Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 33 votes

The Black Hole

• Please log in to reply
94076 replies to this topic

#87226 phm

phm

Anime Ghost

• Members
  • 1,807 posts
  • LocationOn the boundary of life and death

Posted 27 May 2018 - 11:55

Είχανε κάνει κάτι αλλαγές στους trackers που επιτρέπουν νομίζω, δες αν ο client σου είναι whitelisted. Επίσης τσέκαρε τον client σου για το status του tracker για να δεις αν δουλεύει καλά η όχι.

Edit: Πρέπει να μάθω να διαβάζω καλύτερα, ο Hazuki είπε το ίδιο πράγμα! Για να μην είναι τελείως pointless αυτό το post, ας μου εξηγήσει κάποιος τι βλέπω εδώ:

Youtube Video

Edited by Hazuki, 27 May 2018 - 12:02.
Link back removed, έτσι κι αλλιώς αν δεν είσαι logged in δεν φαίνεται.

phmava.php

#87227 pc_magas

pc_magas

Nekomusumne are the best wives!!!!!!!

• Members
  • 485 posts
  • LocationAcharnes

Posted 27 May 2018 - 13:21

Σήμερα καθώς η αδερφή μου άκουγε Evanecence σκευτικά ότι αυτό το συγκρότημα είναι ένα απο τους καλλιτεχνες που ουσιαστικά αποτελούσε τα ακούσματα καταδεθέν της γενιάς μας. Δλδ όταν πήγαινα σχολείο (γυμνάσιο-λύκειο περίπου το 2000-2008) αυτά ήταν τα χαρακτηριστικά συγκροτήματα:

• Evanescence
  • Nightwish
  • Linkin Park
  • 50-cent
  • Eminem
  • Tokyo Hotel
  • Anastasia
  • Goin-through (με μια μικρή αμφοβολία)
  • Ημισκούμπρια (με μια μικρή αμφοβολία)

Αλλά έχω απορία άραγε στην γενιά μας να υπάρχει κάποιος καλλιτέχνης ο οποίος να έκανε έργο διαχρονικη αξίας;

Πχ. στην γενιά των γονέων μου υπήρχαν αρκετοί κλασσικοί μοντέρνοι καλλιτέχνες που έκαναν μουσική που τους χαρακτήριζε πχ:

• Bee Gees
  • John Travolta
  • Scorpions
  • AD/DC
  • Michael Jackson
  • etc etc

Που ουκ ολίγοι απ' αυτούς άφησαν διαχρονικής αξίας έργο και ακούγονται έως σήμερα ακόμα και μετα θάνατον πχ. Michael Jackson. Άραγε η γενιά το 2000 να είχε κάποιους καλλιτέχνες που να έχουν κάνει έστω τη μισή ποιότητας έργο από την γενία των '60s,'70s και '80s. (Βασικά πως στο καλό χαρακτηρίζουμε την ποιότητα του έργου είναι ένα ζήτημα)

#87228 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 27 May 2018 - 13:36

Θα αφήσω αυτό εδώ...

Youtube Video

xbJ3b2w.jpeg

#87229 phm

phm

Anime Ghost

• Members
  • 1,807 posts
  • LocationOn the boundary of life and death

Posted 27 May 2018 - 14:08

Σήμερα καθώς η αδερφή μου άκουγε Evanecence σκευτικά ότι αυτό το συγκρότημα είναι ένα απο τους καλλιτεχνες που ουσιαστικά αποτελούσε τα ακούσματα καταδεθέν της γενιάς μας. Δλδ όταν πήγαινα σχολείο (γυμνάσιο-λύκειο περίπου το 2000-2008) αυτά ήταν τα χαρακτηριστικά συγκροτήματα:

• Evanescence
  • Nightwish
  • Linkin Park
  • 50-cent
  • Eminem
  • Tokyo Hotel
  • Anastasia
  • Goin-through (με μια μικρή αμφοβολία)
  • Ημισκούμπρια (με μια μικρή αμφοβολία)
Αλλά έχω απορία άραγε στην γενιά μας να υπάρχει κάποιος καλλιτέχνης ο οποίος να έκανε έργο διαχρονικη αξίας;

