Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo
* * * * - 33 votes

The Black Hole


  • Please log in to reply
93872 replies to this topic

#90976 Erudinam

Erudinam

    Anime Newbie

  • Members
  • 46 posts

Posted 30 November 2020 - 17:20

ειπε και για την ελευθερη αγορα οτι μπορει να εχει τους κανονες της για το εμβολιο κατι τέτοιο. Τώρα για τα ταξιδια δεν ξερω αν ειπε μονο για το εξωτερικο.

Edited by Erudinam, 30 November 2020 - 17:22.

wdasa.png


#90977 GhostPrince

GhostPrince

    夢遊病者

  • Members
  • 2,149 posts
  • Location ・ω・ 

Posted 30 November 2020 - 17:27

Αυτο ελειπε να σε αφήνουν άρρωστο και χωρις εμβολιο να κυκλοφορείς και να τς λες οτι ο ιος δν υπαρχει κ θελουν να μας κανουν ζομπί στον κάθε ελεγχο.
Περα του αστειου καλο θα ηταν να εμβολιαστούν οντος τουλαχιστον ενας μεγαλος αριθμος ανθρώπων αν οχι ολοι, αλλιώς απλα κοροϊδευομαστε και θα συνεχισουμε να κολλάμε σα τους βλακες καθε τόσο και να διασπείρουμε τον ϊο στο άπειρο.
Μερικά μετρα συνόρων καλο θα ταν παραμείνουν σε ολες τις χώρες και μετα τη κυκλοφορία του εμβολίου, ή εστω αν οχι να γινεται σωστος ελεγχος πριν μπει κανεις στην εκάστοτε χωρα οχι τα γιολο π γινονται συνήθως... Whatever στη τελικη αλλα το γαμισαμε το θεμα σε καποιες χωρες.
Οπως και να χει τυχερος π ειμαι στρατο με κοβιντ, ειναι ολα πιο ελεγχόμενα κ σεηφ απότι εξω.
フカフカ

#90978 Erudinam

Erudinam

    Anime Newbie

  • Members
  • 46 posts

Posted 30 November 2020 - 20:20

μα δεν έχω τέτοια άποψη. ουτε ολοι αυτοι που δεν θελουν να κανουν το εμβόλιο έχουν τέτοια αποψη. δεν ειναι ολα ασπρο μαυρο. δεν ειναι ισως οτι καλυτερο να εμβολιαστιε ενας υγιης ανθρωπος. αλλα πως σταματαμε την επιδημια αν δεν εμβολιλαστει και οι υγιεις? ισως θα πρεπε να εμβολιαστουν ολοι οι ευπαθεις και μετα βλεποντας και κανοντας. αλλα απο οτι βλεπω η κυβερνηση εχει σκοπο να το παρει σερι ολους. ισως να ειναι και σωστη κινηση, ισως και οχι.


Edited by Erudinam, 30 November 2020 - 20:27.

wdasa.png


#90979 GhostPrince

GhostPrince

    夢遊病者

  • Members
  • 2,149 posts
  • Location ・ω・ 

Posted 30 November 2020 - 20:58

Προφανως κ καλο θα ταν να πανε οι ευπαθεις πρώτοι απ ολους, οι άρρωστοι, οι μεγάλοι σε ηλικία και σε οτι συνεπάγεται ολο αυτο. Αλλα αν κρινουμε απτα οσα γινονται ως τωρα οι πρώτοι π θα το αρνηθούν θα νε αυτοι, δυστυχώς... Ή ισως τα βλεπω πολυ απαισιόδοξα μαυτα π ακουω ολη τν ωρα. Δε λεω οτι οι υγείες ειναι νορμαλ το να πανε να το κανουν χωρις σοβαρο λόγο αλλα αν μας υποχρρωναν ολους κτ θα γινοταν στα σιγουρα , στο να σταματήσει ολο αυτο το αισχος π ζουμε. Στη τλκη κιενας υγειης ειναι φορεας αρα δν λυνεις το θεμα πανδημίας ετσι εύκολα...κανοντας πιο ανθεκτικους μια μειωνοτητα μόνο δλδ, απλα μειωνεις την εξαπλωση δεν την εξαφανίζεις. Κοινώς οπως κ με άλλες παλιοτερες ασθένειες ειναι αναγκαίο πλεον θεωρώ. Α.κ.α δεν θα φυγει μόνο του με μαγια.

Τωρα τ να σ πω, αν το παμε εθελοντικά εντελως και 0 μετρα ξαφνικα δν ξερω, προσωπικά μπορει και το κανα το εμβόλιο απο φοβο καθαρα και με τη σκεψη οτι θελω κ πρεπει να ξαναταξιδευω χωρις θέματα, και χωρις να κοιτάω τους γυρω μου μη με κολλήσουν καθε τόσο.
フカフカ

#90980 Hazuki

Hazuki

    Anime Elite

  • Administrators
  • 2,741 posts

Posted 30 November 2020 - 22:45

Άσχετο αλλά έψαξα να βρω πως δουλεύουν τα m-RNA εμβόλια και είναι πάρα πολύ ενδιαφέρον concept.

