Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 33 votes

The Black Hole

• Please log in to reply
94076 replies to this topic

#89011 Nikolai_Karapetsov

Nikolai_Karapetsov

The soviet petrolhead

• Members
  • 84 posts
  • Locationκαπου στο διαστημα...

Posted 04 August 2019 - 11:46

κλιματιστικο power μονο

#89012 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2,801 posts

Posted 04 August 2019 - 11:54

Δυστυχώς και με καλό ανεμιστήρα δε παλεύεται. Ο Καραπετσοβ έχει δίκιο θέλεις γκλοριους κλιματιστικό!  :wet2:

rsrGbGx.gif

#89013 Nikolai_Karapetsov

Nikolai_Karapetsov

The soviet petrolhead

• Members
  • 84 posts
  • Locationκαπου στο διαστημα...

Posted 04 August 2019 - 12:06

ευτηχως εβαλα φετος και σωθηκα , τοσο στη θερμανση οσο και στις ζεστες

#89014 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2,801 posts

Posted 04 August 2019 - 12:52

Α για πες, θέρμανση πόσο σου πήγε το ρεύμα; Είναι invertor;
rsrGbGx.gif

#89015 pc_magas

pc_magas

Nekomusumne are the best wives!!!!!!!

• Members
  • 485 posts
  • LocationAcharnes

Posted 04 August 2019 - 17:18

Έχω ρετάρει κανονικά, δεν νομίζω ότι έχει ξανακάνει τόση ζέστη. ΕΙΜΑΙ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΠΡΙΝ ΠΑΩ ΝΑ ΠΑΡΩ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟ ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΜΗΝΑ. Θα με κοιτάει ο πωλητής και θα σκέφτεται Καλωστα τα ναυτακιά τα ζουμπουρλουδικα.

Και γιατί όχι. Κάντο.

#89016 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2,801 posts

Posted 04 August 2019 - 19:02

ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΜΕ ΓΔΑΡΟΥΝ!
rsrGbGx.gif

#89017 pc_magas

pc_magas

• Members
  • 485 posts
  • LocationAcharnes

Posted 04 August 2019 - 20:14

ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΜΕ ΓΔΑΡΟΥΝ!

Ποιοι;

#89018 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 04 August 2019 - 20:23

Είστε αδύναμοι και σας οικτίρω. Είμαι Κύπρο και δεν ανάβω κλιματιστικό γιατί τα σιχαίνομαι. Κύπρο γατάκια! Πφφφφφφτ

xbJ3b2w.jpeg

#89019 aeron

aeron

Anime Fan

• Members
  • 212 posts

Posted 04 August 2019 - 20:24

pc_magas Υποθετω οτι εννοει οτι θα τον γδαρουν οικονομικα γιατι ειναι αυγουστος και πεφτεις στην αναγκη τους και αρα οι τιμες θα ειναι ιδιαιτερα υψηλες.... 

tumblr_pzjbu0DszN1tbp5fpo1_400.giftumblr_pzjbu0DszN1tbp5fpo5_400.giftumblr_pzjbu0DszN1tbp5fpo10_400.gif

When you breathe you Inspire..

When you don't breathe you..Expire...

#89020 pc_magas

pc_magas

• Members
  • 485 posts
  • LocationAcharnes

Posted 04 August 2019 - 20:33

Είστε αδύναμοι και σας οικτίρω. Είμαι Κύπρο και δεν ανάβω κλιματιστικό γιατί τα σιχαίνομαι. Κύπρο γατάκια! Πφφφφφφτ

ΩΩΩΩΩ Κάνεις Extreme Sports εσύ. Πώς σου φαίνετε η Κύπρος που οδηγούν σωστ... ε ανάποδα; Εάν είσαι Λάρνακα ξέρω ένα σουβλατζίδικο κοντά στην Παραλία εκεί που είναι το αστυνομικό τμήμα, εκεί να φάς σεφταλιά επειγόντως εάν δεν έχεις φάει.

pc_magas Υποθετω οτι εννοει οτι θα τον γδαρουν οικονομικα γιατι ειναι αυγουστος και πεφτεις στην αναγκη τους και αρα οι τιμες θα ειναι ιδιαιτερα υψηλες.... 

