Θέλω να έχω πρώτα εγώ ωραίο κώλο και μετά οι γυναίκες
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

The Black Hole
Καταχωρήθηκε 17 Μάιος 2015 - 23:43
Καταχωρήθηκε 17 Μάιος 2015 - 23:45
Κοίτα Takayama, κι εγώ όταν χρησιμοποίησες την εξελικτική θεωρία για ν'αποδείξεις ότι τα βυζιά είναι εξελικτικά διατηρημένα επειδή αρέσουν στους στρέιτ άντρες τα χρειάστηκα λίγο αλλά τι να κάνουμε.
Μα δεν υπάρχει άλλη λογική εξήγηση, εάν έχεις κάποια, σε παρακαλώ μοιράσου την μαζί μας. Δεν λέω ότι είναι σωστή η δική μου άποψη αλλά για τώρα it just makes sense.
Αν τα δικά μου είναι μαλακίες, που ενδεχομένως να είναι, τότε σύμφωνα με εσένα ποιος είναι ο λόγος που το στήθος έχει την σημερινή μορφή του και γιατί είναι τόσο διαφορετική από των άλλων θηλαστικών;
Καταχωρήθηκε 17 Μάιος 2015 - 23:48
Αν το καλοσκεφθείτε αυτή είναι μια πολύ υγιείς σκέψη. Το ηθικό κομμάτι του εαυτού εκφράζει το πρώτο μέρος της πρότασης και το άλλο μισό εκφράζεται από το ευχάριστο συναίσθημα που σου αφήνει μια καλαίσθητη κατάσταση.Θέλω οι γυναίκες να απελευθερωθούν, αλλά να εξακολουθήσουν να έχουν ωραίο κώλο και να τον κουνάνε.
Καταχωρήθηκε 17 Μάιος 2015 - 23:48
μου φαινεται αστειευεσαι
Ε καλά αν δε σου αρέσει ο Χριστός, όλα τα προηγούμενα ποστς μου δε σου φτάνουν;
Είναι καν δυνατόν να χαρακτηριστεί η σεξουαλικότητα κάποιου ρατσιστική; Για να μπορείς να το κάνεις αυτό πρέπει να δεχτείς ότι η κοινωνία μπορεί και ελέγχει τις σεξουαλικότητάς σου, πράγμα που θεωρώ αστείο. Εάν ήταν δυνατόν αυτό δεν θα υπήρχαν gay, lesbians etc. μιας και η κοινωνία, σχεδόν παγκοσμίως δεν συμφωνεί με την ύπαρξή τους.
Δεν βγάζεις και πολύ νόημα αυτή τη στιγμή. Βασικά, η σεξουαλικότητα μπορεί να μην ελέγχεται τόσο στις τάσεις της, ελέγχεται όμως στις εκδηλώσεις της. Ακόμα και το δεύτερο να μην ίσχυε, αυτό δε σημαίνει ότι οφείλουμε να απενοχοποιήσουμε τους εαυτούς μας απέναντι σε αυτήν και το πώς επηρεάζει την οπτική μας στους ανθρώπους. Στην πραγματικότητα, ακόμα και οι τάσεις μας ελέγχονται, αλλά όχι τόσο από μας αλλά από παράγοντες που συνήθως δεν καταλαβαίνουμε, είτε κοινωνικούς είτε ψυχολογικούς. Αυτή η καραμέλα με τα γούστα και τις προτιμήσεις λες και αυτά δεν αντιστοιχούν σε βαθύτερους συμβολισμούς νομιζω ότι διώχνει το νόημα από τη συζήτηση. Αναφέρεις το θέμα της ομοφυλοφιλίας χωρίς να συνειδητοποιείς πόσο παράδοξο μοιάζει και σύμφωνα με τη δική σου ερμηνία περί απλώς προτιμήσεων. Λες και με την ιστορία καταπίεσης που υπάρχει, θα ρίσκαραν να υποστούν τόσοι άνθρωποι αυτές τις σκληρές συνέπειες επειδή... τυχαίνει να προτιμούσαν άτομα του ιδίου φύλου. Η σεξουαλική κατεύθυνση δεν έχει να κάνει τόσο με τα γούστα, εκτός κι αν κάποιος είναι bi. Είναι κάτι πολύ πιο απόλυτο που πραγματικά καθορίζει τον τρόπο που λειτουργεί κάποιος στο σεξ, όπως είπε και η Κέιτο. Το ίδιο δεν ισχύει για τις προτιμήσεις στις φυλες, στα μαλιά, στο πάχος κτλ. Εκεί είναι πολύ μεγαλύτερο το degree στο οποίο κάποιος μπορεί να αλλάξει προτιμήσεις, να τις επεκτείνει, να αποδεχθεί άλλες που δεν αποδεχόταν πριν, ή να επηρεαστεί από πρότυπα και πλύσεις εγκεφάλου για να οδηγηθεί εκεί.
