Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 33 Ψήφοι

The Black Hole

• Please log in to reply
94110 replies to this topic

#84781 Black Rock

Black Rock

TO THE ICECAR!

• GFX Staff
  • 725 Δημοσιεύσεις:
  • Locationalways searching for nii-chan

Καταχωρήθηκε 09 Ιούνιος 2017 - 19:48

'Αντε ρε παιδιά να πέσω και στη φωτιά δηλαδή για πάρτη σας και να ξαναδώ πάλι...

τον ένα

τον μοναδικό

τον ανεπανάληπτο

τον αξέχαστο

Spoiler:

τώρα και σε Blueray

#84782 Osama Bin Laden

Osama Bin Laden

Confused Earl

• Members
  • 846 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Ιούνιος 2017 - 20:07

Άσχετο, αλλά τώρα το είδα.

(όπως το να ξυπνάς με την τσίμπλα στο μάτι επειδή ένας πανικοβεβλημένος game master τσιρίζει στο κινητό σου για το τρολ που μπήκε στο παιχνίδι του, [...])

Επειδή αυτό ήταν σπόντα προς εμένα, ούτε τσίριζα ούτε ήμουν πανικόβλητος. Κόντεψα να απολυθώ από την δουλειά μου τρεις φορές εκείνο το πρωί λόγω των τηλεφωνημάτων που δεχόμουν και έκανα εξαιτίας του τρολ και του χάους στο Παλέρμο.

Ωραίες εποχές.

#84783 Kamen Tantei Zura

Kamen Tantei Zura

Ore-sama

• Members
  • 837 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Ιούνιος 2017 - 20:12

Επειδή αυτό ήταν σπόντα προς εμένα, ούτε τσίριζα ούτε ήμουν πανικόβλητος. Κόντεψα να απολυθώ από την δουλειά μου τρεις φορές εκείνο το πρωί λόγω των τηλεφωνημάτων που δεχόμουν και έκανα εξαιτίας του τρολ και του χάους στο Παλέρμο.

Ωραίες εποχές.

Χωρίς παρεξήγηση πάντα, μπορούσες να μην κάνεις κανένα τηλεφώνημα και να ασχοληθείς με αυτό μετά τη δουλειά. Μικρό το κακό, από το να χάσεις τη δουλειά σου για ένα παλέρμο. Just no από εμένα και ας με βρίζανε στο anime.gr αν ήμουν GM. Δεν κινδυνεύνεις να χάσεις τη δουλειά σου. Κλείνεις απλώς το κινητό.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Kamen Tantei Zura: 09 Ιούνιος 2017 - 20:13

#84784 Osama Bin Laden

Osama Bin Laden

Confused Earl

• Members
  • 846 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Ιούνιος 2017 - 20:21

Χωρίς παρεξήγηση πάντα, μπορούσες να μην κάνεις κανένα τηλεφώνημα και να ασχοληθείς με αυτό μετά τη δουλειά. Μικρό το κακό, από το να χάσεις τη δουλειά σου για ένα παλέρμο. Just no από εμένα και ας με βρίζανε στο anime.gr αν ήμουν GM. Δεν κινδυνεύνεις να χάσεις τη δουλειά σου. Κλείνεις απλώς το κινητό.

Έχουν περάσει πέντε χρόνια, οπότε δεν θυμάμαι πολλές λεπτομέρειες αλλά εκεί που φόρτωνα κιβώτια με χαρά και με διάθεση (όχι) για την υπέρτατη (πάλι όχι) Misko, την μεγαλύτερη μάρκα ζυμαρικών στην Ελλάδα ™, κάποιος με πήρε τηλέφωνο και μου είπε κάτι μισόλογα. Έπειτα με πήραν άλλοι δύο και μου είπαν πιο ολοκληρωμένα και πιο πανικόβλητα αυτά που μου είχε πει ο πρώτος.

Τέλος, κάποιος μίλησε με την mono και ήρθαμε σε επαφή γιατί είχα την εντύπωση τότε ότι γινόταν ο κακός χαμός. Αυτά ήταν πολλά τηλέφωνα.

#84785 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Ιούνιος 2017 - 20:24

Osama το θέμα είναι ότι όπως και εσύ έτσι και ο άνθρωπος με τον οποίο μίλαγες διέθετε χρόνο και πήγαινε εκτός καθιερωμένων για κάτι που θα έκανε την κοινότητα χαρούμενη. Δεν έκρινα την αφοσίωσή σου στο παιχνίδι και το αν είχες ταραχτεί για το ότι κάποιος στο χάλαγε.

Eάν νιώθεις ότι σε προσβάλλουν τα "τσίριζα" και "πανικοβεβλημένος" ζητάω συγγνώμη δεν ήταν αυτή η πρόθεσή μου. Δεν μπορώ όμως να αναρωτηθώ τι θα έπρεπε να κάνουν σε όσους απευθύνεται το δικό σου ποστ.  

