Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 33 votes

The Black Hole

• Please log in to reply
94067 replies to this topic

#90826 Erudinam

Erudinam

Anime Newbie

• Members
  • 46 posts

Posted 03 November 2020 - 14:38

Ε, βρε Erudinam. Τα link που έχεις παραθέσει εδώ σε πολλές περιπτώσεις ήταν 'καθαρά' σκουπίδια. Τι άλλο να πω;

Μπορεί και να είναι. Αυτό δεν σημαίνει πως δεν πρέπει να ακούσω την γνώμη κάποιου. Πολλά μπορεί να παίζονται πολλά με κυβέρνηση και μετανάστες. Δεν υποστηρίζω τίποτα. ούτε ρατσιστής είμαι. Και δεν κατηγορώ τους μετανάστες που κάνουν διαδήλωση αλλά ας το πούμε εξετάζω κάποια άλλα θέματα που ΜΠΟΡΕΙ να κρύβονται πίσω από αυτο. Για να υπάρξει κριτική σκέψη οφείλεις πρώτα να ασχοληθείς με την πληροφορία, όποια και να είναι. Πχ ιατροι που έχουν άλλη άποψη για τον ιό, είναι κάτι που θα πρεπε να μας προβληματίσει. δεν λέω να υποστηρίξουμε μια λανθασμένη γνώμη αλλά για να φτάσεις να πεις μια γνώμη είναι σκουπίδι/λαμθασμένη οφείλεις να την εξετάσεις πρώτα. Τώρα εμένα αυτό το λινκ έπεσε στα μάτια μου, με προβλημάτισε, και το βαλα εδώ για'συζητηση.

Edited by Erudinam, 03 November 2020 - 14:44.

wdasa.png

#90827 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2,794 posts

Posted 03 November 2020 - 15:07

Μπορεί και να είναι. Αυτό δεν σημαίνει πως δεν πρέπει να ακούσω την γνώμη κάποιου. Πολλά μπορεί να παίζονται πολλά με κυβέρνηση και μετανάστες. Δεν υποστηρίζω τίποτα. ούτε ρατσιστής είμαι. Και δεν κατηγορώ τους μετανάστες που κάνουν διαδήλωση αλλά ας το πούμε εξετάζω κάποια άλλα θέματα που ΜΠΟΡΕΙ να κρύβονται πίσω από αυτο. Για να υπάρξει κριτική σκέψη οφείλεις πρώτα να ασχοληθείς με την πληροφορία, όποια και να είναι. Πχ ιατροι που έχουν άλλη άποψη για τον ιό, είναι κάτι που θα πρεπε να μας προβληματίσει. δεν λέω να υποστηρίξουμε μια λανθασμένη γνώμη αλλά για να φτάσεις να πεις μια γνώμη είναι σκουπίδι/λαμθασμένη οφείλεις να την εξετάσεις πρώτα. Τώρα εμένα αυτό το λινκ έπεσε στα μάτια μου, με προβλημάτισε, και το βαλα εδώ για'συζητηση.

Enter the flying spaggeti monster

https://en.wikipedia.org/wiki/Flying_Spaghetti_Monster

ΤΟ ΞΕΡΩ, αρχαία internetΙκή ιστορία αλλά πάντα χρήσιμο όταν προκύπτουν παρόμοια ζητήματα.

Ναι οκ, καλά κάνεις και θες να κρίνεις πρώτα πριν απορίξεις την γνώμη κάποιου αλλά δεν είναι τελείως σαφές πιο είναι το περιεχόμενο και τι στο διάολο θέλει να πει ο ποιητής.

Επίσης πραγματικά, ΠΙΣΤΕΨΤΕ ΜΕ τα αποσιωπητικά είναι σημάδι!

---Meanwhile---

Youtube Video

rsrGbGx.gif

#90828 1451

1451

.

• Members
  • 2,585 posts

Posted 03 November 2020 - 16:41

Youtube Video

#90829 aeron

aeron

Anime Fan

• Members
  • 212 posts

Posted 03 November 2020 - 23:04

Εγω για να ελαφρυνω λιγο το κλιμα θα ρωτησω κατι σουπερ ασχετο. Τα καινουρια κινητα θελουν οπως τα παλια 12-16 ωρες φορτιση ή να το δουλεψω κατευθειαν ?? Απ ο τι ειδα ειναι μισοφορτισμενο απο μονο του... Θελω τα φωτα σας!

tumblr_pzjbu0DszN1tbp5fpo1_400.giftumblr_pzjbu0DszN1tbp5fpo5_400.giftumblr_pzjbu0DszN1tbp5fpo10_400.gif

When you breathe you Inspire..

When you don't breathe you..Expire...

#90830 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2,794 posts

Posted 03 November 2020 - 23:35

E τα κλασσικά, άστο να αδειάσει και φόρτισε το στο 100%.

rsrGbGx.gif

#90831 Emiya

Emiya

Anime Fan

• Members
  • 175 posts

Posted 03 November 2020 - 23:42

Είδα ένα βίντεο σήμερα που δεν είμαι σίγουρος αν είναι μια ακόμα θεωρία συνωμοσίας ή όντως στέκει. Πάντως δε με εκπλήσει τίποτα από'σα άκουσα. 'Οτι κι αν ισχύει η αλήθεια θα βγει κάποια στιγμή. " Το ψέμα έχει κοντά ποδάρια."

