Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo
* * * * - 33 votes

The Black Hole


  • Please log in to reply
93854 replies to this topic

#89521 Erudinam

Erudinam

    Anime Newbie

  • Members
  • 46 posts

Posted 28 March 2020 - 14:42

σχετικα με τον ελεγχο του πληθυσμου, ποιος εχει κερδος και πως?

 

 

και ποιος συνωμοτησε για αυτο το πειραμα? ολες οι χωρες?


wdasa.png


#89522 pc_magas

pc_magas

    Nekomusumne are the best wives!!!!!!!

  • Members
  • 485 posts
  • LocationAcharnes

Posted 28 March 2020 - 16:54

σχετικα με τον ελεγχο του πληθυσμου, ποιος εχει κερδος και πως?

 

 

και ποιος συνωμοτησε για αυτο το πειραμα? ολες οι χωρες?

Όντως είναι καλά ερωτήματα. if only I knew the answer.



#89523 Kamui

Kamui

    Degenerate aristocrat

  • Members
  • 615 posts
  • LocationRealm of perdition

Posted 28 March 2020 - 17:30

Ladies and Gentlemen (και όσοι είστε μεταξύ),
Παρατήρησα ένα φαινόμενο, ουκ ολίγοι θεωρούν ότι όλη η κατάσταση με τον κορονοϊό είναι ένα πείραμα ελέγχου του πλυθισμού.

Κυρίως οι 2 απόψεις είναι οι εξής:

  1. Ότι ο κορονοϊός είναι ένα πείραμα που went bad.
  2. Ότι εσκεμμένα θέλουν τον έλεγχο του πληθυσμού.

Well η αλήθεια είναι ότι όταν ξεκίνησε η κατάσταση άργησε η Κίνα λίγο κατά 3 εβδομάδες.

https://www.youtube.com/watch?v=0ZgYqrZoXCs

Και ότι πρακτικά ευκαιριακά είναι ένα βιολογικό όπλο:

 

https://www.youtube.com/watch?v=cWT9RRzQpS8


Αλλά η απορία μου είναι ότι εφόσον η φύση μπορεί να κάνει την εργασία γι αυτούς, γιατί να τον κατασκευάσουν σε εργαστήριο;

 

Όσο αφορά το δεύτερο ερώτημα, συνδιάζοντας το με το πρώτο, εάν θέλαν να ελέγξουν τον κόσμο γιατί να κάνουν ένα ιό να τον διασπείρουν και μετά να μας κλείσουν; Μπορούν να το κάνουν με ποιο efficient τρόπους πχ. να αγοράσουν την facebook και google που πρακτικά εμπεριέχουν τα δεδομένα όλων των πολιτών αυτού του πλανήτη και να ελέγχουν τα ΜΜΕ. Προσωπικά πιστεύω πως από τις θεωρίες τα μισά είναι αλήθεια ότι ευκαιριακά η Κίνα εκμεταλλευτικέ μια επιδημία και φρόντισε να διαδοθεί παγκοσμίως ώστε να έχει το πάνω χέρι.

Ακόμη θέλω να πω όσο αφορά το ζήτημα τον εκκλησιών, πιστεύω πως αγνοήθηκε και εκ μέρους των πολιτικών πως ένας άνθρωπος δεν είναι μόνο σώμα αλλά και ψυχή και για την υγεία της ψυχής η εκκλησία ισοδυναμεί με νοσοκομείο. Έτσι το απλά να κλείνεις έναν ναό είτε ορθόδοξος είτε όχι, χωρίς plan b, εφόσον και η ίδια η Εκκλησία της Ελλάδος έλαβε μέτρα και η ίδια είπε στους ηλικιωμένους πιστούς να μην προσέρχονται. Ακόμη λόγο ότι ο άνθρωπος είναι κοινωνικό όν και ότι αναγκαστικά θα μείνει κλεισμένος ενδεχόμενος να προκαλέσεις ψυχικά προβλήματα.

