Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 33 votes

The Black Hole

• Please log in to reply
94076 replies to this topic

#90106 GhostPrince

GhostPrince

夢遊病者

• Members
  • 2,161 posts
  • Location ・ω・ 

Posted 23 June 2020 - 09:59

Διαφωνω καπως γτ κιοι αντρες τα ιδια κ χειροτεροι κουτσομπολιδες ειναι πολλοι, οταν μιλανε γ τς αλλους πιο άγνωστους και οχι γ τν εαυτό τους ή κολλητούς εξτρα χολή ακομα κ σε μικρες ηλικιες. Εστω εντος της χωρας μας δν μπορω να πω οτι μπορουμε να κανουμε τετοια διακριση πανω σαυτο. Και δν εχει να κανει τοσο και με την ηλικία αυτο, αυτοι οι ανθρωποι παντα το καναν, απλα στα γεράματα μαλλον δν εχεις να κανεις κ κτ καλύτερο οποτε χειροτερευουν παραπανω... Οι παππούδες δν ειναι κατι καλυτερο στη νοοτροπια.

Αλλα ας μη τα γενικοποιουμε κιολας, δν ειναι κτ π θα κανουν σε υπερβολικο βαθμο ολοι κ όλες, ανάλογα κ τ άτομο πάντα..
フカフカ

#90107 Erudinam

Erudinam

Anime Newbie

• Members
  • 46 posts

Posted 23 June 2020 - 10:22

ακριβως υπαρχει ενα φαινομενο που επειδη βλεπουμε κατι αρκετες φορες, αμεσως, το γενικευουμε. πχ βλεπουμε ο Ελληνας να συμπεριφερεται και αμεσως, το ονομαζουμε η νοοτροπια του Ελληνα. οπως και με τον ιο, βλεπουμε μια, δυο, τρεις φορες στις ειδιησεις να λενε οτι καποιος νεος πηγε νοσοκομειο και αμεσως, λενε "αααα πανε και οι νεοι με τον ιο, γρηγορα κρυφτειτε μην παμε νοσοκομειο"

wdasa.png

#90108 Gamer

Gamer

Starting...

• Members
  • 37 posts

Posted 23 June 2020 - 10:34

Διαφωνω καπως γτ κιοι αντρες τα ιδια κ χειροτεροι κουτσομπολιδες ειναι πολλοι, οταν μιλανε γ τς αλλους πιο άγνωστους και οχι γ τν εαυτό τους ή κολλητούς εξτρα χολή ακομα κ σε μικρες ηλικιες. Εστω εντος της χωρας μας δν μπορω να πω οτι μπορουμε να κανουμε τετοια διακριση πανω σαυτο. Και δν εχει να κανει τοσο και με την ηλικία αυτο, αυτοι οι ανθρωποι παντα το καναν, απλα στα γεράματα μαλλον δν εχεις να κανεις κ κτ καλύτερο οποτε χειροτερευουν παραπανω... Οι παππούδες δν ειναι κατι καλυτερο στη νοοτροπια.

Αλλα ας μη τα γενικοποιουμε κιολας, δν ειναι κτ π θα κανουν σε υπερβολικο βαθμο ολοι κ όλες, ανάλογα κ τ άτομο πάντα..

Γι' αυτό και είπα 'από όσους έχω γνωρίσει' και 'απ' ό,τι έχω δει'. Η υπόθεσή μου είναι πως επειδή είμαι του ίδιου φύλου και όχι πολύ μακρινός σε ηλικία, είναι πιο πιθανό να μοιραστούν κουτσομπολιό με μένα οι άντρες από τα είκοσι έως τα εξήντα. Φαντάζομαι πως οι γυναίκες είναι εξίσου κουτσομπόλες μεταξύ τους.

Γιατί έχω δει πολύ περισσότερο κουτσομπολιό από γριές, παρά από γέρους, δεν ξέρω.

#90109 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 23 June 2020 - 14:39

Εγώ μίλησα για τους σκυλογονείς του πάρκου που πάω εγώ. Πιο συγκεκριμένη δεν θα μπορούσα να γίνω. Τώρα γενικά και αόριστα θεωρώ ότι όλοι κουτσομπολεύουν γυναίκες και άντρες απλά ίσως παλιότερα που οι γυναίκες δεν δούλευαν είχαν περισσότερη ώρα ή όρεξη να το κάνουν και τους βγήκε το όνομα? Ίσως. Κοινωνικά διαμορφώνονται όλα άλλωστε από τις εκάστοτε συνθήκες.

