Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 33 votes

The Black Hole

• Please log in to reply
94131 replies to this topic

#86671 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2,823 posts

Posted 18 March 2018 - 14:33

Παρεμπιπτόντως το 'χω δει  :mafia:

Windy tales

rsrGbGx.gif

#86672 OdyMonaxos

OdyMonaxos

It's nothing personal

• Members
  • 623 posts

Posted 18 March 2018 - 14:42

Χαχαχα, καλά, θα περάσω από 'κει μετά για necropost 9ετίας. Η αισθητική της σειράς πάντως μου 'χει κάνει ζημιά. 

Άντε να μην νιώθετε εσύ κι ο Πετράν πως οι 800 σειρές που μου προτείνατε πριν κάτι μήνες ήταν τσάμπα κόπος

#86673 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2,823 posts

Posted 18 March 2018 - 14:45

Χεχε, χαίρομαι που σου άρεσε, είναι από τις αγαπημένες μου, ίσως θα πρέπει να την ξαναδώ κάποια στιγμή.

rsrGbGx.gif

#86674 pc_magas

pc_magas

Nekomusumne are the best wives!!!!!!!

• Members
  • 485 posts
  • LocationAcharnes

Posted 19 March 2018 - 14:02

Αυτη τη στιγμή έχω αγκαλιά μια κουβέρτα και διαβάζω teen wolf fanfiction. Δεν χρειάζομαι ανθρώπους, έχω kindle.

My imagination while reading that:

%5BMazui%5D_Denpa_Onna_to_Seishun_Otoko_

Edited by pc_magas, 19 March 2018 - 14:03.

#86675 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 19 March 2018 - 14:38

Χαχαχαχαχαχαχα. Εντάξει γέλασα. Δεν ανεβάζω ποτέ τέτοια λέβελς χικικομορίασης (sic) αλλά ώρες ώρες ναι το έχω ανάγκη. Πιστεύω όλοι μας.

xbJ3b2w.jpeg

#86676 OdyMonaxos

OdyMonaxos

It's nothing personal

• Members
  • 623 posts

Posted 19 March 2018 - 14:56

Η μόνο τυλιγμένη με κουβέρτα... χμμμ... χμ...

Spoiler:

Εδώ είσαι

Τα λέμε όταν με ξεμπανάρουν σε 8 χρόνια

#86677 Black Rock

Black Rock

TO THE ICECAR!

• GFX Staff
  • 726 posts
  • Locationalways searching for nii-chan

Posted 19 March 2018 - 15:14

Να εύχεσαι να μην σε ξεμπαναρουμε όταν βγει το evangelion 4.0

#86678 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 19 March 2018 - 16:36

Μουαχαχαχαχαχαχααχ

Μα τί κακό και αυτός με τις ταινίες του NGE. Περιμένω να τις δω μαζεμένες και έχω μείνει με την όρεξη. Τί κάνεις ρε Άνο αγόρι μου, άντε τελείωνε...

Ody πρέπει να προσπαθήσεις πολύυυυυ περισότερο για μπαν. Μην το πάρεις σαν challenge τώρα αυτό!!!!

xbJ3b2w.jpeg

#86679 TheGunsmasha

TheGunsmasha

Μεθυσμένο τζίνι

• Members
  • 550 posts

Posted 19 March 2018 - 16:39

Μουαχαχαχαχαχαχααχ

Μα τί κακό και αυτός με τις ταινίες του NGE. Περιμένω να τις δω μαζεμένες και έχω μείνει με την όρεξη. Τί κάνεις ρε Άνο αγόρι μου, άντε τελείωνε...

Ody πρέπει να προσπαθήσεις πολύυυυυ περισότερο για μπαν. Μην το πάρεις σαν challenge τώρα αυτό!!!!

Κάτι άκουσα για Asuka best girl και πως θα την πάρεις στο παλέρμο. Αληθεύει?

a9bb424676cde0a810baad4738abdc507ea343bb

''Anime characters are like actors nowadays. Φοράνε νέες περούκες και glitter και παίρνουν ρόλους και σ'άλλες σειρές.''

-Ένας σοφός πρίγκιπας

''Πάντως βλέπω τις υπογραφές και για πρώτη φορά ο Guns φαίνεται να έχει superior taste απο θέμα εμφάνισης μόνο, για χαρακτήρες δεν ξέρω.''

