Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo
* * * * - 31 votes

The Black Hole


 • Please log in to reply
89523 replies to this topic

#89521 Erudinam

Erudinam

  Starting...

 • Members
 • 9 posts

Posted Yesterday, 14:42

σχετικα με τον ελεγχο του πληθυσμου, ποιος εχει κερδος και πως?

 

 

και ποιος συνωμοτησε για αυτο το πειραμα? ολες οι χωρες?#89522 pc_magas

pc_magas

  Nekomusumne are the best wives!!!!!!!

 • Members
 • 473 posts
 • LocationAcharnes

Posted Yesterday, 16:54

σχετικα με τον ελεγχο του πληθυσμου, ποιος εχει κερδος και πως?

 

 

και ποιος συνωμοτησε για αυτο το πειραμα? ολες οι χωρες?

Όντως είναι καλά ερωτήματα. if only I knew the answer.#89523 Kamui

Kamui

  Degenerate aristocrat

 • Members
 • 610 posts
 • LocationRealm of perdition

Posted Yesterday, 17:30

Ladies and Gentlemen (και όσοι είστε μεταξύ),
Παρατήρησα ένα φαινόμενο, ουκ ολίγοι θεωρούν ότι όλη η κατάσταση με τον κορονοϊό είναι ένα πείραμα ελέγχου του πλυθισμού.

Κυρίως οι 2 απόψεις είναι οι εξής:

 1. Ότι ο κορονοϊός είναι ένα πείραμα που went bad.
 2. Ότι εσκεμμένα θέλουν τον έλεγχο του πληθυσμού.

Well η αλήθεια είναι ότι όταν ξεκίνησε η κατάσταση άργησε η Κίνα λίγο κατά 3 εβδομάδες.

https://www.youtube.com/watch?v=0ZgYqrZoXCs

Και ότι πρακτικά ευκαιριακά είναι ένα βιολογικό όπλο:

 

https://www.youtube.com/watch?v=cWT9RRzQpS8


Αλλά η απορία μου είναι ότι εφόσον η φύση μπορεί να κάνει την εργασία γι αυτούς, γιατί να τον κατασκευάσουν σε εργαστήριο;

 

Όσο αφορά το δεύτερο ερώτημα, συνδιάζοντας το με το πρώτο, εάν θέλαν να ελέγξουν τον κόσμο γιατί να κάνουν ένα ιό να τον διασπείρουν και μετά να μας κλείσουν; Μπορούν να το κάνουν με ποιο efficient τρόπους πχ. να αγοράσουν την facebook και google που πρακτικά εμπεριέχουν τα δεδομένα όλων των πολιτών αυτού του πλανήτη και να ελέγχουν τα ΜΜΕ. Προσωπικά πιστεύω πως από τις θεωρίες τα μισά είναι αλήθεια ότι ευκαιριακά η Κίνα εκμεταλλευτικέ μια επιδημία και φρόντισε να διαδοθεί παγκοσμίως ώστε να έχει το πάνω χέρι.

Ακόμη θέλω να πω όσο αφορά το ζήτημα τον εκκλησιών, πιστεύω πως αγνοήθηκε και εκ μέρους των πολιτικών πως ένας άνθρωπος δεν είναι μόνο σώμα αλλά και ψυχή και για την υγεία της ψυχής η εκκλησία ισοδυναμεί με νοσοκομείο. Έτσι το απλά να κλείνεις έναν ναό είτε ορθόδοξος είτε όχι, χωρίς plan b, εφόσον και η ίδια η Εκκλησία της Ελλάδος έλαβε μέτρα και η ίδια είπε στους ηλικιωμένους πιστούς να μην προσέρχονται. Ακόμη λόγο ότι ο άνθρωπος είναι κοινωνικό όν και ότι αναγκαστικά θα μείνει κλεισμένος ενδεχόμενος να προκαλέσεις ψυχικά προβλήματα.

