Μετάβαση στο περιεχόμενο


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Σύνδεση 

Εγγραφή
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Φωτογραφία
* * * * - 33 Ψήφοι

The Black Hole


  • Please log in to reply
94074 replies to this topic

#90856 Hazuki

Hazuki

    Anime Elite

  • Administrators
  • 2.801 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Νοέμβριος 2020 - 13:39

Να σε ενημερώσω ότι δεν έχει μείνει λέπι. Η 1η φουρνιά που θα έρθει για το release είναι ήδη εξαντλημένη και οι προ παραγγελίες που παίρνουν τώρα πάνε για την 2η που λογικά θα είναι κάπου τα Χριστούγεννα.

Αν βάλεις παραγγελία ζήτα τους να σου πουν πότε περίπου θα παραλάβεις πριν βάλεις τα λεφτά.


rsrGbGx.gif

#90857 Erudinam

Erudinam

    Anime Newbie

  • Members
  • 46 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Νοέμβριος 2020 - 15:05

https://www.tanea.gr/2020/10/28/health/kouvelas-oute-se-mia-dekaetia-den-tha-exoume-tis-doseis-emvoliou-pou-xreiazomaste/


wdasa.png


#90858 Hazuki

Hazuki

    Anime Elite

  • Administrators
  • 2.801 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Νοέμβριος 2020 - 15:51

Ε ναι ρε συ τώρα τα μαθες, είναι σαφές ότι και την 1η μέρα που ανακοινώθηκε το 1ο κρούσμα στην Κίνα μέχρι να γίνει η έρευνα, η ανάπτυξη, οι δοκιμές και κυρίως η διανομή θα περνούσαν χρόνια.

Ειδικά οι μη ευπαθείς ομάδες θα πήγαιναν όσο πιο πίσω, πρώτα τους ηλικιωμένους και με νοσήματα, ίσως μετά παιδιά και μετά όλοι οι άλλοι.

Και για να μην βγάλουμε και το ταξικό του πράγματος, πρώτα στους πολιτισμένους δυτικούς και μετά σε όλους τους άλλους.

Ακόμα και στους δυτικούς όμως όποιος θα χει τα γκραφρά θα παίρνει την δόση, όποιος όχι ας περιμένει την σειρά του στο ΕΣΥ.


rsrGbGx.gif

#90859 Erudinam

Erudinam

    Anime Newbie

  • Members
  • 46 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Νοέμβριος 2020 - 15:57

Ναι, αλλά υπάρχουν και γνώμες/εικασίες/θετικά σεναρία που λένε ότι το 2022 θα έχουμε μια μορφη κανονικότητας, λογικά, με τον ιο να τριγυρνάει αλλά θα υπάρχει μια κανονικοτητα.


Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Erudinam: 05 Νοέμβριος 2020 - 15:57

wdasa.png


#90860 Hazuki

Hazuki

    Anime Elite

  • Administrators
  • 2.801 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Νοέμβριος 2020 - 16:15

Ποια σενάρια/εικάσιες ρε Erudinam, αφού κανένας δεν ξέρει τι του γίνεται, απλά κούφιες προβλέψεις. Εδώ η πρωθυπουργάρα κλπα φιλελεύθερα παπαγαλάκια λέγανε πως το καλοκαίρι θα πάει η οικονομία καρφί.

Καλύτερα μελέτησε τι έγινε τις προηγούμενες φορές, νομίζω είναι πιο εποικοδομητικό από το να περιμένεις τη λήξη που από ότι φαίνεται πάει πολύ μακριά ή τέλος πάντων δεν έχει σαφή ορισμό ούτε χρονικά ούτε πρακτικά.

Να αν θες πάρε το νέο παιχνίδι της CD projekt να παίξεις με το PS5, άπειρες ώρες παιχνιδιού να ξεχνιέσαι. 


rsrGbGx.gif

#90861 Erudinam

Erudinam

    Anime Newbie

  • Members
  • 46 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Νοέμβριος 2020 - 16:35

δεν μαρέσουν τόσο τα open world γιατι μου ειναι επαναλαμβανομενα


wdasa.png


#90862 mono

mono

    Ελιτίστρια

  • Global Mods
  • 4.147 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Νοέμβριος 2020 - 17:08

Εγώ το μόνο παιχνίδι που παίζω στο ps4 είναι το slay the spire. Είναι με κάρτες και τέρατα και βασικά είναι στρατηγικής με κάρτες. Δεν ξέρω αν είναι η φάση σου κάτι τέτοιο αλλά αν είναι το συστήνω.

 

Εντάξει παίζω και τα γνωστά καρτ παιχνίδια αλλά αυτά ήδη θα τα ξέρεις.


xbJ3b2w.jpeg


#90863 Erudinam

Erudinam

    Anime Newbie

  • Members
  • 46 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Νοέμβριος 2020 - 18:38

Γενικά, δεν βρίσκω εύκολα ευχαρίστηση στα games και τα movies και τα series και τα ανιμε. Είναι λες και έχω κολλήσει σε κάποια συγκεκριμένα που μου αρέσουν και μετά, τα άλλα μου φαίνονται λιγότερο ενδιαφέροντα. πχ μαρέσουν τα φιλαρακία και ο υπαστυνόμος ρεξ και ο Σέρλοκ, αλλά δεν μπορώ να δω άλλες sitcom ή άλλες αστυνομικές. Το Σέρλοκ δηλαδή ήταν η εξαίρεση. Από ταινίες μου άρεσαν από παιδί τα Χαρι Πότερ και τα Λοτρ αλλά μέχρι εκεί, Μετά κανα 2-3 διάφορες ενδιαφέρουσες ταινίες. Άκομη και αν ψάξω τις οσκαρικές και διάφορες τέτοιες. Είμαι πάλι στην ίδια φάση. ΟΚ ωραια ταινία αλλα μετά την ξεχνάω.


