Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 33 votes

The Black Hole

• Please log in to reply
94067 replies to this topic

#88981 Kamui

Kamui

Degenerate aristocrat

• Members
  • 616 posts
  • LocationRealm of perdition

Posted 23 July 2019 - 16:59

Δηλαδή τι bugs ρε παιδιά να μαθαίνουμε και εμείς που δεν το έχουμε παίξει; Απλά είχα διαβάσει ότι το πατσάρανε γιατί τους άρεσε το παιχνίδι, όχι ότι δεν παίζετε χωρίς αυτό;

Κατ' εμέ δεν είναι unplayable τώρα και το απέδειξα στο φινάλε, αλλά μιλάμε για περίεργα hitboxes, αντίπαλους που κολλάνε στο pathfinding, συμπαίκτες που δεν κάνουν τίποτα μέχρι κάποιος να τους βαρέσει, διάφορες περιοχές στις οποίες μπορεί να βρεθείς σε λούπα αν συμβεί κάτι πχ έκανα save μέσα σε ένα ασανσέρ, και όταν έκανα load εκεί, δεν ήμουν μέσα στο ασανσέρ αλλά στον πάτο του ασανσέρ και δεν μπορούσα να βγω, γιατί δεν μπορούσε το load να αναγνωρίσει ότι ήμουν μέσα σε ένα λειτουργικό ασανσέρ. Κάποιες πόρτες που θα έπρεπε να ανοίγουν μπορεί να μην ανήγουν αν δεν κάνεις reload σε μια υποχρεωτική αποστολή. Γενικά όταν κάνεις load μπορεί να γίνουν κάποια miscalculations και μπορεί να μη σε επαναφέρει ακριβώς στη φάση που βρισκόσουν όταν έκανες save. Άσε που όταν κάνεις load το παιχνίδι ξεκινάει κάποια δευτερόλεπτα πριν φύγει το loading screen με αποτέλεσμα να μην είναι χρηστικό εν ώρα των boss fights. Επίσης κάποιες αποστολές μπορεί να πάψουν να είναι available αν δεν τις αναλάβεις απευθείας, ενώ τα dialogue options δεν σε προειδοποιούν για αυτό. Γενικά είναι από τα παιχνίδια που περισσότερο εμπνέουν τη φαντασία, παρά τα μάτια σου, σαν πχ να είσαι όντως σε μία τέλεια ταινία, απλώς η ταινία δεν ολοκληρώθηκε ποτέ, απλώς περιπλανιέσαι μέσα σε αυτήν και φαντάζεσαι πόσο τέλεια θα ήταν. Κάτι παρόμοιο σε αίσθηση με το Mount and Blade: Warband. Επίσης θρυλικό παιχνίδι που ή δε το ξέρεις καν ή είσαι φανατικός και ας μην μπορείς να εξηγήσεις γιατί. Πάντως, το παράδοξο είναι ότι όλο αυτό είχε και μία γοητεία. Βλέποντας το διορθωμένο gameplay του unofficial patch μου φαινόταν κάπως πιο καρτουνιστικό και εύπεπτο, σαν να έχανε λίγο από αυτή την απροσδιόριστη μαγεία ενός δύσχρηστου παιχνιδιού που ούτως ή άλλως σε βάζει σε έναν δύσκολο κόσμο. Προφανώς αν ξαναπαίξω θα το εγκαταστήσω, αλλά και το original είχε μια ξεχωριστή γοητεία μέσα στην παρακμή του.

Edited by Kamui, 23 July 2019 - 17:45.

O6rrvsU.jpg

#88982 ZeLiGa

ZeLiGa

In Trance

• Members
  • 542 posts
  • LocationLost in Time...

Posted 23 July 2019 - 18:10

^Να συμπληρώσω πως o λόγος που κατάφερες να το τερματήσεις είναι επειδή το κατέβασες από steam, γι' αυτό και είναι playable. Εγώ την πρώτη φορά που το είχα παίξει, στο γυμνάσιο, είχα εγκαταστήσει το vanilla από τα 3 CD και όντως συνέβη το περιβόητο crash στο society of leopold. Δεν υπήρχε τρόπος να το αποφύγεις, στο cutscene με τη βάρκα το game απλά crashαρε. ; )

#88983 1451

1451

.

