απο την στιγμη που μαζευόταν κόσμος σε κάποια μέρη ηταν πολυ λογικο και αναποφευκτο. Νομίζω, πως ήταν ελάχιστοι αυτοί που είχα την ευκαιρία να ΜΗΝ κάνουν αυτά που είπες αλλα να τα έκαναν παρολαυτα. Πχ στην ουρα για τα ατμ, δεν είχα ποτέ τέτοια ενόχληση αλλά ακομη και αν την είχα, σημαίνει οτι εχει μαζευτεί τόσος κόσμος που είναι λογικό να υπάρχει στρίμωγμα. Τώρα, αν η ουρα ήταν μικρη αλλα για κάποιο λόγο ο άλλος ηταν κολλημενος πανω μου ενω είχε την ευκαιρια να μην είναι, τότε ναι αλλα δεν νομιζω να ειναι πολλοι αυτοί.
Δηλαδή, για να μην υπάρχουν αυτές οι κακιές συνήθειες, δεν θα πρέπει να υπάρχει πολυ κόσμος. για να μην υπάρχει πολυ κόσμος θα πρέπει να οργανωθεί το πράμα ωστε να μην υπάρχει. Τώρα το προκάλεσε ο ιός. Παλιότερα δηλαδή, τι θα μπορουσε να γίνει. Αν πχ υπάρχει κόσμος στην αγορά ή στο ατμ, πως θα κάνεις τον κόσμο να μην συνωστίζεται, ωστε έτσι να μην είναι κοντα στην μούρη σου κλπ? (μιλαω παντα για την εποχη πριν τον κορονοιο)
Αν εγώ θέλω να παω σε κάποιο μέρος που συνεχώς, μαζεύει κόσμο, δεν νομίζω να σκεφτόμουνα πότε να πω στον εαυτό μου ότι δεν θα παει σε αυτό το μέρος ή θα πάει καποια στιγμη αργότερα που δεν θα έχει τόσο κόσμο (αν υπαρχει κιολας αυτη η στιγμη) ωστε να μην έρθω πολυ κοντα στον άλλον. Επαναλμβανω μιλάω πάντα για μέρη που υπάρχει συνωστισμός με αποτέλεσμα ο άλλος να έρχεται κοντα σε σένα είτε φίλος, είτε ξένος. Απλα, θελω να καταλήξω στο ότι από οσο θυμάμαι, εκτος απο μια φορά, κανένας ξένος δεν ήρθε πολυ κοντα σε μένα ενω είχε την ευκαιρια να έχει απόσταση.
Πχ στις πλατείες που πολλές φορές μαζεύουν πολύ κόσμο, τί θα κάνεις για να μην έρθει ο άλλος πολυ κοντα σε σένα?
Edited by Erudinam, 05 December 2020 - 13:07.