Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 33 Ψήφοι

The Black Hole

• Please log in to reply
94076 replies to this topic

#87586 Petran79

Petran79

YOU GET TO BURNING!

• Review Team
  • 3.279 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΘεσσαλονίκη

Καταχωρήθηκε 07 Σεπτέμβριος 2018 - 20:16

Αισθάνομαι ότι σε τούτο εδώ το δόλιο thread έχω πει τουλάχιστον άλλες 9001 φορές ότι η εξέλιξη των κοινωνιών είναι αναπόφευκτη. Το Μεσαίωνα η σημερινή κοινωνία ήταν μια ουτοπία κυριολεκτικά με την έννοια ότι δεν υπήρχε ούτε καν σαν σκέψη, ήταν ένας ανυπαρκτος τόπος. Νομίζω δεν χρειάζεται να αναφερθώ σε όλες τις επαναστάσεις και τους κοινωνικούς αγώνες που έχουν γίνει έκτοτε. Η Ιστορία είναι ο μεγαλύτερος σύμμαχός μου. Ναι οκ μπορεί στη δική μας διάρκεια ζωής να μην δούμε τα αποτελέσματα του αγώνα μας αλλά σίγουρα αν δεν αγωνιστείς καν δεν θα αλλάξει τίποτα.

Μην πας στο Μεσαίωνα. Ακόμα και στη δεκαετία του 60/70 κάποια  πράγματα φάνταζαν ουτοπικά. Πχ ισοι μισθοί; Νόμιμες αμβλώσεις και με παυσίπονα; Τραπεζικά δάνεια σε παντρεμένες που θα ξεφτελιζαν το σύζηγο γιατι θα φαινόταν ανίκανος να συντηρήσει τη γυναίκα του; Αδεια εγκυμοσύνης; Μη σεξιστικά σχόλια ακόμα και στη Βουλή; Ακούς εκεί. Και τώρα διεκδικούν και ηγετικές θέσεις πέραν της ισότητας όπως τότε. Τουλάχιστον η πλειοψηφία στις δημοκρατικές χώρες αυτά τα αναγνωρίζει.

Αραιά αναφέρω και το ότι άλλο αντι-φεμινιστής και άλλο μισογύνης. Πχ ο Νίτσε που συχνά έχει παρερμηνευθεί και διαστρεβλωθεί, ανήκει στο πρώτο και έχει χρησιμοποιηθεί και σε φεμινιστική θεωρία παρά τα φαινομενικά απαξιωτικά σχόλια τού για τις γυναίκες. Ο Σοπεναουερ ανήκει στο δεύτερο.

#87587 Kamui

Kamui

Degenerate aristocrat

• Members
  • 616 Δημοσιεύσεις:
  • LocationRealm of perdition

Καταχωρήθηκε 07 Σεπτέμβριος 2018 - 20:45

Αυτό για το Νίτσε και τον Σοπενάουερ μπορείς να το εξηγήσεις λίγο καλύτερα; Δεν τους γνωρίζω καλά δυστυχώς και δε θέλω σε καμία περίπτωση να προσποιηθώ το αντίθετο, αλλά έχω την εντύπωση πως ισχύει μάλλον το ακριβώς αντίστροφο από αυτά που λες.

O6rrvsU.jpg

#87588 pc_magas

pc_magas

Nekomusumne are the best wives!!!!!!!

• Members
  • 485 Δημοσιεύσεις:
  • LocationAcharnes

Καταχωρήθηκε 07 Σεπτέμβριος 2018 - 21:37

Δεν τρώω πράγματα που φυτρώνουν. Είναι το φαγητό του φαγητού μου.

Δλδ ένα μπιφτέκι από Angus Beef θα ήταν καλύτερο. Ειδικά στο http://www.mparmpeekiou.com/burgers/lemmy/

(Επειδιή δεν καταπατήσαμε ανθρώπινα δικαιώματα mono σήμερα.)