• Members
  • 2,585 posts

Posted 23 July 2019 - 19:21

Το ξανάπαιξα λίγο με το ανεπίσημο patch, κι όντως το παιχνίδι διατηρεί τη γοητεία του τόσα χρόνια μετά.

Αν θυμάμαι καλά, το crash το απέφυγα φορτώνοντας μέσω κονσόλας την επόμενη περιοχή/level. Μπορεί και να κάνω λάθος βέβαια, έχουν περάσει χρόνια. 

#88984 pc_magas

pc_magas

Nekomusumne are the best wives!!!!!!!

• Members
  • 485 posts
  • LocationAcharnes

Posted 23 July 2019 - 19:47

Φίλε μου, please απάντα τότε και σε αυτά που παραθέτω από την καινή διαθήκη. (έχω κουραστεί να λέω εκατό φορες πως παραθετω και καινη διαθηκη)

Δυο τρια που εκανα copy paste από τα προηγούμενα, μόνο απο την καινή διαθήκη.

Αξιαγάπητε/αξιαγάπητη συμφορουμίτησα/φορουμίτη,

Κοίταξα τα αποσπάσματα στην Καινή διαθήκη που έχω σπίτι με προσοχή.

Όσο αφορούν τα αποσπάσματα από την επιστολή του Τιμόθεου που αναφέρεις αυτές είναι οδηγίες στις γυναίκες όταν προσεύχονται στην εκκλησία και δημοσίως. Και συγκεκριμένα αναφέρομαι στα παραθέματα:

Η γυναίκα ας μαθαίνει μέσα σε ησυχία με κάθε υποταγή· σε γυναίκα, όμως, δεν επιτρέπω να διδάσκει ούτε να αυθεντεύει επάνω στον άνδρα, αλλά να ησυχάζει. Επειδή, ο Αδάμ πλάστηκε πρώτος, έπειτα η Εύα. Και ο Αδάμ δεν απατήθηκε· αλλά, η γυναίκα, αφού εξαπατήθηκε, διέπραξε παράβαση.

(Προς Τιμόθεον Α’, 2: 11-14)

Η γυναίκα ας μαθαίνει μέσα σε ησυχία με κάθε υποταγή· σε γυναίκα, όμως, δεν επιτρέπω να διδάσκει ούτε να αυθεντεύει επάνω στον άνδρα, αλλά να ησυχάζει. Επειδή, ο Αδάμ πλάστηκε πρώτος, έπειτα η Εύα. Και ο Αδάμ δεν απατήθηκε· αλλά, η γυναίκα, αφού εξαπατήθηκε, διέπραξε παράβαση.
(Προς Τιμόθεον Α’, 2: 11-14)

Ακόμη, αγαπητή/αγαπητή όσο αφορά τα παραθέματα:

Η γυναίκα έχει χρέος να έχει εξουσία επάνω στο κεφάλι της.
(Προς Κορινθίους Α’, 11: 10)

Οι γυναίκες σας ας σιωπούν μέσα στις εκκλησίες· επειδή, δεν είναι επιτρεπτό σ’ αυτές να μιλάνε, αλλά να υποτάσσονται, όπως λέει και ο νόμος.
(Προς Κορινθίους Α’, 14: 34)

Ακόμη γι αυτά τα παραθέματα τα κοίταξα και έψαξα και είδα: https://orthodoxigynaika.blogspot.com/2012/06/blog-post_4250.html

Επιπλέων είδα και αυτό: https://www.tapatalk.com/groups/truth/-t14267-s20.html

Σαφώς βέβαια μου αρέσει το chalenge που μου έβαλες και θα ρωτήσω και τον πνευματικό μου περί του ζητήματος (για να βεβαιωθώ ότι δεν λέω βλακείες ή αντιγράφω κάτι λανθασμένο, γιατί μιλάμε για kinda ευαίσθητο θέμα). Όταν μάθω, θα σου πω τι μου είπε.

