Θες να πεις κάτι με το μαύρο χέρι?
Πέθανα στα γέλια. Κωμικοτραγικό
Καταχωρήθηκε 18 Μάιος 2015 - 03:52
Ναι ρε σεις, μετά θα αναγκαστώ να κάνω την εργασία μου. Λυπηθείτε με!
Tell me about it, πάλι τελευταία στιγμή μείναν όλα
Καταχωρήθηκε 18 Μάιος 2015 - 05:01
Tell me about it, πάλι τελευταία στιγμή μείναν όλα
I am way past that. H τελευταία στιγμή ήταν προχθές. Η αναισθησία μου έχει εξελιχθεί σε ανώτερα επίπεδα. Πλέον αγνοώ τις προθεσμίες και βάζω δικές μου.
Btw Cloud - sky, με την εικονίτσα αυτή δεν κατηγορούσα τον Zentsugi, σκόπευα να την βάλω ούτως ή άλλως γι αστείο πάνω στην προηγούμενη εικόνα του, αλλά βγήκε λίγο περίεργο.
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Gilmaru: 18 Μάιος 2015 - 05:09
Καταχωρήθηκε 18 Μάιος 2015 - 11:40
Btw Cloud - sky, με την εικονίτσα αυτή δεν κατηγορούσα τον Zentsugi, σκόπευα να την βάλω ούτως ή άλλως γι αστείο πάνω στην προηγούμενη εικόνα του, αλλά βγήκε λίγο περίεργο.
To έπιασα το reference, μην ανησυχείς, απλά ήθελα να σε πειράξω λίγο
Καταχωρήθηκε 18 Μάιος 2015 - 11:43
I am way past that. H τελευταία στιγμή ήταν προχθές.
Η αναισθησία μου έχει εξελιχθεί σε ανώτερα επίπεδα. Πλέον αγνοώ τις προθεσμίες και βάζω δικές μου.
Μία φορά το έκανα μόνο αυτό, με την προηγούμενη εβδομαδιαία εργασία, την οποία την έστειλα ~12 ώρες μετά, αλλά επειδή είχε κλείσει αυτόματα ο χώρος κατάθεσης στο website αναγκάστηκα να την στείλω με mail. Και ok, δεν είχε πρόβλημα ο καθηγητής, αλλά την εργασία αυτής της εβδομάδας πραγματικά δεν προλαβαίνω και ντρέπομαι να στείλω πάλι mail :S
Karma is a bitch δηλαδή, αλλά δεν ακούγεται τόσο αστείο όταν είσαι στο receiving end.
Καταχωρήθηκε 18 Μάιος 2015 - 16:47
Ιs the party over?
Καταχωρήθηκε 18 Μάιος 2015 - 17:51
Eχει δει κανενας το Mad Max? περιμενω πως και πως να περασουν οι μερες να μπορεσω να παω να το δω!
Δεσ το Mod Max στο youtube
Ελληνική κοινότητα Ubuntu | Κυπριακή κοινότητα ελευθέρου λογισμικού
Ι GNU/L I N U X
Ποιος θέλει παπάκια τις M$?
Καταχωρήθηκε 18 Μάιος 2015 - 17:56
Θέλω να έχω πρώτα εγώ ωραίο κώλο και μετά οι γυναίκες
Καταχωρήθηκε 18 Μάιος 2015 - 18:15
Youtube Video
Deeper than it looks
uh
Καταχωρήθηκε 19 Μάιος 2015 - 10:36
Δεν είμαι πολύ φαν των minigames αλλά μ αυτό έχω καταπορωθεί.Μου φαίνοταν τόσο χαζό στην αρχή και το λιώνω εδώ κ ένα 4ωρο.
Καταχωρήθηκε 19 Μάιος 2015 - 12:33
Καταχωρήθηκε 19 Μάιος 2015 - 12:44
Quizdom.