#84786 Kamen Tantei Zura

Kamen Tantei Zura

Ore-sama

• Members
  • 837 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Ιούνιος 2017 - 20:25

Έχουν περάσει πέντε χρόνια, οπότε δεν θυμάμαι πολλές λεπτομέρειες αλλά εκεί που φόρτωνα κιβώτια με χαρά και με διάθεση (όχι) για την υπέρτατη (πάλι όχι) Misko, την μεγαλύτερη μάρκα ζυμαρικών στην Ελλάδα ™, κάποιος με πήρε τηλέφωνο και μου είπε κάτι μισόλογα. Έπειτα με πήραν άλλοι δύο και μου είπαν πιο ολοκληρωμένα και πιο πανικόβλητα αυτά που μου είχε πει ο πρώτος.

Τέλος, κάποιος μίλησε με την mono και ήρθαμε σε επαφή γιατί είχα την εντύπωση τότε ότι γινόταν ο κακός χαμός. Αυτά ήταν πολλά τηλέφωνα.

Ήταν υπερβολή έτσι όπως το έγραψες παραπάνω πάντως. Γιατί τόνισες ότι κόντεψες να απολυθείς και το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα ήταν "πραγματικά ποιος χέστηκε για ένα παλέρμο;". Σε άλλα νέα, εμένα τα Μίσκο μου αρέσουν περισσότερα από όλες τις άλλες.

#84787 Takayama Yuichi

Takayama Yuichi

Anime Fan

• Members
  • 155 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Ιούνιος 2017 - 20:46

Ωραίες εποχές.

Dude wat?

Ελπίζω να μην μιλάμε για δουλεία καριέρα αλλά για τίποτα δουλεία για ανειδίκευτο προσωπικό όπως καθάρισμα, σερβίρισμα κτλ. Εκεί είναι ελαφρώς πιο νορμάλ τέτοια συμπεριφορά.

I mean καλό είναι το RP στο παλέρμο και διασκεδαστικό το παιχνίδι, αλλά δεν είναι να φτάνεις τόσο μακριά για να το διασώσεις. Εαν κάποιος κλόουν trollαρει και χαλάει το παιχνίδι για τους άλλους θα μπορούσε να απομακρυνθεί απο τα επόμενα παιχνίδια χωρίς εσύ να διακινδυνεύεις την θέση σου.

#84788 Kamen Tantei Zura

Kamen Tantei Zura

Ore-sama

• Members
  • 837 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Ιούνιος 2017 - 20:56

Dude wat?

Ελπίζω να μην μιλάμε για δουλεία καριέρα αλλά για τίποτα δουλεία για ανειδίκευτο προσωπικό όπως καθάρισμα, σερβίρισμα κτλ. Εκεί είναι ελαφρώς πιο νορμάλ τέτοια συμπεριφορά.

I mean καλό είναι το RP στο παλέρμο και διασκεδαστικό το παιχνίδι, αλλά δεν είναι να φτάνεις τόσο μακριά για να το διασώσεις. Εαν κάποιος κλόουν trollαρει και χαλάει το παιχνίδι για τους άλλους θα μπορούσε να απομακρυνθεί απο τα επόμενα παιχνίδια χωρίς εσύ να διακινδυνεύεις την θέση σου.

Ό,τι δουλειά και να ναι, το ίδιο πράγμα ισχύει.

#84789 The Tragic Prince

The Tragic Prince

心消えたこのせかいに 

• Members
  • 1.344 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Ιούνιος 2017 - 21:12

Ακομα και το ξεκατινιασμα δεν ειναι το ιδιο οπως παλια. απογοητευση...

#84790 Osama Bin Laden

Osama Bin Laden

Confused Earl

• Members
  • 846 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Ιούνιος 2017 - 21:17

Osama το θέμα είναι ότι όπως και εσύ έτσι και ο άνθρωπος με τον οποίο μίλαγες διέθετε χρόνο και πήγαινε εκτός καθιερωμένων για κάτι που θα έκανε την κοινότητα χαρούμενη. Δεν έκρινα την αφοσίωσή σου στο παιχνίδι και το αν είχες ταραχτεί για το ότι κάποιος στο χάλαγε.

Eάν νιώθεις ότι σε προσβάλλουν τα "τσίριζα" και "πανικοβεβλημένος" ζητάω συγγνώμη δεν ήταν αυτή η πρόθεσή μου. Δεν μπορώ όμως να αναρωτηθώ τι θα έπρεπε να κάνουν σε όσους απευθύνεται το δικό σου ποστ.  

Άραξε, δεν παρεξηγήθηκα και το ξέρεις.

Για να ξεκαθαρίσω λοιπόν το προηγούμενο μεγάλο ποστ που έκανα.

Δεν αμφισβήτησα ποτέ τον όγκο δουλειάς που έχετε κάνει ούτε εσύ ούτε η mono. Σε εκείνο το ποστ έκανα απλώς ένα σχόλιο πάνω στην ποιότητα (και όχι την ποσότητα) της δουλειάς (ή αν θες μέρους της δουλειάς) που κάνατε από τότε που αναλάβατε και το πως πιστεύω ότι έπαιξε ρόλο στην αραίωση του κόσμου μεταξύ άλλων παραγόντων που δεν ανέλυσα τόσο επειδή τους είχαν αναφέρει ήδη άλλοι.

