προνοησατε δηλαδη.
μαλιστα.
Posted 27 June 2020 - 11:41
προνοησατε δηλαδη.
μαλιστα.
Posted 27 June 2020 - 13:27
Σε τι php τρέχει; Σε 7 δεν είναι υποχρεωτική η χρήση mysqli statements που λύνει το θέμα;
Look η PDO έχει prepared statements, the magic bullet το οποίο λύνει όποια προβλήματα με sql injection. ΑΛΛΑ το codebase που έχω είναι μεγάλο complex και χωρίς κανένα prepared statement. Also το website είνι γραμμένο σε codeingiter 2.2 as well και έχω καμιά 120 queries να φτιάξω σε ότι να ναι κώδικα. Απλά επιλέξαμε να κάνουμε casting και value sanitization όπως και parameter escaping με default functions που μας δίνει το API της PHP για Postgresql kai και αυτό με κάποιες εξαιρέσεις γιατί μέρος των queries είναι αποθηκευμένο σε database records as well.
H λύση θα ήταν ένα large scale refactor που δεν έχουμε χρόνο να το κάνουμε so we beat around the bush. Γι αυτό ένας λόγος να φύγω Ιαπωνία να ασχοληθώ με έρευνα και να μην πιάσω κώδικα ποτέ στην ζωή μου. Devops FTW.
Ελληνική κοινότητα Ubuntu | Κυπριακή κοινότητα ελευθέρου λογισμικού
Ι GNU/L I N U X
Ποιος θέλει παπάκια τις M$?
Posted 27 June 2020 - 18:59
Posted 27 June 2020 - 20:12
τι συμβαινει παιδια? γιατι υπαρχει τοση ησυχια?
gamer πες μας το ανεκδοτο σου.
Posted 27 June 2020 - 21:43
*αλλάζει account*
Posted 27 June 2020 - 21:53
*αλλάζει account*
Τι, τώρα έγινα δικό σου alt;
Ή του Erudinam εννοείς;
Edited by Gamer, 27 June 2020 - 21:54.
Posted 28 June 2020 - 14:17
κουραστηκα
Posted 28 June 2020 - 15:15
https://www.reddit.com/r/TalkTherapy/ Εκεί νομίζω μπόρεις να συζητήσεις για το θέμα που σβήστηκε.
Posted 28 June 2020 - 18:43
Να το ξεκαθαρίσουμε όμως ότι το topic κρύφτηκε κατόπιν αιτήματος του OP. Δεν θέλω να ακούω μετά για δικτατορίες, χούντες και λοιπές σκοτεινές δυνάμεις.
Και εγώ κουράστηκα ρε συ erudinam. Κάνει διάρροιες ο Γιούρι και τον τρέχω στον κτηνίατρο και μαγειρεύω λαπά και κοτόπουλο να φάει ο σκύλος ενώ δεν προλαβαίνω να μαγειρέψω για μένα... Άστα... Ε μα το μάτιασαν το παιδάκι μου... Τί όμορφος, τί ήσυχος, τί καλός... Και είπε η κουνιάδα να του κρεμάσουμε ένα μάτι και γελάσαμε αλλά πάρτα τώρα!
Posted 28 June 2020 - 21:07
Πως ακριβως θα ασχοληθεις με devops ή ερευνα χωρις κωδικα;
Θα είναι desposable κώδικας. Εννοώ δεν θέλω να γράφω κώδικα που αποτελεί μέρος κάποιου comercial product που έχει γράψει άλλος. Δηλαδή οτιδήποτε είναι μακρια απο business logic και closer σε infrastructure.
Δεν θέλω να ακούω μετά για δικτατορίες, χούντες και λοιπές σκοτεινές δυνάμεις.
Edited by pc_magas, 28 June 2020 - 21:13.
Ελληνική κοινότητα Ubuntu | Κυπριακή κοινότητα ελευθέρου λογισμικού
Ι GNU/L I N U X
Ποιος θέλει παπάκια τις M$?
Posted 28 June 2020 - 21:52
@pc_magas :
Posted 29 June 2020 - 09:13
Βάλτε μου σας παρακαλώ φωτογραφίες με χιονισμενα δάση. μαγευτικα και ωραια. ατμοσφαιρικα τοπια!
Posted 29 June 2020 - 12:56
Posted 29 June 2020 - 17:53
θυμαται κανεις κατι ρολογια απο πλασταιλινη που ζωντανευαν σε στυλ toy story και τραγουδουσαν τι-κι-τακ. τικιτικιτακ!
δεκαετια 90