Lolwtf, πιο out of place παθαίνεις Blues. Δεν ζεις στον κόσμο του 1984, δεν σε παρακολουθεί ο Big Brother. Μπορείς πολύ άνετα να γράψεις στο Google "anime torrent trackers" και να βρεις αυτό που θες χωρίς να κάνεις το πιο άκυρο post του αιώνα.
Anyway, επί τις ουσίας τώρα. Ο λόγος που πέθανε το φόρουμ δεν είναι σε καμία περίπτωση η υποτιθέμενη πτώση στην ποιότητα των anime της εποχής. Είναι γεγονός ότι αυτή την περίοδο υπάρχει anime boom και ο αριθμός τον anime που βγαίνουν κάθε σεζόν είναι τόσα πολλά που δύσκολα δεν θα βρεις κάτι που να αξίζει.
Ναι, σίγουρα βγαίνει το ίδιο carbon copy Light Novel adaptation κάθε σεζόν(Akashic, Rakudai no Kishi, Asterisk War, etc.) αλλά μαζί με αυτό βγαίνουν ένα σωρό αλλά anime που αξίζουν την προσοχή σας.
Είναι επιθυμητό να βγάλετε οι περισσότεροι τα nostalgia glasses και να σταματήσετε να λέτε ότι γινόταν χαμός με το Ergo Proxy, Paranoia Agent και λοιπές πίπες. Wow, ναι, πολύς χαμός γινόταν και για αυτό το Ergo Proxy πούλησε τόσο όσο πούλησε και για αυτό το studio Manglobe έκλεισε. I mean, let's be real. Τα anime αυτά σίγουρα ήταν καλά αλλά δεν ήταν εμπορικά και ούτε είχαν απήχηση στο ευρύ κοινό. Χαμός γινόταν στην παρέα σου, όχι γενικά.
Τώρα γίνεται χαμός με το SnK και το BnHA, και δεν μιλάω μόνο για την παρέα μου, όλοι μιλάνε και όλοι αγοράζουν τις σειρές.
Όσον αφορά τον λόγο που πέθανε το forum, εγώ έχω να πω μόνο το εξής:
Forums live and die by their mods.
Υπάρχει πληθώρα αγγλόφωνων forums στα οποία κάθε εβδομάδα γίνεται χαμός με την προβολή κάθε καινούριου επεισοδείου, και μιλάμε για χιλιάδες comments στο εβδομαδιαίο thread. Δεν είναι περίεργο μια σειρά να μαζέψει έως 10000 post στα 12 επεισόδια της.
Οι anime youtubers επίσης έχουν μεγαλώνουν τα userbase τους σε με τρομακτικούς ρυθμούς και βγάζουν μισθούς 5 ψηφίων τον μήνα από το Patreon. Όρεξη για anime υπάρχει, όπως και στις αγγλόφωνες κοινωνίες έτσι και στην Ελλάδα.
Το πράγμα για το οποίο δεν υπάρχει καμία όρεξη είναι να ασχολείται ο καθένας με το καρκινογόνο modteam που είχε αναλάβει το forum αυτό.
Η διαφορά με τα άλλα forums είναι ότι Mods δεν είναι η FujoΕιρήνη και η 30χρόνη δικηγόρος mods και δεν έχουμε τον Warchief να σπέρνει παντού τον καρκίνο του υπό το πρόσχημα ότι troll-αρει over privileged bigots.
Πάντως, ξέρω άτομα από εδώ μέσα και ξέρω άτομα που ξέρουν άτομα, αλλά το γεγονός ότι ξέρω ότι τα άτομα πίσω από τα usersnames είναι ο ο Φοίβος, η Ειρήνη, ο Τάσος, και οποιαδήποτε άλλος δεν κάνει ορισμένους από αυτούς λιγότερο βλαμμένους οι αντιπαθητικούς.
Αυτοί που είχαν την δύναμη να ελέγχουν την πόρεια των συζητήσεων επέβαλαν τις απόψεις τους, έκαναν το forum σαν τα μούτρα τους και μετά είχαν το θράσος να το παρατηρούν και να τους μείνει και η απορία γιατί δεν υπάρχει κόσμος και γιατί δεν μπαίνει καινούριος κόσμος.
Hindsight is 20/20 αλλά, ο κόσμος που υπήρχε από παλιά απλά τους αγνοούσε όσο γινόταν και η αντιπαθητικότητα τους έδιωξε τα καινούργια άτομα που είχαν το κουράγιο να μπουν και να ασχοληθούν. Οι μόνοι που είχαν το κουράγιο να ασχοληθούν μαζί τους ήταν η κλίκα τους και όλοι αυτοί μεταφέρθηκαν μαζικά το 5000 anime fucks και έκατσαν εκεί να γελάνε με τα παιδάκια που παίζουν ξύλο για το πιο είναι το πιο επικό anime και γιατί είναι το fairy tail, πιο είναι το anime όνομα σου με βάση τον μήνα που γεννήθηκες και το πρώτο γράμμα του ονόματος σου και λοιπά άλλα low-effor, low-quality shitposts.
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Takayama Yuichi: 06 Ιούνιος 2017 - 21:51