Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 33 votes

The Black Hole

• Please log in to reply
94067 replies to this topic

#82096 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 29 June 2015 - 16:44

Εγώ ξέρω ότι φεύγω για Ικαρία (πάλι) και αυτή τη φορά για την ψυχή της μάνας μου γιατί λεφτά δεν παίζουν για να πληρωθούν οι δικαστικοί αντιπρόσωποι. Από την τσέπη μου θα το πληρώσω το δημοψήφισμα ~sighs~ Σκηνή, παραλία και οτοστοπ για τους δικαστικούς αντιπροσώπους του δημοψηφίσματος.

Γίνε δικηγόρος λέγανε. Θα βγάλεις λεφτά λέγανε. Γελάω και κλαίω ταυτόχρονα.

edit Αφιερωμένο στον Αλέξη

Youtube Video

xbJ3b2w.jpeg

#82097 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2,795 posts

Posted 29 June 2015 - 18:08

Το παραδειγμα της Βενεζουελας πηγαινε στο οτι και εκει επικρατησε/επικρατει πανικος και χαος. Θα δειξει hazuki, οι πιθανοτητες να εχουμε δικιο ειναι μοιρασμενες. Btw, στο σουπερ μαρκετ δεχονται καρτα; Γιατι σιγουρα στα περισσοτερα μαγαζια θα θελουν μετρητα.

Κοίτα στο Σκλαβενίτη μπορείς να πληρώσεις με κάρτα, δεν χάνεις τίποτα να πας να δοκιμάσεις. Ε νταξει άμα σου ζητάει μετρητά, πήγαινε σε άλλο να πληρώσεις με κάρτα αρκεί να έχει μηχανάκι.

---εδιτ---

http://www.lifo.gr/now/politics/69710

Η κυβέρνηση επικοινώνησε σήμερα με την Coca Cola, τη Αθηναϊκή Ζυθοποιία, την ΕΛΠΕ και άλλες μεγάλες εταιρείες 

Οκ coca cola, μπύρες και ναρκωτικά έχουμε ακόμα!!!! Πετρέλαιο χεστήκαμε κάνει ζέστη δεν έχω αμάξι!

Supeeeeer!

336592877293405229_b078b72007ce.jpg

---edit pali---

z6RSAgz.jpg

Edited by Hazuki, 29 June 2015 - 18:33.

rsrGbGx.gif

#82098 Alice

Alice

Starting...

• Members
  • 3 posts

Posted 29 June 2015 - 19:03

......

http://www.iefimerida.gr/news/214413/o-hrysogonos-karfonei-ton-tsipra-kaneis-tin-ellada-kati-elafros-heirotero-apo-zimpampoye

#82099 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2,795 posts

Posted 29 June 2015 - 19:32

Ντάξει πέραν του λαϊκισμού από μεριά της εφημερίδας, δεν βλέπω κάτι περίεργο στην επιστολή, αναφέρει πράγματα που στην κυβέρνηση τα ήξεραν. Το λεκτικό που χρησιμοποιούσε ο Συριζα ήταν λάθος αλλά ποιος πολιτικός στην Ελλάδα δεν έχει τάξει λαγούς με πετραχήλια για να βγει. Εδώ ο Παπανδρε είπε ένα λεφτά υπάρχουν και βγήκε, τουλάχιστον στον ΣΥΡΙΖΑ προσπάθησαν να το φτιάξουν λίγο το πράμα. Επίσης ναι οκ θα γίνουμε χειρότερα από τη Ζιμπαμπουε αλλά επειδή παίζει πολύ τελευταία η συγκεκριμένη χώρα στο λεκτικό των καναλιών και επειδή σε δύο τουλάχιστον σημεία αναφέρει ότι δεν μπορούν να μας διώξουν από την Ευρωπαϊκή ένωση μάλλον απλά αναφέρει τι μπορεί να γίνει.

Τα περί δραχμής που αναφέρει φαίνονται σωστά αλλά τι νόημα έχει η δημοσιοποίηση μιας επιστολής μια τέτοια στιγμή.

rsrGbGx.gif

#82100 Six Winged Angel

Six Winged Angel

Κινητό Spoiler

• Members
  • 1,906 posts

Posted 29 June 2015 - 22:03

Οκ coca cola, μπύρες και ναρκωτικά έχουμε ακόμα!!!! Πετρέλαιο χεστήκαμε κάνει ζέστη δεν έχω αμάξι!

Supeeeeer!

336592877293405229_b078b72007ce.jpg

>ξεβράκωτος φράνκυ

hat taken off :P

κατά τ' άλλα κι εγώ ανάλογο μπλοφοkeikaku για καλύτερη διαπραγμάτευση βλέπω

έχουμε ακόμα να δούμε πολλά και πιστεύω πως μέχρι το δημοψήφισμα θα αλλάξουν άλλα τόσα

Edited by Six Winged Angel, 29 June 2015 - 22:04.