Τέλος, εφόσον πλέον δεν υπάρχει άλλη θεραπεία για τον ιό την υπάρχουσα στιγμή και ότι ο κίνδυνος αποχώρησης από την προσωρινή ζωή είναι μεγάλος, (σύμφωνα με την ορθοδοξία η ζωή χωρίζεται σε προσωρινή και την μετά θάνατον ζωή που είναι ο ίδιος ο Ιησούς Χριστός και την δεύτερη παλεύεις να την αποκτήσεις) χρειαζόμαστε την εκκλησία και τα μυστήρια που τελεί αυτή. Χρειαζόμαστε ο Θεός να εφαρμόσεις την βούλησή του στο ζήτημα αυτό και αποδεδειγμένα ο Θεός (με την τριαδική φύση του) μπορεί να θεραπεύσει, όμως με κύριο γνώμονα την σωτηρία της ψυχής παρά το να είναι υγιής σωματικά, διότι ανα πάσα στιγμή το σώμα μπορεί να το ανακατασκευάσει ο Θεός.

 

Και εξηγόνας όσο αφορά την σωτηρία της ψυχής βαση του πως το αντιλαμβάνομαι κάπως έτσι ότι όπως ένα Η/Υ έχει softwtware και harware έτσι και ο άνθρωπος έχει σώμα και ψυχή, με το προπατορικό αμάρτημα εισαγάγαμε την αμαρτία όπως τα bugs στο λογισμικό, όμως εν αντιθέσει με το λογισμικό εμείς που "τρέχουμε" την ψυχή οι ίδιοι εισαγάγαμε κατ επιλογή μας αυτού του είδους τα bugs, έτσι με τα μυστήρια εμείς οι ίδιοι οι πιστοί έχουμε τα εργαλεία από τον Θεό να κάνουμε debug και να patchαρουμε την ψυχή μας. Ο απότερος σκοπός είναι να είμαστε ποιο κοντά στον Θεό όχι όμως λόγο ότι φοβόμαστε ότι θα μας τιμωρήσει αλλά επειδή θέλουμε να είμαστε κοντά επειδή τον αγαπάμε όπως κάποιος ερωτευμένος θέλει να είναι 24/7 με την γυναίκα του ή ένας otaku/weabo θελει να βλέπει 24/7/366 anime επειδή τα αγαπάει. Δηλαδή εν μέρει επιλέγουμε εάν θέλουμε να είμαστε κοντά του η όχι, γι αυτό εάν πούμε τα λάθη μας δια μέσου εξομολογήσεως, μας τα συγχωρεί.

Σαφώς η αντίληψή μου να έχει λάθη και είναι κάπως heavy opinionated. Γι αυτό θα ήθελα τα comments σας.

Πέρα από τη φοβερή αστειότητα του πράγματος (γέλασα πάρα πολύ με τις παρομοιώσεις, το κάνουν και οι παπάδες αυτό συχνά), αυτή είναι μια παράμετρος που δε σχολίασα προηγουμένως.

Αλλά όταν το κράτος απαιτεί από τον κόσμο να του ζητήσει την άδεια για να βγει μια βόλτα, σιγά μην ασχοληθεί και με τις μεταφυσικές τους ανησυχίες. Όταν οι περισσότεροι συμφωνούν με αυτά τα μέτρα και θεωρούν βλάκες όσους δεν τα τηρούν με ευλάβεια, πώς να εξηγήσεις ότι προφανώς και τους πιστούς ηλικιωμένους θα έπρεπε να τους ενδιαφέρει περισσότερο η μετά θάνατον ζωή από το αν θα ζήσουν εδώ μερικά χρόνια παρά πάνω.

 

Επίσης, εννοείται ότι οι περισσότεροι που μετέχουν της θείας κοινωνίας πιστεύουν ότι δεν κολλάς μέσω αυτής, δεν εφεβρέθηκαν τώρα οι κολλητικές αρρώστιες για να προκύψει το ζήτημα. Το θέμα είναι ότι σε μία τόσο κρίσιμη συνθήκη, η εκκλησία διακινδυνεύει να πάρει στο λαιμό της αμέτρητους ανθρώπους ή να τους πει ότι τόσα χρόνια τους πουλάει παραμύθια. Τελικά βρήκαν μια μέση λύση (που κανείς εδώ δεν ανέφερε, γιατί να μην κρίνεις αυτό που δεν καταλαβάινεις εξάλλου), αλλά ο διαχωρισμός εκκλησίας-κράτους μας συμφέρει μόνο όταν είναι εις βάρος της πρώτης.