Πχ. στην γενιά των γονέων μου υπήρχαν αρκετοί κλασσικοί μοντέρνοι καλλιτέχνες που έκαναν μουσική που τους χαρακτήριζε πχ:
  • Bee Gees
  • John Travolta
  • Scorpions
  • AD/DC
  • Michael Jackson
  • etc etc
Που ουκ ολίγοι απ' αυτούς άφησαν διαχρονικής αξίας έργο και ακούγονται έως σήμερα ακόμα και μετα θάνατον πχ. Michael Jackson. Άραγε η γενιά το 2000 να είχε κάποιους καλλιτέχνες που να έχουν κάνει έστω τη μισή ποιότητας έργο από την γενία των '60s,'70s και '80s. (Βασικά πως στο καλό χαρακτηρίζουμε την ποιότητα του έργου είναι ένα ζήτημα)

Δεν είμαι ειδικός αλλά νομίζω πως αυτό που άλλαξε είναι ότι σταδιακά η εποχή των super stars πέρασε. Σε παλιότερες εποχές οι δισκογραφικές έβρισκαν κάποια συγκροτήματα/καλλιτέχνες που είχαν ταλέντο, επένδυαν πάνω τους και τους έκαναν διάσημους σε βαθμό που να γίνονται το επίκεντρο του κόσμου. Επίσης το internet δεν υπήρχε και η παγκοσμιοποίηση ήταν πιο περιορισμένη τότε οπότε ήταν πολύ πιο εύκολο να ελεγχθεί η κοινή γνώμη για το τι είναι το super new hit/group.

Πλέον και λόγο της πειρατείας και λόγο του ίντερνετ η δύναμη που είχαν οι δισκογραφικές έχουν πέσει και ο καθένας μπορεί να κάνει publish το τραγούδι του στο internet είτε δωρεάν είτε με κάποιο κόστος. Η παγκοσμιοποίηση + το internet σημαίνει ότι πλέον μπορείς να βρίσκεις καλλιτέχνες από όλον τον κόσμο. Επίσης έχεις πρόσβαση σε πολύ μεγαλύτερη γκάμα από μουσική επομένως ο καθένας έχει τα δικά του hispterοτράγουδα που ακούει. Έτσι έχει μειωθεί το φαινόμενο των super stars που μένουν στην συνείδηση του κόσμου ότι είναι κάποιοι μικροί θεοί.

Βέβαια στην δικιά μας γενιά δεν είχε γίνει πλήρως αυτό ακόμα, αλλά και πάλι δεν είναι το ίδιο με την γενιά των γωνιών μας πχ.

Πλέον αν θες να γίνεις γνωστός θα γίνεις επειδή θα βγάλεις ένα meme videoclip στο youtube που θα γίνει viral και όχι επειδή σε ανακάλυψε και σε έσπρωξε μια εταιρία μέσα από διαφημίσεις σε περιοδικά, τηλεόραση ή στο ραδιόφωνο. Και πάλι όμως σε 1-2 χρόνια θα σε έχουν ξεχάσει γιατί πάντα θα βγαίνει το καινούριο meme που θα ασχολούνται όλοι. Έτσι είναι πάρα πολύ δύσκολο κάποιος να ξεχωρίσει σε βαθμό που να γίνει διαχρονικός και να ακούγεται για δεκαετίας από ένα μεγάλο ποσοστό του πληθυσμού.
phmava.php

#87230 1451

1451

.

• Members
  • 2,585 posts

Posted 27 May 2018 - 14:11

Μόνο Manowar.

#87231 pc_magas

pc_magas

• Members
  • 485 posts
  • LocationAcharnes

Posted 27 May 2018 - 14:33

Θα αφήσω αυτό εδώ...

Youtube Video

Να θεωρήσω ότι ήταν άκουσμα καταδεθέν της γενιάς σου όπως και οι Iced Earth (για την γενιά του 1990-2000) και αρκετά μέταλ και ποπ συγκροτήματα πχ Britney Spears που θα μπορουσαμε κάπως να χαρακτηριστούν "κλασικοί" καλλιτέχνες ειδικά για τα Ελληνικά δεδομένα (πχ Comments σε βίντεο των Iced Earth).

Ακόμα τη δεκαετία του '90 άρχισε το διαδίκτυο να αποκτά την φήμη του. Αλλά και πάλι δεν ήταν διαδεδομένο και η χρήση περιοριζόταν τα βράδια...

Edited by pc_magas, 27 May 2018 - 14:36.

#87232 Petran79

Petran79

YOU GET TO BURNING!

• Review Team
  • 3,279 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 27 May 2018 - 15:24

Να θεωρήσω ότι ήταν άκουσμα καταδεθέν της γενιάς σου όπως και οι Iced Earth (για την γενιά του 1990-2000) και αρκετά μέταλ και ποπ συγκροτήματα πχ Britney Spears που θα μπορουσαμε κάπως να χαρακτηριστούν "κλασικοί" καλλιτέχνες ειδικά για τα Ελληνικά δεδομένα (πχ Comments σε βίντεο των Iced Earth).