#82101 Gilmaru

Gilmaru

Daydreaming

• Members
  • 507 posts

Posted 29 June 2015 - 22:31

11040503_483985211759908_582005130742640

#82102 Kaidou

Kaidou

Anime Master

• Members
  • 1,930 posts
  • LocationΑθηνα

Posted 29 June 2015 - 23:15

"ΟΧΙ-ΝΑΙ" επρεπε να λεει η εικονα... :P

image.jpg

#82103 Gilmaru

Gilmaru

Daydreaming

• Members
  • 507 posts

Posted 29 June 2015 - 23:19

Α αν είχε πρώτα το ναι και μετά το όχι θα ήταν αντικειμενικά καλύτερο; Το σωστό είναι να είναι τα μισά με το όχι πρώτα και τα άλλα μισά με το ναι πρώτα. 

#82104 GhostPrince

GhostPrince

夢遊病者

• Members
  • 2,161 posts
  • Location ・ω・ 

Posted 29 June 2015 - 23:36

Ανοίγω τις ειδήσεις,
θέλω να δω για κρίσεις,
γουσταρω που αύριο δεν χεις ψωμί να ζήσεις! Yo!
フカフカ

#82105 SpeedFreak

SpeedFreak

bored of harem

• Members
  • 205 posts
  • Locationκοντα στη μαμακα

Posted 30 June 2015 - 00:59

I caught a mermaid.....yupiii

254B9C9000000578-2937588-image-a-12_1422

εδιτ

Spoiler:

Edited by SpeedFreak, 30 June 2015 - 01:02.

Όσοι ζουν στη σκιά δεν τους θωρεί κανείς...

Μπρεχτ

#82106 Gilmaru

Gilmaru

Daydreaming

• Members
  • 507 posts

Posted 30 June 2015 - 01:26

http://www.statista.com/statistics/264710/countries-with-the-highest-public-surplus/

Σύμφωνα με την πρόταση των δανειστών πρέπει να έχουμε 3,5% πλεόνασμα από το 2018 και ύστερα, δηλαδή αμέσως κάτω από το Κατάρ, το Κουβέιτ, την Νορβηγία (όλα κράτη με μεγάλη παραγωγή και εξαγωγή πετρελαίου, καθώς και φυσικού αερίου στην περίπτωση της Νορβηγίας) και ένα κρατίδιο που λέγεται Ανατολικό Τιμόρ. Το τελευταίο είναι πρώτο στη λίστα, πάλι εν μέρη λόγω πετρελαίου και φυσικού αερίου.Επίσης οι κάτοικοί του έχουν γύρω στο 40% αναλφαβητισμό, 20% ανεργία, 60 χρόνια προσδόκιμο ζωής και ένα μεγάλο μέρος του πληθυσμού ζει χωρίς ρεύμα. 

p.s. Περιττό να σας πως ότι το 3,5% ήταν και στην τελευταία Ελληνική πρόταση...

Edited by Gilmaru, 30 June 2015 - 02:49.

#82107 Zentsugi

Zentsugi

Anime Professional

• Members
  • 640 posts

Posted 30 June 2015 - 02:36

Και επειδή το άτομο που βγάζει τις λίστες είναι διακοπές στη Λέσβο, το δημοψήφισμα με τα ίδια άτομα εφορευτικές επιτροπές.

#82108 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 30 June 2015 - 02:57

Τέσσερις το ξημέρωμα κ πέρασε αμαξι με τέρμα προώθηση για το ναι στο δημοψήφισμα. Ηταν θεμα χρόνου να καταφύγουν στην υπνοπαιδεια. Δεν παμε καλα. Μας ψεκάζουν.

