Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 33 votes

The Black Hole

• Please log in to reply
94067 replies to this topic

#88276 pc_magas

pc_magas

Nekomusumne are the best wives!!!!!!!

• Members
  • 485 posts
  • LocationAcharnes

Posted 25 February 2019 - 13:06

Καλημέρες,

Today's tip είναι ότι τα manga και η κάρτες MtG είναι καλή επένδυση για το μέλλον ειδικά σε περίπτωση αφραγγίας, σε αγγελίες με την κατάλληλη τιμή φεύγουν ASAP, μην σου πω και αυθημερόν.

Όσο για παλιά νομίσματα χμμ ανάλώγως συνήθως σε αγγελία δεν φεύγουν εύκολα.

#88277 Pirate Luffy

Pirate Luffy

Mein König

• Members
  • 331 posts

Posted 25 February 2019 - 14:23

και το kissanime δοκίμασε

To .ru ειδικά είναι το καλύτερο υπάρχουν ουκ ολίγα kissanime sites με ποικήλες καταλήξεις. Για καλύτερη εμπειρία μπλόκαρε τα διαφημηστικά popup παράθυρα.

Ακόμη δε έκανα στο telegram ένα κανάλι για Magic The gathering: https://t.me/mtg_gr

Το kissanime.ru φαίνεται πολύ καλό! Σας ευχαριστώ πολύ!! 

Posted Image

#88278 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2,794 posts

Posted 26 February 2019 - 10:15

Μόνο ένα όσκαρ ο Λάνθιμος, μας πολεμάνε αδέρφια!

Πάρτε ένα anime poster της ταινίας.

https://www.animenewsnetwork.com/interest/2019-02-04/doll-the-embalmer-manga-creator-draws-the-favorite-film-art/.142990

QiS4uHn.jpg

rsrGbGx.gif

#88279 pc_magas

pc_magas

Nekomusumne are the best wives!!!!!!!

• Members
  • 485 posts
  • LocationAcharnes

Posted 26 February 2019 - 14:44

Μόνο ένα όσκαρ ο Λάνθιμος, μας πολεμάνε αδέρφια!

Πάρτε ένα anime poster της ταινίας.

https://www.animenewsnetwork.com/interest/2019-02-04/doll-the-embalmer-manga-creator-draws-the-favorite-film-art/.142990

QiS4uHn.jpg

Εχω απορία εάν η ταινία του Λάνθιμου έχει lesbian Sex γιατί βάση της αφίσας από ότι καταλαβαίνω έχει.

#88280 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2,794 posts

Posted 26 February 2019 - 15:36

Έχει αλλά δεν είναι εκεί για να "σκανδαλίσει", πιο πολύ για να δείξει την δυναμική των σχέσεων που υπάρχουν στην ταινία.

Γενικά όλη η ταινία μιλάει για τις σχέσεις εξουσίας, ποιος εξουσιάζει ποιον κλπ κι όχι για την εκκεντρική ζωή των πλουσίων/βασιλιάδων.

rsrGbGx.gif

#88281 thanos300693

thanos300693

Starting...

• Members
  • 15 posts

Posted 27 February 2019 - 09:57

Τι έχετε να πείτε για τους πολύ εσωστρεφείς Άνδρες,το λέω γιατί πλέον δε μπορώ να διαχειριστώ το οτι είμαι τόσο εσωστρεφής, δεν ξέρω τι να κάνω δλδ σκέφτομαι να πάω σε ψυχίατρο σαν έσχατη λύση .... θέλω γνώμες, από άνδρες και γυναίκες, μην ντρέπεστε 

Edited by thanos300693, 27 February 2019 - 09:58.

#88282 Petran79

Petran79

YOU GET TO BURNING!

• Review Team
  • 3,279 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 27 February 2019 - 10:40

Τι έχετε να πείτε για τους πολύ εσωστρεφείς Άνδρες,το λέω γιατί πλέον δε μπορώ να διαχειριστώ το οτι είμαι τόσο εσωστρεφής, δεν ξέρω τι να κάνω δλδ σκέφτομαι να πάω σε ψυχίατρο σαν έσχατη λύση .... θέλω γνώμες, από άνδρες και γυναίκες, μην ντρέπεστε

Χρειάζεται και κατανόηση από το περιβάλλον. Οι εσωστρεφείς είναι παρεξηγημένοι γενικά.Εσωστρεφης δε σημαίνει και ακοινωνητος επειδή θέλει να έχει την ησυχία του ή να μη μιλά πολύ.

