Εγω για να ελαφρυνω λιγο το κλιμα θα ρωτησω κατι σουπερ ασχετο. Τα καινουρια κινητα θελουν οπως τα παλια 12-16 ωρες φορτιση ή να το δουλεψω κατευθειαν ?? Απ ο τι ειδα ειναι μισοφορτισμενο απο μονο του... Θελω τα φωτα σας!
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

The Black Hole
Καταχωρήθηκε 03 Νοέμβριος 2020 - 23:04
When you breathe you Inspire..
When you don't breathe you..Expire...
Καταχωρήθηκε 03 Νοέμβριος 2020 - 23:42
Είδα ένα βίντεο σήμερα που δεν είμαι σίγουρος αν είναι μια ακόμα θεωρία συνωμοσίας ή όντως στέκει. Πάντως δε με εκπλήσει τίποτα από'σα άκουσα. 'Οτι κι αν ισχύει η αλήθεια θα βγει κάποια στιγμή. " Το ψέμα έχει κοντά ποδάρια."
Καταχωρήθηκε 03 Νοέμβριος 2020 - 23:45
Διεθνής Μήνυση
ΔΙΕΘΝΗΣ ΜΗΝΥΣΗ
ΔΙΕΘΝΗΣ ΜΗΝΥΣΗ
ΔΙΕΘΝΗΣ ΜΗΝΥΣΗ
ΔΙΕΘΝΗΣ ΜΗΝΥΣΗ
ΔΙΕΘΝΗΣ ΜΗΝΥΣΗ
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΧΑΧΑ
Αχ να σαι καλά πωπω τί γέλιο και αυτό βραδιάτικα ~σκουπίζει δάκρυα~
Καταχωρήθηκε 04 Νοέμβριος 2020 - 08:47
ρεεεεεεεεεεεεεεΕίδα ένα βίντεο σήμερα που δεν είμαι σίγουρος αν είναι μια ακόμα θεωρία συνωμοσίας ή όντως στέκει. Πάντως δε με εκπλήσει τίποτα από'σα άκουσα. 'Οτι κι αν ισχύει η αλήθεια θα βγει κάποια στιγμή. " Το ψέμα έχει κοντά ποδάρια."
Youtube Video
Καταχωρήθηκε 04 Νοέμβριος 2020 - 10:34
Meanwhile in America...
έρχεται η 2η σεζόν του Apprentice: President Edition.
Θα το γυρίσει το Τσιτο, αν μετρήσετε τις ροζ πολιτείες ο μπαγάσας νικάει!
Καταχωρήθηκε 04 Νοέμβριος 2020 - 11:48
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από GhostPrince: 04 Νοέμβριος 2020 - 11:49
Καταχωρήθηκε 04 Νοέμβριος 2020 - 12:27
Και σιγα σιγα θα βλέπουμε την διασπόρα στα σχολεία και θα λένε "παραταση μετρων να κλεισουν κα τα σχολεια τωρα"
ΑΧΡΗΣΤΗ ΚΥΒΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΡΝΗΣΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ
ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΧΡΗΣΤΗ
Καταχωρήθηκε 04 Νοέμβριος 2020 - 12:29
To Wisconsin γύρισε μπλε. Η μάχη γίνεται για την Pennsylvania όπου υπάρχουν πάνω από ένα εκατομμύριο επιστολικοί ψήφοι που δεν έχουν καταμετρηθεί, ψήφοι που μάλλον είναι στην πλειοψηφία τους υπέρ Biden. Από την άλλη ο Trump προηγείται με 700 χιλιάδες. Η φάση δεν ήταν ποτέ πιο ξεκάθαρα "όποιος και να βγει έχουμε χάσει όλοι" οπότε απλά πίνω καφεδάκι και απολαμβάνω το show. Κάπως πάλι θα φταίει ο Bernie είμαι σίγουρη λολ.
Επίσης οι δημοκρατικοί πάλι έχασαν την πλειοψηφία στη Γερουσία και με 6-3 στο Supreme Court ακόμα και ο Biden να βγει πάλι δεν θα κάνουν απολύτως τίποτα. Κοινώς χέσε μέσα, κάντε μου και εμένα αυτό το τεστ που σου ξύνει εγκέφαλο μπας και γυρίσει σε λοβοτομή και χαζέψω τελείως.
Καταχωρήθηκε 04 Νοέμβριος 2020 - 12:35
Πότε θα έχουμε το τελικό αποτέλεσμα?
Καταχωρήθηκε 04 Νοέμβριος 2020 - 12:44
Ίσως πάρει και μέρες δεδομένου του όγκου των ψήφων που πρέπει να μετρηθούν με το χέρι. Πιστεύω μέσα σε μια βδομάδα θα ξέρουμε... Τώρα άμα γίνει καμιά μαλακία και σταματήσουν να μετράνε και τρέχουμε στα δικαστήρια όπως με Bush και Gore δεν ξέρω.
Καταχωρήθηκε 04 Νοέμβριος 2020 - 13:21
Ανεξάρτητα του ποιος βγει τελικά, το γεγονός ότι μετά από όλα αυτά που έχουμε δει όλα αυτά τα χρόνια από την θητεία του Trump, φαινομενικά σχεδόν ο μισός πληθυσμός τον υποστηρίζει ακόμα, είναι θλιβερό και δυστυχώς δείχνει το ποιον του κόσμου στον οποίο ζούμε.
Καταχωρήθηκε 04 Νοέμβριος 2020 - 14:07
εχω μπερδευτεί. Ποιός νικάει;
Καταχωρήθηκε 04 Νοέμβριος 2020 - 14:13
Ενώ το γεγονός ότι υπάρχει κόσμος που υποστηρίζει τον Biden που είναι πρωτεργάτης ενός πολέμου που σκότωσε ένα εκατομύριο κόσμο, μαζί με Ομπάμα πήραν πρωτάθλημα σε απελάσεις (να σημειωθεί ότι επί Ομπάμα φτιάχτηκαν τα κλουβιά για τα παιδιά στα σύνορα με το Μεξικό), πρωτάθλημα στα drone strikes, άφησαν τον κόσμο στο Φλιντ να πεθάνει από μαζική δηλητηρίαση, ήταν segregationist στα νιάτα του και γενικά all around καθήκι δείχνει ότι πάμε πολύ καλά.
Η Αμερική είναι ένα death cult και αυτη τη στιγμή επιλέγουν τον Leader που θέλουν να έχουν όταν διαπράξουν ομαδική αυτοκτονία.
Και οι δύο είναι σκουπίδια, τίποτα δεν είναι λυπηρό, όλα είναι προβλέψιμα και μπαναλ.
Erudinam, δεν ξέρουμε ακόμα ποιός κερδίζει, η μάχη είναι "σώμα με σώμα". Αν ο Biden κερδίσει την Πενσυλβάνια θα κερδίσει λογικά. Απλά όλοι περίμεναν ξεκάθαρη νίκη Biden και τους έκατσε κάπως βαρύ που ο κόσμος δεν ήταν διατεθειμένος να ψηφίσει για ένα ραμολί με άνοια που είπε ότι ουσιαστικά επί προεδρίας του δεν θα αλλάξει τίποτα.