O6rrvsU.jpg


#89524 pc_magas

pc_magas

    Nekomusumne are the best wives!!!!!!!

  • Members
  • 485 posts
  • LocationAcharnes

Posted 28 March 2020 - 21:14

Από την άλλη η λογική δεδομένου των συνθηκών είναι λογικά τα μέτρα, γι αυτό μένουμε μέσα. Δηλαδή δεν το κάναν ντε και καλά να σε φυλακίσουν αλλά απλά να αντέξει τις υποδομές που διαθέτει. Μην ξεχνάς ότι η εξάπλωση είναι εκθετική, άρα ταχέως μεταβαλλόμενη λόγο το ότι ο 1 κολλά παραπάνω από 1 σε μια νόσο η οποία δεν εμπεριέχει φαρμακευτική αγωγή και άλλη μέθοδο πρόληψης.

Το ζήτημα είναι μην τα κρατήσουν παραπάνω από τρίμηνο. Τότε σημαίνει ότι το κάνουν προπαγάνδα, λογικά η ιός κάποτε θα σταματήσει να μολύνει γιατί δεν θα έχει άλλους να μολύνει και βάση των έως τώρα δεδομένων ένα τρίμηνο κρατά το φαινόμενο. Γι αυτό κρατώ έναν αστερίσκο λόγο ότι η ΝΔ έχει μια τάση το να επιβάλλει και να παρακάμπτει την δημοκρατία λίγο. Αλλά so far εχουν μια λογική.

 

Όσο για την εκκλησία δεν διακύνεψε κανέναν, η ίδια είπε να μην κάνει καθημερινά μυστήρια πλην μιας συνοπτικής Θείας Λειτουργίας κάθε Κυριακής γιατί εκεί γίνετε το μυστήριο της Θείας Μεταλήψεως που ο Ιησους Χριστος μας είπε να το κάνουμε. Ακόμη το ότι πχ. Ιερείς αγιάζουν την πόλη κατ' εμέ είναι αξιέπαινο λόγο ότι κάνουν αυτό που πρέπει να κάνουν να συμπαραστέκονται πνευματικώς στο ποίμνιό τους. Όπως αξιαίπενο θα ήταν ακόμα και μουσουλμάνοι να προσεύχονταν για να ξεπεραστεί αυτή η νόσος, γιατί έστω και πνευματικός συμπαραστέκονται σε αυτήν την δύσκολή στιγμή.

Fact of truth μουσουλμάνοι είχαν κάνει δημόσια προσευχή για να ξεπεραστεί η οικονομική κρίση, και προσωπικά τους ευχαριστώ στο ότι προσπάθησαν έστω και πνευματικώς να επικαλεστούν ότι είχαν ιερό για να ξεπεραστεί μια δυσκολία. Η κρίσεις είναι για να καταλαβαίνουμε τον άλλον καλύτερα να δούμε τη διαφορά του άλλου και να την δεχτούμε.

 

Ακόμη ένας λόγος που δεν θέλω να εργάζομαι στης ΗΠΑ:

https://www.youtube.com/watch?v=QyMusotiUAs
 

 

Και για να ξεκινήσω ένα παράλληλο thread μιας και τα μπαρμπέρικα δεν θα δουλεύουν θα αποπειραθείτε να κουρευτείτε μόνοι σας; Εγώ ήδη έχω πάρει κουρευτική μηχανή και αναμένω να μου έλθει από eshop.


Edited by pc_magas, 28 March 2020 - 21:22.


#89525 Kamui

Kamui

    Degenerate aristocrat

  • Members
  • 615 posts
  • LocationRealm of perdition

Posted 29 March 2020 - 08:13

Εγώ δεν κουρεύομαι.


