Από το site της εταιρείας βλέπω ότι τις επισκευές τις έχει κάνει outsource σε τρεις εταιρείες στην Αθήνα οπότε νταξ κάτι υπάρχει.
Η μία από τις τρεις κάνουν service και τις hisense, τι να σου πω κάνε ότι νομίζεις.
Καταχωρήθηκε 22 Νοέμβριος 2018 - 16:07
χαζουκι ηλεκτρονικος ?
Καταχωρήθηκε 22 Νοέμβριος 2018 - 20:08
χαζουκι ηλεκτρονικος ?
Καταχωρήθηκε 22 Νοέμβριος 2018 - 22:28
Σπέρες παίδες μιας και έρχετε η Παρακευή η μαύρη είπα στον πατέρα μου να του πάρω κινητό που ήθελε και του πρότεινα Xiaomi από το πλαίσιο στα 99 αλλά λέει είναι Κινεζιά.
Δε δεν σταυρώνω βιβλιοθήκη για XMPP της προκοπής σε node.js ούτε για δείγμα, οι 2 κάπως καλές έχουν issues στο TLS.
Ελληνική κοινότητα Ubuntu | Κυπριακή κοινότητα ελευθέρου λογισμικού
Ι
GNU/L I N U X
Ποιος θέλει παπάκια τις M$?
Καταχωρήθηκε 22 Νοέμβριος 2018 - 23:42
Καταχωρήθηκε 23 Νοέμβριος 2018 - 01:58
Εμείς τα 3 αδέρφια αγοράσαμε στους γονείς μας μία smart TV (που δεν χωράει στο παμπάλαιο έπιπλο
) και ένα smartphone για τον μπαμπά. Την smart TV την έχουν λάβει ήδη, αλλά δεν μπορούν να καταλάβουν πώς λειτουργεί και έχει βρει αυτόματα μόνο τα κανάλια της ΕΡΤ. Μέχρι να πάμε να δούμε τι παίζει, θα έρθουν τα Χριστούγεννα κυριολεκτικά.
Τι έπαιξε; Γιατί δεν τα βρίσκει τα κανάλια; Η παλιά με τον εξωτερικό αποκωδικοποιητή δεν είχε κανένα θέμα.
Καταχωρήθηκε 23 Νοέμβριος 2018 - 10:44
εγω τελικα πηρα την samsung ue55nu7172 και την περιμενω την βρηκα στα 469 στο e-shop και μετα απο αρκετα μοντελα και τιμες μοιαζει η ποιο συμφερουσα λυση.ελπιζω να επραξα καλα!!!
πρωτη φορα με smart tv με βλεπω σαν τους γονεις του Akihito ![]()
Καταχωρήθηκε 23 Νοέμβριος 2018 - 13:28
Λογικά με μια αναζήτηση θα τα βρει όλα τα κανάλια, εκτός αν έχετε κάποιον αποκωδικοποιητή από άλλο πάροχο (nova κ.α.) εκεί μπορεί να υπάρχει θέμα αν το μοντέλο είναι παλιό. Συνήθως, από την στιγμή που συνδεθεί η κεραία στην τηλεόραση και με μερικές οδηγίες που θα τις λένε οι οδηγίες δεν θα υπάρξει θέμα.
Τώρα για τα μοντέλα και λοιπά, πλέον δεν πιστεύω πως η μάρκα κάνει την διαφορά. Ήξερα πως μοντέλα όπως FnU, ή Turbox είχαν μέσα οθόνες τις πλάκας. Εδώ και τηλεόραση Hitachi είχε μεσα οθόνη Vestel τούρκικη. Αλλά δεν το πίστεψα μέχρι να ανοίξω τηλεόραση LG, που μιλάμε αν είναι κάτι που σίγουρα δεν μπορεί να είναι ξένο είναι οθόνη σε LG αφού είναι τα εξαρτήματα που φημίζονται. Και ναι, ακόμα και εκεί η οθόνη ήταν κινέζικη και άλλης ονομασίας.
Καταχωρήθηκε 23 Νοέμβριος 2018 - 15:38
Καλά είναι τα xiaomi πλέον και με Ελληνική αντιπροσωπεία. Το συγκεκριμένο φαίνεται καλούλι αν το θέλει για απλή χρήση.
Αν θες σκέψου το παρακάτω απο nokia, κι αυτή κινέζικη πλέον αλλά σου δίνει 1 gbyte ram παραπάνω και καλύτερο επεξεργαστή.
https://www.plaisio.gr/tilefona/kinita-smartphones/smartphones/Nokia-Smartphone-6-1-Ds-Leuko-11PL2W01A04.htm
Βασικά το πλαφόν είναι έως 100Euros.
