Με το που τελειώσει πάντως όλο αυτό εγώ είμαι μέσα.
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

The Black Hole
Posted 06 December 2020 - 21:05
Posted 06 December 2020 - 22:39
Posted 07 December 2020 - 00:34
εμενα με επιασε μια πεινα, πιανετε?
Posted 07 December 2020 - 01:14
Δεν μπορώ να αντισταθώ.
Posted 09 December 2020 - 23:51
To είχα ξεχάσει, αλλά επειδή με είχε ρωτήσει και η Speedfreak (μου έλειψε) στο παρελθόν σε pm, τότε της απάντησα ότι ο καλλιτέχνης λέγεται Takao Yamamoto, είναι ανεξάρτητος ζωγράφος και όχι mangaka. Το σετ υπήρχε από παλιά (από την ιουράσια περίοδο, πριν η ζωή μου μείνει μισή και επέλθει η εποχή των παγετώνων) και το χρησιμοποίησα εκ των υστέρων.
Αυτό που δεν ξέρω είναι πόσοι έχουν παρατηρήσει ότι η sig μάλλον περιέχει κάτι που when you see it you cannot unsee it αλλά ελπίζω λόγω εικαστικής απόδοσης να μην ενοχλεί τους αρμόδιους, κι εγώ άργησα να το παρατηρήσω οπότε μη το πείτε σε κανέναν.
Έτσι για να μαθαίνετε κι εσείς οι άμπαλοι.
Posted 10 December 2020 - 15:09
Posted 10 December 2020 - 15:43
Εγώ που το είχα δει σχεδόν αμέσως, έχω βρώμικο μυαλό; Ή προσοχή στη λεπτομέρεια;
Posted 10 December 2020 - 18:22
Η αχρηστη πληροφορια της ημερας , επειδη δεν εχω στην εργαλειοθήκη των σελιδοδεικτων το anime.gr μπαινω καθε φορα στη σελιδα της animeclipse που την εχω στους σελιδοδεικτες και παταω το λινκ του ανιμε.γρ απο κει
Posted 10 December 2020 - 22:05
Εδώ, παλεύω να βάλω τα λεντ στο ταβάνι χωρίς να πέσω από την καρέκλα, να διατηρήσω ζωντανή την ελπίδα ότι η ηλεκτρική σκούπα δεν έχει χαλάσει, παρ'όλο που την έβγαζα έξω στον κήπο να ρουφήξει κάτι πετραδάκια, επειδή δεν είχα όρεξη να πιάσω το σκουπόξυλο, να αποφασίσω πότε θα πλύνω όλο το πιατικό μόνη μου γιατί το πλυντήριο πιάτων βγάζει μουχλίτσα και να ησυχάσω τον νεαρό πωλητή παπουτσιών που έχει λυσσάξει να βγούμε έξω στο δρόμο και να πιούμε κρασί μέσ' το καραντινοκαταχείμωνο...
Edited by SpeedFreak, 10 December 2020 - 22:08.
Όσοι ζουν στη σκιά δεν τους θωρεί κανείς...
Μπρεχτ
Posted 10 December 2020 - 22:42
Σε ποιόν έλειψα λέει;
Εδώ, παλεύω να βάλω τα λεντ στο ταβάνι χωρίς να πέσω από την καρέκλα, να διατηρήσω ζωντανή την ελπίδα ότι η ηλεκτρική σκούπα δεν έχει χαλάσει, παρ'όλο που την έβγαζα έξω στον κήπο να ρουφήξει κάτι πετραδάκια, επειδή δεν είχα όρεξη να πιάσω το σκουπόξυλο, να αποφασίσω πότε θα πλύνω όλο το πιατικό μόνη μου γιατί το πλυντήριο πιάτων βγάζει μουχλίτσα και να ησυχάσω τον νεαρό πωλητή παπουτσιών που έχει λυσσάξει να βγούμε έξω στο δρόμο και να πιούμε κρασί μέσ' το καραντινοκαταχείμωνο...
Θα γίνω προβλέψιμος αλλά η λύση στο θέμα του πωλήτη είναι netflix n chill με Φτηνά Τσιγάρα, πες του κουλτούρα από τη πατρίδα. Νταξ ξεχνόντας για λίγο πιος είναι τώρα ο Χαραλαμπίδης.
Posted 11 December 2020 - 05:46
Σε ποιόν έλειψα λέει;
Βλέπω οι κατακτήσεις συνεχίζονται, ακόμα και εν μέσω lockdown. Έχουμε κάποιο update για το αρμόδιο thread?
Edited by Kamui, 11 December 2020 - 09:50.
Posted 11 December 2020 - 10:17
Συντομα..και θα έχει και πλάκα.Βλέπω οι κατακτήσεις συνεχίζονται, ακόμα και εν μέσω lockdown. Έχουμε κάποιο update για το αρμόδιο thread?
Εντωμεταξύ περιμένω το χοντρό χιόνι για να φτιάξω κανένα χιονάνθρωπο και δεν πέφτει το ρημάδι.
Ελπίζω να είσαι καλά. Εγώ δεν μπορώ να πλησιάσω την κουζίνα.
Όσοι ζουν στη σκιά δεν τους θωρεί κανείς...
Μπρεχτ
Posted 11 December 2020 - 11:37
Ελπίζω να είσαι καλά. Εγώ δεν μπορώ να πλησιάσω την κουζίνα.
Ενδιαφέρουσα αλληλουχία προτάσεων.