Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

The Black Hole
Posted 10 November 2018 - 10:54
Posted 10 November 2018 - 13:14
Οργανισμός Πνευματικής Ιδιοκτησίας είναι. Τώρα μη με ρωτάς ακριβώς τί κάνουν πέρα από το να αποτρέπουν την είσοδο σε sites, είμαι νομικά κατά της πνευματικής ιδιοκτησίας τουλάχιστον με τη μορφή που υπάρχει αυτή τη στιγμή. Αυτή η φίλη, έτσι για το κουτσομπολιό, μας έβαζε να της κατεβάζουμε επεισόδια got και να της τα δίνουμε γιατί έτσι κάναμε εμείς την "παρανομία" και όχι αυτή αλλά ήθελε να δει και got... Ε ρε ξύλο που θέλουν ορισμένοι...
Πάντως εγώ σαν γυναίκα όχι ευχαριστώ δεν θα ήθελα να ζω 2 αιώνες πριν, ούτε 30 χρόνια πριν δεν θα ήθελα να ζω. Κανα δυο αιώνες μπροστά και αν.
Βασικά η ιδιοτικές εταιρίες να κάνουν policying τα πνευματικά δικαιώματα είναι κάπως σαν το νταβατζιλίκι από την άλλη μπορεί το youtube η κάποιος πάροχος που legitimatly πληρώνει να κάνει ένα demonetize (λόγο bug αλγορίθμου) ή να δίνει ψίχουλα. Άρα στην τελική και ο καταναλωτής αλλά και ο δημιουργός την "τρώνε" και οι μεσάζοντες κερδίζουν (google, netflix etc etc). Καλύτερα να κάνει ο καλλιτέχνης ένα website να βάζει του σκασμού το advertizement και miner και να δίνει το έργο τζάμπα μέσω αυτής, πιστεύω ποιο πολλά θα βγάλει έτσι.
Και τώρα το άρθρο 13 του Copyright Directive: Α εαν ανεβάζεις κάτι θα φιλτράρετε. Αλλά:
- Μα ο δημιουργός το επιτρέπει!!!!
- Τι γίνετε σε σφάλμα του φίλτρου (κόβει legitimate περιεχόμενο);
- Ναι μεν έχει μέρικό copyright αλλά εκφέρει ένα πολιτικό γεγονός / άποψη!
Δλδ πλέον το copyright θέλει μια αναθεώριση/νέα προσέγγιση γιατί πλέον το content πρέπει να πουλιέτε με το κιλό και οι μεσάζοντες δεν δίνουν αρκετά.
Edited by pc_magas, 10 November 2018 - 13:25.
Ελληνική κοινότητα Ubuntu | Κυπριακή κοινότητα ελευθέρου λογισμικού
Ι GNU/L I N U X
Ποιος θέλει παπάκια τις M$?
Posted 10 November 2018 - 20:45
Τώρα που έκλεισε τα subs4free και το subtitles ο τίμιος Ο.Π.Ι. ξέρετε κανένα καλό site για αγγλικούς/ελληνικούς υπότιτλους γιατί γενικά βλέπω αραιά σειρές και είχα συνηθίσει με αυτά.
Κανένα σάιτ δεν έχει κλείσει. Μπλοκαρισμένα είναι. Εγώ που μένω Λονδίνο έχω κανονικά πρόσβαση απο εδώ σε όλα. Vpn και γεια. Η Ελλάδα έχει τόσα προβλήματα, τα πνευματικά δικαιώματα θυμήθηκαν.
Edited by Mr. Brightside, 10 November 2018 - 20:46.
Posted 11 November 2018 - 11:53
Ναι μωρέ, δεν καταλαβαίνω τί νόημα έχει αυτό το πράγμα, αφού μπαίνεις από proxy και καθαρίζεις... Η καταλληλότητα, η προσφορότητα και η αναλογικότητα των μέτρων δεν ήταν ποτέ το φόρτε μας εδώ πέρα, ας είμαστε ειλικρινείς.
Posted 11 November 2018 - 16:33
Ακόμη δε το στερεότυπο "Παντρεύομαι για να έχω γυναίκα να με φροντίζει (καθαρίστρια,πλύστρια κλπ κλπ)" είναι kind of παλιομοδήτικο δλδ καθάριζα στο στρατό, όταν ήμουν φοιτητής και στο σπίτι μου γιατί να παντρευτώ και να πρέπει να ανέχομαι τα αρνητικά του άλλου και η άλλη τα δικά μου; Come on και οι 2 μπορείτε και ότι δεν ξέρετε ε ότι ξέρει ο ένας το διδάσκει στον άλλον, δεν ξέρετε μια χαρά internet υπάρχει για να μάθετε. Δε με το smartphone έχεις τον τσελεμεντέ δίπλα σου.
Ι GNU/L I N U X
Posted 12 November 2018 - 17:08
Πασχω απο νευρα. Ακουω τοσες μλκιες καθε μερα που γινομαι εγω ο κακος στο τελος της ημερας.
Τι να κανω; Να παρω ενα AK σα τον ρακιτζη ή να ξεκινησω τα ναρκωτικα;
Posted 12 November 2018 - 17:20
Τα ναρκωτικά είναι πάντα η σωστή απάντηση.
Posted 12 November 2018 - 18:27
Πασχω απο νευρα. Ακουω τοσες μλκιες καθε μερα που γινομαι εγω ο κακος στο τελος της ημερας.
Σκέψου την απομόνωση.
Edited by pc_magas, 12 November 2018 - 18:30.
Ι GNU/L I N U X
Posted 12 November 2018 - 22:22
that's a dude!
Posted 14 November 2018 - 23:41
Ησυχία βλέπω!
Πρέπει να κάνουμε ένα club εμείς που ακούμε πολλές μλκιες.
Τα ναρκωτικά είναι πάντα η σωστή απάντηση.
Ακούω προτάσεις!
Posted 15 November 2018 - 23:33
Πρέπει να κάνουμε ένα club εμείς που ακούμε πολλές μλκιες.
Η αληθεια κρυβεται παντα καπου στη μέση.
Θα ελεγα πως ειμαι οξυθυμος και αυτοι βλαμμενοι. Αλλα ισως να συμβαινει και το αντιθετο.
Posted 16 November 2018 - 16:57
ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ στημένο βιντεο, γουσταρω πολυ.
that's a dude!
Posted 16 November 2018 - 22:02
Η αληθεια κρυβεται παντα καπου στη μέση.
Αυτή η φράση οδηγεί στο να νιώσεις την οργή της mono.
(Που ξέρει τα martial arts κόλπα από τον Chuck Norris.)
Ι GNU/L I N U X
Posted 17 November 2018 - 11:54
Αυτή η φράση οδηγεί στο να νιώσεις την οργή της mono.
(Που ξέρει τα martial arts κόλπα από τον Chuck Norris.)
Ισως να γινει stereo καποια στιγμη
Posted 17 November 2018 - 15:05
Αυτό που ο pc magas με νιώθει όσο κανένας εδώ μέσα πρέπει να το κοιτάξει... Και εγώ να το κοιτάξω. Να κοιταχτούμε εμπάσει περιπτώσει αμφότεροι.
@LethalMike όταν ακούω μαλακίες με ακούνε σε stereo η αλήθεια είναι.