Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

The Black Hole
Καταχωρήθηκε 21 Ιούνιος 2020 - 15:11
that's a dude!
Καταχωρήθηκε 21 Ιούνιος 2020 - 18:00
στην Αθηνα μου εχει πετυχει γυρος με φρεσκιες πατατες. ξενερωσα. εγω τον γυρο μου τον θελω με χοντρες, κατεψυγμενες πατατες
Eχουμε τους σουβλάκι reviewers, μην ανησυχείς
Καταχωρήθηκε 22 Ιούνιος 2020 - 14:07
https://old.reddit.com/r/tipofmytongue/comments/hdqbhn/tomt_a_creepy_video_about_a_man_who_is_being/
Καταχωρήθηκε 22 Ιούνιος 2020 - 14:23
https://public.flourish.studio/visualisation/2562261/?fbclid=IwAR1GVo41xg6l5urf-PvvPcqCksiTL8EGuyD8OCE5abU1xSGupexhc8qYfCM
Καταχωρήθηκε 22 Ιούνιος 2020 - 14:50
Τέλειο, σαν να βλέπεις outsider σε ιπποδρομία, να έρχεται από τα πίσω πατημένο και να τερματίζει 1ο, κορδελάκια τα κουπόνια!
Καταχωρήθηκε 22 Ιούνιος 2020 - 14:53
χαχαχαχαχαχαχαχαχααχχααχ
Καταχωρήθηκε 22 Ιούνιος 2020 - 15:13
Έλα μην ψαρώνετε. Psyop είναι για να καλύψουν τεστς βιολογικών όπλων. Είμαι ανάμεσα σε αυτό και τους εξωγήινους.
Καταχωρήθηκε 22 Ιούνιος 2020 - 16:06
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Erudinam: 22 Ιούνιος 2020 - 16:08
Καταχωρήθηκε 22 Ιούνιος 2020 - 17:45
Όχι ευχαριστώ. Αν θέλω κάποιον να μου σπάσει τα νεύρα και να εντοπίσει όλα μου τα ελαττώματα πάω στη μάνα μου.
Καταχωρήθηκε 22 Ιούνιος 2020 - 20:00
ειμαι ο μονος που νιωθει συνεχως νοσταλγια τα τελευταια 2 χρονια?
οσο μεγαλωνουμε παντα θα λεμε "παλια ηταν καλυτερα"
με θυμαμαι λυκειο, που εβρισκα ευχαριστηση στα παντα.
να περιμενω να ερθει το φθινοπωρο για να παω σχολειο. τα πρωτα κρυα του φθινοπωρου. οι μελωδιες που ακουγα, ενω εβλεπα εικοες με τοπια.
τα ονειρα που εκανα.
ενιωθα σαν ο κοσμος να ηταν ανεξερευνητος. σαν να ειχα κατι καλυτερο να ελπιζω. μπορουσα και εκανα ονειρα?
τωρα? βλεπω ανθρωπους ολη μερα στα media. καποτε, βγαιναμε για καφε και ειχαμε τοσα να πουμε με τους φιλους μας. πηγαιναμε εκδρομες. καναμε ονειρα. τωρα?
μοιαζει σαν η ζωη να μην εχει πια ενδιαφερον. αισθανομαι σαν να γερασα.
Καταχωρήθηκε 22 Ιούνιος 2020 - 21:16
Καταχωρήθηκε 23 Ιούνιος 2020 - 00:32
Άραγε θα θυμάται κάποιος τ' όνομά μας;
Άραγε υπήρξαμε ποτέ; Στα όνειρά μας!
Καταχωρήθηκε 23 Ιούνιος 2020 - 02:14
Έλα μην ψαρώνετε. Psyop είναι για να καλύψουν τεστς βιολογικών όπλων. Είμαι ανάμεσα σε αυτό και τους εξωγήινους.
