά, αν και θυμαμαι να το εκραζα οταν ειχε βγει σινεμά.
Πολυ ριμεϊκ απτα 80ς-90ς εχει πέσει παντος τελευταια ρε παιδια xD
Posted 08 November 2021 - 09:18
το καλημερα ζωη μοιαζει αριστουργημα μπροστα στις σημερινες ελληνικες σειρες.
Posted 08 November 2021 - 13:02
To Dune ειχε εξαιρετικη εικονα, πολυ καλη μουσικη, οι ερμηνειες ηταν καλες κατεμε, αλλα βγαινοντας απο την αιθουσα ενιωσα οτι αποκομισα ελαχιστα πραγματα συνολικα. Η μια σκηνη που μου αρεσε ηταν αυτη με το σκουληκι, γιατι ενιωσα ολον τον τρομο της περιστασης. Κατα τ'αλλα ηταν πραγματικα forgettable σαν εργο, κακο δεν θα το ελεγα παντως. Θα εβλεπα και την συνεχεια δηλαδη, ετσι για να δουμε που θα το παει.
that's a dude!
Posted 08 November 2021 - 15:46
Ον εναδερ νιους ξεκιναω μεταπτυχιακό στα Γιάννενα ...αν δεν πεσει λοκ. Καποιος πρεπει να τανε απο κει xD
Posted 08 November 2021 - 21:00
Απ' την άλλη ψάχνω να βρώ το Tokyo Gore Police αλλά πουθενά.
Δε απ την άλλη την βρήκα με το War thunder.
Edited by pc_magas, 08 November 2021 - 21:06.
Ελληνική κοινότητα Ubuntu | Κυπριακή κοινότητα ελευθέρου λογισμικού
Ι GNU/L I N U X
Ποιος θέλει παπάκια τις M$?
Posted 08 November 2021 - 23:01
στο σαραντατριοι στο νεο κοσμο εχει παει κανεις?
Posted 09 November 2021 - 12:29
Ωραία, άρα δεν το βλέπουμε και περιμένουμε streaming, σώσατε τα ευρώ μου!
Βεβαια υπαρχει και η δικη μου αποψη που ειναι εντελως αντιθετη απο του kamui και σου λεω οτι η ταινια χανει πολυ στην τηλεοραση(εχει βγει εδω και εβδομαδες στο yify και σε 4Κ) γιατι την ειδα και σινεμα και στο σπιτι..Η ταινια στα τεχνικα ειναι αριστουργημα,και οι ερμηνειες εξειρετικα καλες απο ολους!στο σεναριο η μαλακια του villneneuve ειναι οτι ουσιαστικα εκανε ενα prologe και το καλο κομματι της ιστοριας το αφησε για το part 2 .και οτι εβαλε κομματια αυτου στο τρειλερ που τελικα δεν ειδαμε.....το γιατι δεν τα ειδαμε θα το καταλαβεις οταν την δεις!
Απο την αλλη δεν ξερω για το blade runner γιατι δεν το εχω δει αλλα απο την αλλη υπαρχουν και το Αrival πχ που ειναι παρα πολυ καλη ταινια η το εξαιρετικο Prisoners οποτε το ''κλασσικος ανυποφορος villeneuve'' ειναι λιγο αστοχο για μενα γιατι δεν μπορει να τσουβαλιαζουμε τα παντα λογο μιας ''κακης'' ταινιας
disclaimer..οταν λεω οτι η αποψεις μου για την ταινια εινιαι εντελως αντιθετη απο του kamui δεν το λεω για να κοντραρω κανεναν η να ανοιξω καποιο beef που λεει οτι η ταινια ειναι κακη η ο villeneuve κακος σκηνοθετης ..Στις ταινιες εχω μαθει να δεχομαι ολες της αποψεις γιατι τα likes του καθενος ειναι υποκειμενικα!Π.χ το titane που αναφερθηκε ειναι της julia ducournau που εχει κανει και το raw και δεν θα το εβλεπα γιατι μου ειπαν οτι ειναι αρκετα ποιο σκληρο απο το raw (και μαλλον γιαυτο και κατεβηκε γρηγορα απο τις αιθουσες) και εγω με το raw ναι μεν το ειδα αλλα δεν ειναι κατι που θα ξαναβλεπα η θα προτεινα σε καποιον αλλο να δει!