wdasa.png


#90864 acid black cherry

acid black cherry

    Mahjong Master

  • Members
  • 946 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Νοέμβριος 2020 - 20:02

Θελουμε να βοηθήσουμε να υπάρχει και μια ποιοτική μετάβαση προς το θάνατο

 

https://youtu.be/JHKt8myw6os?t=4484

 

Τσιοδρας + ΝΔ + Τελεται Μπουκουρας = Best collab ever


i aku the shape-shifting master of darkness...
xhH5lXP.jpg


#90865 mono

mono

    Ελιτίστρια

  • Global Mods
  • 4.147 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Νοέμβριος 2020 - 22:58

ΠΙΑΝΕΙ ΤΗ ΜΑΣΚΑ ΜΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΠΙΑΝΕΙ ΤΗ ΜΑΣΚΑ ΜΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΠΙΑΝΕΙ ΤΗ ΜΑΣΚΑ ΜΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ


xbJ3b2w.jpeg


#90866 Hazuki

Hazuki

    Anime Elite

  • Administrators
  • 2.801 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 05 Νοέμβριος 2020 - 23:51

Death is a state of mind! Επίσης είναι σαφές ότι ο Τσιώδρας λέει ψέματα γιατί αν κάθε φορά που έφτανε η γρίπα πιτάραν οι ΜΕΘ τότε θα είχαμε βαρέσει lock down πολύ νωρίτερα.

 

https://www.youtube.com/watch?v=JHKt8myw6os&feature=youtu.be&t=4420

 

Απλά προσπαθεί καζουαλι να φέρει στο προσκήνιο τι θα συμβαίνει από μεθαύριο στις ΜΕΘ.

Νταξ, πως κάνετε έτσι, αφού κάθε χρόνο τρώμε μερικούς γέρους παίζοντας κορώνα γράμματα, τώρα θα σταματήσουμε.


rsrGbGx.gif

#90867 Nikolai_Karapetsov

Nikolai_Karapetsov

    The soviet petrolhead

  • Members
  • 84 Δημοσιεύσεις:
  • Locationκαπου στο διαστημα...

Καταχωρήθηκε 05 Νοέμβριος 2020 - 23:57

τουλαχιστον τωρα με το λοκνταουν θα κανει αποσβεση το 2000€ pc που πηρα , αν δε μου κοψουν το ρευμα φυσικα γτ δεν πληρωσα το λογαριασμο για να παρω το pc



#90868 vectrapearl

vectrapearl

    κουρεας ο μεγας...

  • Members
  • 534 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Νοέμβριος 2020 - 12:21

Και καπου εδω αποχαιρετω το PS5. :bye2: 
Μου ειναι φυση αδυνατο να δωσω αυτα τα λεφτα μην γνωριζοντας πως θα παει η ολη κατασταση.προτιμω να κρατησω τα λεφτα για το σπιτι και μακαρι στις γιορτες αν ανοιξουμε να υπαρχει αποθεμα να το τσιμπισω τοτε.
Θα κανω μια προσπαθεια με το plaisio μπας και μπορεσουν να μου το κρατησουν για λιγο  για να μην χασω και την προκαταβολη και βλεπουμε..

κ@@@@ΛΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΠΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΜΑΡΑΘΕΙ ΤΟ ΛΙΛΙ!

edit,απο την αλλη η πρωθυπουργαρα μας,αυτος ο ηγετης,ο μωυσης ο 2ος θα μπορουσαμε να πουμε ανακοινωσε τα μετρα στηριξης και για ελευθερους επαγγελματιας δεν ειπε τιποτα για αποζημιωση..με πατ πατ στην πλατη και καμια αγκαλιτσα μας κοβω! :wet2:


Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από vectrapearl: 06 Νοέμβριος 2020 - 12:23

                                                                       


#90869 Akihito

Akihito

    Anime Fan

  • Members
  • 170 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Νοέμβριος 2020 - 13:39

Χθες ο Σταϊκούρας είπε ότι για τις επιχειρήσεις που πλήττονται θα ανασταλεί η υποχρέωση καταβολής ΦΠΑ μέχρι τον Μάιο (και μετά μπορεί να αποπληρωθεί σε 12 άτοκες δόσεις), θα γίνει μείωση του ενοικίου και σε ορισμένες επιχειρήσεις θα δοθεί επιστρεπτέα προκαταβολή. Από ο,τι διάβασα, την επιστρεπτεα προκαταβολή θα την δικαιούνται ΚΑΙ οι ελεύθεροι επαγγελματίες χωρίς εργαζόμενους ή/και ταμειακή μηχανή, άρα λογικά είσαι κι εσύ μέσα.

#90870 Erudinam

Erudinam

    Anime Newbie

  • Members
  • 46 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 06 Νοέμβριος 2020 - 15:55

ποσο θορυβο κανει το ps5 σε σχεση με το 4?

 

 

ακουσα κατι οτι ζεσταινεται?


wdasa.png