Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 33 votes

The Black Hole

• Please log in to reply
94066 replies to this topic

#90856 GhostPrince

GhostPrince

夢遊病者

• Members
  • 2,160 posts
  • Location ・ω・ 

Posted 05 November 2020 - 13:08

Παρε απο αλλη χωρα, πιο γρηγορα θα ρθει αμα κρινουμε απτο προηγουμενο λοκνταουν πως ηταν χαχαχα

Χαζουκι θενξ, ελπιζω να στελνουν κω

Edited by GhostPrince, 05 November 2020 - 13:09.

フカフカ

#90857 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2,794 posts

Posted 05 November 2020 - 13:09

Μα και στο προηγούμενο οι παραγγελίες στέλνονταν κανονικά απλά επειδή ήταν όλοι απροετοίμαστοι, πιτάρανε τα courier και δίνανε ένα μήνα μετά παράδοση.

Πλέον οι μεγάλοι έχουν κάνει συμφωνία με μεταφορικές και στέλνουν με δικά τους φορτηγά συν τα courier οπότε θα είναι πιο ομαλά τα πράγματα απλά όσο πηγαίνουμε προς Χριστούγεννα σίγουρα θα υπάρχουν καθυστερήσεις.

rsrGbGx.gif

#90858 Erudinam

Erudinam

Anime Newbie

• Members
  • 46 posts

Posted 05 November 2020 - 13:26

Tο ψήνω για ps5 μέσα στο lockdown αλλά είμαι πολύ δύσκολος στα games και δεν μου αρέσει εύκολα κάτι. δεν έχει βγεί και τίποτα που να μου αρέσει.

wdasa.png

#90859 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2,794 posts

Posted 05 November 2020 - 13:39

Να σε ενημερώσω ότι δεν έχει μείνει λέπι. Η 1η φουρνιά που θα έρθει για το release είναι ήδη εξαντλημένη και οι προ παραγγελίες που παίρνουν τώρα πάνε για την 2η που λογικά θα είναι κάπου τα Χριστούγεννα.

Αν βάλεις παραγγελία ζήτα τους να σου πουν πότε περίπου θα παραλάβεις πριν βάλεις τα λεφτά.

rsrGbGx.gif

#90860 Erudinam

Erudinam

Anime Newbie

• Members
  • 46 posts

Posted 05 November 2020 - 15:05

https://www.tanea.gr/2020/10/28/health/kouvelas-oute-se-mia-dekaetia-den-tha-exoume-tis-doseis-emvoliou-pou-xreiazomaste/

wdasa.png

#90861 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2,794 posts

Posted 05 November 2020 - 15:51

Ε ναι ρε συ τώρα τα μαθες, είναι σαφές ότι και την 1η μέρα που ανακοινώθηκε το 1ο κρούσμα στην Κίνα μέχρι να γίνει η έρευνα, η ανάπτυξη, οι δοκιμές και κυρίως η διανομή θα περνούσαν χρόνια.

Ειδικά οι μη ευπαθείς ομάδες θα πήγαιναν όσο πιο πίσω, πρώτα τους ηλικιωμένους και με νοσήματα, ίσως μετά παιδιά και μετά όλοι οι άλλοι.

Και για να μην βγάλουμε και το ταξικό του πράγματος, πρώτα στους πολιτισμένους δυτικούς και μετά σε όλους τους άλλους.

Ακόμα και στους δυτικούς όμως όποιος θα χει τα γκραφρά θα παίρνει την δόση, όποιος όχι ας περιμένει την σειρά του στο ΕΣΥ.

rsrGbGx.gif

#90862 Erudinam

Erudinam

Anime Newbie

• Members
  • 46 posts

Posted 05 November 2020 - 15:57

Ναι, αλλά υπάρχουν και γνώμες/εικασίες/θετικά σεναρία που λένε ότι το 2022 θα έχουμε μια μορφη κανονικότητας, λογικά, με τον ιο να τριγυρνάει αλλά θα υπάρχει μια κανονικοτητα.

Edited by Erudinam, 05 November 2020 - 15:57.

wdasa.png

#90863 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2,794 posts

Posted 05 November 2020 - 16:15

Ποια σενάρια/εικάσιες ρε Erudinam, αφού κανένας δεν ξέρει τι του γίνεται, απλά κούφιες προβλέψεις. Εδώ η πρωθυπουργάρα κλπα φιλελεύθερα παπαγαλάκια λέγανε πως το καλοκαίρι θα πάει η οικονομία καρφί.

