Καταχωρήθηκε 26 Μάιος 2018 - 08:16
Μα δεν κατάλαβες! Ο Τομ και ο Συλβεστρο ήταν ανέκαθεν αδικημένοι! Πάντα χάνουν και τα αλλα τα βλαμμενα τους κάνουν τη ζωη δύσκολη. Δεν μπορω να καταλάβω γιατί πρεπει να συμπαθησουμε τον Τζερυ ή τον Τουίτι. Ειναι σατανικα, σαδιστικα πλάσματα που το απολαμβάνουν οταν ο άλλος υποφέρει και πολλες φορές αυτοί ειναι που το προκαλούν κιόλας! Ειδικά στο Τομ & Τζερυ, ο ποντικός ήταν σχεδόν πάντα που θα πήγαινε να τσιγκλισει τον Τομ. Ελεος δηλαδη. Και την τρώει ο καημένος ο Τομ καθε φορά. Τον εχω λυπηθει πολυ αυτο το γατί.
Αν ειναι δυνατόν δηλαδη.
Όσον αφορά τους πνιγμους μωρων, να μην πω ουτε εγω οτι πρεπει οι γυναίκες να καίγονται ζωντανές μαζι με τους νεκρούς άνδρες τους, εκτός κι αν επιθυμούν να αποσχιστουν απο την κοινωνία. Γενικώς, ειμαστε ακομα πολυ πισω και χρειάζεται πολλή δουλειά για να φτιάξει ο κόσμος και να μην υπάρχουν τέτοιου είδους απάνθρωπες και άδικες καταστάσεις.
Εδω ακομα σε μερικές χώρες (ευτυχώς εδω οχι) υπάρχει η αντίληψη οτι οταν ενα παιδι γεννηθεί με ανωμαλία, τοτε αυτο αυτομάτως σημαίνει οτι εχει τιμωρηθεί για τις αμαρτίες των γονιών του ή τις αμαρτίες που θα κανει στο μέλλον. Ειναι απλώς ένας εύκολος τρόπος για να βγάλεις το μίσος σου προς τον άλλο που ειναι διαφορετικός. Εγω παντως ποτε μου δεν έλαβα τέτοια αντιμετώπιση ή μεταχείριση στην Ελλάδα.
Γενικώς πρεπει να απαλλαχθουμε απο τέτοιες σκέψεις και νοοτροπίες, αλλιώς θα συνεχίσουμε να παίρνουμε την κατρακύλα.

that's a dude!