Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

The Black Hole
Posted 23 June 2020 - 09:59
Αλλα ας μη τα γενικοποιουμε κιολας, δν ειναι κτ π θα κανουν σε υπερβολικο βαθμο ολοι κ όλες, ανάλογα κ τ άτομο πάντα..
Posted 23 June 2020 - 10:22
ακριβως υπαρχει ενα φαινομενο που επειδη βλεπουμε κατι αρκετες φορες, αμεσως, το γενικευουμε. πχ βλεπουμε ο Ελληνας να συμπεριφερεται και αμεσως, το ονομαζουμε η νοοτροπια του Ελληνα. οπως και με τον ιο, βλεπουμε μια, δυο, τρεις φορες στις ειδιησεις να λενε οτι καποιος νεος πηγε νοσοκομειο και αμεσως, λενε "αααα πανε και οι νεοι με τον ιο, γρηγορα κρυφτειτε μην παμε νοσοκομειο"
Posted 23 June 2020 - 10:34
Διαφωνω καπως γτ κιοι αντρες τα ιδια κ χειροτεροι κουτσομπολιδες ειναι πολλοι, οταν μιλανε γ τς αλλους πιο άγνωστους και οχι γ τν εαυτό τους ή κολλητούς εξτρα χολή ακομα κ σε μικρες ηλικιες. Εστω εντος της χωρας μας δν μπορω να πω οτι μπορουμε να κανουμε τετοια διακριση πανω σαυτο. Και δν εχει να κανει τοσο και με την ηλικία αυτο, αυτοι οι ανθρωποι παντα το καναν, απλα στα γεράματα μαλλον δν εχεις να κανεις κ κτ καλύτερο οποτε χειροτερευουν παραπανω... Οι παππούδες δν ειναι κατι καλυτερο στη νοοτροπια.
Αλλα ας μη τα γενικοποιουμε κιολας, δν ειναι κτ π θα κανουν σε υπερβολικο βαθμο ολοι κ όλες, ανάλογα κ τ άτομο πάντα..
Γι' αυτό και είπα 'από όσους έχω γνωρίσει' και 'απ' ό,τι έχω δει'. Η υπόθεσή μου είναι πως επειδή είμαι του ίδιου φύλου και όχι πολύ μακρινός σε ηλικία, είναι πιο πιθανό να μοιραστούν κουτσομπολιό με μένα οι άντρες από τα είκοσι έως τα εξήντα. Φαντάζομαι πως οι γυναίκες είναι εξίσου κουτσομπόλες μεταξύ τους.
Γιατί έχω δει πολύ περισσότερο κουτσομπολιό από γριές, παρά από γέρους, δεν ξέρω.
Posted 23 June 2020 - 14:39
Εγώ μίλησα για τους σκυλογονείς του πάρκου που πάω εγώ. Πιο συγκεκριμένη δεν θα μπορούσα να γίνω. Τώρα γενικά και αόριστα θεωρώ ότι όλοι κουτσομπολεύουν γυναίκες και άντρες απλά ίσως παλιότερα που οι γυναίκες δεν δούλευαν είχαν περισσότερη ώρα ή όρεξη να το κάνουν και τους βγήκε το όνομα? Ίσως. Κοινωνικά διαμορφώνονται όλα άλλωστε από τις εκάστοτε συνθήκες.
Πλάκα έχει που χαϊδεύω το Γιούρι και όταν σταματώ με σκουντάει να συνεχίσω. ~Τον πόνο μου εγώ~
Posted 23 June 2020 - 14:58
Πλάκα έχει που χαϊδεύω το Γιούρι και όταν σταματώ με σκουντάει να συνεχίσω. ~Τον πόνο μου εγώ~
μου χει τυχει με γατι αυτο
Posted 23 June 2020 - 15:24
Best conspiracy theory video ever
i aku the shape-shifting master of darkness...
Posted 23 June 2020 - 18:17
με μανια ευστροφια γρηγοραδα περισση!
Posted 25 June 2020 - 10:42
νοσταλγια παντου.
sonic era, καλοκαιρι, ανιμε, διακοπες, παραλια, θαλασσα, arcade games στις διακοπες, εξερευνησεις με την παρεα. λιμανι. νυχτα. ολα αυτα μου το προκαλεσε αυτο το τραγουδι
Posted 25 June 2020 - 20:38
Άσε σήμερα έπρεπε να patchάρω μια εφαρμογή full στο SQL Injection. Δλδ έλεος ούτε ένα prepared statement?
Ελληνική κοινότητα Ubuntu | Κυπριακή κοινότητα ελευθέρου λογισμικού
Ι GNU/L I N U X
Ποιος θέλει παπάκια τις M$?
Posted 26 June 2020 - 16:23
Posted 26 June 2020 - 19:41
Posted 26 June 2020 - 21:20
Posted 27 June 2020 - 09:47
Hazuki, αν θελησω καμια φορα, να γραψω ενα προβλημα ψυχαναγκαστικο, μιας και σβηστηκε το θεμα, μπορω να το γραφω που και που εδω? οχι σπαμ.
Posted 27 June 2020 - 11:18
Θα απαντήσω εγώ αντί του Hazuki.Με πολλή αγάπη θα το πω αλλά αφού υπάρχει ήδη topic για το ζήτημα (είναι κρυμμένο και όχι σβησμένο) δεν υπάρχει λόγος να σπαμάρουμε τη black hole. Και ένας επιπλέον και βασικός λόγος είναι ότι κάποια ζητήματα είναι triggering για πολύ κόσμο οπότε καλό είναι να είναι στο δικό τους topic και να τα διαβάσει όποιος έχει όρεξη. Οπότε, αν σου έρθει ξανά όρεξη στείλε μας ένα pm να επαναφέρουμε το topic. Αλλά αν το επαναφέρουμε θα είναι μόνιμο, δεν θα κάνουμε αυτή τη δουλειά