#87589 Angel.tze

Angel.tze

Το perverted υποσυνειδητο μου εχει παντα δικιο

• Members
  • 383 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Σεπτέμβριος 2018 - 22:11

Ολα κι όλα. Θα ενισχύσω την καταπάτηση του PC_maga μιας και έχω γευτεί και εγω αυτά τα μπιφτέκια. Όταν τα δαγκώνεις, τα ζουμιά από το κρέας μαζί με τις καπνιστές σάλτσες, την ντομάτα, το μπέικον, όσα άλλα υλικά έχουν βάλει τέλος πάντων και φυσικά τις συνοδευτικές πατάτες απλά σου γεμίζουν το στόμα με γεύσεις από άλλο κόσμο. Για να μην μιλήσουμε για το εξωπραγματικό μέγεθος που σου ανοίγει κι άλλο την όρεξη και σε γουρουνιαζει σε σημείο να πρέπει να ξεκουμπώνεις πουκάμισα και παντελόνια, να χαλαρώνεις ζώνες και να βάζεις πανακι στη μούρη για τον ιδρώτα. Εμπειρία από τις λίγες, δεν συνιστάται καθώς βουλώνει αρτηρίες.
Καταπάτηση at its finest.

8J90AKf.jpg

that's a dude!

#87590 pc_magas

pc_magas

• Members
  • 485 Δημοσιεύσεις:
  • LocationAcharnes

Καταχωρήθηκε 07 Σεπτέμβριος 2018 - 23:59

Ολα κι όλα. Θα ενισχύσω την καταπάτηση του PC_maga μιας και έχω γευτεί και εγω αυτά τα μπιφτέκια. Όταν τα δαγκώνεις, τα ζουμιά από το κρέας μαζί με τις καπνιστές σάλτσες, την ντομάτα, το μπέικον, όσα άλλα υλικά έχουν βάλει τέλος πάντων και φυσικά τις συνοδευτικές πατάτες απλά σου γεμίζουν το στόμα με γεύσεις από άλλο κόσμο. Για να μην μιλήσουμε για το εξωπραγματικό μέγεθος που σου ανοίγει κι άλλο την όρεξη και σε γουρουνιαζει σε σημείο να πρέπει να ξεκουμπώνεις πουκάμισα και παντελόνια, να χαλαρώνεις ζώνες και να βάζεις πανακι στη μούρη για τον ιδρώτα. Εμπειρία από τις λίγες, δεν συνιστάται καθώς βουλώνει αρτηρίες.
Καταπάτηση at its finest.

Μάλλον χρειάζετε ένα test comparison με το bucher's.

Btw Ελλάδα βρίσκεις Kobe Βοδινό;

Btw Έυγε Angel.tze καλως ήρθες στην σκοτεινή πλευρά

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από pc_magas: 08 Σεπτέμβριος 2018 - 00:00

#87591 GhostPrince

GhostPrince

夢遊病者

• Members
  • 2.161 Δημοσιεύσεις:
  • Location ・ω・ 

Καταχωρήθηκε 08 Σεπτέμβριος 2018 - 00:24

θες και βοδινό από κόμπε εσύ, εδώ δεν βρίσκεις αλλα κιαλλα από Ιαπωνία  :kakaka:

フカフカ

#87592 Angel.tze

Angel.tze

• Members
  • 383 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Σεπτέμβριος 2018 - 00:29

Μάλλον χρειάζετε ένα test comparison με το bucher's.

tell-me-more-meme.jpg

8J90AKf.jpg

that's a dude!

#87593 Petran79

Petran79

YOU GET TO BURNING!

• Review Team
  • 3.279 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΘεσσαλονίκη

Καταχωρήθηκε 08 Σεπτέμβριος 2018 - 00:30

Αυτό για το Νίτσε και τον Σοπενάουερ μπορείς να το εξηγήσεις λίγο καλύτερα; Δεν τους γνωρίζω καλά δυστυχώς και δε θέλω σε καμία περίπτωση να προσποιηθώ το αντίθετο, αλλά έχω την εντύπωση πως ισχύει μάλλον το ακριβώς αντίστροφο από αυτά που λες.