Ακόμη ξέρετς εάν οι προσφορές black friday ισχύουν και αύριο;
Ι
GNU/L I N U X
Καταχωρήθηκε 23 Νοέμβριος 2018 - 17:35
τα περισσοτερα μεγαλα καταστηματα θα εχουν τις προσφορες μεχρι την κυριακη και μετα την δευτερα τα e-shops λογο cyber monday.οπου λογικα εκει θα γινει παρτι στο σκρουτζομαγαζα.
απο την εμπειρια μου φετος που ηταν και η πρωτη φορα που ασχοληθηκα (μιας και η τηλεοραση μου αποφασισε να αναπαυθει εν ειρηνη στο σαλονι)με την BF,ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΟΡΟΙΔΑ...
Καμια ουσιαστικη εκπτωση.πχ στις τηλεορασεις στα public ειχε 27-31 % εκπτωση.....εκπτωση που θα μπορουσες να βρεις μια οποιαδηποτε εκπτωτικη περιοδο μεσα στην χρονια η ακομα και με παζαρι καποιος σε ενα απλο μαγαζι παιζει να σου εκανε.
το δε plaisio εσπρωχνε αβερτα την δικια του μπραντα (turbo-x tv 55'' smart 4k -200E !!!!ξεπουλησε σε μια μερα ολο του το στοκ)και ολα τα αλλα τα ειχε αρκετα τσιμπιμενα.
για κοτσοβολο δεν συζητω.ειναι που ειναι ποιο ακριβος απο ολους,απλα ισοροποιησε τις τιμες του αυτες τις ημερες...
πραγματικα καλες εκπτωσεις βρηκα σε μαγαζια οπως το e-shop.gr και στα expert(δεν ηξερα οτι υπηρχαν ακομα)
η μονη καλη προφορα που ειδα ηταν για ps4 με2 χειριστηρια και το spiderman η με ενα χειριστηριο και rdr2+spiderman στα 299.το οποιο το ειχαν ολοι η μεγαλοι ιδια προσφορα.
το κορυφαιο εγινε με τα Public την δευτερα ...ειχε δωσει 600(!!!!)iphone 6 32gb στα 199.σε 5 λεπτα!!και με τον γερμανο που μου εστειλε mail για τελευταια προσφορα για την παρασκευη και οταν ανοιξα το redirect για το site του με εβγαλε σε λιστα αναμονης..5 λεπτα.για να μπω στο site.να δω την προσφορα.οκ!!!
Καταχωρήθηκε 23 Νοέμβριος 2018 - 18:42
Καταχωρήθηκε 23 Νοέμβριος 2018 - 19:35
Ειχαμε χασει το τηλεκοντρολ του δορυφορικου δεκτη απο τα περασμενα Χριστουγεννα. Μονο επιγεια μπορουσες να δεις, μιας και ηταν απο τις παλιες mpeg2 τηλεορασεις και χρειαζοταν δεκτη. Δορυφορικα δεν γινοταν γιατι ηταν σε αλλο μενου που ηθελε τηλεκοντρολ, τα επιγεια μπορουσες και στα κουμπια του δεκτη.
Τελικα παραγγειλαμε τηλεκοντρολ οπου κλωνοποιησαν το firmware. Η ειρωνια ειναι πως την επομενη που το παραλαβαμε, βρεθηκε και το παλιο. Ηταν στο χειμωνιατικο μπουφαν του πατερα μου που ειχε απο τοτε να το φορεσει.
θα ηθελα να ρωτησω τι δουλεια ειχε το τηλεκοντρολ μεσα στο μπουφαν και για ποιο λογο μπορει να το εβαλε εκει ο πατερας σου αλλα μετα θυμηθικα οτι ο δικος μου την εποχη που τα κινητα ηταν σαν τουβλα φευγοντας πρωι για την δουλεια με την τσιμπλα στο ματι αντι για το κινητο του ειχε παρει μαζι το φορητο/σταθερο του σπιτιου μας...
![]()
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από vectrapearl: 23 Νοέμβριος 2018 - 19:36
Καταχωρήθηκε 23 Νοέμβριος 2018 - 23:57
θα ηθελα να ρωτησω τι δουλεια ειχε το τηλεκοντρολ μεσα στο μπουφαν και για ποιο λογο μπορει να το εβαλε εκει ο πατερας σου αλλα μετα θυμηθικα οτι ο δικος μου την εποχη που τα κινητα ηταν σαν τουβλα φευγοντας πρωι για την δουλεια με την τσιμπλα στο ματι αντι για το κινητο του ειχε παρει μαζι το φορητο/σταθερο του σπιτιου μας...
![]()
![]()
Πλέον είμαι ένα slime από το γέλιο.
Πάντος ένα καλό που μου συνέβει είναι ότι προχωρώ την εργασία του master αρκετά καλά. Ξεφράκαρα και πλέον all cylinders are firing.
Ι
GNU/L I N U X