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Kamui: 18 Μάιος 2015 - 00:44
Καταχωρήθηκε 17 Μάιος 2015 - 23:49
Ποιος έκανε δεύτερο acount για να πει τη χαζομάρα του;
Θες να πεις κάτι με το μαύρο χέρι?
Μα δεν υπάρχει άλλη λογική εξήγηση, εάν έχεις κάποια, σε παρακαλώ μοιράσου την μαζί μας. Δεν λέω ότι είναι σωστή η δική μου άποψη αλλά για τώρα it just makes sense.
Αν τα δικά μου είναι μαλακίες, που ενδεχομένως να είναι, τότε σύμφωνα με εσένα ποιος είναι ο λόγος που το στήθος έχει την σημερινή μορφή του και γιατί είναι τόσο διαφορετική από των άλλων θηλαστικών;
Η λογική (κατά εσένα) εξήγηση δεν έχει καμία σχέση με το τι μπορεί να είναι επιστημονικά σωστό ή όχι.
Για να καταλάβω, ρωτάς γιατί κάποιο χαρακτηριστικό είναι διαφορετικό σε εμάς απ΄ότι σε άλλα είδη θηλαστικών? Τουλάχιστον αντί να δώσεις δική σου εξήγηση κάνε καλύτερη έρευνα.
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Zentsugi: 17 Μάιος 2015 - 23:50
Καταχωρήθηκε 17 Μάιος 2015 - 23:51
Yuichi πάντως, η θεωρία της εξέλιξης απαντά στο πως, όχι το γιατί. Δεν μας δίνει απαντήσεις σε κοινωνικό/προσωπικό/ηθικό επίπεδο.
Καταχωρήθηκε 17 Μάιος 2015 - 23:52
Ε καλά αν δε σου αρέσει ο Χριστός, όλα τα προηγούμενα ποστς μου δε σου φτάνουν;
αμα δε μου αρεσει ο χριστος τι ειμαι?
Καταχωρήθηκε 17 Μάιος 2015 - 23:53
ΕΝΙΩΣΑ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΝΕΩΤΕΡΟΣ ΞΑΦΝΙΚΑ
Καταχωρήθηκε 17 Μάιος 2015 - 23:54
Όπως είπε και η Μερκούρη πρόσφατα, είσαι αντίχριστοςαμα δε μου αρεσει ο χριστος τι ειμαι?

Εγώ γιατί δεν πάω γι ύπνο Δευτερα είναι αύριο Τ_Τ
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από didimakia: 17 Μάιος 2015 - 23:56
Καταχωρήθηκε 17 Μάιος 2015 - 23:55
αμα δε μου αρεσει ο χριστος τι ειμαι?