Ο Νίτσε με το δυαδικό σχήμα μπορεί να ερμηνευτεί και ως αμφισβητίας των αξιών της εποχής του. Αντι-φεμινιστής με την έννοια της αμφισβήτησης και της αιώνιας επιστροφής, που δίνει μια ώθηση για αναγέννηση. Μισογυνισμός αντίθετα είναι η απόλυτη άρνηση αποδοχής της γυναίκας.

Τώρα βιογραφικά στοιχεία δεν παραθέτω, γιατί προτιμώ να αφήνω την φιλοσοφία εξω από αυτά. Εστω και αν η αδερφή του ήταν βασική υπεύθυνη για την παραμόρφωση και διαστροφή της φιλοσοφίας του με την κακοδιαχείρηση του αρχείου του και την έκδοση του συρράματος "Θέληση για Δύναμη" στον Α ΠΠ

#87594 Kamui

Kamui

Degenerate aristocrat

• Members
  • 616 Δημοσιεύσεις:
  • LocationRealm of perdition

Καταχωρήθηκε 08 Σεπτέμβριος 2018 - 01:50

Μάλλον προσεγγίζουμε διαφορετικά τις έννοιες "αντιφεμινιστής/μισογύνης". Νομίζω ότι ο μισογυνισμός δεν είναι αναγκαία μια ακραία μορφή αντιφεμινισμού, ούτε το αντίστροφο, αλλά ότι είναι δύο ελαφρώς διαφορετικά πράγματα, άσχετα αν στη μεγάλη πλειοψηφία των περιπτώσεων συνδιάζονται.

Ο Νίτσε μπορεί ενδεχομένως να θεωρηθεί μισογύνης λόγω των πολλών σκόρπιων κατηγοριών και υβριστικών αναφορών που κάνει προς τις γυναίκες στο πλαίσιο της γενικότερα αντι-ακαδημαϊκής γλώσσας του, δε φαίνεται όμως (από τα λίγα που έχω διαβάσει) να αναπτύσσει κάποια ολοκληρωμένη θεωρία που να αποθαρρύνει τις γυναίκες από τη χειραφέτηση και να επιβραβεύει τον παραδοσιακό τους ρόλο, ακόμα και αν συνήθως κατηγορεί τη φύση τους για την αδυναμία αλλά και την πονηριά τους. Γενικά αυτά που λέει για τις γυναίκες είναι συχνά αντιφατικά γιατί άλλοτε μιλάει για αυτές υποτιμητικά και άλλοτε τις αναγνωρίζει ως δυνατότερες και εξυπνότερες από τους άνδρες. Το πιο σημαντικό βέβαια είναι ότι ο τρόπος με τον οποίο ο Νίτσε αμφισβήτησε και αποδόμησε τα παραδοσιακά σχήματα του δυτικού πολιτισμού, μαζί και των φύλων, υπήρξε μάλλον καθοριστικός για την ανάπτυξη των φεμινιστικών θεωριών, καθώς ήταν από τους πρώτους που αποδόμησε το γυναικείο φύλο ως μια κατασκευή που προκύπτει μέσω της ανδρικής επιθυμίας.

Ο Σόπενάουερ, αντίθετα, εκτός του ότι μιλάει υβριστικά για τις γυναίκες, έχει γράψει ένα συγκεκριμένο δοκίμιο πάνω στο θέμα, με διάφορες άκρως ουσιοκρατικές θέσεις που θεωρούν τη γυναίκα κάτι σαν ζώο, ανίκανο καν για σκέψη. Σίγουρα και οι δύο στηρίζονται εν μέρει στις θεωρίες του Αριστοτέλη (ο οποίος το πήγαινε ένα βήμα παραπέρα και τις παρομοίαζε με φυτά), αλλά ο Νίτσε αναγνωρίζει σε μεγαλύτερο βαθμό τη δύναμη (δυνητικά έστω) της γυναίκας, ενώ ο Σοπενάουερ δε φαίνεται να τους αφήνει οποιοδήποτε παράθυρο για χειραφέτηση.

