Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 33 votes

The Black Hole

• Please log in to reply
94066 replies to this topic

#91006 Angel.tze

Angel.tze

Το perverted υποσυνειδητο μου εχει παντα δικιο

• Members
  • 381 posts

Posted 04 December 2020 - 10:21

Κόλλημα έχεις φάει να το λες αυτό που θα πετάξουμε μάσκες σύντομα  :riiight: Το βρίσκω αφελές και βιαστικό να πιστεύει κάποιος πως το εμβόλιο θα διανεμηθεί αρκετά γρήγορα ώστε το καλοκαίρι να έχουμε επανέλθει σε κάποιου είδους κανονικότητα (που δεν θα υπάρξει ποτέ ξανά btw), πόσω μάλλον ότι αυτό το εμβόλιο θα κάνει τις κυβερνήσεις να πουν "this should do it" και να ξεχάσουμε τα πάντα, λες και δεν συνέβη τίποτα. Εγώ μέχρι το '22 δεν περιμένω καμία αλλαγή και ακόμη και τότε θα γίνονται όλα πολύ σταδιακά. Θα μάθουμε να ζούμε με τον κορωνοϊό στην καθημερινότητά μας και ας μάθουμε επιτέλους να πλενόμαστε και να προσέχουμε λίγο παραπάνω, να μην επιστρέψουμε πλήρως στην ανθυγιεινή κανονικότητα που υπήρχε.

Edited by Angel.tze, 04 December 2020 - 10:21.

8J90AKf.jpg

that's a dude!

#91007 Erudinam

Erudinam

Anime Newbie

• Members
  • 46 posts

Posted 04 December 2020 - 11:48

καθολου αφελες. το συστημα πιέζεται επειδή υπάρχουν πολλοί ευπαθείς που διασωλωνην-  διασωληνονται- φτου! ΔΙΑ-ΣΩ-ΛΗΝΩΝΟΝΤΑΙ! οπότε αν μέχρι το Μάρτιο εμβολιαστεί αυτός  ο πληθυσμός - συμφωνα με το σχέδιο παντα- πιστεύω δεν θα έχουμε πολλούς θανάτους και δεν θα γεμίζουν οι ΜΕΘ γιατί οι ευπαθεις θα ειναι σχεδόν όλοι προστατευμένοι. φαντάζομαι θα υπάρξουν και κάποιοι  ευπαθείς που δεν θα εμβολιαστούν είτε επειδή δεν τους επιτρέπεται λογω υγείας (δεν ξερω βεβαια αν αυτο ισχύει) ειτε επειδή δεν θα τους πιάσει το εμβόλιο ( δεν εχει 100% αποτελεσματικοτητα). Βέβαια, θα υπάρχουν και κάποιοι υγιείς "νέοι" που θα καταλήγουν ΜΕΘ ή και θα πεθαίνουν αλλά πιστευώ θα είναι αρκετά μικρός αυτός ο αριθμός. Και οταν εμβολιαστεί και ένα μεγάλο μερος υγιών νέων, θα μειωθούν ακόμη πιο πολυ οι διασωληνώσεις και οι θάνατοι. Οπότε δεν βλέπω το λόγο να φοράμε μάσκα. Πιστεύω, τον χειμώνα 2021, σε κάποιες περιοχές, αν δούμε αριθμο διασωληνωμένων να αυξάνεται, τότε ναι, θα μπουν κάποια μέτρα προσωρινά, αλλά δεν νομίζω να φοράμε συνεχόμενα μάσκα. Δηλαδή, ανεξαρτήτως από τα πόσα κρούσματα θα έχουμε τα επόμενα χρόνια, αν δεν είναι μεγάλος αριθμος των διασωληνωμένων, δεν νομίζω να χρειαστεί να φοράμε μάσκα. όσο για τον αριθμό των εμβολίων νομίζω έχουν κάνει ήδη τους υπολογισμούς ωστε καλοκαίρι του 2021 να έχει εμβολιαστεί το 50-60% περίπου

Το να πλένεσαι και να προσέχεις είναι οκ, αλλά το να φοράς μασκα μέσα-έξω και να τηρείς αποστάσεις μια ζωή, δεν νομίζω ότι είναι κάτι που συνηθίζεται. Φανταστείτε να πηγαίνεις θέατρο ή σινεμα με 30% πληρότητα συν μάσκα. Oπως και να έχει, αν όλα πάνε με το καλό σενάριο, πιστευώ στο μέλλον απλά, αντί για την επαναφορα του lockdow, θα έχουμε την επαναφορά της μάσκας σε περιοχές που υπάρχει αύξηση διασωληνωμένων.

Edited by Erudinam, 04 December 2020 - 12:42.

wdasa.png

#91008 GhostPrince

GhostPrince

夢遊病者

• Members
  • 2,160 posts
  • Location ・ω・ 

Posted 04 December 2020 - 17:04

Ναι οχι, θα γινουμε x-men XD
フカフカ

#91009 SpeedFreak

SpeedFreak

bored of harem

• Members
  • 205 posts
  • Locationκοντα στη μαμακα

Posted 05 December 2020 - 00:11

Μπράβο Antzel.tze

Όσοι ζουν στη σκιά δεν τους θωρεί κανείς...