Καλύτερα μελέτησε τι έγινε τις προηγούμενες φορές, νομίζω είναι πιο εποικοδομητικό από το να περιμένεις τη λήξη που από ότι φαίνεται πάει πολύ μακριά ή τέλος πάντων δεν έχει σαφή ορισμό ούτε χρονικά ούτε πρακτικά.

Να αν θες πάρε το νέο παιχνίδι της CD projekt να παίξεις με το PS5, άπειρες ώρες παιχνιδιού να ξεχνιέσαι. 

rsrGbGx.gif

#90864 Erudinam

Erudinam

Anime Newbie

• Members
  • 46 posts

Posted 05 November 2020 - 16:35

δεν μαρέσουν τόσο τα open world γιατι μου ειναι επαναλαμβανομενα

wdasa.png

#90865 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 05 November 2020 - 17:08

Εγώ το μόνο παιχνίδι που παίζω στο ps4 είναι το slay the spire. Είναι με κάρτες και τέρατα και βασικά είναι στρατηγικής με κάρτες. Δεν ξέρω αν είναι η φάση σου κάτι τέτοιο αλλά αν είναι το συστήνω.

Εντάξει παίζω και τα γνωστά καρτ παιχνίδια αλλά αυτά ήδη θα τα ξέρεις.

xbJ3b2w.jpeg

#90866 Erudinam

Erudinam

Anime Newbie

• Members
  • 46 posts

Posted 05 November 2020 - 18:38

Γενικά, δεν βρίσκω εύκολα ευχαρίστηση στα games και τα movies και τα series και τα ανιμε. Είναι λες και έχω κολλήσει σε κάποια συγκεκριμένα που μου αρέσουν και μετά, τα άλλα μου φαίνονται λιγότερο ενδιαφέροντα. πχ μαρέσουν τα φιλαρακία και ο υπαστυνόμος ρεξ και ο Σέρλοκ, αλλά δεν μπορώ να δω άλλες sitcom ή άλλες αστυνομικές. Το Σέρλοκ δηλαδή ήταν η εξαίρεση. Από ταινίες μου άρεσαν από παιδί τα Χαρι Πότερ και τα Λοτρ αλλά μέχρι εκεί, Μετά κανα 2-3 διάφορες ενδιαφέρουσες ταινίες. Άκομη και αν ψάξω τις οσκαρικές και διάφορες τέτοιες. Είμαι πάλι στην ίδια φάση. ΟΚ ωραια ταινία αλλα μετά την ξεχνάω.

wdasa.png

#90867 acid black cherry

acid black cherry

Mahjong Master

• Members
  • 945 posts

Posted 05 November 2020 - 20:02

Θελουμε να βοηθήσουμε να υπάρχει και μια ποιοτική μετάβαση προς το θάνατο

https://youtu.be/JHKt8myw6os?t=4484

Τσιοδρας + ΝΔ + Τελεται Μπουκουρας = Best collab ever

i aku the shape-shifting master of darkness...
xhH5lXP.jpg

#90868 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 05 November 2020 - 22:58

ΠΙΑΝΕΙ ΤΗ ΜΑΣΚΑ ΜΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΠΙΑΝΕΙ ΤΗ ΜΑΣΚΑ ΜΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΠΙΑΝΕΙ ΤΗ ΜΑΣΚΑ ΜΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ

xbJ3b2w.jpeg

#90869 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2,794 posts

Posted 05 November 2020 - 23:51

Death is a state of mind! Επίσης είναι σαφές ότι ο Τσιώδρας λέει ψέματα γιατί αν κάθε φορά που έφτανε η γρίπα πιτάραν οι ΜΕΘ τότε θα είχαμε βαρέσει lock down πολύ νωρίτερα.

https://www.youtube.com/watch?v=JHKt8myw6os&feature=youtu.be&t=4420

Απλά προσπαθεί καζουαλι να φέρει στο προσκήνιο τι θα συμβαίνει από μεθαύριο στις ΜΕΘ.

Νταξ, πως κάνετε έτσι, αφού κάθε χρόνο τρώμε μερικούς γέρους παίζοντας κορώνα γράμματα, τώρα θα σταματήσουμε.

rsrGbGx.gif

#90870 Nikolai_Karapetsov

Nikolai_Karapetsov

The soviet petrolhead

• Members
  • 84 posts
  • Locationκαπου στο διαστημα...

Posted 05 November 2020 - 23:57

τουλαχιστον τωρα με το λοκνταουν θα κανει αποσβεση το 2000€ pc που πηρα , αν δε μου κοψουν το ρευμα φυσικα γτ δεν πληρωσα το λογαριασμο για να παρω το pc