Ακόμα τη δεκαετία του '90 άρχισε το διαδίκτυο να αποκτά την φήμη του. Αλλά και πάλι δεν ήταν διαδεδομένο και η χρήση περιοριζόταν τα βράδια...

Και για την ελληνική μουσική σκηνή ο όρος "έγινε πλατινένιος" έχει πάψει να υφίσταται.  Χώρια που κλείσαν και τα καταστήματα πώλησης δίσκων. 2 στη Θεσσαλονίκη πχ ήταν σήμα κατατεθέν.

#87233 pc_magas

pc_magas

• Members
  • 485 posts
  • LocationAcharnes

Posted 27 May 2018 - 17:06

Πλέον μετριούνται έγινε hated γιατι ακόμα και εαν δεν αρέσει στους χρήστες αρκεί τα views να πέφτουν πχ. Κατερίνα Στικούδη που πλέον δεν χρειάζετε και ο όρος δίσκος. Αλλα και πάλι το 2000-κάτι τότε προτοέσκασε μύτη το DSL (νομίζω όταν πήγαινα γυμνάσιο) άρα μέχρι να διαδοθεί ήθελε χρόνο. Πχ τα γυμνασιακά μου χρόνια ήταν ΧΩΡΙΣ internet και στο λύκειο την έβγασα σε Net Cafe.

#87234 pasxaleas

pasxaleas

Smell the bunny

• Members
  • 866 posts

Posted 27 May 2018 - 20:13

Μια που μιλάγατε πριν για παλιά cartoons βρήκα πριν κάτι μήνες κάποιο που έψαχνα χρόνια όχι εντατικά αλλά ανά περιόδους το θυμόμουνα και ήθελα το βρω γτ για κάποιο λόγο μου είχε κάνει εντύπωση μικρός.

https://www.dailymotion.com/video/x51tafu

09pntFA.png?1

#87235 Scarlet D.

Scarlet D.

Έχω δει και χειρότερα.

• Members
  • 244 posts
  • LocationΑθήνα, Χανιά

Posted 27 May 2018 - 21:56

Μόνο Manowar.

LORD OF THE BATTLE I PRAY ON BENDED KNEES!!! CONQUEST BY THE RISING SUN!

#87236 Petran79

Petran79

YOU GET TO BURNING!

• Review Team
  • 3,279 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 28 May 2018 - 09:42

Όταν ένας φίλος μου είδε μια αφίσα των Manowar στο δωμάτιο του αδερφό μου, παραποίησε το γνωστό ελληνικό τραγούδι λεγοντας: Μου θυμίζεις τους Μanowar...

#87237 Angel.tze

Angel.tze

Το perverted υποσυνειδητο μου εχει παντα δικιο

• Members
  • 383 posts

Posted 28 May 2018 - 12:18

"MAL is currently down for maintenance"

8J90AKf.jpg

that's a dude!

#87238 pc_magas

pc_magas

• Members
  • 485 posts
  • LocationAcharnes

Posted 28 May 2018 - 13:05

"MAL is currently down for maintenance"

Κανα deploy θα κάνουν θα ανέβει θα ξαναπέσει πολλάκις μέχρι να σταθεροππιηθεί. Έτσι γίνετε όταν κάνω και εγώ deploy ένα site.

Παραδόξως έχω απορία πως να κάνουν deploy στην google.

#87239 Angel.tze

Angel.tze

Το perverted υποσυνειδητο μου εχει παντα δικιο

• Members
  • 383 posts

Posted 28 May 2018 - 13:44

Κανα deploy θα κάνουν θα ανέβει θα ξαναπέσει πολλάκις μέχρι να σταθεροππιηθεί.

Πλακα θα χει να μην μπορω να κανω update στο FMA για κανα μήνα.

8J90AKf.jpg

that's a dude!

#87240 pc_magas

pc_magas

• Members
  • 485 posts
  • LocationAcharnes

Posted 28 May 2018 - 14:12

Πλακα θα χει να μην μπορω να κανω update στο FMA για κανα μήνα.

α) Νο prob κράτα μια χειρόγραφή μη-αυτοματοποιημένη cache μέχρι να ξανασηκωθεί

β) Δεν νομίζω να πάρει τόσο εταιρεία το 'χει και όχι ο μπαρμπα-μίτσος που βόσκει πρόβατα.