Μπρεχτ

#91010 Erudinam

Erudinam

Anime Newbie

• Members
  • 46 posts

Posted 05 December 2020 - 09:09

καλημερα

wdasa.png

#91011 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 05 December 2020 - 11:47

Εγώ θέλω να κρατήσουμε τον κανόνα για ενάμιση μέτρο απόσταση. Την έχω καταβρει.

xbJ3b2w.jpeg

#91012 Erudinam

Erudinam

Anime Newbie

• Members
  • 46 posts

Posted 05 December 2020 - 12:16

εγω πάλι καθολού. δεν βλέπω την ώρα να φυγουν οι μάσκες και οι αποστασεις για να μπορω να δουλέψω.

wdasa.png

#91013 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 05 December 2020 - 12:41

Μπορείς να δουλέψεις χωρίς να είμαστε ο ένας πάνω στον άλλον. Πχ στις ουρές. Γιατί έπρεπε να έρθει ο κορονα για να μην αναπνέουμε στον σβέρκο του μπροστινού μας? Για να κάνουμε χώρο να περάσει κάποιος στο πεζοδρόμιο? Για να μην μιλάμε πάνω στη μούρη του άλλου ενώ παράλληλα τον φτύνουμε και του δείχνουμε και όλα μας τα σφραγίσματα?

xbJ3b2w.jpeg

#91014 Erudinam

Erudinam

Anime Newbie

• Members
  • 46 posts

Posted 05 December 2020 - 12:54

απο την στιγμη που μαζευόταν κόσμος σε κάποια μέρη ηταν πολυ λογικο και αναποφευκτο. Νομίζω, πως ήταν ελάχιστοι αυτοί που είχα την ευκαιρία να ΜΗΝ κάνουν αυτά που είπες αλλα να τα έκαναν παρολαυτα. Πχ στην ουρα για τα ατμ, δεν είχα ποτέ τέτοια ενόχληση αλλά ακομη και αν την είχα, σημαίνει οτι εχει μαζευτεί τόσος κόσμος που είναι λογικό να υπάρχει στρίμωγμα. Τώρα, αν η ουρα ήταν μικρη αλλα για κάποιο λόγο ο άλλος ηταν κολλημενος πανω μου ενω είχε την ευκαιρια να μην είναι, τότε ναι αλλα δεν νομιζω να ειναι πολλοι αυτοί.

Δηλαδή, για να μην υπάρχουν αυτές οι κακιές συνήθειες, δεν θα πρέπει να υπάρχει πολυ κόσμος. για να μην υπάρχει πολυ κόσμος θα πρέπει να οργανωθεί το πράμα ωστε να μην υπάρχει. Τώρα το προκάλεσε ο ιός. Παλιότερα δηλαδή, τι θα μπορουσε να γίνει. Αν πχ υπάρχει κόσμος στην αγορά ή στο ατμ, πως θα κάνεις τον κόσμο να μην συνωστίζεται, ωστε έτσι να μην είναι κοντα στην μούρη σου κλπ? (μιλαω παντα για την εποχη πριν τον κορονοιο)

Αν εγώ θέλω να παω σε κάποιο μέρος που συνεχώς, μαζεύει κόσμο, δεν νομίζω να σκεφτόμουνα πότε να πω στον εαυτό μου ότι δεν θα παει σε αυτό το μέρος ή θα πάει καποια στιγμη αργότερα που δεν θα έχει τόσο κόσμο (αν υπαρχει κιολας αυτη η στιγμη) ωστε να μην έρθω πολυ κοντα στον άλλον. Επαναλμβανω μιλάω πάντα για μέρη που υπάρχει συνωστισμός με αποτέλεσμα ο άλλος να έρχεται κοντα σε σένα είτε φίλος, είτε ξένος. Απλα, θελω να καταλήξω στο ότι από οσο θυμάμαι, εκτος απο μια φορά, κανένας ξένος δεν ήρθε πολυ κοντα σε μένα ενω είχε την ευκαιρια να έχει απόσταση.

Πχ στις πλατείες που πολλές φορές μαζεύουν πολύ κόσμο, τί θα κάνεις για να μην έρθει ο άλλος πολυ κοντα σε σένα?

Edited by Erudinam, 05 December 2020 - 13:07.

wdasa.png

#91015 Erudinam

Erudinam

Anime Newbie

• Members
  • 46 posts

Posted 05 December 2020 - 19:56

File:Lasagne_-_stonesoup.jpg

wdasa.png

#91016 Petran79

Petran79

YOU GET TO BURNING!

• Review Team
  • 3,279 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 06 December 2020 - 01:24

Με ενα φιλο μου συνηθιζαμε να κανουμε παρωδιες εδω και σχεδον 30 χρονια και τωρα επικοινωνουμε μεσω messenger.

Μοιραζομαι καποιες μαζι σας.

Attached Files

#91017 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2,794 posts

Posted 06 December 2020 - 08:20

Petran βλέπω είσαι δυνατός παίχτης στα αστεία! Μπράβο σου!  :congrats:

rsrGbGx.gif

#91018 Petran79

Petran79

YOU GET TO BURNING!

• Review Team
  • 3,279 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 06 December 2020 - 12:00

Petran βλέπω είσαι δυνατός παίχτης στα αστεία! Μπράβο σου!  :congrats:

Αυτά είναι του φίλου μου που σε αυτά είναι απιαστος. Εγώ πιο πολύ είμαι του να κάνω αστεία με σκηνές που ζήσαμε μαζί,οπότε οι εκτός δεν θα τα καταλάβουν.
Δυστυχώς αν δεν επιστρέψω θέσ/κη γιορτές θα τα δείχνουμε μέσω βιντεισυνομιλιας και η ένταση γέλιου θα πέφτει στο μισο

#91019 Erudinam

Erudinam

Anime Newbie

• Members
  • 46 posts

Posted 06 December 2020 - 12:06

πετραν κανε κανα stand up video στο youtube

wdasa.png

#91020 GhostPrince

GhostPrince

夢遊病者

• Members