Τέλος, εφόσον πλέον δεν υπάρχει άλλη θεραπεία για τον ιό την υπάρχουσα στιγμή και ότι ο κίνδυνος αποχώρησης από την προσωρινή ζωή είναι μεγάλος, (σύμφωνα με την ορθοδοξία η ζωή χωρίζεται σε προσωρινή και την μετά θάνατον ζωή που είναι ο ίδιος ο Ιησούς Χριστός και την δεύτερη παλεύεις να την αποκτήσεις) χρειαζόμαστε την εκκλησία και τα μυστήρια που τελεί αυτή. Χρειαζόμαστε ο Θεός να εφαρμόσεις την βούλησή του στο ζήτημα αυτό και αποδεδειγμένα ο Θεός (με την τριαδική φύση του) μπορεί να θεραπεύσει, όμως με κύριο γνώμονα την σωτηρία της ψυχής παρά το να είναι υγιής σωματικά, διότι ανα πάσα στιγμή το σώμα μπορεί να το ανακατασκευάσει ο Θεός.

 

Και εξηγόνας όσο αφορά την σωτηρία της ψυχής βαση του πως το αντιλαμβάνομαι κάπως έτσι ότι όπως ένα Η/Υ έχει softwtware και harware έτσι και ο άνθρωπος έχει σώμα και ψυχή, με το προπατορικό αμάρτημα εισαγάγαμε την αμαρτία όπως τα bugs στο λογισμικό, όμως εν αντιθέσει με το λογισμικό εμείς που "τρέχουμε" την ψυχή οι ίδιοι εισαγάγαμε κατ επιλογή μας αυτού του είδους τα bugs, έτσι με τα μυστήρια εμείς οι ίδιοι οι πιστοί έχουμε τα εργαλεία από τον Θεό να κάνουμε debug και να patchαρουμε την ψυχή μας. Ο απότερος σκοπός είναι να είμαστε ποιο κοντά στον Θεό όχι όμως λόγο ότι φοβόμαστε ότι θα μας τιμωρήσει αλλά επειδή θέλουμε να είμαστε κοντά επειδή τον αγαπάμε όπως κάποιος ερωτευμένος θέλει να είναι 24/7 με την γυναίκα του ή ένας otaku/weabo θελει να βλέπει 24/7/366 anime επειδή τα αγαπάει. Δηλαδή εν μέρει επιλέγουμε εάν θέλουμε να είμαστε κοντά του η όχι, γι αυτό εάν πούμε τα λάθη μας δια μέσου εξομολογήσεως, μας τα συγχωρεί.

Σαφώς η αντίληψή μου να έχει λάθη και είναι κάπως heavy opinionated. Γι αυτό θα ήθελα τα comments σας.

Πέρα από τη φοβερή αστειότητα του πράγματος (γέλασα πάρα πολύ με τις παρομοιώσεις, το κάνουν και οι παπάδες αυτό συχνά), αυτή είναι μια παράμετρος που δε σχολίασα προηγουμένως.

Αλλά όταν το κράτος απαιτεί από τον κόσμο να του ζητήσει την άδεια για να βγει μια βόλτα, σιγά μην ασχοληθεί και με τις μεταφυσικές τους ανησυχίες. Όταν οι περισσότεροι συμφωνούν με αυτά τα μέτρα και θεωρούν βλάκες όσους δεν τα τηρούν με ευλάβεια, πώς να εξηγήσεις ότι προφανώς και τους πιστούς ηλικιωμένους θα έπρεπε να τους ενδιαφέρει περισσότερο η μετά θάνατον ζωή από το αν θα ζήσουν εδώ μερικά χρόνια παρά πάνω.

