Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 33 votes

The Black Hole

• Please log in to reply
94066 replies to this topic

#91021 pasxaleas

pasxaleas

Smell the bunny

• Members
  • 863 posts

Posted 06 December 2020 - 21:05

Με το που τελειώσει πάντως όλο αυτό εγώ είμαι μέσα.

09pntFA.png?1

#91022 Erudinam

Erudinam

Anime Newbie

• Members
  • 46 posts

Posted 06 December 2020 - 22:39

σας πιάνει ανηδονία;

wdasa.png

#91023 Nikolai_Karapetsov

Nikolai_Karapetsov

The soviet petrolhead

• Members
  • 84 posts
  • Locationκαπου στο διαστημα...

Posted 07 December 2020 - 00:34

εμενα με επιασε μια πεινα, πιανετε?

#91024 Kamui

Kamui

Degenerate aristocrat

• Members
  • 616 posts
  • LocationRealm of perdition

Posted 07 December 2020 - 01:14

Δεν μπορώ να αντισταθώ.

Youtube Video

O6rrvsU.jpg

#91025 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2,794 posts

Posted 09 December 2020 - 22:21

Kamui έτσι για να μαθαίνουμε κι εμείς οι άμπαλοι η sig σου από που είναι;

rsrGbGx.gif

#91026 Kamui

Kamui

Degenerate aristocrat

• Members
  • 616 posts

Posted 09 December 2020 - 23:51

To είχα ξεχάσει, αλλά επειδή με είχε ρωτήσει και η Speedfreak (μου έλειψε) στο παρελθόν σε pm, τότε της απάντησα ότι ο καλλιτέχνης λέγεται Takao Yamamoto, είναι ανεξάρτητος ζωγράφος και όχι mangaka. Το σετ υπήρχε από παλιά (από την ιουράσια περίοδο, πριν η ζωή μου μείνει μισή και επέλθει η εποχή των παγετώνων) και το χρησιμοποίησα εκ των υστέρων.

Αυτό που δεν ξέρω είναι πόσοι έχουν παρατηρήσει ότι η sig μάλλον περιέχει κάτι που when you see it you cannot unsee it αλλά ελπίζω λόγω εικαστικής απόδοσης να μην ενοχλεί τους αρμόδιους, κι εγώ άργησα να το παρατηρήσω οπότε μη το πείτε σε κανέναν. :whistling:

Έτσι για να μαθαίνετε κι εσείς οι άμπαλοι.

O6rrvsU.jpg

#91027 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2,794 posts

Posted 10 December 2020 - 10:31

Βασικα, θυμάμαι που την βλέπω χρόνια αλλά το "ανήθικο" του πράγματος μόνο πέρσι το παρατήρησα 1η φορά.

Spoiler:

---ΕΔΙΤ---

Χα, θυμήθηκα ότι είχα κάνει reverse image search και τον είχα βρει τον κύριο.

rsrGbGx.gif

#91028 Petran79

Petran79

YOU GET TO BURNING!

• Review Team
  • 3,279 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 10 December 2020 - 15:09

Τώρα με την αγορά του CR αντίο ecchi

#91029 Gamer

Gamer

Starting...

• Members
  • 37 posts

Posted 10 December 2020 - 15:43

Εγώ που το είχα δει σχεδόν αμέσως, έχω βρώμικο μυαλό; Ή προσοχή στη λεπτομέρεια; :P

#91030 Nikolai_Karapetsov

Nikolai_Karapetsov

The soviet petrolhead

• Members
  • 84 posts
  • Locationκαπου στο διαστημα...

