Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 33 Ψήφοι

The Black Hole

• Please log in to reply
94074 replies to this topic

#89866 pc_magas

pc_magas

Nekomusumne are the best wives!!!!!!!

• Members
  • 485 Δημοσιεύσεις:
  • LocationAcharnes

Καταχωρήθηκε 23 Μάιος 2020 - 15:28

Πι σι μάγκα το σκυλί μου δεν θα το πλησιάσεις ούτε στα 200 μέτρα, είσαι ικανός να του βάλεις γατοαυτιά και να του φέρεσαι σαν γάτα και να πάθει κρίση ταυτότητας στα καλά του καθουμένου!

Ωραία άρα θα τα φορέσω τα αυτάκια σε εσένα, αν και φοβάμαι μήπως ο Hazuki-san πάθει καμιά αναιμία απο moe overdose.

(Από την άλλη ίσως και να γίνει συνεργός προμεθεύοντάς με logo για καλύτερα και ποιο μόνιμα αποτελέσματα)

Σαφώς μετά παρέα θα δούμε το Danna sama wakaranai:

https://www.youtube.com/watch?v=Hx5G__VoNkc&list=PLAr5mHmr6SosJgQ9lzhTfQiTx0ZyY3DZ9

ιν αδερ νιους

μπηκα μετα απο καιρο anime greek και ειδα το ποσο αλλαξε ρπαθα ενα μιικρο εγκεφαλικο

Παρόλα αυτά παραμένω σταθερή αξιά σαν το Gundam στο γκαράζ σου.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από pc_magas: 23 Μάιος 2020 - 15:28

#89867 Hajime_Saito

Hajime_Saito

ドS

• Moderators
  • 2.137 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Μάιος 2020 - 15:34

Γάτες FTW!!!!!

Spoiler:

Spoiler:

LfNX0dh.png

#89868 Erudinam

Erudinam

Anime Newbie

• Members
  • 46 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Μάιος 2020 - 16:20

Τέλη του 1998, είχα βρει μια κασσετα στο συρταρι με τις πολλες κασετες που εχουμε συλλογη. Αυτες οι κασετες περιεχουν διαφορα προγραμματα οπως διαφημισεις, παιδικα, ταινιες ,σειρες που εγραφαν οι γονεις μου απο τοτε που δεν ξερω. δεν μπορειτε να φανταστειτε ποσο νοσταλγικο ειναι να βλεπεις, το logo του αντ1 με μια Χριστουγεννιατικη μπαλα, την θολη αναλυση του vhs. διαφημισεις παλιες. παλια κινουμενα σχεδια. μιλαμε για πολυ νοσταλγια.

Οπως και να εχει οταν ημουν 10 ετων, ειχα βρει τυχαια μια κασετα. ειχαμε τοσες πολλες στο συρταρι, που δεν ηξερες τι θα βρεις μεσα. ετσι λοιπον, ειχα βρει ενα στιγμιοτυπο απο μια ταινια/σειρα/διαφημιση (δεν ξερω τι ηταν) οπου εδειχνε το εξης:

Ενα παιδάκι βρίσκεται σε ενα σκοτεινο χωρο. σαν σοφιτα. μπροστα του εχει εναν τεραστιο χοντρο Κλουν. κοιταζονται μες στο σκοταδι. υπαρχει πληρης ακινισια. καθολου ηχος. μονο κοντινα πλανα στο παιδακι και στον κλοουν. ξαφνικα, το παιδακι τρεχει και αγκαλιαζει τον κλοουν και μαζι στριφογυριζουν καθως αγκαλιαζονται. αυτο που μου εχει μεινει εντονα, ειναι το γενικο απο ψηλα πλανο, και να βλεπω τις 2 φιγουρες να στριφογυριζουν ενω φωτιζονται απο το φως του φεγγαριου, Νομιζω, ηταν το μονο σημειο που ξαφνικα εμπαινε μια ωραια μουσικη σαν κλασσικη καπως.

Ολο αυτο κρατουσε περιπου 20 δευτερολεπτα. το θεμα ειναι το εξης: πριν απο αυτο, η κασετα ειχε γραμμενη διαφημισεις και ξαφνικα, στην μεση της διαφημισης, υπαρχει γραμμενο το στιγμιοτυπο που περιεγραψα. προφανως, και ηταν γραμμενο απο αλλη χρονικη στιγμη γιατι οπως ξερετε σε αυτες τις κασετες, γραφαμε και ξεγραφαμε. μισα παιδικα, μισες διαφημισεις, στιγμιοτυπτα κλπ.

Θυμαμαι, προσπαθουσα πολλες φορες με το vhs να γυρισω ακριβως το σημειο που ξεκιναει να παιζει το στιγμιοτυπο μονο και μονο για να δω παραπανω πληροφοριες. αλλα τιποτα.