Στην ουσία αντί να έχεις ένα τροποποιημένο στέλεχος του ιου ώστε να το βρει ο οργανισμός και να παράξει τα αντίστοιχα αντισώματα, χρησημοποιουν το m-RNA ώστε να πουν κατευθείαν στον οργανισμό τι να παράξει.

Σιμ-που-ρου! :canthelp:


rsrGbGx.gif

#90981 Mosquito Killer

Mosquito Killer

    Anime Newbie

  • Members
  • 62 posts

Posted 01 December 2020 - 15:28

Μπορεί να έκανες το εμβόλιο από φόβο...Όλο το ζουμί εκεί είναι. Μας έχουν κάνει απάνθρωπους με έναν ιό..Βγαίνω να κάνω μια βόλτα σαν άνθρωπος με μάσκα και την κατεβάζω 2 λεπτά να κάνω ένα τσιγάρο και με κοιτάνε λες και είμαι δολοφόνος. Ακούω κάποιον να βήχει και χωρίς να θέλω ασυναίσθητα γυρνάω να κοιτάξω αν θα πρέπει να προσέχω...Να προσέχω έναν βήχα, κάτι απολύτως φυσιολογικό ειδικότερα τέτοια περίοδο.

 

Για εμβόλιο εγώ είμαι υπέρ αλλά όχι να ΠΡΕΠΕΙ να το κάνω αλλά να θέλω να το κάνω. Στην τελική αυτοί που δεν το κάνουν τον εαυτό τους θα βάλουν σε κίνδυνο και όχι εμάς τους υπόλοιπους. 

 

Διαφωνώ για τις ευπαθείς ομάδες. ΌΛΟΙ και πραγματικά ΟΛΟΙ από αυτούς που ξέρω περιμένουν το εμβόλιο για να νιώσουν μια ασφάλεια. Δεν είναι όπως τον Απρίλη που ήταν στα τέτοια τους. Το βλέπουν σοβαρότατα πλέον το ζήτημα. Θεωρώ περισσότεροι αρνητές θα υπάρξουν από εμάς την νεολαία που την έχουμε δει διαλαγαξιακοί γνώστες όλοι μας.

 

Υγ: Για το injustice μπήκα να γράψω, δεν βρήκα topic ήρθα εδώ και βρήκα πιο ενδιαφέρον θέμα.


Edited by Mosquito Killer, 01 December 2020 - 15:29.


#90982 Erudinam

Erudinam

    Anime Newbie

  • Members
  • 46 posts

Posted 01 December 2020 - 19:15

χαρι ποτερ. τι ωραιες ταινιες...


wdasa.png


#90983 Erudinam

Erudinam

    Anime Newbie

  • Members
  • 46 posts

Posted 01 December 2020 - 21:50

Σιγά σιγά, θα βάζω και άλλες ίσως. Ιστορία 1: Η γιαγια και το κοτόπουλο
Είναι ώρα φαγητού. Οι γονείς λείπουν. Το παιδί κάθεται στο τραπέζι για να φάει. Η γιαγιά του σερβίρει κρέας. Το αγοράκι ρωτάει αν είναι χοιρινό ή μοσχαρίσιο. Η γιαγια του λέει ότι δεν είναι χοιρινό. Το αγοράκι αρχίζει να τρώει. Ξαφνικά, αρχίζει να νιώθει κάτι στο στήθος του. "Γιαγια" λέει αλλά η γιαγια το αγνοεί. Το στήθος του αρχίζει να μεγαλώνει. Η γιαγιά αρχίζει να χτυπά παλαμάκια, να στριφογυρίζει και να τραγουδά " έφαγες κοτόπουλο! έφαγες κοτόπουλο! έφαγες κοτόπουλο" ενώ το παιδί κλαίει με μαύρο δάκρυ. Είχε αλλεργία στο κοτόπουλο...

Edited by Erudinam, 01 December 2020 - 21:59.

wdasa.png


#90984 Kamui

Kamui

    Degenerate aristocrat

  • Members
  • 615 posts
  • LocationRealm of perdition

Posted 01 December 2020 - 23:42

Πολύ ωραία ιστορία.


