Παρεμπιπτόντως το 'χω δει ![]()
Posted 18 March 2018 - 14:42
Χαχαχα, καλά, θα περάσω από 'κει μετά για necropost 9ετίας. Η αισθητική της σειράς πάντως μου 'χει κάνει ζημιά.
Άντε να μην νιώθετε εσύ κι ο Πετράν πως οι 800 σειρές που μου προτείνατε πριν κάτι μήνες ήταν τσάμπα κόπος
Posted 19 March 2018 - 14:02
Αυτη τη στιγμή έχω αγκαλιά μια κουβέρτα και διαβάζω teen wolf fanfiction. Δεν χρειάζομαι ανθρώπους, έχω kindle.
My imagination while reading that:

Edited by pc_magas, 19 March 2018 - 14:03.
Ελληνική κοινότητα Ubuntu | Κυπριακή κοινότητα ελευθέρου λογισμικού
Ι
GNU/L I N U X
Ποιος θέλει παπάκια τις M$?
Posted 19 March 2018 - 14:38
Χαχαχαχαχαχαχα. Εντάξει γέλασα. Δεν ανεβάζω ποτέ τέτοια λέβελς χικικομορίασης (sic) αλλά ώρες ώρες ναι το έχω ανάγκη. Πιστεύω όλοι μας.
Posted 19 March 2018 - 14:56
Η μόνο τυλιγμένη με κουβέρτα... χμμμ... χμ...
Εδώ είσαι
Τα λέμε όταν με ξεμπανάρουν σε 8 χρόνια
Posted 19 March 2018 - 15:14
Posted 19 March 2018 - 16:36
Μουαχαχαχαχαχαχααχ
Μα τί κακό και αυτός με τις ταινίες του NGE. Περιμένω να τις δω μαζεμένες και έχω μείνει με την όρεξη. Τί κάνεις ρε Άνο αγόρι μου, άντε τελείωνε...
Ody πρέπει να προσπαθήσεις πολύυυυυ περισότερο για μπαν. Μην το πάρεις σαν challenge τώρα αυτό!!!!
Posted 19 March 2018 - 16:39
Μουαχαχαχαχαχαχααχ
Μα τί κακό και αυτός με τις ταινίες του NGE. Περιμένω να τις δω μαζεμένες και έχω μείνει με την όρεξη. Τί κάνεις ρε Άνο αγόρι μου, άντε τελείωνε...
Ody πρέπει να προσπαθήσεις πολύυυυυ περισότερο για μπαν. Μην το πάρεις σαν challenge τώρα αυτό!!!!
Κάτι άκουσα για Asuka best girl και πως θα την πάρεις στο παλέρμο. Αληθεύει?

''Anime characters are like actors nowadays. Φοράνε νέες περούκες και glitter και παίρνουν ρόλους και σ'άλλες σειρές.''
-Ένας σοφός πρίγκιπας
''Πάντως βλέπω τις υπογραφές και για πρώτη φορά ο Guns φαίνεται να έχει superior taste απο θέμα εμφάνισης μόνο, για χαρακτήρες δεν ξέρω.''
-Kai, 6//11/2018
Posted 19 March 2018 - 16:47
Κάτι άκουσα για Asuka best girl και πως θα την πάρεις στο παλέρμο. Αληθεύει?
Posted 19 March 2018 - 19:53
Σε αντίθεση με αυτό που πιστεύετε όλοι δεν την μισώ την Asuka (εντάξει τη μισώ) αλλά τη θεωρώ απίστευτα ενδιαφέρουσα σαν χαρακτήρα. Α Ν Τ Ι Κ Ε Ι Μ Ε Ν Ι Κ Α όμως δεν φτάνει τη Rei στο μικρό της δαχτυλάκι. Η Rei χαμογελούσε και χαμογελούσε το σύμπαν ~αααχ
Δυστυχώς πολύ δυστυχώς δεν έχω βρει ένα καταραμένο κουιζ στα ιντερνετς που να μην με βγάζει Asuka... Ναι γελάστε αλήτες με ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΜΟΥ!
Posted 19 March 2018 - 20:09
Posted 19 March 2018 - 20:52
Σε αντίθεση με αυτό που πιστεύετε όλοι δεν την μισώ την Asuka (εντάξει τη μισώ) αλλά τη θεωρώ απίστευτα ενδιαφέρουσα σαν χαρακτήρα. Α Ν Τ Ι Κ Ε Ι Μ Ε Ν Ι Κ Α όμως δεν φτάνει τη Rei στο μικρό της δαχτυλάκι. Η Rei χαμογελούσε και χαμογελούσε το σύμπαν ~αααχ
Δυστυχώς πολύ δυστυχώς δεν έχω βρει ένα καταραμένο κουιζ στα ιντερνετς που να μην με βγάζει Asuka... Ναι γελάστε αλήτες με ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΜΟΥ!
Posted 19 March 2018 - 20:57

''Anime characters are like actors nowadays. Φοράνε νέες περούκες και glitter και παίρνουν ρόλους και σ'άλλες σειρές.''
-Ένας σοφός πρίγκιπας
''Πάντως βλέπω τις υπογραφές και για πρώτη φορά ο Guns φαίνεται να έχει superior taste απο θέμα εμφάνισης μόνο, για χαρακτήρες δεν ξέρω.''
-Kai, 6//11/2018
Posted 19 March 2018 - 23:39
FINISH HIM/HER!!
Εγώ θέλω να κατεβάσω κανένα παιχνιδάκι να παίξω
Τι προτείνετε για λάπι τόπι;
(κανένα adventure τύπου Prince of Persia πείτε
)