Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 33 votes

The Black Hole

• Please log in to reply
94114 replies to this topic

#87196 pc_magas

pc_magas

Nekomusumne are the best wives!!!!!!!

• Members
  • 485 posts
  • LocationAcharnes

Posted 26 May 2018 - 01:20

Θέλω να πω ότι στην Ινδία πνίγουν μωρά που γεννιούνται κορίτσια αλλά δεν θα το πω γιατί δεν ξέρω ποιός βλαμμένος θα ξεπηδήσει από το manosphere να μου πρήξει τα @@ και έρχεται και τριήμερο και δεν έχω όρεξη.

Με συγκλονίζει το post του Akihito μετά τη συζήτηση για τα πνιγμένα γατιά... Επίσης το τομ & τζέρυ δεν ήταν μια σειρά με ένα γάτο που κυνηγούσε ένα ποντίκι για να το φάει? Η ειρωνία με σκοτώνει και λατρεύω μια καλή ειρωνία~

Νομίζω ήθελε να το διώξει ο Sylvestro ήθελε να φάει.

#87197 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 26 May 2018 - 01:26

Έχω μπερδέψει τις γάτες καθώς φαίνεται... Πάντως για να το βγάλω από μέσα μου δεν έχω μισήσει fictional character όπως έχω μισήσει τον Twitty. Και μόνο που γράφω το όνομά του μου ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι. Δεν έχω αναλύσει το γιατί, απλά μισώ αυτό το σιχαμένο πουλί! :burningbe3: :madtodeath: :madtodeath:

xbJ3b2w.jpeg

#87198 GhostPrince

GhostPrince

夢遊病者

• Members
  • 2,161 posts
  • Location ・ω・ 

Posted 26 May 2018 - 02:46

Youtube Video

フカフカ

#87199 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 26 May 2018 - 02:50

Αγαπητό ημερολόγιο,

αύριο να θυμηθώ να πω στον Hazuki να μπανάρει τον Ghostprince

Αγάπη, mono

xbJ3b2w.jpeg

#87200 Akihito

Akihito

Anime Fan

• Members
  • 170 posts

Posted 26 May 2018 - 03:39

Youtube Video

1:17 και εξής...

Δεν περίμενα τέτοιες χορευτικές κινήσεις από την "Prima Donna" της eurovision :P

#87201 Angel.tze

Angel.tze

Το perverted υποσυνειδητο μου εχει παντα δικιο

• Members
  • 384 posts

Posted 26 May 2018 - 08:16

Μα δεν κατάλαβες! Ο Τομ και ο Συλβεστρο ήταν ανέκαθεν αδικημένοι! Πάντα χάνουν και τα αλλα τα βλαμμενα τους κάνουν τη ζωη δύσκολη. Δεν μπορω να καταλάβω γιατί πρεπει να συμπαθησουμε τον Τζερυ ή τον Τουίτι. Ειναι σατανικα, σαδιστικα πλάσματα που το απολαμβάνουν οταν ο άλλος υποφέρει και πολλες φορές αυτοί ειναι που το προκαλούν κιόλας! Ειδικά στο Τομ & Τζερυ, ο ποντικός ήταν σχεδόν πάντα που θα πήγαινε να τσιγκλισει τον Τομ. Ελεος δηλαδη. Και την τρώει ο καημένος ο Τομ καθε φορά. Τον εχω λυπηθει πολυ αυτο το γατί.

Αν ειναι δυνατόν δηλαδη.

Όσον αφορά τους πνιγμους μωρων, να μην πω ουτε εγω οτι πρεπει οι γυναίκες να καίγονται ζωντανές μαζι με τους νεκρούς άνδρες τους, εκτός κι αν επιθυμούν να αποσχιστουν απο την κοινωνία. Γενικώς, ειμαστε ακομα πολυ πισω και χρειάζεται πολλή δουλειά για να φτιάξει ο κόσμος και να μην υπάρχουν τέτοιου είδους απάνθρωπες και άδικες καταστάσεις.

Εδω ακομα σε μερικές χώρες (ευτυχώς εδω οχι) υπάρχει η αντίληψη οτι οταν ενα παιδι γεννηθεί με ανωμαλία, τοτε αυτο αυτομάτως σημαίνει οτι εχει τιμωρηθεί για τις αμαρτίες των γονιών του ή τις αμαρτίες που θα κανει στο μέλλον. Ειναι απλώς ένας εύκολος τρόπος για να βγάλεις το μίσος σου προς τον άλλο που ειναι διαφορετικός. Εγω παντως ποτε μου δεν έλαβα τέτοια αντιμετώπιση ή μεταχείριση στην Ελλάδα.
Γενικώς πρεπει να απαλλαχθουμε απο τέτοιες σκέψεις και νοοτροπίες, αλλιώς θα συνεχίσουμε να παίρνουμε την κατρακύλα.