Βλεπουμε το προσωπο ενος παιδιου μες στο σκοταδι να κοιταζει σε κοντινο πλανο. βλεπουμε την φιγουρα ενς χοντρου κλοουν, ξαφνικα, το παιδακι τρεχει, τον αγκαλιαζει, και φωτιζονται απο το φως του φεγγαριου.

20 δευτερολεπτα. 20 δευτερολεπτα στην μνημη μου. αρχικα, μου ειχε κανει εντυπωση, η ησυχια και η ακινησα που επικρατουσε. το σκοταδι δημιουργουσε κατι το ανατριχιαστικο. το οποιο καπως μετατρεποταν σε κατι ηρεμο και ζεστο με το φιναλε.

Δεν θυμαμαι αν ηταν παιδικο, 3d, ζωγραφιες, ή clay/puppet animation. ηταν παντως πολυ ιδιαιτερο. απο τοτε, ψαχνω να βρω τι ηταν και ξερω οτι δεν θα το βρω ποτε.

Η κασετα μαλλον δεν την εχουμε πια και αν την εχουμε δεν ξερω που ειναι, μπορει και να σβηστηκε το στιγμιοτυπο απο αλλο προγραμμα της τηλεορασης. δηλαδη να εγινε ξανα εγγραφη πανω στο στυγμιοτυπο.

εχουν περασει 22 χρονια απο τοτε και ακομη το θυμαμαι. απο τοτε που το ειδα, ψαχνω να το βρω. αλλα δεν εχω τιποτα. μονο 20 δευτερολεπτα απο κατι που δεν ξερω αν ειναι ταινια/ διαφημιση/ σειρα/παιδικο.

δεν ξερω καν αν ηταν κινουμενά ή μαριονεττες.

σκεφτομαι μετα απο πολυ καψιμο, μηπως ηταν καποια χριστουγεννιατικη διαφημιση και ο κλουν δεν ηταν κλοουν αλλα αγιος βασιλης.

Μπορει να βρεθει μονο αν καποιος θυμαται ενα παιδι και εναν χοντρο ανθρωπο να αγκαλιαζονται στο φως του φεγγαριου σε γενικο πλανο. αλλα και παλι οι πιθανοτητες ελαχιστες.

wdasa.png

#89869 Angel.tze

Angel.tze

Το perverted υποσυνειδητο μου εχει παντα δικιο

• Members
  • 383 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Μάιος 2020 - 16:31

l'opera imaginaire I pagliacci leoncavallo.

Είχες γράψει ένα παρόμοιο κείμενο (με μερικές διαφορές) στο τοπικ με αναμνήσεις που σας στοιχειώνουν, αλλά σε εκείνη την εκδοχή είχες βρει από πού ήταν αυτό το απόσπασμα.

PS. Πολλά ευχαριστώ παιδιά, κατέβασα megaman OSTs και steins;gate (του παιχνιδιού)!

8J90AKf.jpg

that's a dude!

#89870 Erudinam

Erudinam

Anime Newbie

• Members
  • 46 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Μάιος 2020 - 16:44

αχ ναι

wdasa.png

#89871 pc_magas

pc_magas

• Members
  • 485 Δημοσιεύσεις:
  • LocationAcharnes

Καταχωρήθηκε 23 Μάιος 2020 - 20:18

Spoiler:

:puke: :puke: :puke: :puke: :puke: :puke: :puke: :puke: :puke: :puke: :puke:

IOY

#89872 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4.147 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 23 Μάιος 2020 - 21:17

Ωραία άρα θα τα φορέσω τα αυτάκια σε εσένα, αν και φοβάμαι μήπως ο Hazuki-san πάθει καμιά αναιμία απο moe overdose.

(Από την άλλη ίσως και να γίνει συνεργός προμεθεύοντάς με logo για καλύτερα και ποιο μόνιμα αποτελέσματα)

Μπορείς να προσπαθήσεις. Αρκεί να είσαι πρόθυμος να αποχωριστείς πολύτιμα ζωτικά όργανα.

xbJ3b2w.jpeg

#89873 pc_magas

pc_magas

• Members
  • 485 Δημοσιεύσεις:
  • LocationAcharnes

Καταχωρήθηκε 23 Μάιος 2020 - 22:20

Μπορείς να προσπαθήσεις. Αρκεί να είσαι πρόθυμος να αποχωριστείς πολύτιμα ζωτικά όργανα.

Θα εφαρμόσεις τεχνικές hokuto shi ken; Watashi wa mou shindeiruka.

Βέβαια, από την άλλη με ένα νεφρό ζω, από καρδιά πάλι ούτως η άλλως έξω καρδιά είμαι αρα no issue, εγκεφαλικά κύταρα καμμένα άρα όχι σε τόσο καλη λειτουργία. Άρα δεν θα χάσω τπτ στο σπουδαίο.