Δεν είπα ότι όλα ήταν σκάρτα όσο κάνατε κουμάντο και δεν είπα ότι μόνο εσείς και αποκλειστικά εσείς φταίτε για την αραίωση του κόσμου.

Δεν συμφωνώ με τους χαρακτηρισμούς του Takayama Yuichi, δεν συμφωνώ με άλλα πράγματα που ειπώθηκαν για εσάς στην συζήτηση. Γενικά, το ότι μπορεί να βρήκαν άλλοι πάτημα στο ποστ μου ώστε να σας σχολιάσουν ή να σας κριτικάρουν δεν σημαίνει ότι συμφωνώ με τα σχόλια ή την κριτική τους.

Δεν είχα προσωπικά κανένα πρόβλημα μαζί σας όσο ασχολιόμουν με το φόρουμ και το ξέρεις (και ούτε έχω τώρα), όπως επίσης ξέρεις (όσο με ήξερες ιντερνετικά) ότι δεν είμαι άτομο που κρατάει κακίες ώστε να μπω x χρόνια μετά αφότου έγινε κάτι που με πείραξε/ενόχλησε/whatever similar (σε ένα φόρουμ μάλιστα), για να αρχίσω να προσβάλλω ή να θάβω. Ό,τι είπα το είπα καλοπροαίρετα στα πλαίσια της συζήτησης "εφ'όλης της ύλης" που είχε αρχίσει.

Ήταν υπερβολή έτσι όπως το έγραψες παραπάνω πάντως.

Δεν ήταν υπερβολή. Όντως πήγαν να με απολύσουν τρεις φορές. Ήταν όμως το πρώτο φόρουμ παιχνίδι που διοργάνωνα και δεν είχα ακόμα τότε την πείρα να αντιμετωπίζω στοϊκά τις "κρίσεις" που απέκτησα μετά.

Όπως κατάλαβες δεν ήταν καμιά σοβαρή δουλειά, έτσι και αλλιώς, πάντως. Και το σχόλιο πιο πολύ πάτημα για αστείο ήταν και όχι επειδή παρεξηγήθηκα με αυτό που είπε η iristella.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Osama Bin Laden: 09 Ιούνιος 2017 - 21:20

#84791 Kamen Tantei Zura

Kamen Tantei Zura

Ore-sama

• Members
  • 837 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Ιούνιος 2017 - 21:23

Δεν ήταν υπερβολή. Όντως πήγαν να με απολύσουν τρεις φορές. Ήταν όμως το πρώτο φόρουμ παιχνίδι που διοργάνωνα και δεν είχα ακόμα τότε την πείρα να αντιμετωπίζω στοϊκά τις "κρίσεις" που απέκτησα μετά.

Δεν εννοούσα ότι ήταν υπερβολή το γεγονός ότι πήγαν να σε απολύσουν προφανώς. Δεν αμφέβαλλα, απλώς μου φάνηκε υπερβολικό να ασχοληθείς με το παλέρμο εν ώρα δουλειάς. Από εκεί και πέρα ήταν μια επιλογή σου, τέλος πάντων.

#84792 Osama Bin Laden

Osama Bin Laden

Confused Earl

• Members
  • 846 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Ιούνιος 2017 - 21:24

Δεν εννοούσα ότι ήταν υπερβολή το γεγονός ότι πήγαν να σε απολύσουν προφανώς. Δεν αμφέβαλλα, απλώς μου φάνηκε υπερβολικό να ασχοληθείς με το παλέρμο εν ώρα δουλειάς. Από εκεί και πέρα ήταν μια επιλογή σου, τέλος πάντων.

A ok, δεν κατάλαβα.

Apologies.

#84793 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4.640 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Ιούνιος 2017 - 21:26

τι έγινε θέλετε να δείρω κανέναν;

#84794 Takayama Yuichi

Takayama Yuichi

Anime Fan

• Members
  • 155 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Ιούνιος 2017 - 21:42

Ό,τι δουλειά και να ναι, το ίδιο πράγμα ισχύει.

Διαφωνώ, κάποιες δουλείες απλά είναι αναλώσιμες και ευκόλως αντικατάστατες. Δεν θα με έννοιαζε εαν με έδιωχναν απο την ταβέρνα του Κωστάκη οταν ξέρω οτι αύριο μπορώ να αρχίσω δουλεία στην ταβέρνα της Μαρίκας χωρίς πολλά παρατράγουδα.

#84795 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4.640 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Ιούνιος 2017 - 21:50

Διαφωνώ, κάποιες δουλείες απλά είναι αναλώσιμες και ευκόλως αντικατάστατες. Δεν θα με έννοιαζε εαν με έδιωχναν απο την ταβέρνα του Κωστάκη οταν ξέρω οτι αύριο μπορώ να αρχίσω δουλεία στην ταβέρνα της Μαρίκας χωρίς πολλά παρατράγουδα.

έχω ακούσει πολλά γι αυτή την ταβέρνα...μακάρι να δούλευα σε ταβέρνα