-Kai, 6//11/2018

#86680 Black Rock

Black Rock

TO THE ICECAR!

• GFX Staff
  • 726 posts

Posted 19 March 2018 - 16:47

Κάτι άκουσα για Asuka best girl και πως θα την πάρεις στο παλέρμο. Αληθεύει?

Αποκλείεται, μόνο όταν τελειώσει ο detective Conan, πετάξουν οι καρχαρίες και φτάσουμε στον Πλούτωνα θα κάνει η mono τέτοιο πράγμα.

Περισσοτερες πιθανότητες έχει να το κάνω εγώ.

#86681 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 19 March 2018 - 19:53

Σε αντίθεση με αυτό που πιστεύετε όλοι δεν την μισώ την Asuka (εντάξει τη μισώ) αλλά τη θεωρώ απίστευτα ενδιαφέρουσα σαν χαρακτήρα. Α Ν Τ Ι Κ Ε Ι Μ Ε Ν Ι Κ Α όμως δεν φτάνει τη Rei στο μικρό της δαχτυλάκι. Η Rei χαμογελούσε και χαμογελούσε το σύμπαν ~αααχ

Δυστυχώς πολύ δυστυχώς δεν έχω βρει ένα καταραμένο κουιζ στα ιντερνετς που να μην με βγάζει Asuka... Ναι γελάστε αλήτες με ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΜΟΥ!

xbJ3b2w.jpeg

#86682 Black Rock

Black Rock

TO THE ICECAR!

• GFX Staff
  • 726 posts

Posted 19 March 2018 - 20:09

Μα και από αυτο το μήνυμα και μόνο είναι προφανές παιδί μου, μην το αρνείσαι αφού είσαι! Θα σου μάθω και Γερμανικά εντελώς δωρεάν να έρθεις πιο κοντά στο είναι σου.

#86683 phm

phm

Anime Ghost

• Members
  • 1,807 posts
  • LocationOn the boundary of life and death

Posted 19 March 2018 - 20:52

Σε αντίθεση με αυτό που πιστεύετε όλοι δεν την μισώ την Asuka (εντάξει τη μισώ) αλλά τη θεωρώ απίστευτα ενδιαφέρουσα σαν χαρακτήρα. Α Ν Τ Ι Κ Ε Ι Μ Ε Ν Ι Κ Α όμως δεν φτάνει τη Rei στο μικρό της δαχτυλάκι. Η Rei χαμογελούσε και χαμογελούσε το σύμπαν ~αααχ

Δυστυχώς πολύ δυστυχώς δεν έχω βρει ένα καταραμένο κουιζ στα ιντερνετς που να μην με βγάζει Asuka... Ναι γελάστε αλήτες με ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΜΟΥ!

Μην στεναχωριέσαι αν ήσουν Asuka θα την συχαινόσουν την Rei.

Εγώ πάλι βέβαια δεν κατάλαβα ποτέ το appeal της Rei αλλά αυτό είναι μεγάλη κουβέντα.
phmava.php

#86684 TheGunsmasha

TheGunsmasha

Μεθυσμένο τζίνι

• Members
  • 550 posts

Posted 19 March 2018 - 20:57

We have a fight!!!!!

MORTAL COMBAT!!!

a9bb424676cde0a810baad4738abdc507ea343bb

''Anime characters are like actors nowadays. Φοράνε νέες περούκες και glitter και παίρνουν ρόλους και σ'άλλες σειρές.''

-Ένας σοφός πρίγκιπας

''Πάντως βλέπω τις υπογραφές και για πρώτη φορά ο Guns φαίνεται να έχει superior taste απο θέμα εμφάνισης μόνο, για χαρακτήρες δεν ξέρω.''

-Kai, 6//11/2018

#86685 Akihito

Akihito

Anime Fan

• Members
  • 170 posts

Posted 19 March 2018 - 23:39

FINISH HIM/HER!!

Εγώ θέλω να κατεβάσω κανένα παιχνιδάκι να παίξω :( Τι προτείνετε για λάπι τόπι;

(κανένα adventure τύπου Prince of Persia πείτε :P )