Edited by pasxaleas, 31 December 2020 - 17:16.
Posted 31 December 2020 - 17:15
Posted 01 January 2021 - 00:16
Posted 01 January 2021 - 01:02
My morning sun is the drug that brings me near
To the childhood I lost, replaced by fear
Posted 01 January 2021 - 09:28
Καλή χρονιά, με υγεία και πολλά λεφτά!
.aNiMe//GR IRC Channel ~ Better than sex, batteries included.
Posted 01 January 2021 - 12:21
Posted 01 January 2021 - 13:28
χρονια πολλα να ζησουμε και να μας θυμομαστε
Posted 01 January 2021 - 15:27
Γιοχοχο
Καλη χρονια
i aku the shape-shifting master of darkness...
Posted 01 January 2021 - 15:43
Posted 01 January 2021 - 17:31
Καλη χρονια, υγεια και αγαπη σε ολους!!
Ενταξει δεν τον χτυπησα πολυ, αλλα εφαγε 2 καλες. Συγνωμη κιολας νιωθω μεγαλος μαλακας που το λεω ετσι, ειμαι κατα της βιας.
Αλλα εθιξε την αξιοπρεπεια μου και την κοπελα μου. Εκεινη τη στιγμη ενιωσα πως αμα δε κανω κατι, δε θα μπορω να κοιμηθω το βραδυ.
Δεν ειμαι κανας ματσο ουτε κανας νταλικερης, το χειριστικα οσο πιο ευγενικα μπορουσα αλλα δε μου αφησε περιθωριο το εκανε χειροτερο.
Edited by LethalMike, 01 January 2021 - 17:36.
Posted 01 January 2021 - 20:51
LALALA ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΛΕΙΩΝΩ ΓΚΟΛΝΤΕΝ ΚΑΜΣ... ΚΑΜΟΥΙ ^^
My morning sun is the drug that brings me near
To the childhood I lost, replaced by fear
Posted 02 January 2021 - 17:56
Posted 04 January 2021 - 21:14
Καλησπέρα,
Στο youtube είδα αυτό το βίντεο με μια έξαλη κυρία η οποία βάλαν μια κυρία με καρκίνο σε ΜΕΘ COVID:
Edited by pc_magas, 04 January 2021 - 21:15.
Ελληνική κοινότητα Ubuntu | Κυπριακή κοινότητα ελευθέρου λογισμικού
Ι GNU/L I N U X
Ποιος θέλει παπάκια τις M$?
Posted 04 January 2021 - 23:07
Την εκμεταλεύονται απ την μια για να λένε ότι είναι φοβερή κυβέρνηση στον τρόπο που αντιμετόπησαν την πανδημία ,μαγειρεύοντας τα νούμερα όπως τους βολεύει , περνόντας νόμους στα μουλοχτά όσο ασχολούνται όλα τα κανάλια με την πανδημία τα όποια τους έχουν δώσει θεός ξέρει μόνο πόσα εκατομμύρια για "διαφημίσεις" και να περιμένεις στα πολλύ κοντινά χρόνια μια δεύτερη οικονομικη κρίση μιας και ήδη έχουν φάει ότι φράγκο είχαν μαζεύψει οι προηγούμενοι απ τον κόσμο και πήραν το 3ο μεγαλύτερο πακέτο "βοήθειας" απ'την ΕΚΤ (77 δις που 50% είναι δάνειο) .
Ο κούλης με το που άκουσα πανδημία σίγουρα σκέφτηκε "ωραία ευκαιρία να φάμε λεφτά και να λέμε ότι τους σώσαμε " .
Στο παρόν βίντεο απλά βλέπουμε την απελπησία μιας κόρης καί πόσο καλά προετοίμασαν τα νοσοκομεία για την πανδημία όλους αυτούς τους μήνες..
Posted 05 January 2021 - 11:58
σωστός. αν ηθελαν να μας προστατέψουν, θα ειχαμε αυστηρο lockdown. ολο αυτο τον καιρο. δεν θαυ ειχαμε εξαιρεσεις για τις εορτες λεγοντας μεχρι 9 ατομα κλπ. ειναι λες και παιρνουν ημιμετρα με σκοπο να δινουν την δυνατοτητα σε καποιους να παραβιαζουν τα μετρα για να κοβουν προστιμο. αυτο με το σμς θεωρω οτι ειναι ανουσιο. επισης μου φαινεται λιγο υποπτο που εκλεισαν τα παντα για μια βδομαδα με σκοπο να ανοιξουν παλι ολα στις 11. δεν αποκλειεται οταν ερθει η 11 να λενε για παράταση.
ενα ομως καλο ερωτημα ειναι το εξης:
το να έχει η κυβερνηση lockdown, την συμφερει? θελω να πω, συμφερει στην κυβερνηση να τρωει κραξιμο απο ολους και να καταστρεφει την οικονομια της χώρας?
Edited by Erudinam, 05 January 2021 - 12:03.