Edited by pc_magas, 23 July 2019 - 19:55.

#88985 MoRmEnGiL

MoRmEnGiL

Casval Rem Deikun

• Members
  • 598 posts

Posted 24 July 2019 - 01:39

Για την ιστορία, το bloodlines το είχα παίξει προφανώς με gangrel κ εγώ (δεν έχω παίξει ποτέ άλλο clan για κάποιο λόγο όσα χρόνια έπαιζα VtM κ dark ages..) Πάνε τόσα πολλά χρόνια που είμαι σίγουρος οτι αν το ξαναπαίξω τώρα θα θυμάμαι ελάχιστα πράγματα. Αν το ξανάπαιζα τώρα θα έπερνα Malkavian γιατί έχω την εντύπωση οτι θα είναι όντως αρκετά διαφορετικό. Βασικά όλα τα clan θα έπαιζα άνετα αν υπήρχαν (nosferatu..setite...lasombra..tsimisce..assamite.. think of the possibilities) εκτός από Ventrue που τους μισώ θανάσιμα και έχω κάνει επικό derail σε session προσπαθώντας να κάνω χαλάστρα σε έναν npc Ventrue. :P Fun was had.

Ιν οδερ νιούζ, έχω μπλέξει με μαλάκα γείτονα και σήμερα ήμουν στην αστυνομία ^^

Edited by MoRmEnGiL, 24 July 2019 - 01:40.

My morning sun is the drug that brings me near
To the childhood I lost, replaced by fear

#88986 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2,795 posts

Posted 24 July 2019 - 06:12

Τι σου κάνε ο γείτονας, μολόγα.
rsrGbGx.gif

#88987 MoRmEnGiL

MoRmEnGiL

Casval Rem Deikun

• Members
  • 598 posts

Posted 24 July 2019 - 13:29

https://www.facebook.com/groups/295214823994415/permalink/1312013225647898/

My morning sun is the drug that brings me near
To the childhood I lost, replaced by fear

#88988 aeron

aeron

Anime Fan

• Members
  • 212 posts

Posted 24 July 2019 - 15:23

Απο τη στιγμη που πηγες στην αστυνομια και (απιστευτο!) το πηραν στα σοβαρα τοτε θα πρεπει να κινηθεις αναλογα. Το να λυπασαι καποιον που κακοποιει ειτε ζωο ειτε ανθρωπο εχει 2 πιθανα αποτελεσματα :

1ον η παιδεια που δινει στα παιδια του ειναι η αναλογη με αυτη που εχει και φερεται ετσι και παιζει να αρχισουν να φερονται και αυτα ετσι στα ζωα (εκτος αν τα θεωρουν γλυκουλια οπου εκει αλλαζει το πραγμα).

2ον οι πιθανοτητες αυριο, μεθαυριο να βρεις λιγοτερα γατια στη γειτονια σου απο οσα ταιζες αυξανεται κατα πολυ...

Βεβαια δεν ξερω αν υπαρχει καποια οικονομικη επιβαρυνση με το να κανεις μηνυση και να τρεχεις σε δικαστηρια αν εκδικαστει καποτε η υποθεση και δεν ξερω κατα ποσο εχεις την οικονομικη ανεση αλλα και τον χρονο να ασχοληθεις. Σε καθε περιπτωση αν δεν θελεις να ασχοληθεις παραπανω ειναι δικαιωμα σου και δεν θα σε κρινει κανενας (εκτος απο τα γιδια της ομαδας αυτης)

Η αναρτηση στο Σατανισμος και γατες ειναι ο τι χειροτερο μπορεις να κανεις. Γενικα. Οποιουδηποτε ειδους αναρτηση. Λιγοι ειναι αυτοι που μπορουν να βοηθησουν γιατι οντως ξερουν καποια πραγματα .

