lolol
https://www.dota2.com/international/compendium/
Καταχωρήθηκε 30 Ιούνιος 2015 - 17:26
Τουλάχιστον τώρα θα κάνεις κανά μπάνιο να πάρεις χρωματάκι
Oh honey, έχω ήδη χρωματάκι χωρίς ούτε ένα μπάνιο Τα κυπριακά γονίδια δεν απογοητεύουν μόλις μπει το καλοκαίρι XD
Ikaria here I come right back where I started from...
Καταχωρήθηκε 30 Ιούνιος 2015 - 17:29
Εχεις κάποιος καμια καλή ιδέα για το πως μπορώ να βρω ένα γραφείο υπολογιστή πάνω από ένα μέτρο κάτω από 30 ευρώ ?
Καταχωρήθηκε 30 Ιούνιος 2015 - 17:39
Εχεις κάποιος καμια καλή ιδέα για το πως μπορώ να βρω ένα γραφείο υπολογιστή πάνω από ένα μέτρο κάτω από 30 ευρώ ?
ειναι 10 cm ποιο κοντο αλλα δεν βρηκα κατι αλλο..
Καταχωρήθηκε 30 Ιούνιος 2015 - 20:32
Έχω 1 στο δίνω 25.
Αν θες φωτός στείλε μου pm.
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από pc_magas: 30 Ιούνιος 2015 - 20:33
Ελληνική κοινότητα Ubuntu | Κυπριακή κοινότητα ελευθέρου λογισμικού
Ι GNU/L I N U X
Ποιος θέλει παπάκια τις M$?
Καταχωρήθηκε 30 Ιούνιος 2015 - 22:06
εγω θυμαμαι το δικο μου τοτε το ειχα ζητησει να το κανει επιπλοποιος οπως το ηθελα
Καταχωρήθηκε 01 Ιούλιος 2015 - 00:33
Για diy αν δε νοιάζεσαι για συρτάρια κλπ, πάνε πάρε σκέτη τάβλα στις διαστάσεις που θες, μπορείς να βρεις πόδια τραπεζιού χώρια
Και τα δύο πιστεύω θα τα βρεις σε πρακτικεροειδή μαγαζιά
Καταχωρήθηκε 01 Ιούλιος 2015 - 05:00
Ως φοιτητης χρηματοοικονομιας νιωθω την αναγκη να σας πω οτι θα ψηφισω οχι. Αν θελει κανεις να μαθει τους λογους ννα μου στειλει πμ.
Καταχωρήθηκε 01 Ιούλιος 2015 - 11:26
Είχα καιρό να έρθω προς τα εδώ... Καλά μιλάμε τί σκηνικά παίχτηκαν με τους κύκνους.... γουαου....
Καταχωρήθηκε 01 Ιούλιος 2015 - 19:35
εγω πλεον ζω με την ιδεα πως ειτε πουμε ναι, ειτε οχι, θα χρεωκοπησουμε και θα δεσμευτει οτι μαζεψα τα τελευταια χρονια
To στρώμα συστήνεται για φύλαξη των χρημάτων σε τέτοιες περιπτώσεις.
Η δόση που μετράει είναι στις 10 Ιουλίου οπότε αν ανοίξουν οι τράπεζες προλαβαίνεις.
Καταχωρήθηκε 01 Ιούλιος 2015 - 21:06
Δεν έχω λόγια, πραγματικά. Από χτες, Σύνταγμα.
Γιουνκερίτσες?
Καταχωρήθηκε 01 Ιούλιος 2015 - 21:19
Εμετός απλά.
Εντωμεταξύ προσπαθούν να αγιοποιήσουν το Σαμαρά,τον Μπένι και τα λοιπά αποβράσματα που έφεραν τη χώρα σε αυτή τη μοίρα.
Δεν υπάρχει ένας εισαγγελέας να επέμβη για τα γαμωκάναλα για διασπορά ψευδών ειδήσεων.
ΥΓ. Ο Μπογδάνος απείλησε να παραιτηθεί αν βγει όχι...χαχαχαχαχαχαχαχαχα
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από luffy1908: 01 Ιούλιος 2015 - 21:21
Καταχωρήθηκε 01 Ιούλιος 2015 - 21:41
Η όλη κατάσταση είναι ένας εμετός βλακείας με διάρροια τρομολαγνείας. Ο Μπογδάνος θέλει πυρηνικό κονσερβοκούτι.