Μόνο ένα όσκαρ ο Λάνθιμος, μας πολεμάνε αδέρφια!
Πάρτε ένα anime poster της ταινίας.
Εχω απορία εάν η ταινία του Λάνθιμου έχει lesbian Sex γιατί βάση της αφίσας από ότι καταλαβαίνω έχει.
Posted 26 February 2019 - 14:44
Μόνο ένα όσκαρ ο Λάνθιμος, μας πολεμάνε αδέρφια!
Πάρτε ένα anime poster της ταινίας.
Εχω απορία εάν η ταινία του Λάνθιμου έχει lesbian Sex γιατί βάση της αφίσας από ότι καταλαβαίνω έχει.
Ελληνική κοινότητα Ubuntu | Κυπριακή κοινότητα ελευθέρου λογισμικού
Ι GNU/L I N U X
Ποιος θέλει παπάκια τις M$?
Posted 27 February 2019 - 09:57
Τι έχετε να πείτε για τους πολύ εσωστρεφείς Άνδρες,το λέω γιατί πλέον δε μπορώ να διαχειριστώ το οτι είμαι τόσο εσωστρεφής, δεν ξέρω τι να κάνω δλδ σκέφτομαι να πάω σε ψυχίατρο σαν έσχατη λύση .... θέλω γνώμες, από άνδρες και γυναίκες, μην ντρέπεστε
Edited by thanos300693, 27 February 2019 - 09:58.
Posted 27 February 2019 - 10:40
Τι έχετε να πείτε για τους πολύ εσωστρεφείς Άνδρες,το λέω γιατί πλέον δε μπορώ να διαχειριστώ το οτι είμαι τόσο εσωστρεφής, δεν ξέρω τι να κάνω δλδ σκέφτομαι να πάω σε ψυχίατρο σαν έσχατη λύση .... θέλω γνώμες, από άνδρες και γυναίκες, μην ντρέπεστε
Posted 27 February 2019 - 22:25
Posted 27 February 2019 - 22:27
Posted 27 February 2019 - 23:57
Υπαρχει πάντος μια σε κοινωνικο επιπεδο αρωστη αντιμετοπιση , και δεν ξερω αν ειναι κατι που ισχυει μονο ελλαδα η γενικοτερο φαινομενο. Αλλο να εισαι ντροπαλη γυνναικα και αλλο ντροπαλος εσωστρεφης χαρακτηρας σε αντρα. Στην περιπτωση του αντρα μπορει πολυ ευκολα να καταλαηξεις να ζεις σε παραλληλο συμπαν εκτος ανθρωποτητας και να μη σου δινει σημασια κανεις, σεξιστικο ίσως αλλα στο άλλο φύλλο πολυ πιο δυσκολα φτανεις σε τετοια isolation επιπεδα πιστευω. Και δεν μιλαω για το ερωτικο, γενικοτερα και φιλοι κτλπ σε περιθωριοποιούν ευκολοτερα...
Γενικα αν βλεπεις οτι φτανεις τετοιες καταστασεις η νιωθεις οτι πρεπει να γινει κατι ωστε να αλλαξεις ο ιδιος αντιμετοπιση προς τα πραμματα (γτ οι αλλοι δυσκολα) ναι ισως να εκανε και καλο μια συζητηση με καποιον ειδικο, ειδικα αν δεν εχεις κοσμο γυρο σου που να μπορεις να μιλησεις για τετοια ζητηματα. (λιγο πολυ δεν διαφερει πολυ κιαπτη δικη μου κατασταση ζωης αλλα ειναι και πως το βλεπεις, το να εισαι μοναχικος δεν ειναι κατι κακο απαρετατητα, τουλαχιστον οχι παντα)
Posted 28 February 2019 - 18:14
Posted 28 February 2019 - 19:01
Εγγυημένα αποτελέσματα για την καταπολέμηση της εσωστρέφειας. Δοκιμασμένη και πετυχημένη συνταγή RSD για τους φιλους του φορουμ
Edited by 1451, 28 February 2019 - 19:02.
Posted 28 February 2019 - 20:17
Posted 28 February 2019 - 20:55
Εγγυημένα αποτελέσματα για την καταπολέμηση της εσωστρέφειας. Δοκιμασμένη και πετυχημένη συνταγή RSD για τους φιλους του φορουμ
Posted 01 March 2019 - 14:16
Back παίδες. Καμια συνάντηση θα παίξει μέσα στην άνοιξη; Ίσως να πάιξει και κανα DnD session γουστάρουμε φάση.
Ελληνική κοινότητα Ubuntu | Κυπριακή κοινότητα ελευθέρου λογισμικού
Ι GNU/L I N U X
Ποιος θέλει παπάκια τις M$?
Posted 01 March 2019 - 16:03
Πέθανα. Truly what I came here for.Εγγυημένα αποτελέσματα για την καταπολέμηση της εσωστρέφειας. Δοκιμασμένη και πετυχημένη συνταγή RSD για τους φιλους του φορουμ
that's a dude!