Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 33 Ψήφοι

The Black Hole

• Please log in to reply
94066 replies to this topic

#88261 Petran79

Petran79

YOU GET TO BURNING!

• Review Team
  • 3.279 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΘεσσαλονίκη

Καταχωρήθηκε 20 Φεβρουάριος 2019 - 18:32

Γενικα σκυλια γατια ποτε δεν μαρεσαν...και χελωνα ειχα στο δημοτικο αλλα την γυρισε ανασκελα ενα σκατοπουλο και πεθανε ενα πρωι. :(

θυμαμαι μικρός Γερμανία ειχαμε παει εκδρομή στην εξοχή και μια κοπελιά είχε φέρει ένα κουνάβι που το είχε πετ και είχα ξετρελαθεί. Και το ονομα του θυμαμαι ακόμα (Τσάρλι)...αλλά δεν είμασταν για τέτοια.

#88262 aeron

aeron

Anime Fan

• Members
  • 212 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Φεβρουάριος 2019 - 12:30

Σας επιασε κ σας τ κυμα γαστρεντεριτιδας ή το περναω μονη μου ??  :colddd:  :puke:  :puke:  :ill2:

Δε περναω καλα κ ο πυρετος ανεβαινει.....

tumblr_pzjbu0DszN1tbp5fpo1_400.giftumblr_pzjbu0DszN1tbp5fpo5_400.giftumblr_pzjbu0DszN1tbp5fpo10_400.gif

When you breathe you Inspire..

When you don't breathe you..Expire...

#88263 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2.794 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Φεβρουάριος 2019 - 13:02

Είμαι περικυκλωμένος στην δουλειά, πιστεύω επειδή την πέρασα τον Νοέμβριο θα την γλιτώσω!

rsrGbGx.gif

#88264 pc_magas

pc_magas

Nekomusumne are the best wives!!!!!!!

• Members
  • 485 Δημοσιεύσεις:
  • LocationAcharnes

Καταχωρήθηκε 21 Φεβρουάριος 2019 - 13:52

Σας επιασε κ σας τ κυμα γαστρεντεριτιδας ή το περναω μονη μου ??  :colddd:  :puke:  :puke:  :ill2:

Δε περναω καλα κ ο πυρετος ανεβαινει.....

Με έποιασε τον Αύγουστο. Περαστικά

Είμαι περικυκλωμένος στην δουλειά, πιστεύω επειδή την πέρασα τον Νοέμβριο θα την γλιτώσω!

Καλού κακού μαντηλάκια καθαρισμού για την τουαλέτα. Ξέρεις από τα Ajax ή τα Dettol, σκουπίζεις το κόκκαλο λεκάνης τραβάς και μια το καζανάκι πριν κάτσεις για χοντρές ανάγκες, μετα το ξανατραβάς και το ξανα σκουπίζεις το κοκκαλο.

Γενικά στην δουλεία θες 3 είδη απο μαντικάκια:

• Μαντηλάκια καθαρισμού εάν η τουαλέτα είναι σπιτάκι με κόκκινο φωτισμό.
  • Αντισυπτικά μαντηλάκια έαν δεν έχει σαπούνι. (πίστεψέ με μπορεί να μην έχει)
  • Μορωμάντηλα. (Εάν δεν έχει χαρτί τουαλέτας)

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από pc_magas: 21 Φεβρουάριος 2019 - 13:52

#88265 Petran79

Petran79

YOU GET TO BURNING!

• Review Team
  • 3.279 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΘεσσαλονίκη

Καταχωρήθηκε 21 Φεβρουάριος 2019 - 15:38

Και λογω ελλειψης μπιντε, ενα μπουκαλακι νερο

#88266 aeron

aeron

Anime Fan

• Members
  • 212 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Φεβρουάριος 2019 - 16:58

Καλού κακού μαντηλάκια καθαρισμού για την τουαλέτα. Ξέρεις από τα Ajax ή τα Dettol, σκουπίζεις το κόκκαλο λεκάνης τραβάς και μια το καζανάκι πριν κάτσεις για χοντρές ανάγκες, μετα το ξανατραβάς και το ξανα σκουπίζεις το κοκκαλο.

Γενικά στην δουλεία θες 3 είδη απο μαντικάκια:

• Μαντηλάκια καθαρισμού εάν η τουαλέτα είναι σπιτάκι με κόκκινο φωτισμό.
  • Αντισυπτικά μαντηλάκια έαν δεν έχει σαπούνι. (πίστεψέ με μπορεί να μην έχει)
  • Μορωμάντηλα. (Εάν δεν έχει χαρτί τουαλέτας)

Τελευταια φορα π μιλησα με τ Hazuki δουλευε σε νορμαλ γραφειο... Τι συνεβη ξαφνικα κ πρεπει να προσεχει τοοσο πολυ ?? Ανησυχω :P

Επισης να πω οτι η γαστρεντεριτιδα κολλαει με τν αερα και στ σπιτι την αρχη την εκανε ο αδερφος μ , μετα η μανα μ , μετα ο πατερας  μ , μετα η ΓΑΤΑ και τελος εγω ..

Δεν αστειευομαι , 3 εμετους εκανε τ ζωντανο και κοιμαται συνεχεια (αν κ αυτο το κανει παντα).. 

tumblr_pzjbu0DszN1tbp5fpo1_400.giftumblr_pzjbu0DszN1tbp5fpo5_400.giftumblr_pzjbu0DszN1tbp5fpo10_400.gif

When you breathe you Inspire..

When you don't breathe you..Expire...