Χ#σε μέσα.... Το τι θεωρίες συνωμοσίας έχω ακούσει κι εγώ δε λέγεται. Πως η Κίνα ανέπτυξε τον ιό και το κρύβουν, πως η Αμερική έκανε το ίδιο -- πως τους ξέφυγε από το εργαστήριο κατά λάθος, πως τον έβγαλαν επίτηδες επειδή [insert idiotic explanation #200000 here], πως δεν υπάρχει ιός και διαλύουν όλες τις οικονομίες για [insert idiotic explanation #200001 here], πως οι φαρμακευτικές εταιρείες έφτιαξαν και εξαπέλυσαν τον ιό για να κερδίσουν χρήματα από [insert idiotic explanation #200002 here], 'μα δεν μπορεί να βγήκε ιός με τέτοια χαρακτηριστικά χωρίς ανθρώπινη παρέμβαση', λες και δε μεταλλάσσονται οι ιοί, βγάζοντας νέες ποικιλίες, εδώ και δεν ξέρω πόσα εκατομμύρια χρόνια χωρίς τον άνθρωπο, πως πως πως....
Όλα αυτά από ανθρώπους που έχω συναντήσει από κοντά, όχι στο ντερνέτι. Προσωπικά μου αρέσει η εξήγηση πως φταίει που ο Κυριάκος Μητσοτάκης έγινε πρωθυπουργός, λόγω... τρελής γκαντεμιάς. Δεν είναι περισσότερο γελοία εξήγηση από τις υπόλοιπες.
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Gamer: 23 Ιούνιος 2020 - 02:26
Καταχωρήθηκε 23 Ιούνιος 2020 - 08:50
Οι άνθρωποι ψάχνουν εξηγήσεις για όσα συμβαίνουν και επειδή ο ιστορικός διαλεκτικός υλισμός τους κάθεται κομματάκι βαρύς και απαιτεί να αναρωτηθούν για την πηγή των υλιστικών συνθηκών τους και ενίοτε να ξεβολευτούν, θα τα δώσουν όλα στο φαντασιακό. Η δυσπιστία προς το κατεστημένο είναι θετική, προς τα πού κατευθύνεται είναι ολίγον προμπλεματίκ.
Σε άλλα άσχετα νέα έχω συγκλονιστεί από το βαθμό του φακελώματος που πέφτει στο άλσος που πάω βόλτα το Γιούρι. Τελικά, όπου αναπτύσσονται μικρές κοινωνίες αναπόφευκτα όλοι θα ξέρουν τα πάντα για όλους. Και οι μεγαλύτεροι κουτσομπόληδες σκυλογονείς είναι οι άντρες χεχεχε
Καταχωρήθηκε 23 Ιούνιος 2020 - 09:08
Οι άνθρωποι ψάχνουν εξηγήσεις για όσα συμβαίνουν και επειδή ο ιστορικός διαλεκτικός υλισμός τους κάθεται κομματάκι βαρύς και απαιτεί να αναρωτηθούν για την πηγή των υλιστικών συνθηκών τους και ενίοτε να ξεβολευτούν, θα τα δώσουν όλα στο φαντασιακό. Η δυσπιστία προς το κατεστημένο είναι θετική, προς τα πού κατευθύνεται είναι ολίγον προμπλεματίκ.
Σε άλλα άσχετα νέα έχω συγκλονιστεί από το βαθμό του φακελώματος που πέφτει στο άλσος που πάω βόλτα το Γιούρι. Τελικά, όπου αναπτύσσονται μικρές κοινωνίες αναπόφευκτα όλοι θα ξέρουν τα πάντα για όλους. Και οι μεγαλύτεροι κουτσομπόληδες σκυλογονείς είναι οι άντρες χεχεχε
Το κουτσομπολιό θεωρείται γυναικείο 'άθλημα' και στις ηλικίες 70+ το στερεότυπο επιβεβαιώνεται πλήρως απ' όσο έχω δει. Κάτω από τα εβδομήντα, από όσα άτομα έχω γνωρίσει, οι χειρότερες κουτσομπόλες... δεν ήταν κουτσομπόλες. Ήταν κουτσομπόληδες.
Από τον γείτονα που είναι λίγα χρόνια μικρότερος από μένα έως τον γνωστό που κοντεύει τα εξήντα.