O6rrvsU.jpg


#90985 GhostPrince

GhostPrince

    夢遊病者

  • Members
  • 2,149 posts
  • Location ・ω・ 

Posted 02 December 2020 - 01:11

Μακαρι να ειναι οπως τα λες, κ να ακουσουν , να πανε απο μονοι τς να το κανουν, αλλα εγω δν βλεπω καμια αλλαγη συμπεριφορων διπλα μου. Ακομα ειναι στα τετοια τς για πολλα θεματα οι περισσότεροι και σαυτο φτε καθαρα ο τροπος π επέβαλαν οτι επεβαλαν οτι κ να λεμε...να χεις τοσα λοκνταους κ να μην υπαρχει κ κανενα αποτελεσμα (γελαω)
Τεσπα, κακο στον εαυτο τους θα κανουν απτη στιγμη π οσοι νοιαστουμε βρουμε τροπο να προστατευτουμε απ αυτους. (Και ναι λιγο πολυ οσο απάνθρωπο κιαν ειναι, αν ξερεις κ κοσμο που κολλησαν οντος τν ϊο, οταν βλεπεις τετοιες συμπεριφορες αρχιζεις κ τς βλεπεις οντος σαν τη χολερα διπλα σου οταν ξεροβηχουν) Διοτι μεχρι στιγμης οι "δν πιστευω σ'αυτα π μας λενε" μολυνουν πιο πολυ τς γυρω τους παρα τον εαυτο τους. Σιγουρα ειμαστε καπως καλυτερα λογο του τρομου αποτι στην αρχη αλλα η πληοψηφια αμφιβάλω αν ειδε τπτ πιο στα σοβαρά.(απλα πολλοι αρχισαν να μαζευονται μη φανε κανα πρόστιμο)
Γενικα μακαρι να κυκλοφορήσει εμβολιο συντομα...εκει θα φανουν κ πολλα λογικα..
και θελω να πιστευω οτι θα σταματησουν οι διθεν απαγορευσεις κιοι τρομοκρατιες εστω...

P.s: με το ευπαθείς δεν αναφερθηκα μονο σε γερους, υπαρχουν κ πολλοι νεοι με αναπνευστικά θεματα ή και καρδιά ακομα ...anyway

Edited by GhostPrince, 02 December 2020 - 01:17.

フカフカ

#90986 Lord Leon

Lord Leon

    Immortal Esper

  • Members
  • 739 posts

Posted 02 December 2020 - 01:53

Άσχετο αλλά έψαξα να βρω πως δουλεύουν τα m-RNA εμβόλια και είναι πάρα πολύ ενδιαφέρον concept.
Στην ουσία αντί να έχεις ένα τροποποιημένο στέλεχος του ιου ώστε να το βρει ο οργανισμός και να παράξει τα αντίστοιχα αντισώματα, χρησημοποιουν το m-RNA ώστε να πουν κατευθείαν στον οργανισμό τι να παράξει.
Σιμ-που-ρου! :canthelp:


https://pbs.twimg.com/media/En7kJV9XcAkHC0I.jpg

stasou%2520mygdala.jpg


#90987 Erudinam

Erudinam

    Anime Newbie

  • Members
  • 46 posts

Posted 02 December 2020 - 10:35

Κοιτάξτε, καταλαβαίνω την ανησυχία αυτών που δεν θέλουν να το κάνουν καθώς είναι ένα εμβόλιο που βγήκε πολυ γρήγορα αλλά πρώτα θα το κάνουν οι ευπαθείς ομάδες μαζί με το υγειονομικό προσωπικό. Οι ευπαθείς πρέπει να το κάνουν γιατί ρισκάρουν αν δεν το κάνουν. Εκτός και αν κάποιος απομονωθεί στο σπίτι του. Άρα καταλήγουμε στο ότι είναι αναγκαίο να το κάνουν και μέχρι να έρθει η σείρα μας, θα ξέρουμε παραπανω για το πως λειτουργεί το έμβολιο, κρίνοντας από τους εμβολιασμένους ευπαθείς. Για να κυκλοφορήσει ένα εμβόλιο πρέπει να πάρει έγκριση. Σε καμιά περίπτωση η αρμόδια υπηρεσία δεν θα τολμούσε να εγκρίνει εμβόλιο που δεν είναι ασφαλές, ούτε οι κυβερνήσεις παγκοσμίως να επιτρέψουν εμβόλια που είναι στο περίπου ασφαλή.


Edited by Erudinam, 02 December 2020 - 14:22.

wdasa.png


#90988 ZeLiGa

ZeLiGa

    In Trance

  • Members
  • 542 posts
  • LocationLost in Time...

Posted 02 December 2020 - 14:09

Στην βρετανία εγκρίθηκε σμρ νμζω



#90989 Mosquito Killer

Mosquito Killer

    Anime Newbie

  • Members
  • 62 posts

Posted 02 December 2020 - 17:48

Απίστευτο θράσος

https://www.documentonews.gr/article/o-adwnhs-edwse-to-prasino-fws-gia-athlhsh-sthn-parnhtha



#90990 Erudinam

Erudinam

    Anime Newbie

  • Members
  • 46 posts

Posted 02 December 2020 - 18:46

Υπομονη παιδια! Κάνουμε εμβόλιο, τήρουμε τα μέτρα μέχρι να εμβολιαστούν όλοι, και μετά θα αγκαλιαζόμαστε και θα φιλιόμαστε ελευθερα.


wdasa.png