#82109 zoro77

zoro77

Anime Master

• Members
  • 1,600 posts

Posted 30 June 2015 - 04:27

Επειδη ειμαι διατεθημενος για το ''οχι'' την Κυριακη,  γνωριζοντας οτι τα μεσα θα το πολεμουν, πραγματικα σημερα προσπαθησα ολη την ημερα να ειμαι στις τηλεορασεις, να ακουσω τα αντεπιχειρηματα, να ακουσω τους κινδυνους ετσι ωστε η αποφαση μου να ειναι μελετημενη και ζυγισμενη. Αυτο που καταλαβα ειναι οτι οντως υπαρχουν σοβαρα αντεπιχειρηματα και κινδυνοι που προκυπτουν μετα το οχι. Ομως η διασταση που εχει παρει αυτη η αναγκαιοτητα του ''ναι'', εχει ξεπερασει καθε οριο προπαγανδας και τρομοκρατιας. Συγκεκριμενα βαζω mega το μεσημερι και βλεπω συνεχομενα τις αποψεις του Χρυσογονου, Σαρκοζι, του Ολαντ, της Μερκελ, του Γκαμπριελ, του Σαμαρα σε διαστημα 2 ωρων ακαταπαυστης ενημερωσης για το οτι το ''οχι'' στο δημοψηφισμα ειναι ''οχι στο ευρω''. Μιλαμε οχι απλα με αυτα που λεγανε βγαιναμε απο το ευρω ασυζητητι σε περιπτωση ''οχι'', αλλα θα μας εριχναν βομβες, θα επεφταν  μετεωριτες,θα επεστρεφαν οι δεινοσαυροι κλπ.  Κι εκει που λεω : παει δεν υπαρχει περιπτωση να αντεξει ο λαος τοση πιεση οταν ουσιαστικα η κυβερνηση οντως μας οδηγει σε κατι αβεβαιο.. ειδα κατι που εμενα μου εδωσε παραπανω κινητρο για το ''οχι''... Ποιο ηταν αυτο? Η νεα αντιπροταση του Γιουνκερ. Οχι βεβαια ως προταση που θα φερει αναπτυξη(γελαει ο κοσμος). Αλλα για τον ΤΡΟΠΟ που θελει να περαστει αυτη η προταση. Προσεχτε!! Δεν θελουν απλα να περασουν την προταση τους, θελουν οπωσδηποτε η προταση τους να περασει ΜΕΣΩ ΤΟΥ ''ΝΑΙ'' στο δημοψηφισμα ζητωντας απο τον Τσιπρα να δεχτει την αντιπροταση του και να ωθησει τον λαο να πει το ''ναι''... Δηλαδη οσο και να μας λενε οτι ο Ελληνας εχει δικαιωμα να ψηφισει οτι θελει (αλλα παραλληλα σου προεξοφλουν με μαγκια οτι το οχι =εξοδος απο το ευρω),ΤΟΥΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΟΦΤΕΙ το αποτελεσμα. Γιατι??? Επειδη θελουν να ειναι και δημοκρατικοι! Αφορα δηλαδη το επιχειρημα που μας πλασαρει ο Συριζα(το μοναδικο) για τις αρχες της Ευρωπης.  Οι οποιες και υποστηριζουν την ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ και υποστηριζουν τα ανθρωπινα δικαιωματα καθε χωρας.  Το συγκεκριμενο επιχειρημα δεν φαινεται δυνατο χαρτι στα ματια του κοσμου(γιατι ο κοσμος ζηταει νουμερα, αποδειξεις) και γι αυτο κραζουν την Κωνσταντοπουλου οτι στην Κοσιωνη δε απαντησε καθολου με επιχειρηματα στο ''μετα το οχι τι γινεται?''...Ελα ομως που απ οτι μας εδειξε ο Γιουνκερ ειναι δυνατο χαρτι...Δηλαδη σε ενδεχομενο ''ΟΧΙ'' δικο μας θα εχουν αυτο το αγκαθι! Οτι δεν σεβαστηκαν αυτες τις αρχες. Πειτε μου ρε παιδια γιατι να τους κανουμε το χατηρι και να τους δωσουμε ΚΑΙ αυτο το ''ναι''??Τους τα χουμε δωσει ολα χωρις να επιτευχθει αναπτυξη, μας εχουν περασει ολο αυτο το κλιμα τρομοκρατιας κοβωντας τη ρευστοτητα(αρα τα 60 ευρω καθε μερα) και παραλληλα μας λενε οτι το οχι=εξοδος απο το ευρω. Γιατι να τους κανουμε και αυτη τη χαρη και να τους δωσουμε την χαρα οτι ειναι και δημοκρατικοι???....

Πραγματικα δεν ξερω τι θα γινει σε περιπτωση του οχι, ομως ξερω τι θα γινει σε περιπτωση του ναι. Ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ θριαμβος της ''δημοκρατικης'' Ευρωπης τους που θα εχει και με τη βουλα ΚΑΘΕ δικαιωμα να μας κανουν οτι γουσταρουν.

Edited by zoro77, 30 June 2015 - 04:57.

2po6sfa_jpg.gif

#82110 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2,795 posts

Posted 30 June 2015 - 10:28

http://tinyurl.com/pafo578

ΝΑΙ θα ψηφίσουν ο Σαμαράς, ο Βενιζέλος, ο Σημίτης, ο Παπανδρέου, η Μπακογιάννη, ο Άδωνις, ο Βορίδης και όλοι οι πολιτικοί που ξέσκισαν τη χώρα και την οδήγησαν στην χρεοκοπία.

Νομίζω και μόνο η σκέψη του μπουμπούκου να γελάει καθώς θα ρίχνει το ναι θα αποτρέψει πολλούς!  :puke:  :hihi2:

rsrGbGx.gif