Έχω περάσει πληροφορική στο ΕΚΠΑ, δεύτερο έτος πια. Στόχος να φτιάξω παιχνίδια. Και πώς μπαίνουμε στην βιομηχανία παιχνιδιών? Τσουπ, ένα πτυχίο και γνώσεις προγραμματισμού λογικά θα δουλέψουν για εισαγωγή. Και μετά ανεβαίνουμε σκαλοπάτια. Κατά τ'άλλα, νταξ, δεν γουστάρω και πάρα πολύ για να είμαι ειλικρινής, τα περισσότερα μαθήματα άσχετα από αυτό που θέλω να κάνω είναι, αλλά δεν βαριέσαι
Nope, ο προγραμματισμός έχει δρόμο πολύ, ΠΟΛΥ δρόμο με το βασικότερο όπλο ανάλυση και κατανόηση, όποια γλώσσα και να ξέρεις αυτά τα 2 είναι τα βασικότερα.
Το να μπορείς να διαβάζεις κώδικα και να τον κατανοείς είναι η μισή αρχοντιά, ρώτα και εμάς τους (βαθεία ανάσα) se εε se εε seni-or.
(Am I still alive in Athens?)
Ακόμα το κάθε είδους λογισμικού θέλει και τις τεχνικες του πχ εγώ σαν Php developer δίνω έμφαση σε κώδικα ευκόλως αναγνώσιμο και τεσταρίσιμο που ίσως για παιχνίδια να μην αρκεί.
Απ την άλλη εκτός topic σκεύτομαι σοβαρά να στεγανοποιήσω και να μονώσω το σπίτι μου, και γι αυτό θα πάω σε συνεργείο.
Αλλά πως θα καταλάβω αν το συνεργείο που θα πάω να προσλάβω είναι καλό; Εννοώ μιας και είναι ακριβή εργασία καλό θα ήταν να πάρω τους the best in the business.
Εννοώ με το μπλα μπλα δεν το έχω τόσο αν δεν είναι πέρι PC/Linux και προγραμματισμού.