Πλάκα έχει που χαϊδεύω το Γιούρι και όταν σταματώ με σκουντάει να συνεχίσω. ~Τον πόνο μου εγώ~

xbJ3b2w.jpeg

#90110 Nikolai_Karapetsov

Nikolai_Karapetsov

The soviet petrolhead

• Members
  • 84 posts
  • Locationκαπου στο διαστημα...

Posted 23 June 2020 - 14:58

Πλάκα έχει που χαϊδεύω το Γιούρι και όταν σταματώ με σκουντάει να συνεχίσω. ~Τον πόνο μου εγώ~

μου χει τυχει με γατι αυτο

#90111 acid black cherry

acid black cherry

Mahjong Master

• Members
  • 946 posts

Posted 23 June 2020 - 15:24

Best conspiracy theory video ever

Youtube Video

i aku the shape-shifting master of darkness...
xhH5lXP.jpg

#90112 Erudinam

Erudinam

Anime Newbie

• Members
  • 46 posts

Posted 23 June 2020 - 18:17

με μανια ευστροφια γρηγοραδα περισση!

wdasa.png

#90113 Erudinam

Erudinam

Anime Newbie

• Members
  • 46 posts

Posted 25 June 2020 - 10:42

Youtube Video

νοσταλγια παντου.

sonic era, καλοκαιρι, ανιμε, διακοπες, παραλια, θαλασσα, arcade games στις διακοπες, εξερευνησεις με την παρεα. λιμανι. νυχτα. ολα αυτα μου το προκαλεσε αυτο το τραγουδι

wdasa.png

#90114 pc_magas

pc_magas

Nekomusumne are the best wives!!!!!!!

• Members
  • 485 posts
  • LocationAcharnes

Posted 25 June 2020 - 20:38

Άσε σήμερα έπρεπε να patchάρω μια εφαρμογή full στο SQL Injection. Δλδ έλεος ούτε ένα prepared statement?

#90115 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2,801 posts

Posted 25 June 2020 - 21:28

Σε τι php τρέχει; Σε 7 δεν είναι υποχρεωτική η χρήση mysqli statements που λύνει το θέμα;

rsrGbGx.gif

#90116 Erudinam

Erudinam

Anime Newbie

• Members
  • 46 posts

Posted 26 June 2020 - 16:23

Καλησπέρα

wdasa.png

#90117 Hajime_Saito

Hajime_Saito

ドS

• Moderators
  • 2,137 posts

Posted 26 June 2020 - 19:41

DiyU2Sm.jpg

LfNX0dh.png

#90118 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 26 June 2020 - 21:20

Youtube Video

xbJ3b2w.jpeg

#90119 Erudinam

Erudinam

Anime Newbie

• Members
  • 46 posts

Posted 27 June 2020 - 09:47

Hazuki, αν θελησω καμια φορα, να γραψω ενα προβλημα ψυχαναγκαστικο, μιας και σβηστηκε το θεμα, μπορω να το γραφω που και που εδω? οχι σπαμ.

wdasa.png

#90120 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 27 June 2020 - 11:18

Θα απαντήσω εγώ αντί του Hazuki.Με πολλή αγάπη θα το πω αλλά αφού υπάρχει ήδη topic για το ζήτημα (είναι κρυμμένο και όχι σβησμένο) δεν υπάρχει λόγος να σπαμάρουμε τη black hole. Και ένας επιπλέον και βασικός λόγος είναι ότι κάποια ζητήματα είναι triggering για πολύ κόσμο οπότε καλό είναι να είναι στο δικό τους topic και να τα διαβάσει όποιος έχει όρεξη. Οπότε, αν σου έρθει ξανά όρεξη στείλε μας ένα pm να επαναφέρουμε το topic. Αλλά αν το επαναφέρουμε θα είναι μόνιμο, δεν θα κάνουμε αυτή τη δουλειά :P

xbJ3b2w.jpeg