O6rrvsU.jpg


#89526 Dante80

Dante80

    (╯°□°)╯︵ ┻━┻

  • Retired Staff
  • 5,515 posts
  • Location今、そこにいる僕

Posted 29 March 2020 - 11:55

 

Και για να ξεκινήσω ένα παράλληλο thread μιας και τα μπαρμπέρικα δεν θα δουλεύουν θα αποπειραθείτε να κουρευτείτε μόνοι σας; Εγώ ήδη έχω πάρει κουρευτική μηχανή και αναμένω να μου έλθει από eshop.

 

Την στιγμή που έχουμε βάσιμη δικαιολογία για να μην κουρευτούμε, γιατί να κουρευτούμε κύριος;


Jh0Lmx3.png
.aNiMe//GR IRC Channel ~ Better than sex, batteries included.


#89527 pc_magas

pc_magas

    Nekomusumne are the best wives!!!!!!!

  • Members
  • 485 posts
  • LocationAcharnes

Posted 29 March 2020 - 14:06

Την στιγμή που έχουμε βάσιμη δικαιολογία για να μην κουρευτούμε, γιατί να κουρευτούμε κύριος;

Προσωπικά με ενοχλούν τα μακριά μαλιά. Προτιμώ Fantar style κούρεμα.

 

Πέρα από τη φοβερή αστειότητα του πράγματος (γέλασα πάρα πολύ με τις παρομοιώσεις, το κάνουν και οι παπάδες αυτό συχνά), αυτή είναι μια παράμετρος που δε σχολίασα προηγουμένως.

Δεν είναι αστείο, τέτοιες παρομοιώσεις αξιοποιούσε και ο Ιησούς Χριστός για να κάνει ποιο κατανοητό τον λόγο του στον Average Joe και λέγονται παραβολές.



#89528 Erudinam

Erudinam

    Anime Newbie

  • Members
  • 46 posts

Posted 29 March 2020 - 14:40

παντως ειπαν ανοιχτα τα σχολεια μολις τελειωσουν οι διακοπες του Πάσχα.


wdasa.png


#89529 GhostPrince

GhostPrince

    夢遊病者

  • Members
  • 2,149 posts
  • Location ・ω・ 

Posted 29 March 2020 - 17:47

Δεν πρόκειται να συμβεί αυτο, και λιγο πιο πριν λεγαμε θα κλεισουν μονο γ 2βδομαδες, οταν πανε να κανουν τεστ ελάχιστοι λογο κ οικονομικου κυριως, τωρα απλα βγαινουν στη φορα σιγα σιγα οσα κρυβαμε, γιαυτο κ τετοια αυξήση.
Οσο ανεβαινουν τα νουμερα δεν πρόκειται να ανοιξει τιποτα σε καμια χωρα όχι εδω μόνο.
Παρατασεις για μηνες το κοβω κ προφανως οι μικροεπειχηρισεις κιοι μαθητες φοιτητες θα τη πληρωσουν.
Παρτε κ μειωσεις μισθων δωρο μολις ληξει ολο κιας δουλευετε τωρα οι περισσότεροι.

Εγω θεωρω οτι θα κολησουμε οι περισσότεροι ουτως η αλλως, απλα οι πιο ανθεκτικοί θα επιβιώσουν οπως εγινε κ με καθε προϊγουμενη πανδημία δηλαδη. Δυσκολο να βγει συντομα εμβολιο κιακομα πιο δυσκολα να τ κανουν κιολοι...

Edited by GhostPrince, 29 March 2020 - 17:50.

フカフカ

#89530 Erudinam

Erudinam

    Anime Newbie

  • Members
  • 46 posts

Posted 29 March 2020 - 18:16

οχι και μηνες. μεσα στο μαιο πιστευω καλα θα ειμαστε.


και αν δεν υπαρχει ιος και βαζουν στους ορους των ασθενων τον ιο?

wdasa.png


#89531 ZeLiGa

ZeLiGa

    In Trance

  • Members
  • 542 posts
  • LocationLost in Time...