Youtube Video

#90832 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 03 November 2020 - 23:45

Διεθνής Μήνυση

ΔΙΕΘΝΗΣ ΜΗΝΥΣΗ

ΔΙΕΘΝΗΣ ΜΗΝΥΣΗ

ΔΙΕΘΝΗΣ ΜΗΝΥΣΗ

ΔΙΕΘΝΗΣ ΜΗΝΥΣΗ

ΔΙΕΘΝΗΣ ΜΗΝΥΣΗ

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΧΑΧΑ

Αχ να σαι καλά πωπω τί γέλιο και αυτό βραδιάτικα ~σκουπίζει δάκρυα~

xbJ3b2w.jpeg

#90833 Erudinam

Erudinam

Anime Newbie

• Members
  • 46 posts

Posted 04 November 2020 - 08:47

Είδα ένα βίντεο σήμερα που δεν είμαι σίγουρος αν είναι μια ακόμα θεωρία συνωμοσίας ή όντως στέκει. Πάντως δε με εκπλήσει τίποτα από'σα άκουσα. 'Οτι κι αν ισχύει η αλήθεια θα βγει κάποια στιγμή. " Το ψέμα έχει κοντά ποδάρια."

Youtube Video

ρεεεεεεεεεεεεεε

wdasa.png

#90834 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2,794 posts

Posted 04 November 2020 - 10:34

Meanwhile in America...

https://www.google.com/search?q=trump+results&oq=trump+results&aqs=chrome..69i57.5667j0j7&sourceid=chrome&ie=UTF-8

έρχεται η 2η σεζόν του Apprentice: President Edition.

Θα το γυρίσει το Τσιτο, αν μετρήσετε τις ροζ πολιτείες ο μπαγάσας νικάει!  :canthelp:

rsrGbGx.gif

#90835 GhostPrince

GhostPrince

夢遊病者

• Members
  • 2,160 posts
  • Location ・ω・ 

Posted 04 November 2020 - 11:48

Κορονοτεστ με μπατονετα να φτάνει απτο ρουθούνι τον εγγεφαλο , η πιο τέλεια αισθηση.

Edited by GhostPrince, 04 November 2020 - 11:49.

フカフカ

#90836 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2,794 posts

Posted 04 November 2020 - 12:21

Σε πιρούνισαν Ghost, όλα καλά; Πες μας 5 + 5 πόσο κάνει ή έμεινε κάνα κομματάκι εγκέφαλος στην άκρη!

rsrGbGx.gif

#90837 Erudinam

Erudinam

Anime Newbie

• Members
  • 46 posts

Posted 04 November 2020 - 12:27

Και σιγα σιγα θα βλέπουμε την διασπόρα στα σχολεία και θα λένε "παραταση μετρων να κλεισουν κα τα σχολεια τωρα"

ΑΧΡΗΣΤΗ ΚΥΒΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΡΝΗΣΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΧΡΗΣΤΗ

wdasa.png

#90838 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 04 November 2020 - 12:29

To Wisconsin γύρισε μπλε. Η μάχη γίνεται για την Pennsylvania όπου υπάρχουν πάνω από ένα εκατομμύριο επιστολικοί ψήφοι που δεν έχουν καταμετρηθεί, ψήφοι που μάλλον είναι στην πλειοψηφία τους υπέρ Biden. Από την άλλη ο Trump προηγείται με 700 χιλιάδες. Η φάση δεν ήταν ποτέ πιο ξεκάθαρα "όποιος και να βγει έχουμε χάσει όλοι" οπότε απλά πίνω καφεδάκι και απολαμβάνω το show. Κάπως πάλι θα φταίει ο Bernie είμαι σίγουρη λολ.

Επίσης οι δημοκρατικοί πάλι έχασαν την πλειοψηφία στη Γερουσία και με 6-3 στο Supreme Court ακόμα και ο Biden να βγει πάλι δεν θα κάνουν απολύτως τίποτα. Κοινώς χέσε μέσα, κάντε μου και εμένα αυτό το τεστ που σου ξύνει εγκέφαλο μπας και γυρίσει σε λοβοτομή και χαζέψω τελείως.

xbJ3b2w.jpeg

#90839 Erudinam

Erudinam

Anime Newbie

• Members
  • 46 posts

Posted 04 November 2020 - 12:35

Πότε θα έχουμε το τελικό αποτέλεσμα?

wdasa.png

#90840 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 04 November 2020 - 12:44

Ίσως πάρει και μέρες δεδομένου του όγκου των ψήφων που πρέπει να μετρηθούν με το χέρι. Πιστεύω μέσα σε μια βδομάδα θα ξέρουμε... Τώρα άμα γίνει καμιά μαλακία και σταματήσουν να μετράνε και τρέχουμε στα δικαστήρια όπως με Bush και Gore δεν ξέρω.

xbJ3b2w.jpeg