pc maga οταν κατεβω αθηνα μαλλον πρεπει να σε παρω να με ξεναγησεις στα μπεργκεραδικα , πρωτος γυρος πακιστανικο δευτερος μπεργκεραδικα
btw στο μπαρμπεκιου εχεις φαει?
Posted 11 September 2018 - 19:49
pc maga οταν κατεβω αθηνα μαλλον πρεπει να σε παρω να με ξεναγησεις στα μπεργκεραδικα , πρωτος γυρος πακιστανικο δευτερος μπεργκεραδικα
Posted 11 September 2018 - 22:05
Spoiler:
Posted 12 September 2018 - 13:30
Όχι ακόμη, δεν έχω φάει μπαρμπεκιου, γι αυτό έδωσα μια πρόχειρη βαθμολόγηση βάση σχολίων. Ακόμη το τουρ θα έχει:
Ακόμη στο MC έχουμε ένα εν ονόματι "Route 66" αλλά είθναι μέτριο για τα γούστα μου μπρος σε Buchers και Μπαρμπεκιου θα το βαθμολογούσα 0,5 Bucher's Burger.
Spoiler:
Έξτρα κομπιουτερίστικά πράγματα που mono μην τα διαβάσεις (εκτός εαν σου αρέσει να πααθαίνεις νευρικό κλονισμο).
Edited by pc_magas, 12 September 2018 - 13:49.
Ελληνική κοινότητα Ubuntu | Κυπριακή κοινότητα ελευθέρου λογισμικού
Ι GNU/L I N U X
Ποιος θέλει παπάκια τις M$?
Posted 12 September 2018 - 21:15
Spoiler:
Posted 13 September 2018 - 08:38
Λέγαμε για την Αμερική αλλά εδώ έχουμε ξφύγει!
Τουλάχιστον το διασκεδάζει ο φίλος!
Posted 13 September 2018 - 11:24
Λέει πρέπει να περάσειάλλημια 3η φορά για να γίνει αποδεκτό σωστά;
Ελληνική κοινότητα Ubuntu | Κυπριακή κοινότητα ελευθέρου λογισμικού
Ι GNU/L I N U X
Ποιος θέλει παπάκια τις M$?
Posted 13 September 2018 - 13:32
Posted 13 September 2018 - 19:20
Λέγαμε για την Αμερική αλλά εδώ έχουμε ξφύγει!
https://tinyurl.com/y9ufy4gw
Youtube Video
Τουλάχιστον το διασκεδάζει ο φίλος!
Posted 14 September 2018 - 15:26
Γεια σας παιδιά
Ενδιαφέρομαι να διαβάσω το Galactic Railroad, του Kenji Miyazawa, και αναρωτιόμουν αν υπάρχει στα ελληνικά. Με μια σύντομη έρευνα στο google δεν βρήκα κάτι.
Αν όχι, το έχει διαβάσει κάποιος από εσάς στα αγγλικά και αν ναι, ποια έκδοση μου προτείνετε;
Posted 14 September 2018 - 16:13
Έψαξα λίγο και η μόνη έκδοση που βρήκα ήταν μετάφραση από roger pulvers του 1996 στα αγγλικά με έκδοση από chikuma shobou.
Posted 14 September 2018 - 17:10
Γεια σας παιδιά
![]()
Ενδιαφέρομαι να διαβάσω το Galactic Railroad, του Kenji Miyazawa, και αναρωτιόμουν αν υπάρχει στα ελληνικά. Με μια σύντομη έρευνα στο google δεν βρήκα κάτι.
Αν όχι, το έχει διαβάσει κάποιος από εσάς στα αγγλικά και αν ναι, ποια έκδοση μου προτείνετε;
Posted 14 September 2018 - 18:32
Petran, το βιβλίο να υποθέσω το παρήγγειλες από amazon;
Με τρόμαξε λίγο η τιμή μόλις μπήκα να την τσεκάρω
Posted 14 September 2018 - 19:18
Posted 14 September 2018 - 20:18
Όχι ακόμη, δεν έχω φάει μπαρμπεκιου, γι αυτό έδωσα μια πρόχειρη βαθμολόγηση βάση σχολίων. Ακόμη το τουρ θα έχει:
- Bucher's Burger
- Μπαρμπεκιου
Ακόμη στο MC έχουμε ένα εν ονόματι "Route 66" αλλά είθναι μέτριο για τα γούστα μου μπρος σε Buchers και Μπαρμπεκιου θα το βαθμολογούσα 0,5 Bucher's Burger.
Spoiler:
Έξτρα κομπιουτερίστικά πράγματα που mono μην τα διαβάσεις (εκτός εαν σου αρέσει να πααθαίνεις νευρικό κλονισμο).
Spoiler:
Σε σχεση με το μπουτσερς , το μπεργκεροβρωμικο που ειναι στο ψυρη κοντα στο σταθμο στο μοναστηρακι αυτο που ειναι πανω στην μιαουλη ποσο πιανει? για να εχω και γω ενα σημειο αναφορας