Ειναι απο τις πιο φανατικες ομαδες ηλιθιων (υποθετω το ξερεις) οπου οι μισοι θα σου πουν σκοτωσε τον/γ@μ@ του τα πρεκια/πετα του σκ@τ@ στη πορτα κτλ κτλ και οι υπολοιποι μισοι δεν εχουν διαβασει καν αυτα που εγραψες (βλεπε ολους αυτους που σου λενε οτι εχεις μαρτυρα ενω εγραψες οτι η γυναικα δεν ηθελε να μπλεχτει με την υποθεση ακομα) και προσφερουν λυσεις απλοχερα απο το σπιτι τους χωρις ομως να θελουν να βοηθησουν ουσιαστικα, απλα για να νιωσουν οτι κατι εκαναν.. 

Ειμαι μελος της συγκεκριμενης ομαδας για να χαζευω φωτογραφιες και βιντεο γατιων και σκυλιων αλλα ωρες και φορες βλεπω φανατισμενα ορκ να κραδαινουν πυρρωμενα πληκτρολογια και αιχμηρα ποντικια, ντυμενοι δικαστες ετοιμοι να καταδικασουν τον οποιονδηποτε ζηταει βοηθεια ή τολμησει να ανεβασει φωτο με νεογεννητα (τα οποια συμφωνα με τον αγραφο νομο της ομαδας αν βρεις στο δρομο εισαι υποχρεωμενος να τα κρατησεις γιατι τα βρηκες αλλιως να τα αφηνες να πεθανουν).

Ασε δε την ομαδα με τις μουρλες (μελοι του ΣκΓ) που γυριζουν στις γειτονιες και βουτανε ολα τα τετραποδα και πανε και τα στειρωνουν και μετα κλαινε στη σελιδα οτι δεν τις βοηθαει κανεις οικονομικα.. Συμφωνα με τις ιδιες γυναικες (κυριως) οσοι μπουν στην ομαδα αυτη αν δεν φιλοξενουν/εχουν υιοθετησει τουλαχιστον 5 γατια ειναι δακτυλοδεικτουμενοι γιατι "εγω εχω 20 μεχρι τωρα και ταιζω αλλες 732929439  εξω , ποσο χωρο πιανει αλλο ενα γατακι? Κρατηστε το και θα δειτε τι αγαπη θα σας προσφερει" λες και ειναι ολοι υποχρεωμενοι να θελουν να εχουν κατοικιδιο.. Μια τις προαλλες τολμησε να πει οτι εχει αλλεργια στις γατες αλλα βρηκε ενα μωρο εξω και αν το θελει καποιος να το παρει γιατι ειναι κριμα να μεινει εξω στο δρομο και επεσα να τη φανε. Μια μαλιστα της ειπε "και εγω εχω αλλεργια αλλα παιρνω χαπια και κανω ενεσεις και εχω 4 γατες και 3 σκυλια , αμα θες υπαρχει τροπος".

Υποθετω οτι η σελιδα λεγεται Σατανισμος και Γατες γιατι μπαινεις και βλεπεις τα σχολια και σατανιζεσαι εσυ με τις π@π@ριες που γραφουν...

Sorry για το rant αλλα καπου επρεπε να τα πω και ευκαιριας δοθεισης τα ειπα εδω :P

tumblr_pzjbu0DszN1tbp5fpo1_400.giftumblr_pzjbu0DszN1tbp5fpo5_400.giftumblr_pzjbu0DszN1tbp5fpo10_400.gif

When you breathe you Inspire..

When you don't breathe you..Expire...

#88989 acid black cherry

acid black cherry

Mahjong Master

• Members
  • 945 posts

Posted 24 July 2019 - 15:33

Αραγε υπαρχουν επισης παρομοια γκρουπ οπως "Χριστιανισμος και Γατες", "Αθεϊα και Γατες", "Χαρουχισμος και Γατες" ?

Ποτε μου δεν καταλαβα γιατι ο Σατανισμος ειναι κουλ και καποιοι τη βρισκουν με τετοια γκρουπ.