 

Επίσης, εννοείται ότι οι περισσότεροι που μετέχουν της θείας κοινωνίας πιστεύουν ότι δεν κολλάς μέσω αυτής, δεν εφεβρέθηκαν τώρα οι κολλητικές αρρώστιες για να προκύψει το ζήτημα. Το θέμα είναι ότι σε μία τόσο κρίσιμη συνθήκη, η εκκλησία διακινδυνεύει να πάρει στο λαιμό της αμέτρητους ανθρώπους ή να τους πει ότι τόσα χρόνια τους πουλάει παραμύθια. Τελικά βρήκαν μια μέση λύση (που κανείς εδώ δεν ανέφερε, γιατί να μην κρίνεις αυτό που δεν καταλαβάινεις εξάλλου), αλλά ο διαχωρισμός εκκλησίας-κράτους μας συμφέρει μόνο όταν είναι εις βάρος της πρώτης.


O6rrvsU.jpg


#89524 pc_magas

pc_magas

  Nekomusumne are the best wives!!!!!!!

 • Members
 • 473 posts
 • LocationAcharnes

Posted Yesterday, 21:14

Από την άλλη η λογική δεδομένου των συνθηκών είναι λογικά τα μέτρα, γι αυτό μένουμε μέσα. Δηλαδή δεν το κάναν ντε και καλά να σε φυλακίσουν αλλά απλά να αντέξει τις υποδομές που διαθέτει. Μην ξεχνάς ότι η εξάπλωση είναι εκθετική, άρα ταχέως μεταβαλλόμενη λόγο το ότι ο 1 κολλά παραπάνω από 1 σε μια νόσο η οποία δεν εμπεριέχει φαρμακευτική αγωγή και άλλη μέθοδο πρόληψης.

Το ζήτημα είναι μην τα κρατήσουν παραπάνω από τρίμηνο. Τότε σημαίνει ότι το κάνουν προπαγάνδα, λογικά η ιός κάποτε θα σταματήσει να μολύνει γιατί δεν θα έχει άλλους να μολύνει και βάση των έως τώρα δεδομένων ένα τρίμηνο κρατά το φαινόμενο. Γι αυτό κρατώ έναν αστερίσκο λόγο ότι η ΝΔ έχει μια τάση το να επιβάλλει και να παρακάμπτει την δημοκρατία λίγο. Αλλά so far εχουν μια λογική.

 

Όσο για την εκκλησία δεν διακύνεψε κανέναν, η ίδια είπε να μην κάνει καθημερινά μυστήρια πλην μιας συνοπτικής Θείας Λειτουργίας κάθε Κυριακής γιατί εκεί γίνετε το μυστήριο της Θείας Μεταλήψεως που ο Ιησους Χριστος μας είπε να το κάνουμε. Ακόμη το ότι πχ. Ιερείς αγιάζουν την πόλη κατ' εμέ είναι αξιέπαινο λόγο ότι κάνουν αυτό που πρέπει να κάνουν να συμπαραστέκονται πνευματικώς στο ποίμνιό τους. Όπως αξιαίπενο θα ήταν ακόμα και μουσουλμάνοι να προσεύχονταν για να ξεπεραστεί αυτή η νόσος, γιατί έστω και πνευματικός συμπαραστέκονται σε αυτήν την δύσκολή στιγμή.

Fact of truth μουσουλμάνοι είχαν κάνει δημόσια προσευχή για να ξεπεραστεί η οικονομική κρίση, και προσωπικά τους ευχαριστώ στο ότι προσπάθησαν έστω και πνευματικώς να επικαλεστούν ότι είχαν ιερό για να ξεπεραστεί μια δυσκολία. Η κρίσεις είναι για να καταλαβαίνουμε τον άλλον καλύτερα να δούμε τη διαφορά του άλλου και να την δεχτούμε.

 

Ακόμη ένας λόγος που δεν θέλω να εργάζομαι στης ΗΠΑ:

https://www.youtube.com/watch?v=QyMusotiUAs
 

 

Και για να ξεκινήσω ένα παράλληλο thread μιας και τα μπαρμπέρικα δεν θα δουλεύουν θα αποπειραθείτε να κουρευτείτε μόνοι σας; Εγώ ήδη έχω πάρει κουρευτική μηχανή και αναμένω να μου έλθει από eshop.


Edited by pc_magas, Yesterday, 21:22.