#88283 phm

phm

Anime Ghost

• Members
  • 1,807 posts
  • LocationOn the boundary of life and death

Posted 27 February 2019 - 22:25

Έχω εγώ την λύση για όλα τα προβλήματα

Youtube Video

Spoiler: more

phmava.php

#88284 Kai

Kai

Fluent in sarcasm

• Review Team
  • 2,725 posts

Posted 27 February 2019 - 22:27

Κατ'αρχην έτσι όπως το γράφεις είναι λες και είναι κάτι καταδικαστεί, ειδικότερα αν είσαι άνδρας. Δεν μπορείς να το διαχειριστεις επειδή γενικά παρουσιάζουν την εξωστρέφεια σαν την ιδανική συμπεριφορά ή εσύ θέλεις να αλλάξεις τον τρόπο που λειτουργείς σε κάποιες καταστάσεις; Αν το πρόβλημα είναι το σκέφτονται οι άλλοι τότε δεν είναι πρόβλημα. Η επίσκεψη σε ψυχολόγο δεν χρειάζεται να είναι η έσχατη λύση btw, ένας ειδικός σίγουρα θα βοηθήσει περισσότερο από κάποιους άσχετους στο ίντερνετ και πραγματικά ελπίζω να μην είναι έσχατη λύση επειδή το θεωρείς ντροπή ή κάτι τέτοιο. Αν το θέμα ειναι οικονομικό, οι περισσότεροι δήμοι έχουν προγράμματα συμβουλευτικης στήριξης.

ySss0UF.jpg

#88285 GhostPrince

GhostPrince

夢遊病者

• Members
  • 2,160 posts
  • Location ・ω・ 

Posted 27 February 2019 - 23:57

Υπαρχει πάντος μια σε κοινωνικο επιπεδο αρωστη αντιμετοπιση , και δεν ξερω αν ειναι κατι που ισχυει μονο ελλαδα η γενικοτερο φαινομενο.  Αλλο να εισαι ντροπαλη γυνναικα και αλλο ντροπαλος εσωστρεφης χαρακτηρας σε αντρα. Στην περιπτωση του αντρα μπορει πολυ ευκολα να καταλαηξεις να ζεις σε παραλληλο συμπαν εκτος ανθρωποτητας και να μη σου δινει σημασια κανεις, σεξιστικο ίσως αλλα στο άλλο φύλλο πολυ πιο δυσκολα φτανεις σε τετοια isolation επιπεδα πιστευω. Και δεν μιλαω για το ερωτικο, γενικοτερα και φιλοι κτλπ σε περιθωριοποιούν ευκολοτερα... 

Γενικα αν βλεπεις οτι φτανεις τετοιες καταστασεις η νιωθεις οτι πρεπει να γινει κατι ωστε να αλλαξεις ο ιδιος αντιμετοπιση προς τα πραμματα (γτ οι αλλοι δυσκολα) ναι ισως να εκανε και καλο μια συζητηση με καποιον ειδικο, ειδικα αν δεν εχεις κοσμο γυρο σου που να μπορεις να μιλησεις για τετοια ζητηματα. (λιγο πολυ δεν διαφερει πολυ κιαπτη δικη μου κατασταση ζωης αλλα ειναι και πως το βλεπεις, το να εισαι μοναχικος δεν ειναι κατι κακο απαρετατητα, τουλαχιστον οχι παντα) 

フカフカ

#88286 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2,794 posts

Posted 28 February 2019 - 16:58

Ξεκινήσαμε ...

49at8Hi.jpg

άντε να φάμε ρε παιδιά τίποτα γιατί πεινούσαμε μέρες τώρα!

rsrGbGx.gif

#88287 Lord Leon

Lord Leon

Immortal Esper

• Members
  • 740 posts

Posted 28 February 2019 - 18:14

Εσύ τι γνώμη εχεις για τις εσωστρεφείς γυναίκες; Ελα καλέ, πες μας, μην ντρέπεσαι...

stasou%2520mygdala.jpg

#88288 1451

1451

.

• Members
  • 2,585 posts

Posted 28 February 2019 - 19:01

Εγγυημένα αποτελέσματα για την καταπολέμηση της εσωστρέφειας. Δοκιμασμένη και πετυχημένη συνταγή RSD για τους φιλους του φορουμ

Edited by 1451, 28 February 2019 - 19:02.

#88289 phm

phm

Anime Ghost

• Members
  • 1,807 posts
  • LocationOn the boundary of life and death

Posted 28 February 2019 - 20:17

Εγώ λέω να μην το κουράζουμε άλλο, η εσωστρεφεια δεν είναι πρόβλημα εκτός και αν θες να ασχοληθείς επαγγελματικά με δημόσιες σχέσεις.
phmava.php

#88290 Lord Leon

Lord Leon

Immortal Esper

• Members
  • 740 posts

Posted 28 February 2019 - 20:55

Εγγυημένα αποτελέσματα για την καταπολέμηση της εσωστρέφειας. Δοκιμασμένη και πετυχημένη συνταγή RSD για τους φιλους του φορουμ

Να σαι καλα ρε άνθρωπε, γιατί με αυτά που διαβάζω...

stasou%2520mygdala.jpg