Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 33 Ψήφοι

The Black Hole

• Please log in to reply
94066 replies to this topic

#92611 pc_magas

pc_magas

Nekomusumne are the best wives!!!!!!!

• Members
  • 485 Δημοσιεύσεις:
  • LocationAcharnes

Καταχωρήθηκε 01 Νοέμβριος 2021 - 22:42

Έχω περάσει πληροφορική στο ΕΚΠΑ, δεύτερο έτος πια. Στόχος να φτιάξω παιχνίδια. Και πώς μπαίνουμε στην βιομηχανία παιχνιδιών? Τσουπ, ένα πτυχίο και γνώσεις προγραμματισμού λογικά θα δουλέψουν για εισαγωγή. Και μετά ανεβαίνουμε σκαλοπάτια. Κατά τ'άλλα, νταξ, δεν γουστάρω και πάρα πολύ για να είμαι ειλικρινής, τα περισσότερα μαθήματα άσχετα από αυτό που θέλω να κάνω είναι, αλλά δεν βαριέσαι  :riiight:

Nope, ο προγραμματισμός έχει δρόμο πολύ, ΠΟΛΥ δρόμο με το βασικότερο όπλο ανάλυση και κατανόηση, όποια γλώσσα και να ξέρεις αυτά τα 2 είναι τα βασικότερα.

Το να μπορείς να διαβάζεις κώδικα και να τον κατανοείς είναι η μισή αρχοντιά, ρώτα και εμάς τους (βαθεία ανάσα) se εε se εε seni-or.

(Am I still alive in Athens?)

Ακόμα το κάθε είδους λογισμικού θέλει και τις τεχνικες του πχ εγώ σαν Php developer δίνω έμφαση σε κώδικα ευκόλως αναγνώσιμο και τεσταρίσιμο που ίσως για παιχνίδια να μην αρκεί.

Απ την άλλη εκτός topic σκεύτομαι σοβαρά να στεγανοποιήσω και να μονώσω το σπίτι μου, και γι αυτό θα πάω σε συνεργείο.
Αλλά πως θα καταλάβω αν το συνεργείο που θα πάω να προσλάβω είναι καλό; Εννοώ μιας και είναι ακριβή εργασία καλό θα ήταν να πάρω τους the best in the business.
Εννοώ με το μπλα μπλα δεν το έχω τόσο αν δεν είναι πέρι PC/Linux και προγραμματισμού.

#92612 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2.794 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Νοέμβριος 2021 - 11:36

Καλοί μάστορες δύσκολα. Μπες στο douleutaras και δες αν μπορείς να βρεις από εκεί τίποτα.

rsrGbGx.gif

#92613 pc_magas

pc_magas

• Members
  • 485 Δημοσιεύσεις:
  • LocationAcharnes

Καταχωρήθηκε 02 Νοέμβριος 2021 - 19:56

Βασικά το σπίτι βγάζει υγρασία και μούχλα στους τοίχους και δεν ξέρω τι είδους μάστορα να φωνάξω να μου πει τι χρειάζετε.

#92614 Erudinam

Erudinam

Anime Newbie

• Members
  • 46 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Νοέμβριος 2021 - 00:21

air condition?

wdasa.png

#92615 GhostPrince

GhostPrince

夢遊病者

• Members
  • 2.160 Δημοσιεύσεις:
  • Location ・ω・ 

Καταχωρήθηκε 03 Νοέμβριος 2021 - 04:27

6700 γκαου κρούσματα ελλαδα
221 Ιαπωνία και Τοκυο μονο 18 παρα τα χολλογουϊιν παρτυ.

Γελαμε. Αρχιζω να πιστεύω οτι σιγα σιγα θα τελειωσει η πανδημία στις περισσότερες χωρες (που ηδη συμβαινει σε καποιες) και θα μαστε εδω εμεις του δυτικου μπλοκ ανικανότητας με μονημα κορονα θεματα και θύματα, αποσπασμενοι απτον υπόλοιπο πλανήτη. Άξιοι της μοίρας μας.