Εγω ειμαι γατοφαν αλλα ειμαι επισης ακαταλληλος να φροντιζω οποιοδηποτε ζωο οποτε δεν εχω κατοικιδια.

i aku the shape-shifting master of darkness...
xhH5lXP.jpg

#88990 1451

1451

.

• Members
  • 2,585 posts

Posted 24 July 2019 - 15:50

Οι γάτες είναι χρήσιμες γιατί τρώνε ποντίκια κι ακρίδες. Από την άλλη κάνουν φασαρία και βρομίζουν αλλά εντάξει. Μπορεί ο τύπος να έχει αλλεργία στα γατιά ή να έχει κάποιος από την οικογένειά του και για αυτό να αντιδράει με τόσο ακραίο τρόπο.

#88991 vectrapearl

vectrapearl

κουρεας ο μεγας...

• Members
  • 534 posts

Posted 24 July 2019 - 17:06

Μπορεί ο τύπος να έχει αλλεργία στα γατιά ή να έχει κάποιος από την οικογένειά του και για αυτό να αντιδράει με τόσο ακραίο τρόπο.

και ο αδερφος μου εχει δυσανεξια στην λακτοζη αλλα δεν περνει στο κυνηγι οποιον τρωει γαλακτοκομικα διπλα του.
δεν υπαρχει δικαιολογια για καμια μορφη βιας απεναντι σε ζωντανο ον.
ακομα και αν ισχυει κατι τετοιο εχει στομα ο τυπος να μιλησει και να εξηγησει γιατι και αν τον ενοχλει.
απο την αλλη εμεις στην γειτονια τσακωνομαστε ποιος θα ταισει τα αδεσποτα πρωτος!και πλεον ανα εισοδο σπιτιου(μενω σε γειτονια που ειναι ολα μονοκατοικιες και 2οροφα 3 οροφα) εχουμε και απο ενα σετ φαγητο-νερο!

#88992 pc_magas

pc_magas

Nekomusumne are the best wives!!!!!!!

• Members
  • 485 posts
  • LocationAcharnes

Posted 24 July 2019 - 21:17

Ήρθε Αύγουστος και λέω να κάνω μια μικρή ανακαίνιση στο δωμάτιό μου.

Όμως θέλω να βάλω μια νέα πρίζα και έναν νέο διακόπτη για το φως σε άλλη θέση. Έχετε ιδέα πως να κρύψω τα καλώδια;

#88993 Petran79

Petran79

YOU GET TO BURNING!

• Review Team
  • 3,279 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 25 July 2019 - 00:56

Έχω χάσει κάθε επαφή. Ακούγοντας Bloodlines, ο νους μου πάει στο Castlevania Bloodlines

#88994 vectrapearl

vectrapearl

κουρεας ο μεγας...

• Members
  • 534 posts

Posted 25 July 2019 - 09:20

Ήρθε Αύγουστος και λέω να κάνω μια μικρή ανακαίνιση στο δωμάτιό μου.

Όμως θέλω να βάλω μια νέα πρίζα και έναν νέο διακόπτη για το φως σε άλλη θέση. Έχετε ιδέα πως να κρύψω τα καλώδια;

απο την στιγμη που προφανος δεν σκεφτεσαι να σκαψεις τοιχο και να τα περασεις η μονη λυση ειναι τα καναλια καλωδιωνurl?sa=i&source=images&cd=&ved=2ahUKEwii.κατι τετοιο δλδ που υπαρχει σε διαφορα σχεδια και χρωματα

kanali-kalodio-tps-160-56000.jpg

#88995 Kamui

Kamui

Degenerate aristocrat

• Members
  • 616 posts
  • LocationRealm of perdition

Posted 25 July 2019 - 09:38

Έχω χάσει κάθε επαφή. Ακούγοντας Bloodlines, ο νους μου πάει στο Castlevania Bloodlines

^Ο άνθρωπος για τον οποίο ακόμα και ο ορισμός του καλτ ρετρό δεν είναι αρκετά ρετρό.

O6rrvsU.jpg