επειδη συντακτης της λαιφο ειναι κολλητος εεεε καπως πρεπει να ζησουν και αυτοι..μονο τις διαφημησεις εχουν απο εσοδα...
οσο για την νοβα μετα απο 4 χρονια που ειχα εδω και 3 χρονια ειμαι στον οτε τβ και σωθηκα....καμια επαφη χρηματικα..πολλα περισσοτερα καναλια,τσαμπα τα HD καναλια(14 συνολο)ενω η νοβα ηθελα +7 ευρω στον λογαριασμο(για 4-5 καναλια),αψογο σερβις,προσφορες σε ανανεωση συμβολαιων που 4 χρονια με την νοβα δεν με ειχαν παρει ουτε μια φορα τηλεφωνο,και αψογο ιντερνετ στα 24mbps ενω με την φορθνετ μονιμος ειχα και καποιο θεμα...
και προσφτατα μου στελαν email για να δοκιμασω και το αντιστοιχο on the go του οτε που ειναι και αυτο τσαμπα....ενω η νοβα θελει +4-5 ευρω το μηνα
ασε που απο σεμπτεμβρη θα εχει τσαμπιονς λιγκ και ουφα (+ολα τα αλλα πρωταθληματα κυπελλα)στον οτε ενω η νοβα εκτος απο το πρωταθλημα(που θελω να λεω και στην γυναικα μου παω να δω ολυμπιακο να πιω και μια μπυρα)δεν εχει τιποτα αλλο της προλοπης σε μπαλα..
sold!!!!!
σκεφτομαι να κανω και απο σεμπτεμβρη upgrate την γραμμη μου σε vdsl στον οτε μιας και θα εχω και το ps4,και γενικα με 2 κινητα 2 ταμπλετ και pc μονιμα στο ιντερνετ στο σπιτι θα μου χρειαστει....
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από vectrapearl: 19 Ιούνιος 2015 - 16:53