Anyway, αλλο ηθελα να πω. Απ οτι φαίνεται λογο και της μειωσης κρουσμάτων ξανανοιγει και τα σύνορα σιγα σιγα κιη Ιαπωνια μετα απο χρονο κοντά(η και 2ετια... το χω χασει το μέτρημα) , ελπιζω να μη πληρωσουν κάνα τίμημα με αυτο το "ανοιγμα" με εμας τους επικίνδυνους στη δυση. Αν και οκ για τουρισμο ακομα δεν θα δέχονται απ οτι καταλαβα πιο πολυ για εργαζομενους και φοιτητές γίνεται όλο..
フカフカ

#92616 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2.794 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Νοέμβριος 2021 - 11:02

Βασικά βλέπω ότι δεν είχαν ακριβώς κλείσει τα σύνορα αλλά είχε υποχρεωτικά δύο εβδομάδες καραντίνα σε προκαθορισμένο από την κυβέρνηση κατάλυμα.

Ναι οκ, επί της ουσίας ακυρώνει του τουρισμό αλλά νταξ αν έχεις χρόνο μπορούσες να πας, χαχαχαχα.

Meanwhile, έχω συγγενή σε νοσοκομείο, η δίπλα κλινική στον όροφο είναι η παθολογική. Πέρασα από περιέργεια να δω τι γίνεται και κρέμονται σαν τσαμπιά από τα φορεία στους διαδρόμους.

Σήμερα η είσοδος στην κλινική γινόταν με κωδικό για να μείνουν οι συνοδοί απέξω καθώς δεν υπήρχε χώρος στους διαδρόμους για να περνάνε οι γιατροί.  :borednn9:

rsrGbGx.gif

#92617 Erudinam

Erudinam

Anime Newbie

• Members
  • 46 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Νοέμβριος 2021 - 11:16

Ποιο το νοημα; αφου θα ξαναφουντωνει παντα ο ιος οποτε το 2 ευκολα θα γινει 2000

wdasa.png

#92618 GhostPrince

GhostPrince

夢遊病者

• Members
  • 2.160 Δημοσιεύσεις:
  • Location ・ω・ 

Καταχωρήθηκε 03 Νοέμβριος 2021 - 12:15

Ε τωρα θα γινεται πιο ανεξελεκτα i guess, το κατεβασαν και στο 3ημερο τη καραντινα κιεκει. Τουρισμο νομιζω δεν μπορουσες ποτέ εν πανδημία στη συγκεκριμένη χωρα (τουλαχιστον οχι νόμιμα) και ειχαν ακυρωθει κιολα τα φοιτητικά πρόγραμματα παγκοσμίως αν δεν κανω λαθος (με εξαίρεση το ΜΕΧΤ) οπως και υπηρχαν οντος εργαζομενοι που τους ηταν δυσκολο να μπαινοβγαίνουν στη χωρα ή φοιτητές που τους ειχε δεχθει στη σχολη και δεν μπορουσαν να πάνε κιαλα ομορφα. Υποθετω γινεται πιο ευκολο ολο πλεον για αυτες τις περιπτώσεις αλλα για τον τουριστα δεν αλλαζει κατι επι της ουσιας. Σιγουρα η Ιαπωνια δεν ηταν ποτε σαν κιεμας που τα χουμε ολα ανοιχτα στην ουσία κιπλα "λεγαμε" δηθεν περιορισμούς.
Αλλα γενικα ναι η ολη κατασταση αυτο δειχνει τα κρουσματα θα ανεβοκατεβαίνουν μονημα για αρκετα χρονια λογικα, οποτε απλα θα τη βγαζουν πιο καθαρη οι χωρες που κανουν καλυτερη διαχείριση στο ολο θεμα.

Καλα ελληνικά νοσοκομεία πσντα ηταν χαλι μαυρο τωρα με το μισο προσωπικό σε αναστολή ελλαδα και κρουσματα που πρακτικα δεν χωρανε ανα μερα, πρεπει ν νε τραγική η κατάσταση. Να κολλήσεις κατι που δεν θα ειναι κορονα και να μην υπάρχει κανενας να ασχοληθει μαζι σου στο τελος...

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από GhostPrince: 03 Νοέμβριος 2021 - 12:17

フカフカ

#92619 teo13

teo13

Anime Freak

• Members
  • 491 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Νοέμβριος 2021 - 00:06

8.000 αστυνομικοί στους δρόμους λέει από το Σάββατο για ελέγχους...Έτσι νικάς την πανδημία βγάζοντας στους δρόμους αστυνομικούς που το μεγαλύτερο ποσοστό αυτών είναι ανεμβολιαστοι

#92620 ge0__

ge0__

Starting...