Εγώ δεν τα βλέπω ακριβά eshop: https://www.e-shop.gr/air-condition-arielli-arsin09r32-9000btu-inverter-p-HAP.002452

Άσχετο έχει δοκιμάσει κανείς να επενδύσει φωτοταπετσαρία σε ντουλάπα;

Edited by pc_magas, 04 August 2019 - 21:33.

#89021 MoRmEnGiL

MoRmEnGiL

Casval Rem Deikun

• Members
  • 598 posts

Posted 04 August 2019 - 21:05

Προτιμώ -10 βαθμούς από οτιδήποτε πάνω απο 25.

My morning sun is the drug that brings me near
To the childhood I lost, replaced by fear

#89022 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 04 August 2019 - 21:13

ΩΩΩΩΩ Κάνεις Extreme Sports εσύ. Πώς σου φαίνετε η Κύπρος που είσαι στην Κύπρο που οδηγούν ανάποδα; Εαν είσαι Λάρνακα ξέρω ένα σουβλατζίδικο κοντά στην Παραλία εκεί που είναι το αστυνομικό τμήμα.

Έρχομαι από πιτσιρίκι οπότε μετά από κανα δυο μέρες μου φαίνεται άκρως φυσιολογικό. Λεμεσό είμαι και είμαι καλυμμένη από σουβλατζίδικο, ευχαριστώ χαχαχα ~μα το μυαλό σου να πηγαίνει συνέχεια στο φαί ρε πουλάκι μου, τί είναι αυτό το πράγμα!~

xbJ3b2w.jpeg

#89023 pc_magas

pc_magas

• Members
  • 485 posts
  • LocationAcharnes

Posted 04 August 2019 - 21:37

Έρχομαι από πιτσιρίκι οπότε μετά από κανα δυο μέρες μου φαίνεται άκρως φυσιολογικό. Λεμεσό είμαι και είμαι καλυμμένη από σουβλατζίδικο, ευχαριστώ χαχαχα ~μα το μυαλό σου να πηγαίνει συνέχεια στο φαί ρε πουλάκι μου, τί είναι αυτό το πράγμα!~

Και από Λεμεσό έχω περάσει. Μάλιστα έκανα μπάνιο μπροστά από την Καθολική Εκκλησία και έμενα Αγία Φύλαξη και ναι έχω κάνει αυτήν την απόσταση με τα πόδια από την Παραλία μέχρι την Αγία Φύλαξ που ήταν ~1h δρόμος.

#89024 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 04 August 2019 - 21:49

Εσύ στην Αγία Φύλαξη, εγώ στον Άγιο Τύχονα ~πόσοι άγιοι με περίεργα ονόματα σε μία πόλη?~

Άσε και εγώ περπατάω κάπου 5 ολόκληρα λεπτά (!) για να πάω παραλία, τρε τραζικ, θα εισηγηθώ να δημιουργηθεί μια τσουλήθρα από τη βεράντα προς την παραλία να τσουλάω κατευθείαν στο νερό από δω και στο εξής!

xbJ3b2w.jpeg

#89025 1451

1451

.

• Members
  • 2,585 posts

Posted 05 August 2019 - 09:36

Να παίζεις και να ζεσταίνεσαι ακόμα περισσότερο επειδή θυμώνεις, να βάζεις ανεμιστήρα καθώς παίζεις για μερικές ωρίτσες και μετά ολόκληρη η αριστερή πλευρά σου να είναι πιασμένη από συνδυασμό ιδρώτα και ανεμιστήρα.

10/10 θα το ξανάκανα.