Εννοείται ότι είσαι παιδεραστής
Καταχωρήθηκε 17 Μάιος 2015 - 23:56
Άχριστος
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Gilmaru: 17 Μάιος 2015 - 23:57
Καταχωρήθηκε 17 Μάιος 2015 - 23:58
Άχριστος
Spoiler:
Mα τι Παναγία θα έγραφα το ίδιο αλλά το βρήκα τραγικό ακόμα και τώρα.
Τα μεγάλα πνεύματα συναντιούνται.
''Anime characters are like actors nowadays. Φοράνε νέες περούκες και glitter και παίρνουν ρόλους και σ'άλλες σειρές.''
-Ένας σοφός πρίγκιπας
''Πάντως βλέπω τις υπογραφές και για πρώτη φορά ο Guns φαίνεται να έχει superior taste απο θέμα εμφάνισης μόνο, για χαρακτήρες δεν ξέρω.''
-Kai, 6//11/2018
Καταχωρήθηκε 18 Μάιος 2015 - 00:02
Είδες είδες..
Αν και αν το μεγάλο πνεύμα μου δεν έμπαινε στη μαύρη τρύπα κάθε φορά που λήγει η προθεσμία για κάποιο project ή εργασία καλό θα ήταν..
Καταχωρήθηκε 18 Μάιος 2015 - 00:04
Θα τα κοιτάξω , μπορεί να μην συμφωνήσω εν τέλη με τον δικό σου συλλογισμό αλλά σέβομαι την διαφορετική άποψη που μπορεί να προβάλει κάποιος επί του θέματος και να με κάνει να δω μια διαφορετική οπτική γωνία. Μπήκα προς το τέλος και είδα τα τελευταία post μόνο, δεν ήξερα από που άρχισε το θέμα. Θα ήταν ωραίο να κάνεις μια περίληψη, ή να μου παραθέσεις με quote τις κύριες αντίθετες απόψεις σου πάντως.
Γενικότερα πάντως, συμφωνώ με το post του Gilmaru το οποίο θεωρώ και καλύτερα δομημένο και με καλύτερες επεξηγήσεις επί του θέματος από το δικό μου τελευταίας στιγμής post.
Λοιπόν, βασικά το θέμα, imo, ξεκινάει από το ότι για να βγάλεις το συμπέρασμα και να πεις "Δεν μου αρέσουν οι μαύρες γυναίκες", -λογικα- βασίζεται στο ότι δεν σου αρέσει κάτι κοινό μεταξύ τους, γιατί είναι αδύνατο να έχεις δει όλες τις μαύρες γυναίκες, άρα βασίζεσαι στο κοινό χαρακτηριστικό: το ότι είναι μαύρες. Το οποίο προφανώς και είναι βαθιά ρατσιστικό.
Μετά μπαίνει το θέμα των χαρακτηριστικών, το οποίο επίσης είναι πολύ μπερδεμένο, διότι υπάρχουν μαύρες γυναίκες από πολλά μέρη, και με πολλές εθνικότητες, πράγμα που σημαίνει πως πολλές φορές τυχαίνει να συμπίπτουν στα χαρακτηριστικά με τις λευκές. Επίσης, τα περισσότερα "συνηθισμένα" χαρακτηριστικά των μαύρων, πολλές φορές τα έχουν και λευκές γυναίκες (π.χ. μεγάλα χείλια, πλακουτσές μύτες, κατσαρά μαλλιά).
Επίσης βέβαια πριν κάποιος αυτόματα πει "δεν μου αρέσουν τα μαύρα χαρακτηριστικά/μαύρες πρέπει να σκεφτεί πόσο brainwashing έχει φάει με το να θεωρεί τα "λευκά" χαρακτηριστικά και το λευκό δέρμα πιο όμορφα. Πράγμα που είναι 99% πιθανό, γιατί -παντού- στα media βλέπουμε μόνο αυτές και τείνουμε να ταυτίζουμε την ομορφιά με τα χαρακτηριστικά των λευκών ανθρώπων σαν κοινωνία. Και ναι, πριν ο οποιοσδήποτε πει πως όντως έχει βάση αυτό, ας σκεφτεί πόσο πολύ αλλάζουν τα πρότυπα ομορφιάς μέσα σε δεκαετίες. Τα σώματα είναι πολύ καλό παράδειγμα, για το πως η κοινή αντίληψη της ομορφιάς επηρεάζεται άμεσα από την force fed εικόνα της τέλειας γυναίκας (ή άντρα), που προβάλουν τα πάντα.