#88267 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2.794 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Φεβρουάριος 2019 - 17:11

Έχουμε πάντα detol στην τουαλέτα γιατί έχουμε μερικούς μυστήριους στην δουλειά παρόλα αυτά είναι οι ίδιοι τύποι που ενώ έξω έχει 5 βαθμούς κυκλοφορούν με tshirt Φεβρουάριο μήνα και παραπονιούνται να κλείσουμε την θέρμανση γιατί δεν αντέχουν άλλο!

Επίσης είναι ένας από τους ιδιοκτήτες της εταιρείας αλλά νταξ με κερνάει κριτσίνια και κάνω τα στραβά μάτια!  :beaten:

rsrGbGx.gif

#88268 pc_magas

pc_magas

• Members
  • 485 Δημοσιεύσεις:
  • LocationAcharnes

Καταχωρήθηκε 22 Φεβρουάριος 2019 - 16:24

Έχουμε πάντα detol στην τουαλέτα γιατί έχουμε μερικούς μυστήριους στην δουλειά παρόλα αυτά είναι οι ίδιοι τύποι που ενώ έξω έχει 5 βαθμούς κυκλοφορούν με tshirt Φεβρουάριο μήνα και παραπονιούνται να κλείσουμε την θέρμανση γιατί δεν αντέχουν άλλο!

Επίσης είναι ένας από τους ιδιοκτήτες της εταιρείας αλλά νταξ με κερνάει κριτσίνια και κάνω τα στραβά μάτια!  :beaten:

ΔΛΔ δεν είναι γιωτάδες είναι κομάντος εκεί !!!!!

#88269 Pirate Luffy

Pirate Luffy

Mein König

• Members
  • 331 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Φεβρουάριος 2019 - 10:22

Κάνα καλό site, για να βλέπω online anime; Πέρα από το animefreak δεν βρίσκω κάτι αξιόλογο. Κυρίως θέλω να ξεκινήσω Boku no Hero Academia. 

Δημοσιευμένη  εικόνα

#88270 SpeedFreak

SpeedFreak

bored of harem

• Members
  • 205 Δημοσιεύσεις:
  • Locationκοντα στη μαμακα

Καταχωρήθηκε 24 Φεβρουάριος 2019 - 16:58

Κάνα καλό site, για να βλέπω online anime; Πέρα από το animefreak δεν βρίσκω κάτι αξιόλογο. Κυρίως θέλω να ξεκινήσω Boku no Hero Academia. 

και το kissanime δοκίμασε

Όσοι ζουν στη σκιά δεν τους θωρεί κανείς...

Μπρεχτ

#88271 pc_magas

pc_magas

• Members
  • 485 Δημοσιεύσεις:
  • LocationAcharnes

Καταχωρήθηκε 24 Φεβρουάριος 2019 - 17:02

και το kissanime δοκίμασε

To .ru ειδικά είναι το καλύτερο υπάρχουν ουκ ολίγα kissanime sites με ποικήλες καταλήξεις. Για καλύτερη εμπειρία μπλόκαρε τα διαφημηστικά popup παράθυρα.

Ακόμη δε έκανα στο telegram ένα κανάλι για Magic The gathering: https://t.me/mtg_gr

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από pc_magas: 24 Φεβρουάριος 2019 - 19:43

#88272 Angel.tze

Angel.tze

Το perverted υποσυνειδητο μου εχει παντα δικιο

• Members
  • 381 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 24 Φεβρουάριος 2019 - 23:43

Τα default wallpapers των Windows XP πραγματικά μου είχαν κάνει τρομερή εντύπωση όταν ήμουν οκτώ χρόνων. Και εγώ με XP ξεκίνησα!
Ειδικά wallpapers σαν το Bliss με κάνουν να ονειρεύομαι. Με κάνουν να νιώθω σαν να βρίσκομαι σε fever dream. Ενα από αυτά τα όνειρα στα οποία τίποτα δεν βγάζει νόημα, αλλά νιώθεις ότι έχεις ζήσει τα όσα βλέπεις σε μια άλλη, πιο σουρρεαλιστική ζωή. Γι'αυτό λατρεύω το σουρρεαλισμό και τα Ghibli. Αυτή η φαντασία με ταξιδεύει και νιώθω λες και θα έπρεπε να τα έχω βιώσει, σε έναν κόσμο υπερσυνειδητο, έναν κόσμο πέρα από τα όνειρα.

8J90AKf.jpg

that's a dude!

#88273 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2.794 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Φεβρουάριος 2019 - 10:21

raw

Good moooooooorniiiiiiiiiiiiiiing Baltimore ...

Μετά από ένα σουκου με καλοριφερ όλη μέρα, η έξοδος στο αγιάζι για το μεροκάματο φάνταζε τρομακτική.

Τελικά δεν ήταν και τόσο δραματική αλλά όσο κρατούσα στο χέρι τα ψώνια μου από το super market πηγαίνοντας προς την δουλειά ένιωσα το αίμα μου να παγώνει!

rsrGbGx.gif

#88274 Nikolai_Karapetsov

Nikolai_Karapetsov

The soviet petrolhead

• Members
  • 84 Δημοσιεύσεις:
  • Locationκαπου στο διαστημα...

Καταχωρήθηκε 25 Φεβρουάριος 2019 - 11:00

δες την θετικη πλευρα , θα μπορουσες να σουν ντελιβερας , αν και η χτεσινη βαρδια παλευοταν ειχε καλο καιρο

#88275 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2.794 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Φεβρουάριος 2019 - 11:04

Ξέρεις κάτι, νιώθω τύψεις, έχεις δίκιο!  :wth2:

rsrGbGx.gif