Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 33 votes

The Black Hole

• Please log in to reply
94066 replies to this topic

#92596 Angel.tze

Angel.tze

Το perverted υποσυνειδητο μου εχει παντα δικιο

• Members
  • 381 posts

Posted 31 October 2021 - 18:31

Ναι βρε, προσωπικά δεν με επηρεάζει ιδιαίτερα, σιγά δηλαδή. Απλά το βρίσκω φανταστικό που έχουν προχωρήσει σε τέτοιες "λύσεις" λολ

8J90AKf.jpg

that's a dude!

#92597 GhostPrince

GhostPrince

夢遊病者

• Members
  • 2,160 posts
  • Location ・ω・ 

Posted 01 November 2021 - 02:23

"λύσεις"
Μορ λαηκ προσπαθουμε ακομα περισσότερο κιαπεγνοσμενα αλλα δεν σας το λεμε γιατι τρολλαρουμε, να σας πείσουμε (indirect φυσικα) να μην το κανετε και να πλακονεστε κιαλλο μεταξυ σας για να γελαμε.

Προσωπικά γελασα πολύ και με τη "συναντηση" φαισερ ελληνων "λοιμοξιολογων" που πλακωθηκαν στο ξυλο με μπουνιδια επειδη ο μαγαζατορας δεν τους εκανε ελεγχο οπως προβλεπόταν. Το αστειο της υποθεσης, τελικα ηταν ολοι τους εμβολισμενοι. ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ (νοτ)

Ον εναδερ νιους σπασαμε νεo ρεκορ νεκρών Ελλάδα.

Edited by GhostPrince, 01 November 2021 - 02:36.

フカフカ

#92598 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2,794 posts

Posted 01 November 2021 - 08:19

Ον εναδερ νιους σπασαμε νεo ρεκορ νεκρών Ελλάδα.

Φέτος νομίζω θα κάνουν ακόμα λιγότερα, θα αφήσουν τα πάντα ανοιχτά κι όποιος πάει νοσοκομείο καλή του τύχη. Το αφήγημα θα είναι ότι οι περισσότεροι που πάνε είναι ανεμβολιαστοι οπότε όποιος θέλει να μην πάθει τα ίδια ας κάνει το εμβόλιο.
rsrGbGx.gif

#92599 GhostPrince

GhostPrince

夢遊病者

• Members
  • 2,160 posts
  • Location ・ω・ 

Posted 01 November 2021 - 13:14

Τρατζικ ακομα κιαν φτασαμε να πεθαινουν μόνο ανεμβολιαστοι, και παλυ τρατζικ...
Λες και υπαρχει πρόγραμμα ευθανασιας γοαυτους με κανενα ενδιαφέρον πλεον.

Εντομεταξυ ΤΟΟΟΣΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΜΕΤΑ τωρα πήραν χαμπαρι οτι πρεπει οι μπολιασμενοι να κανουν τεστ βρε παιδι μου και να μην τους αφηνουμε τοσο γιολο και λενε για υποχρεωτικα τεστ και γιαυτους. ΤΟΠ αυτη η κυβέρνηση ουτε μπαφιασμενοι να αποφασιζαν τα μετρα

Edited by GhostPrince, 01 November 2021 - 13:15.

フカフカ

#92600 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2,794 posts

Posted 01 November 2021 - 13:52

Μπαφιασμένοι! Αγαπημένη λέξη. Ε ναι ρε τι θα λέγανε, πως θα γεμίσουν τα μαγαζιά με κόσμο να κινηθεί η αγορά.

Τέσπα πάμε για τραγωδία από ότι φαίνεται. Να πω τουλάχιστον, έχει ένα καλό αυτό με τις μάσκες, αν ρίξει κανένας καμιά μυρωδάτη βόμβα στο τραίνο δεν καταλαβαίνω τίποτα!

ΝΑ ΤΑ ΘΕΤΙΚΑ, ΡΕΜΑΛΙΑ!  :gotit:

Άσχετο, angel.tze που έχεις περάσει βρέι;

rsrGbGx.gif

#92601 Angel.tze

Angel.tze

• Members
  • 381 posts

Posted 01 November 2021 - 14:54

Έχω περάσει πληροφορική στο ΕΚΠΑ, δεύτερο έτος πια. Στόχος να φτιάξω παιχνίδια. Και πώς μπαίνουμε στην βιομηχανία παιχνιδιών? Τσουπ, ένα πτυχίο και γνώσεις προγραμματισμού λογικά θα δουλέψουν για εισαγωγή. Και μετά ανεβαίνουμε σκαλοπάτια. Κατά τ'άλλα, νταξ, δεν γουστάρω και πάρα πολύ για να είμαι ειλικρινής, τα περισσότερα μαθήματα άσχετα από αυτό που θέλω να κάνω είναι, αλλά δεν βαριέσαι  :riiight:

8J90AKf.jpg

that's a dude!