Posted 10 December 2020 - 18:22

Η αχρηστη πληροφορια της ημερας , επειδη δεν εχω στην εργαλειοθήκη  των σελιδοδεικτων το anime.gr μπαινω καθε φορα στη σελιδα της animeclipse που την εχω στους σελιδοδεικτες και παταω το λινκ του ανιμε.γρ απο κει

#91031 SpeedFreak

SpeedFreak

bored of harem

• Members
  • 205 posts
  • Locationκοντα στη μαμακα

Posted 10 December 2020 - 22:05

Σε ποιόν έλειψα λέει;
Εδώ, παλεύω να βάλω τα λεντ στο ταβάνι χωρίς να πέσω από την καρέκλα, να διατηρήσω ζωντανή την ελπίδα ότι η ηλεκτρική σκούπα δεν έχει χαλάσει, παρ'όλο που την έβγαζα έξω στον κήπο να ρουφήξει κάτι πετραδάκια, επειδή δεν είχα όρεξη να πιάσω το σκουπόξυλο, να αποφασίσω πότε θα πλύνω όλο το πιατικό μόνη μου γιατί το πλυντήριο πιάτων βγάζει μουχλίτσα και να ησυχάσω τον νεαρό πωλητή παπουτσιών που έχει λυσσάξει να βγούμε έξω στο δρόμο και να πιούμε κρασί μέσ' το καραντινοκαταχείμωνο...

Edited by SpeedFreak, 10 December 2020 - 22:08.

Όσοι ζουν στη σκιά δεν τους θωρεί κανείς...

Μπρεχτ

#91032 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2,794 posts

Posted 10 December 2020 - 22:42

Σε ποιόν έλειψα λέει;
Εδώ, παλεύω να βάλω τα λεντ στο ταβάνι χωρίς να πέσω από την καρέκλα, να διατηρήσω ζωντανή την ελπίδα ότι η ηλεκτρική σκούπα δεν έχει χαλάσει, παρ'όλο που την έβγαζα έξω στον κήπο να ρουφήξει κάτι πετραδάκια, επειδή δεν είχα όρεξη να πιάσω το σκουπόξυλο, να αποφασίσω πότε θα πλύνω όλο το πιατικό μόνη μου γιατί το πλυντήριο πιάτων βγάζει μουχλίτσα και να ησυχάσω τον νεαρό πωλητή παπουτσιών που έχει λυσσάξει να βγούμε έξω στο δρόμο και να πιούμε κρασί μέσ' το καραντινοκαταχείμωνο...

Θα γίνω προβλέψιμος αλλά η λύση στο θέμα του πωλήτη είναι netflix n chill με Φτηνά Τσιγάρα, πες του κουλτούρα από τη πατρίδα. Νταξ ξεχνόντας για λίγο πιος είναι τώρα ο Χαραλαμπίδης.

Youtube Video

rsrGbGx.gif

#91033 Kamui

Kamui

Degenerate aristocrat

• Members
  • 616 posts

Posted 11 December 2020 - 05:46

Σε ποιόν έλειψα λέει;

Βλέπω οι κατακτήσεις συνεχίζονται, ακόμα και εν μέσω lockdown. Έχουμε κάποιο update για το αρμόδιο thread?

Edited by Kamui, 11 December 2020 - 09:50.

O6rrvsU.jpg

#91034 SpeedFreak

SpeedFreak

bored of harem

• Members
  • 205 posts
  • Locationκοντα στη μαμακα

Posted 11 December 2020 - 10:17

Βλέπω οι κατακτήσεις συνεχίζονται, ακόμα και εν μέσω lockdown. Έχουμε κάποιο update για το αρμόδιο thread?

Συντομα..και θα έχει και πλάκα.
Εντωμεταξύ περιμένω το χοντρό χιόνι για να φτιάξω κανένα χιονάνθρωπο και δεν πέφτει το ρημάδι.
Ελπίζω να είσαι καλά. Εγώ δεν μπορώ να πλησιάσω την κουζίνα.

Όσοι ζουν στη σκιά δεν τους θωρεί κανείς...

Μπρεχτ

#91035 Kamui

Kamui

Degenerate aristocrat

• Members
  • 616 posts

Posted 11 December 2020 - 11:37

Ελπίζω να είσαι καλά. Εγώ δεν μπορώ να πλησιάσω την κουζίνα.

Ενδιαφέρουσα αλληλουχία προτάσεων.

O6rrvsU.jpg