Και οκ, ακόμα και αν αυτό το πάμε στην άκρη και δεχτούμε πως η κάθε φυλή μπορεί να είναι diverse as fuck, όταν λέμε για σεξουαλική έλξη δεν μιλάμε απαραίτητα για σεξουαλική φαντασίωση. Συνήθως στην σεξουαλική έλξη μιλάμε για έλξη προς έναν άνθρωπο, πράγμα που εκτείνεται πολύ πιο μακριά από ένα χρώμα δέρματος. Όταν υπάρχουν άνθρωποι που λένε "δεν θα έβγαινα με μαύρες γυναίκες", "δεν μου αρέσουν οι μαύρες γυναίκες", αυτομάτως αποκλείουν και ακυρώνουν τον ψυχικό κόσμο ενός ολόκληρου κομματιού του ανθρώπινου πληθυσμού, λόγω του χρώματος του. Πράγμα που εκδηλώνει πως βλέπουν τον άλλον σαν ένα κομμάτι κρέας που πρέπει να τους ανάβει.
Όπως αντίστοιχα το να δηλώσει κάποιος "εμένα μου αρέσουν οι μαύρες γυναίκες" συνήθως είναι ξερός φετιχισμός, πράγμα που μόνο υγειές δεν είναι.
Πέρα από αυτό, στο θέμα της προτίμησης. Εάν κάποιος προτιμάει απλώς το λευκό δέρμα, σε μια κοινωνία η οποία συνεχώς προωθεί την προτίμηση του λευκού δέρματος, ίσως πρέπει να σκεφτεί αν υπάρχει κάποιος ουσιαστικός λόγος. Πόσο μάλλον όταν μιλάμε για την δική μας κοινωνία, υπάρχει ένα τεράστιο ιστορικό καταπίεσης των μαύρων ανθρώπων και συνεχή προσπάθεια για την μετατροπή τους από ίσους ανθρώπους σε μια κατώτερη κάστα, για τα μάτια του κόσμου. Και αυτό μπορεί να μην το έχουμε ζήσει άμεσα στην ελλάδα με "μαυρους" ανθρώπους, το έχουμε ζήσει όμως με άλλες φυλές.
Σε καμία περίπτωση δεν θεωρώ σωστή την αντιμετώπιση του ότι είναι οκ, επειδή έτσι λέει η αισθητική του καθενός, διότι η αισθητική δεν είναι υπεράνω κριτικής. Ειδικά όταν μιλάμε για θέματα στα οποία υπάρχει ένα τεράστιο καταπιεστικό για αυτούς τους ανθρώπους background, το οποίο βλέπουμε συνέχεια ακόμα και σήμερα να αναπαράγεται, με χίλιους δύο τρόπους (π.χ. κρέμες για άσπρισμα του δέρματος, πίεση στους μαύρους ανθρώπους να ισιώνουν τα μαλλιά τους, ταύτιση της ομορφιάς με τα caucasian χαρακτηριστικά κτλ κτλ, τα παραδείγματα είναι άπειρα).