#92602 Erudinam

Erudinam

Anime Newbie

• Members
  • 46 posts

Posted 01 November 2021 - 15:16

επιασα δουλεια σε escape.

4 ευρω η ωρα απλα για να δινω βοηθειες στο μικροφωνο ανα 10 λεπτα περιπου

και εννοειται οταν εχει κενο αναμεσα στα παιχνιδια πληρωνομαι για να καθομαι.

wdasa.png

#92603 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2,794 posts

Posted 01 November 2021 - 15:35

Έχω περάσει πληροφορική στο ΕΚΠΑ, δεύτερο έτος πια. Στόχος να φτιάξω παιχνίδια. Και πώς μπαίνουμε στην βιομηχανία παιχνιδιών? Τσουπ, ένα πτυχίο και γνώσεις προγραμματισμού λογικά θα δουλέψουν για εισαγωγή. Και μετά ανεβαίνουμε σκαλοπάτια. Κατά τ'άλλα, νταξ, δεν γουστάρω και πάρα πολύ για να είμαι ειλικρινής, τα περισσότερα μαθήματα άσχετα από αυτό που θέλω να κάνω είναι, αλλά δεν βαριέσαι  :riiight:

Έλα μια χαρά, μέχρι να φτάσεις να φτιάχνεις παιχνίδια θέλει δουλειά. Αν θες πάντως παράλληλα μάθε Unreal engine, τα περισσότερα παιχνίδια που δεν έχουν δικιά τους inhouse engine βασίζονται σε αυτή.

Πολύ προτείνουν Unity αλλά πιστεύω είναι μάταιος κόπος, πέσε κατευθείαν στα σκληρά. Ειδικά η τελευταία έκδοση κάνει παπάδες με τα nanites particles.

Επίσης είναι δωρεάν για να την μάθεις και μέχρι κάποιες χιλιάδες πωλήσεις αν φτιάξεις κάποιο παιχνίδι.

επιασα δουλεια σε escape.

4 ευρω η ωρα απλα για να δινω βοηθειες στο μικροφωνο ανα 10 λεπτα περιπου

και εννοειται οταν εχει κενο αναμεσα στα παιχνιδια πληρωνομαι για να καθομαι.

Έλα άντε μπράβο, πόσες ώρες την μέρα;

rsrGbGx.gif

#92604 Angel.tze

Angel.tze

• Members
  • 381 posts

Posted 01 November 2021 - 16:28

Έχω ψάξει και τις δύο μηχανές, έχω δει και τα όσα προσφέρει η Unreal. Σίγουρα θα έκλινα προς τα εκεί αν έπρεπε να διαλέξω μια από τις δύο. Παρολ'αυτά, θεωρώ ότι ο τύπος παιχνιδιών που θα με ενδιέφερε να φτιάξω (αυτή τη στιγμή τουλάχιστον) χρειάζονται κάτι σε στυλ RPG Maker ή μια γλώσσα για visual novels. Εννοείται όμως πως κανένα κακό δεν θα έκανε να ξέρω έστω τα βασικά της UE. Όλο και με κάτι θα καταπιαστώ πιστεύω.

8J90AKf.jpg

that's a dude!

#92605 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2,794 posts

Posted 01 November 2021 - 16:48

Ε κοίτα το rpg maker είναι απλά ένας editor, δεν νομίζω ότι μπορεί να γράψει θετικά σε ένα βιογραφικό ή μάλλον να το θέσω καλύτερα δεν μπορεί να γράψει τόσο θετικά όσο η unreal.

Αντίστοιχα για τους διάφορους visual novel editors.

Από την άλλη πλέον τα indie games πιάνουν πιο εύκολα οπότε ποιος ξέρει ίσως είναι ένας εύκολος τρόπος να μπεις στο χορό. 

rsrGbGx.gif

#92606 Angel.tze

Angel.tze

• Members
  • 381 posts

Posted 01 November 2021 - 16:57

Ε κοίτα το rpg maker είναι απλά ένας editor, δεν νομίζω ότι μπορεί να γράψει θετικά σε ένα βιογραφικό ή μάλλον να το θέσω καλύτερα δεν μπορεί να γράψει τόσο θετικά όσο η unreal.