• Members
  • 28 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Νοέμβριος 2021 - 06:58

Εμείς εδώ στο πανεπιστήμιο πήραμε e-mail ότι από Παρασκευή σε κλειστούς χώρους μπορούμε να κυκλοφορούμε χωρίς μάσκα αν είμαστε εμβολιασμένοι. Επιπλέον μας είπαν ότι μέχρι 3 Δεκεμβρίου όσοι δουλεύουμε στο πανεπιστήμιο πρέπει να εμβολιαστούμε αλλιώς λε πουλέ. Ό,τι να ναι γενικά έχουν χάσει την μπάλα και εδώ στο Αμέρικα... Έχω πάψει να ασχολούμαι πλέον...

#92621 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2.794 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Νοέμβριος 2021 - 10:15

Εμείς εδώ στο πανεπιστήμιο πήραμε e-mail ότι από Παρασκευή σε κλειστούς χώρους μπορούμε να κυκλοφορούμε χωρίς μάσκα αν είμαστε εμβολιασμένοι. Επιπλέον μας είπαν ότι μέχρι 3 Δεκεμβρίου όσοι δουλεύουμε στο πανεπιστήμιο πρέπει να εμβολιαστούμε αλλιώς λε πουλέ. Ό,τι να ναι γενικά έχουν χάσει την μπάλα και εδώ στο Αμέρικα... Έχω πάψει να ασχολούμαι πλέον...

Εσείς έχετε χώρο, μεγάλα παράθυρα, αερίζεστε καλύτερα!  :riiight:  :hehehe:

rsrGbGx.gif

#92622 Akihito

Akihito

Anime Fan

• Members
  • 170 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 04 Νοέμβριος 2021 - 17:30

Αυτά παθαίνει η χώρα όταν δεν ενισχύθηκε το ΕΣΥ και οι πόροι πήγαν σε πανεπιστημιακή αστυνομία, ΕΠΟΠ, ΟΒΑ, ΜΜΕ και δεν ξέρω τι άλλο... Ας κρατούσαν τα ίδια λεφτά κι ας τα έδιναν σε αυξήσεις στους μισθούς των γιατρών, ως τυράκι, μπας και πάει κανένας επικουρικός.
Τώρα ακόμη και οι μόνιμοι γιατροί παραιτούνται, είναι σε αναστολή, βγαίνουν στην σύνταξη και γενικώς επικρατεί χάος σε ο,τι αφορά το προσωπικό.
Δηλαδή σε αυτή την χώρα δεν μπορούμε να προτεραιοποιήσουμε τις ανάγκες μας; Ή μήπως δεν περίμεναν ότι τον χειμώνα θα αυξηθούν τα κρούσματα;

Δεν θέλω να φανταστώ τι χαμός επικρατεί στα νοσοκομεία. Εδώ στη δική μας κλινική οι γιατροί και οι νοσηλευτές υφίστανται πολλή πίεση και έχουν πολλά νεύρα, ζητώντας παραπάνω προσωπικό. Αργά ή γρήγορα θα ξεκινήσουν να έρχονται και περιστατικά του δημόσιου συστήματος υγείας (φαντάζομαι).

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Akihito: 04 Νοέμβριος 2021 - 17:31

#92623 pc_magas

pc_magas

• Members
  • 485 Δημοσιεύσεις:
  • LocationAcharnes

Καταχωρήθηκε 04 Νοέμβριος 2021 - 20:29

air condition?

Εν έχω, έχω αφυγραντήρα αλλά λόγο ότι η κατανάλωση είναι μεγάλη ψάχνω με μόνωση ώστε να κάνω απόσβεση το ρεύμα του αφυγραντήρα (να μην βάζω τόσο πολύ)

#92624 Erudinam

Erudinam

Anime Newbie

• Members
  • 46 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Νοέμβριος 2021 - 15:50

ambient christmas music με ωραιο τοπιο και ο υπνος γινεται καλυτερος.

Youtube Video

wdasa.png

#92625 Erudinam

Erudinam

Anime Newbie

• Members
  • 46 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Νοέμβριος 2021 - 23:59

ΛΟΙΠΟΝ!!!!!!!!!!!!!

wdasa.png