Σίγουρα τα πράγματα είναι πιο πολύπλοκα απ' ότι τα περιγράφω με τα λίγα που ξέρω, απλά νομίζω ότι η διαφορά ανάμεσα στον μισογύνη και τον αντιφεμινιστή βρίσκεται κυρίως στο ότι ο πρώτος εκφράζεται προσβλητικά και με μίσος απέναντι στο γυναικείο φύλο από προσωπικό μένος, ενώ ο δεύτερος στο πλαίσιο κάποιας θεωρίας που φροντίζει και για το δικό τους καλό. Ο μισογύνης, από τη στιγμή που μισεί, εκφράζει το φόβο του απέναντι στη δύναμη που αναγνωρίζει στη γυναίκα και αν είναι ειλικρινής παραδέχεται την αποδυναμωμένη θέση του απέναντί της.

Ο αντιφεμινιστής αντίθετα, με μια ναζιστικού τύπου ψυχραιμία, συνήθως προσποιείται ότι δεν έχει κανένα μίσος ή φόβο απέναντι στη γυναίκα, αλλά απλώς υποστηρίζει μια θεωρία που υποτιθέμενα συμπεριλαμβάνει το ίδιο της το συμφέρον, που φυσικά εκείνος γνωρίζει καλύτερα από εκείνη.

Προσωπικά έτυχε πρόσφατα να γνωρίσω ανθρώπους που αυτοαποκαλούνταν ανοιχτά μισογύνηδες, ενώ ο τρόπος που μιλούσαν για της γυναίκες δεν πρόδιδε ουσιαστικά κάποια υποτίμηση προς αυτές, παρά μόνο έδειχνε πόσο αποδυναμωμένοι και φοβισμένοι αισθάνονταν από τη δική τους πλευρά λόγω της σεξουαλικής τους κατάστασης, πράγμα το οποίο δεν αρνούνταν καθόλου.

Δεν το έψαξα πολύ περαιτέρω για να μη πέσω σε βαθύτερο βούρκο, αλλά τείνω να θεωρώ ότι άνθρωποι που προσεγγίζουν το θέμα τόσο συναισθηματικά τείνουν να είναι λιγότερο επικίνδυνοι και αντιπαθητικοί από αυτούς που ξεκινάνε τα πάντα ως "δεν μισώ τις γυναίκες, αλλά...".

Νομίζω ότι το μίσος είναι κάτι που ενυπάρχει σε όλες τις σχέσεις και είναι αδύνατον να εξαληφθεί ανάμεσα στα δύο φύλα για λόγους αφενός ψυχο-βιολογικούς και έπειτα κοινωνικούς, σε αντίθεση με τους τύπους που προσπαθούν να μεταμφιέσουν αυτό το μίσος σε μια ψύχραιμη και λογική θεωρία που το μόνο που κάνει είναι να συντηρεί τα προνόμια και τις παραδοσιακές εξουσίες.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Kamui: 08 Σεπτέμβριος 2018 - 22:49

O6rrvsU.jpg

#87595 Angel.tze

Angel.tze

• Members
  • 383 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Σεπτέμβριος 2018 - 02:14

https://japantoday.com/category/tech/games-changer-technology-that-will-innovate-the-olympics-in-2020

Αν καταφέρουν να τα κάνουν όλα αυτά που λένε, θα μιλάμε για απίστευτους αγώνες το 2020. Ειδικά η βροχή κομητών ακούγεται σαν ένα τρομερά φιλόδοξο και έξυπνο εγχείρημα.

8J90AKf.jpg

that's a dude!

#87596 Petran79

Petran79

YOU GET TO BURNING!

• Review Team
  • 3.279 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΘεσσαλονίκη

Καταχωρήθηκε 08 Σεπτέμβριος 2018 - 10:53

@Kamui

Έτσι το εννοώ και εγώ, βάζοντας φυσικά και τις συνθήκες που επικρατούσαν πριν 140 χρόνια.Σήμερα σε θεωρητικό πλαίσιο ο φεμινισμός έχει επηρεάσει αρκετά τις κοινωνικοπολιτικό ψυχολογικές θεωρίες και δομές, οπότε και αντι- να είναι κάποιος, πάντα υπάρχει μια ακαδημαϊκή ζύμωση.

https://japantoday.com/category/tech/games-changer-technology-that-will-innovate-the-olympics-in-2020

Αν καταφέρουν να τα κάνουν όλα αυτά που λένε, θα μιλάμε για απίστευτους αγώνες το 2020. Ειδικά η βροχή κομητών ακούγεται σαν ένα τρομερά φιλόδοξο και έξυπνο εγχείρημα.