Απο την άλλη, ο λαβύρινθος του μυαλού μου υπέθεσε μήπως ο σκύλος σου φορέσει αυτάκια, υποθέτω πως κρύβει την δύναμη να μετατρέπει κορίτσακια σε Mahou shojo και είσαι εσύ η επίλεκτη mono. H κόκκινη κλωστή της μοίρας σε επέλεξε να μας σώσεις απο το κακό πουμ καταβάλει τον κόσμο τούτο.

Πρέπει να το μελετήσουμε βάση της επιστημονικής μεθόδου, hazuki san ενδιαφέρεσε για ένα paper;

I wonder how mono would look like if she was a mahou shojo.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από pc_magas: 23 Μάιος 2020 - 22:30

#89874 Kamui

Kamui

Degenerate aristocrat

• Members
  • 616 Δημοσιεύσεις:
  • LocationRealm of perdition

Καταχωρήθηκε 23 Μάιος 2020 - 23:36

Πι σι μάγκα το σκυλί μου δεν θα το πλησιάσεις ούτε στα 200 μέτρα, είσαι ικανός να του βάλεις γατοαυτιά και να του φέρεσαι σαν γάτα και να πάθει κρίση ταυτότητας στα καλά του καθουμένου!

Εμένα η πρώτη μου σκέψη ήταν πως θα το φάει.

O6rrvsU.jpg

#89875 Nikolai_Karapetsov

Nikolai_Karapetsov

The soviet petrolhead

• Members
  • 84 Δημοσιεύσεις:
  • Locationκαπου στο διαστημα...

Καταχωρήθηκε 24 Μάιος 2020 - 07:21

στην επομενη μαζωξη παντως δεν θα ηταν κακο να περιειχε φαγητο, επισης δεν θα ηταν καθολου κακο να ερθω , οπως και επισης να γινει ξερω γω

#89876 Erudinam

Erudinam

Anime Newbie

• Members
  • 46 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Μάιος 2020 - 07:48

μεχρι 6 ατομα το τραπεζι

wdasa.png

#89877 Angel.tze

Angel.tze

• Members
  • 383 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Μάιος 2020 - 10:27

Youtube Video

Πρέπει να το μοιραστώ μαζί σας. Ό,τι πιο όμορφο έχουν γευτεί τα αυτιά μου.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Angel.tze: 24 Μάιος 2020 - 10:32

8J90AKf.jpg

that's a dude!

#89878 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4.147 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Μάιος 2020 - 13:32

Απο την άλλη, ο λαβύρινθος του μυαλού μου υπέθεσε μήπως ο σκύλος σου φορέσει αυτάκια, υποθέτω πως κρύβει την δύναμη να μετατρέπει κορίτσακια σε Mahou shojo και είσαι εσύ η επίλεκτη mono. H κόκκινη κλωστή της μοίρας σε επέλεξε να μας σώσεις απο το κακό πουμ καταβάλει τον κόσμο τούτο.

Πρέπει να το μελετήσουμε βάση της επιστημονικής μεθόδου, hazuki san ενδιαφέρεσε για ένα paper;

I wonder how mono would look like if she was a mahou shojo.

Δεν μιλάμε για απλό λαβύρινθο αλλά για το Uzumaki.

Επίσης αυτό θα σου λύσει όλες σου τις απορίες:

Spoiler:

Εμένα η πρώτη μου σκέψη ήταν πως θα το φάει.

Αν ένας Κινέζος έφαγε παγκολίνο και βγήκε ο κορονοϊός τότε αν ο Πι σι μάγκας φάει το σκυλί μου μπορούμε να μιλάμε άνετα για το τέλος του κόσμου.

στην επομενη μαζωξη παντως δεν θα ηταν κακο να περιειχε φαγητο, επισης δεν θα ηταν καθολου κακο να ερθω , οπως και επισης να γινει ξερω γω

Θα κληρώσουμε τους 6 τυχερούς τις επόμενες μέρες. Μείνετε συντονισμένοι!

xbJ3b2w.jpeg

#89879 Erudinam

Erudinam

Anime Newbie

• Members
  • 46 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Μάιος 2020 - 13:57

καποτε γινοταν παιχνιδια παλερμο. τωρα γιατι οχι;

wdasa.png

#89880 Angel.tze

Angel.tze

• Members
  • 383 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Μάιος 2020 - 14:30

Πλάκα πλάκα το σκεφτόμουν κι εγώ τις προάλλες. Δυστυχώς, έχουμε πολύ μικρή κινησιμότητα στο φόρουμ. Θα μου άρεσε να είμαι Game Master, θεωρώ ότι έχω περισσότερα να προσφέρω σε αυτόν τον ρόλο παρά στο ρόλο του παίκτη, αλλά δεν το βρίσκω εφικτό να γίνει παιχνίδι σύντομα.

8J90AKf.jpg

that's a dude!