Επειδη ειμαι διατεθημενος για το ''οχι'' την Κυριακη, γνωριζοντας οτι τα μεσα θα το πολεμουν, πραγματικα σημερα προσπαθησα ολη την ημερα να ειμαι στις τηλεορασεις, να ακουσω τα αντεπιχειρηματα, να ακουσω τους κινδυνους ετσι ωστε η αποφαση μου να ειναι μελετημενη και ζυγισμενη. Αυτο που καταλαβα ειναι οτι οντως υπαρχουν σοβαρα αντεπιχειρηματα και κινδυνοι που προκυπτουν μετα το οχι. Ομως η διασταση που εχει παρει αυτη η αναγκαιοτητα του ''ναι'', εχει ξεπερασει καθε οριο προπαγανδας και τρομοκρατιας. Συγκεκριμενα βαζω mega το μεσημερι και βλεπω συνεχομενα τις αποψεις του Χρυσογονου, Σαρκοζι, του Ολαντ, της Μερκελ, του Γκαμπριελ, του Σαμαρα σε διαστημα 2 ωρων ακαταπαυστης ενημερωσης για το οτι το ''οχι'' στο δημοψηφισμα ειναι ''οχι στο ευρω''. Μιλαμε οχι απλα με αυτα που λεγανε βγαιναμε απο το ευρω ασυζητητι σε περιπτωση ''οχι'', αλλα θα μας εριχναν βομβες, θα επεφταν μετεωριτες,θα επεστρεφαν οι δεινοσαυροι κλπ. Κι εκει που λεω : παει δεν υπαρχει περιπτωση να αντεξει ο λαος τοση πιεση οταν ουσιαστικα η κυβερνηση οντως μας οδηγει σε κατι αβεβαιο.. ειδα κατι που εμενα μου εδωσε παραπανω κινητρο για το ''οχι''... Ποιο ηταν αυτο? Η νεα αντιπροταση του Γιουνκερ. Οχι βεβαια ως προταση που θα φερει αναπτυξη(γελαει ο κοσμος). Αλλα για τον ΤΡΟΠΟ που θελει να περαστει αυτη η προταση. Προσεχτε!! Δεν θελουν απλα να περασουν την προταση τους, θελουν οπωσδηποτε η προταση τους να περασει ΜΕΣΩ ΤΟΥ ''ΝΑΙ'' στο δημοψηφισμα ζητωντας απο τον Τσιπρα να δεχτει την αντιπροταση του και να ωθησει τον λαο να πει το ''ναι''... Δηλαδη οσο και να μας λενε οτι ο Ελληνας εχει δικαιωμα να ψηφισει οτι θελει (αλλα παραλληλα σου προεξοφλουν με μαγκια οτι το οχι =εξοδος απο το ευρω),ΤΟΥΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΟΦΤΕΙ το αποτελεσμα. Γιατι??? Επειδη θελουν να ειναι και δημοκρατικοι! Αφορα δηλαδη το επιχειρημα που μας πλασαρει ο Συριζα(το μοναδικο) για τις αρχες της Ευρωπης. Οι οποιες και υποστηριζουν την ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ και υποστηριζουν τα ανθρωπινα δικαιωματα καθε χωρας. Το συγκεκριμενο επιχειρημα δεν φαινεται δυνατο χαρτι στα ματια του κοσμου(γιατι ο κοσμος ζηταει νουμερα, αποδειξεις) και γι αυτο κραζουν την Κωνσταντοπουλου οτι στην Κοσιωνη δε απαντησε καθολου με επιχειρηματα στο ''μετα το οχι τι γινεται?''...Ελα ομως που απ οτι μας εδειξε ο Γιουνκερ ειναι δυνατο χαρτι...Δηλαδη σε ενδεχομενο ''ΟΧΙ'' δικο μας θα εχουν αυτο το αγκαθι! Οτι δεν σεβαστηκαν αυτες τις αρχες. Πειτε μου ρε παιδια γιατι να τους κανουμε το χατηρι και να τους δωσουμε ΚΑΙ αυτο το ''ναι''??Τους τα χουμε δωσει ολα χωρις να επιτευχθει αναπτυξη, μας εχουν περασει ολο αυτο το κλιμα τρομοκρατιας κοβωντας τη ρευστοτητα(αρα τα 60 ευρω καθε μερα) και παραλληλα μας λενε οτι το οχι=εξοδος απο το ευρω. Γιατι να τους κανουμε και αυτη τη χαρη και να τους δωσουμε την χαρα οτι ειναι και δημοκρατικοι???....
Πραγματικα δεν ξερω τι θα γινει σε περιπτωση του οχι, ομως ξερω τι θα γινει σε περιπτωση του ναι. Ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ θριαμβος της ''δημοκρατικης'' Ευρωπης τους που θα εχει και με τη βουλα ΚΑΘΕ δικαιωμα να μας κανουν οτι γουσταρουν.
Edited by zoro77, 30 June 2015 - 04:57.