Αντίστοιχα για τους διάφορους visual novel editors.

Συμφωνώ απόλυτα. Εννοείται ότι δεν είναι το ίδιο.

Όμως, μην βλέπεις που κάνω προγραμματισμό, ο προγραμματισμός είναι απλά κάτι που βρίσκω διασκεδαστικό. Δεν είναι κάτι που μπορώ να με δω να κάνω για δεκαετίες ως επάγγελμα. Εγώ designer αποσκοπώ να γίνω, που σημαίνει ότι, αν επρόκειτο να καταθέσω βιογραφικό με τις δουλειές μου στα αντίστοιχα προγράμματα κλπ, θα έδινα βάση στον πυρήνα του παιχνιδιού παρά στα τεχνικά του κομμάτια. Σε μια τέτοια περίπτωση, δεν θα με ενδιέφερε και πολύ να αποδείξω ότι μπορώ να χρησιμοποιήσω λχ την UE, αλλά ότι μπορώ να σχεδιάσω ένα ενδιαφέρον και διασκεδαστικό παιχνίδι με βάση ένα όραμά μου. Αν έπρεπε να επιλέξω αν θα προγραμματίζω ή αν θα γράψω την πλοκή ενός παιχνιδιού και θα το "σκηνοθετήσω", θα επέλεγα το τελευταίο χίλιες φορές.

Τώρα, ισχύει ότι τα indie έχουν πλέον μια μεγαλύτερη επιφάνεια, αλλά νομίζω ότι ελάχιστα είναι αυτά τα οποία πραγματικά θα πιάσουν. Δεν είναι το ίδιο να λανσάρει παιχνίδι ένας ιδιώτης/μια μικρή ομάδα χωρίς καν γραφεία σε σύγκριση με μια εταιρία (μικρή ή μεγάλη).

Edited by Angel.tze, 01 November 2021 - 16:58.

8J90AKf.jpg

that's a dude!

#92607 ATANASHIOSU

ATANASHIOSU

Anime Fan

• Members
  • 313 posts
  • Location札幌

Posted 01 November 2021 - 16:59

RPG Maker, εγκρίνω.
Ένα φεγγάρι είχα φάει χοντρό κόλλημα. Το έχω τσιμπησει για PS4 και Πρωτοχρονιά λέω να κάτσω να κάνω κανένα RPG. Αν θέλετε συνεργαζόμαστε, έμενα μ'αρέσει να κάνω χάρτες και τέρατα.

Ὧδε ἡ σοφία ἐστίν· ὁ ἔχων νοῦν ψηφισάτω τὸν ἀριθμὸν τοῦ θηρίου, ἀριθμὸς γὰρ ὑπολογιστoῦ ἐστίν· καὶ ὁ ἀριθμὸς αὐτοῦ 1010011010.

#92608 Angel.tze

Angel.tze

• Members
  • 381 posts

Posted 01 November 2021 - 17:03

Λάθος, το GameMaker Studio εννοούσα, το οποίο νομίζω είναι και λίγο πιο "ελεύθερο". Αλλά και το RPG Maker είχα δει και είναι σένιο.

8J90AKf.jpg

that's a dude!

#92609 Erudinam

Erudinam

Anime Newbie

• Members
  • 46 posts

Posted 01 November 2021 - 17:04

δεν εχω στανταρ ωραριο προς το παρων. αλλα καποιες ωρες μπορει να ειναι 4 αλλες 8 αλλες 6 αλλες 10

ρΕ ΠΑΙΔΙΑ

ηχογραφησα απο το youtube μια μελωδια μουσικη.

την ηχογραφησα "Εσωτερικα" δηλαδη σαν να ηχογραφω το original κομματι οπως ακουγεται ποιοτικα στο youtube και οχι σαν την κλασσικη ηοχγραφηση που ξερουμε ολοι.

και απο μονο του το χωρισε σε 2 channels (melody kai beat) πως γινεται αυτο? κανονικα δεν θα πρεπε να ειναι ολο ενιαιο? απλα μου κανει εντυπωση

Edited by Erudinam, 01 November 2021 - 17:25.

wdasa.png

#92610 GhostPrince

GhostPrince

夢遊病者

• Members
  • 2,160 posts
  • Location ・ω・ 

Posted 01 November 2021 - 17:55

Rpg maker κάψιμο , τι μου θυμισατε τώρα. Ατελειωτες ωρες στο λύκειο ...

Edited by GhostPrince, 01 November 2021 - 17:56.

フカフカ