Εγώ προτιμώ τα καρπούζια και τους Ρομά της Αθήνας. Έστω και αν κωμικοί τύπου Σεφερλή τους έχουν ξεφτιλισει

#87597 Petran79

Petran79

YOU GET TO BURNING!

• Review Team
  • 3.279 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΘεσσαλονίκη

Καταχωρήθηκε 08 Σεπτέμβριος 2018 - 20:42

και αυτο επισης με εκνευριζει αφανταστα, αλλα δεν ηξερα πως υπηρχε και όρος! Mακάρι να το ακουμε και στα δικαστηρια...

από το πρόσφατο γεγονος με το LOL Riot

Sealioning
A subtle form of trolling involving "bad-faith" questions. You disingenuously frame your conversation as a sincere request to be enlightened, placing the burden of educating you entirely on the other party. If your bait is successful, the other party may engage, painstakingly laying out their logic and evidence in the false hope of helping someone learn. In fact you are attempting to harass or waste the time of the other party, and have no intention of truly entertaining their point of view. Instead, you react to each piece of information by misinterpreting it or requesting further clarification, ad nauseum. The name "sea-lioning" comes from a Wondermark comic strip.

#87598 pc_magas

pc_magas

• Members
  • 485 Δημοσιεύσεις:
  • LocationAcharnes

Καταχωρήθηκε 10 Σεπτέμβριος 2018 - 11:55

tell-me-more-meme.jpg

To Bucher's Burger είναι ένα καλό Burgerαδικο με αξιοπρεπές μέγεθος Burger και δικά τους κρέατα. Έχει 2 υποκαταστήματα σε Χαλάνδρι και Περιστέρι και έχω πάει και στα 2.

Τα μπίφτέκια κυμαίνονται από 100g έως 600g με το Burger Jack Daniel's με μπιφτέκι των 200g να αποτελεί το προσωπικό αγαπημένο μου. Δε τιμές είναι λογικές για ποιότητα κρέατος και ποσότητα.

Προσωπικά το θεωρώ σαν μέντρο σύγκρισης για Burgerάδικα. Πχ. το Μπαρμπεκιού ίσως να είναι 2 Bucher's Burger.

mono ΜΗΝ ανοίξεις το spoiler κύνδινος νευρικού κλονισμού

Spoiler:

Galactic Overlord lesson 1:

Πρώτα σου καταπατας τα ανθρώπινα δικαιώματα και μετά γλυκεις το θύμα για να έχει περισσότερο impact η επόμενη καταπάτηση. (Θα είναι και στο τεστ που θα πέσει χμμ δεν ξέρω πότε χαχαχαχα)

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από pc_magas: 10 Σεπτέμβριος 2018 - 12:03

#87599 Petran79

Petran79

YOU GET TO BURNING!

• Review Team
  • 3.279 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΘεσσαλονίκη

Καταχωρήθηκε 10 Σεπτέμβριος 2018 - 15:21

Γύρους, burger και τα συναφή, να φάω μια φορά το χρόνο. Άντε σε καμία γιορτή στο σχολειο που φέρνουμε κρεατικά και ψήνουμε που τουλάχιστον εκει ξέρεις ποιός τα ψήνει και που.

#87600 pc_magas

pc_magas

• Members
  • 485 Δημοσιεύσεις:
  • LocationAcharnes

Καταχωρήθηκε 11 Σεπτέμβριος 2018 - 19:06

Γύρους, burger και τα συναφή, να φάω μια φορά το χρόνο. Άντε σε καμία γιορτή στο σχολειο που φέρνουμε κρεατικά και ψήνουμε που τουλάχιστον εκει ξέρεις ποιός τα ψήνει και που.

:riiight: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :head: :head: :head: :clap: :clap: :clap: :clap:

Άρχισα και το master thesis μου και πήζω στο να διαβάζω papers :benkyou: :benkyou: :benkyou: