Άσχετο αλλά εάν πεθαίνατε now ποια πιστεύετε ότι θα ήταν τα τελευταία σας λόγια;
Εμένα θα ήταν:
watashimoushindeiru. F** off!
- pc_magas
Καταχωρήθηκε 02 Δεκέμβριος 2020 - 21:03
Άσχετο αλλά εάν πεθαίνατε now ποια πιστεύετε ότι θα ήταν τα τελευταία σας λόγια;
Εμένα θα ήταν:
watashimoushindeiru. F** off!
- pc_magas
Ελληνική κοινότητα Ubuntu | Κυπριακή κοινότητα ελευθέρου λογισμικού
Ι GNU/L I N U X
Ποιος θέλει παπάκια τις M$?
Καταχωρήθηκε 02 Δεκέμβριος 2020 - 21:20
Καταχωρήθηκε 02 Δεκέμβριος 2020 - 22:38
τα δικα μου θα ταν : ισως δεν επρεπε να φαω τοση προβατινα , φερτε κοκορετσι
Καταχωρήθηκε 03 Δεκέμβριος 2020 - 15:16
Καταχωρήθηκε 03 Δεκέμβριος 2020 - 15:36
θα βγει το εμβολιο και ολα μια χαρα θα μαστε.
Καταχωρήθηκε 03 Δεκέμβριος 2020 - 17:08
τα δικα μου θα ταν : ισως δεν επρεπε να φαω τοση προβατινα , φερτε κοκορετσι
χαχα
Εμένα θα ήταν:
watashimoushindeiru. F** off!- pc_magas
εμενα: "Πλακα ειχε, μακαρι να εχει και sequel"
Καταχωρήθηκε 03 Δεκέμβριος 2020 - 17:31
Καταχωρήθηκε 03 Δεκέμβριος 2020 - 19:05
οργανωστε κανα παλερμο, καραντίνα έχουμε...
Καταχωρήθηκε 03 Δεκέμβριος 2020 - 19:43
Καλυτερα "πεφτει η καραντινα στο παλερμο" και αντι για δολοφονος θα ειναι κορονογιος
i aku the shape-shifting master of darkness...
Καταχωρήθηκε 03 Δεκέμβριος 2020 - 20:15
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από GhostPrince: 03 Δεκέμβριος 2020 - 20:16
Καταχωρήθηκε 03 Δεκέμβριος 2020 - 23:37
Youtube Video
Δεν νομίζω να ξαναδούμε τέτοιου είδους συναυλίες για τα υπόλοιπα 10 χρόνια, πιστεύω...
Φοβάμαι πως πλέον θα μισούμε ο ένας τον άλλον για ψίλου πήδημα. Εννοώ σε φάση να είμαστε στα πρόθυρα φόνου.
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από pc_magas: 03 Δεκέμβριος 2020 - 23:41
Ελληνική κοινότητα Ubuntu | Κυπριακή κοινότητα ελευθέρου λογισμικού
Ι GNU/L I N U X
Ποιος θέλει παπάκια τις M$?
Καταχωρήθηκε 04 Δεκέμβριος 2020 - 10:04
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Erudinam: 04 Δεκέμβριος 2020 - 10:15
Καταχωρήθηκε 04 Δεκέμβριος 2020 - 10:21
Κόλλημα έχεις φάει να το λες αυτό που θα πετάξουμε μάσκες σύντομα Το βρίσκω αφελές και βιαστικό να πιστεύει κάποιος πως το εμβόλιο θα διανεμηθεί αρκετά γρήγορα ώστε το καλοκαίρι να έχουμε επανέλθει σε κάποιου είδους κανονικότητα (που δεν θα υπάρξει ποτέ ξανά btw), πόσω μάλλον ότι αυτό το εμβόλιο θα κάνει τις κυβερνήσεις να πουν "this should do it" και να ξεχάσουμε τα πάντα, λες και δεν συνέβη τίποτα. Εγώ μέχρι το '22 δεν περιμένω καμία αλλαγή και ακόμη και τότε θα γίνονται όλα πολύ σταδιακά. Θα μάθουμε να ζούμε με τον κορωνοϊό στην καθημερινότητά μας και ας μάθουμε επιτέλους να πλενόμαστε και να προσέχουμε λίγο παραπάνω, να μην επιστρέψουμε πλήρως στην ανθυγιεινή κανονικότητα που υπήρχε.
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Angel.tze: 04 Δεκέμβριος 2020 - 10:21
that's a dude!
Καταχωρήθηκε 04 Δεκέμβριος 2020 - 11:48
καθολου αφελες. το συστημα πιέζεται επειδή υπάρχουν πολλοί ευπαθείς που διασωλωνην- διασωληνονται- φτου! ΔΙΑ-ΣΩ-ΛΗΝΩΝΟΝΤΑΙ! οπότε αν μέχρι το Μάρτιο εμβολιαστεί αυτός ο πληθυσμός - συμφωνα με το σχέδιο παντα- πιστεύω δεν θα έχουμε πολλούς θανάτους και δεν θα γεμίζουν οι ΜΕΘ γιατί οι ευπαθεις θα ειναι σχεδόν όλοι προστατευμένοι. φαντάζομαι θα υπάρξουν και κάποιοι ευπαθείς που δεν θα εμβολιαστούν είτε επειδή δεν τους επιτρέπεται λογω υγείας (δεν ξερω βεβαια αν αυτο ισχύει) ειτε επειδή δεν θα τους πιάσει το εμβόλιο ( δεν εχει 100% αποτελεσματικοτητα). Βέβαια, θα υπάρχουν και κάποιοι υγιείς "νέοι" που θα καταλήγουν ΜΕΘ ή και θα πεθαίνουν αλλά πιστευώ θα είναι αρκετά μικρός αυτός ο αριθμός. Και οταν εμβολιαστεί και ένα μεγάλο μερος υγιών νέων, θα μειωθούν ακόμη πιο πολυ οι διασωληνώσεις και οι θάνατοι. Οπότε δεν βλέπω το λόγο να φοράμε μάσκα. Πιστεύω, τον χειμώνα 2021, σε κάποιες περιοχές, αν δούμε αριθμο διασωληνωμένων να αυξάνεται, τότε ναι, θα μπουν κάποια μέτρα προσωρινά, αλλά δεν νομίζω να φοράμε συνεχόμενα μάσκα. Δηλαδή, ανεξαρτήτως από τα πόσα κρούσματα θα έχουμε τα επόμενα χρόνια, αν δεν είναι μεγάλος αριθμος των διασωληνωμένων, δεν νομίζω να χρειαστεί να φοράμε μάσκα. όσο για τον αριθμό των εμβολίων νομίζω έχουν κάνει ήδη τους υπολογισμούς ωστε καλοκαίρι του 2021 να έχει εμβολιαστεί το 50-60% περίπου
Το να πλένεσαι και να προσέχεις είναι οκ, αλλά το να φοράς μασκα μέσα-έξω και να τηρείς αποστάσεις μια ζωή, δεν νομίζω ότι είναι κάτι που συνηθίζεται. Φανταστείτε να πηγαίνεις θέατρο ή σινεμα με 30% πληρότητα συν μάσκα. Oπως και να έχει, αν όλα πάνε με το καλό σενάριο, πιστευώ στο μέλλον απλά, αντί για την επαναφορα του lockdow, θα έχουμε την επαναφορά της μάσκας σε περιοχές που υπάρχει αύξηση διασωληνωμένων.
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Erudinam: 04 Δεκέμβριος 2020 - 12:42
Καταχωρήθηκε 04 Δεκέμβριος 2020 - 17:04