Ακόμα και αν κάποιος νιώθει έτσι, δεν σημαίνει πως δεν πρέπει να το κρίνει και να προσπαθήσει να το αλλάξει.
cheers
Καταχωρήθηκε 18 Μάιος 2015 - 00:18
Λοιπόν, βασικά το θέμα, imo, ξεκινάει από το ότι για να βγάλεις το συμπέρασμα και να πεις "Δεν μου αρέσουν οι μαύρες γυναίκες", -λογικα- βασίζεται στο ότι δεν σου αρέσει κάτι κοινό μεταξύ τους, γιατί είναι αδύνατο να έχεις δει όλες τις μαύρες γυναίκες, άρα βασίζεσαι στο κοινό χαρακτηριστικό: το ότι είναι μαύρες. Το οποίο προφανώς και είναι βαθιά ρατσιστικό.
Μετά μπαίνει το θέμα των χαρακτηριστικών, το οποίο επίσης είναι πολύ μπερδεμένο, διότι υπάρχουν μαύρες γυναίκες από πολλά μέρη, και με πολλές εθνικότητες, πράγμα που σημαίνει πως πολλές φορές τυχαίνει να συμπίπτουν στα χαρακτηριστικά με τις λευκές. Επίσης, τα περισσότερα "συνηθισμένα" χαρακτηριστικά των μαύρων, πολλές φορές τα έχουν και λευκές γυναίκες (π.χ. μεγάλα χείλια, πλακουτσές μύτες, κατσαρά μαλλιά).
Επίσης βέβαια πριν κάποιος αυτόματα πει "δεν μου αρέσουν τα μαύρα χαρακτηριστικά/μαύρες πρέπει να σκεφτεί πόσο brainwashing έχει φάει με το να θεωρεί τα "λευκά" χαρακτηριστικά και το λευκό δέρμα πιο όμορφα. Πράγμα που είναι 99% πιθανό, γιατί -παντού- στα media βλέπουμε μόνο αυτές και τείνουμε να ταυτίζουμε την ομορφιά με τα χαρακτηριστικά των λευκών ανθρώπων σαν κοινωνία. Και ναι, πριν ο οποιοσδήποτε πει πως όντως έχει βάση αυτό, ας σκεφτεί πόσο πολύ αλλάζουν τα πρότυπα ομορφιάς μέσα σε δεκαετίες. Τα σώματα είναι πολύ καλό παράδειγμα, για το πως η κοινή αντίληψη της ομορφιάς επηρεάζεται άμεσα από την force fed εικόνα της τέλειας γυναίκας (ή άντρα), που προβάλουν τα πάντα.
Μια ερώτηση σε λίγο πιο σοβαρό τόνο, για να καταλάβω καλύτερα.
Η έλξη ή μη που μπορεί να προκαλεί το χρώμα του δέρματος στο αντίθετο φύλο (η οποία για το επιχείρημα υποθέτουμε ότι είναι υποσυνείδητη), ως φυσικό χαρακτηριστικό (όπως λέμε π.χ. στρογγυλό πρόσωπο ή στραβά πόδια) αλλά ταυτόχρονα και η έλξη σε κάποιο άλλο χαρακτηριστικό (είτε είναι λευκό δέρμα είτε είναι κόκκινα μαλλιά) μπορεί να κάνει κάποιον ρατσιστή?
Περαιτέρω, μπορούμε να κατακρίνουμε κάποιον για τις υποσυνείδητες προτιμήσεις του σε αυτό τον τομέα, εφόσον πέρα από την έλξη συνειδητά (ή και όχι) αντιμετωπίζει τα άτομα αυτών των χαρακτηριστικών με τον ίδιο τρόπο? Ειδικότερα εφόσον πιθανώς δεν ευθύνεται το ίδιο το άτομο για αυτές τις επιρροές που δέχθηκε.
Και κάτι ακόμα, μπορείς να υποστηρίξεις με βεβαιότητα ότι ή έλξη προς συγκεκριμένα χαρακτηριστικά είναι αποκλειστικά προϊόν κοινωνικό και όχι γενετικό, όπως για παράδειγμα ή έλξη προς κάποιο φύλο πέρα του αντίθετου?
Νομίζω πως δεν μπορώ να το διατυπώσω σαφέστερα αυτή τη στιγμή.