8J90AKf.jpg

that's a dude!

#87202 Kamui

Kamui

Degenerate aristocrat

• Members
  • 616 posts
  • LocationRealm of perdition

Posted 26 May 2018 - 08:27

Όσον αφορά τους πνιγμους μωρων, να μην πω ουτε εγω οτι πρεπει οι γυναίκες να καίγονται ζωντανές μαζι με τους νεκρούς άνδρες τους, εκτός κι αν επιθυμούν να αποσχιστουν απο την κοινωνία.

What.

O6rrvsU.jpg

#87203 Angel.tze

Angel.tze

Το perverted υποσυνειδητο μου εχει παντα δικιο

• Members
  • 384 posts

Posted 26 May 2018 - 08:41

Τι what? Ο νόμος τους λεει οτι αν δεν δεχτούν να καούν ζωντανές, τοτε θα παραμείνουν χήρες για όλη τους τη ζωη και στην επόμενη ζωη τους θα ειναι πάλι γυναίκες. Αν κάποια επιλέξει να μην καεί επίσημα, θα την κάψουν συγγενείς και γείτονες απο μόνοι τους, γιατί "ετσι πρεπει". Γιατί "ειναι υποχρέωση της". Άρα η γυναίκα ειναι υποχρεωμένη να φύγει μακριά και να κρυφτεί. Ακόμη και να μην φύγει, ακόμη και να μην τη σκοτώσουν, θα φάει τόση απόρριψη και ξύλο ούτως ή αλλως, επειδη "δεν ήταν σωστή στην υποχρέωσή της".

Αυτο δεν ειναι απόσχιση απο την κοινωνία;

8J90AKf.jpg

that's a dude!

#87204 Kamui

Kamui

Degenerate aristocrat

• Members
  • 616 posts
  • LocationRealm of perdition

Posted 26 May 2018 - 08:45

Μάλλον με μπέρδεψε το "επιθυμούν". Αν το δεις συντακτικά κιόλας είναι σχεδόν όσο παρεξηγήσιμο όσο τα περισσότερα posts μου.

O6rrvsU.jpg

#87205 Petran79

Petran79

YOU GET TO BURNING!

• Review Team
  • 3,279 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 26 May 2018 - 09:30

Έχω μπερδέψει τις γάτες καθώς φαίνεται... Πάντως για να το βγάλω από μέσα μου δεν έχω μισήσει fictional character όπως έχω μισήσει τον Twitty. Και μόνο που γράφω το όνομά του μου ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι. Δεν έχω αναλύσει το γιατί, απλά μισώ αυτό το σιχαμένο πουλί! :burningbe3: :madtodeath: :madtodeath:

Δυστυχώς το καλύτερο καρτούν με cool γάτες έχει ξεχαστεί. Μόνο losers όπως ο Συλβέστρος, ο Τομ και ο χοντρο-Γκαρφιλντ περνάν. Ευκαιρία να δω και το comic strip που είναι παλιότερο του Γκαρφιλντ

Youtube Video

#87206 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2,809 posts

Posted 26 May 2018 - 10:40

Heathcliff και ξερό ψωμάκι, από όλα τα γατιά είναι ο καλύτερος, μέγα αλάνι! Αλλά κι ο Γκαρφιλντ καλός είναι, τον Odin να μην βαράει συνέχεια.

rsrGbGx.gif

#87207 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 26 May 2018 - 10:57

Έλα ρε Πετράν αλάνι, τί θυμήθηκες, πωωωωωωωωω

Ναι θα συμφωνήσω μαζί σου Χιθκλιφ ουμπερ άλες!

xbJ3b2w.jpeg

#87208 Black Rock

Black Rock

TO THE ICECAR!

• GFX Staff
  • 725 posts
  • Locationalways searching for nii-chan

Posted 26 May 2018 - 11:22

εγώ μόνο top cat θυμάμαι έβλεπα, το συγκεκριμένο το θυμάμαι πολύ αμυδρά.

#87209 1451

1451

.

• Members
  • 2,585 posts

Posted 26 May 2018 - 11:28

Μια μέρα ο τουιτι θα θυμίσει στους γάτους πως κάποτε ήταν δεινόσαυρος.

Youtube Video

#87210 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2,809 posts

Posted 26 May 2018 - 12:39

Μικρός όταν έβλεπα το συγκεκριμένο κομμάτι πάντα με φόβιζε, ΤΟΥΙΤΙ ΠΩΣ ΕΓΙΝΕΣ ΕΤΣΙ!

rsrGbGx.gif