Posted 29 March 2020 - 21:24

1) Με 3-5% θνησιμότητα(και αν), στον οποίο κόσμος ήδη χτίζει αντισώματα, δεν πας πουθενά όσον αφορά τον έλεγχο πληθυσμού. Do the math όσον αφορά τον ρυθμό αύξησης.

2) Οι απόψεις σου είναι από τον μεσαίωνα. Χωρίς να θέλω να σε προσβάλω. Απλά, you know, μιας και ζήτησες comments...

 

edit: τώρα είδα ότι έχουν δοθεί κάποιες απαντήσεις, με πέταξε αυτόματα στην προηγούμενη σελίδα μιας και εκεί είχα unread. well, ήμουν late φαίνεται..


Edited by ZeLiGa, 29 March 2020 - 21:26.


#89532 Angel.tze

Angel.tze

    Το perverted υποσυνειδητο μου εχει παντα δικιο

  • Members
  • 362 posts

Posted 30 March 2020 - 00:16

@ZeLiGa
1) Τι πετυχαίνουν με τον έλεγχο πληθυσμού που τόσο έχει αναφερθεί τις τελευταίες μέρες?
2) Ουδέν σχόλιον.

8J90AKf.jpg

that's a dude!


#89533 GhostPrince

GhostPrince

    夢遊病者

  • Members
  • 2,149 posts
  • Location ・ω・ 

Posted 30 March 2020 - 00:24

Αντισώματα νομιζω πως δεν χτίζονται btw, λογο του οτι ειναι ινωση και οχι ιωση, αλλα κ λογο κ τον HiV π χει μεσα, τεχνιτος ϊος ειναι κ δν ειναι κιη ορωτη φορα...γιαυτο και πολλοι τα τίναξαν στη δευτερη φορα π κόλλησαν, κ το θεωρω πιο ουσιαστικό λογο του μενουμε σπιτι αυτο παρα το μη τυχον κ κολησουμε πολλοι π ετσι κιαλλιως θα γινοταν, δεν είναι η θνησιμότητα το θεμα, ισως κ ποτέ δεν ηταν, αλλα ή μαζικη μεταδωση π ταραζει κιη ελειψη φαρμακου ακομα κ τωρα... Μεσαιωνικο ξε μεσαιωνικο δεν απεχει κ πολυ κ βοηθανε και τα ιντερνετ κιοι τηλεωρασεις για τον πανικό του κοσμου π κατελειξε να χειροτερεψει αρκετά τη μεταδωση παγκοσμίως....

Νομιζα φανηκε κιαπτις αντιδράσεις τ κοσμου τ κατα ποσο εχουμε εξλιχθει απτον μεσαιωνα. Μαλλον καθολου. Η τεχνολογια εξελίσεται μόνο απ'οτι αποδυκνυεται

Edited by GhostPrince, 30 March 2020 - 00:28.

フカフカ

#89534 Kamui

Kamui

    Degenerate aristocrat

  • Members
  • 615 posts
  • LocationRealm of perdition

Posted 30 March 2020 - 00:36

Μάλλον μπερδευτήκατε.

 

Και πάλι όμως, μεσαιωνικές οι απόψεις του μάγκα;

 

Βρε ήξεραν από software και hardware στο μεσαίωνα; Μπορούσε η ιερά εξέταση να κάνει debug το malware των αμαρτιών; Νομίζεις πως ήταν αρκετά patchαρισμένες οι ψυχές των ανθρώπων που πέθαναν απ' την πανούκλα;

 

Φυσικά και εξελίσσεται η τεχνολογία, GhostPrince, όλα είναι μια αλληγορία, εδώ ζούμε ένα ιστορικό πηκ θεολογικής ανάλυσης και εσείς λέτε για μεσαίωνες.


O6rrvsU.jpg


#89535 GhostPrince

GhostPrince

    夢遊病者

  • Members
  • 2,149 posts
  • Location ・ω・ 

Posted 30 March 2020 - 15:57

Πέθανε κιο shimura ken :( :( :(
フカフカ