Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 33 Ψήφοι

The Black Hole

• Please log in to reply
94067 replies to this topic

#81616 didimakia

didimakia

Mockingbird

• Members
  • 2.473 Δημοσιεύσεις:
  • LocationBus 142

Καταχωρήθηκε 17 Μάιος 2015 - 00:56

Ετυχε να διαβασω το κειμενακι σου Kamui ακουγοντας αυτο και εχοντας δει πριν λιγο το Still Alice. 

That made me feel something :)

2bbd14fc.jpg

#81617 Takayama Yuichi

Takayama Yuichi

Anime Fan

• Members
  • 155 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Μάιος 2015 - 01:09

Boys, boys! Μην χρησιμοποιείτε λογική. Απλά κοροϊδέψτε τον Yuichi επειδή δεν συμφωνείτε μαζί του.

#81618 Six Winged Angel

Six Winged Angel

Κινητό Spoiler

• Members
  • 1.906 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Μάιος 2015 - 02:02

kamui πολύ όμορφο το κείμενο σου

Πάντως περί ανάπτυξης στήθους και sexual signaling ect, είναι κάτι που έχει βάρος, αλλά παραμένει μια πρόταση (και υπάρχουν διάφορες άλλες θεωρίες που δείχνουν προς άλλη κατεύθυνση) οπότε μη το πλασάρουμε και ως ΓΕΓΟΝΟΣ

#81619 FrenzyApe

FrenzyApe

Unofficial Moderator

• Members
  • 197 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Μάιος 2015 - 03:03

Μένοντας λίγο στο "δεν του αρέσουν αισθητικώς ή σεξουαλικώς οι μαύρες ή οι σουιδέζες" 

Guess what, αυτό υπονοεί πως έχεις δει όλες τις μαύρες γυναίκες ή τις σουιδέζες, πράγμα που αποκλείω, οπότε μένει το ότι δεν σου αρέσει το μόνο κοινό χαρακτηριστικό τους: το οτι είναι μαύρες ή το οτι είναι σουιδέζες.

Αν αυτό δεν σου ακούγεται ρατσιστικό εσένα εγώ σηκώνω τα χέρια ψηλά.

δηλαδη αμα δε σου αρεσουν σεξουαλικως οι αντρες ή τα ζωα ή οι γυναικες ή εισαι ασεξουαλ ή πολλα αλλα... τι γινεται εκει?

edit kamui for president

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από FrenzyApe: 17 Μάιος 2015 - 03:11

#81620 Takayama Yuichi

Takayama Yuichi

Anime Fan

• Members
  • 155 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Μάιος 2015 - 03:16

Εντύπωση μου κάνει ο αριθμός των ατόμων εδώ μέσα που είναι μονοδιάστατα ως προς τις απόψεις τους, ενώ παράλληλα είναι κολλημένα στα ιδανικά και τα πιστεύω τους. Κολλημένα σε τέτοιο βαθμό που η παραμικρή, φαινομενική, διαφορά στα πιστεύω τους δεν οδηγεί σε διάλογο αλλά προσβολές και χλευασμό. Μια πληθώρα προσβολών μασκαρεμένες με μια δήθεν επιχειρηματολογία πολλών σειρών. Είναι πραγματικά τραγικό το γεγονός ότι σε αυτό το φόρουμ δεν γίνεται κουβέντα και ανταλλαγή απόψεων κάτι το οποίο είναι εξ' ορισμού ο λόγος ύπαρξης ενός φόρουμ. Ένα άτομο που,πολύ συχνά, απλά εκλαμβάνει τον ρόλο του συνηγόρου του διαβόλου αμέσως μαρκάρετε σαν αντίθετος και διαφορετικός και χαρακτηρίζεται ως "αστείος", μεταξύ άλλων ενδιαφερόντων προσβολών. Δυστυχώς, χωρίς να το καταλαβαίνεται οι ίδιοι, πολλοί γινόσαστε θύματα της ίδιας συμπεριφοράς που σχολιάζετε και κατακρίνετε.

Αστείο είναι ότι αν θέλεις να συμμετέχεις στο  anime.gr δεν γίνεται να είσαι ουδέτερος, ούτε συνήγορος του διαβόλου για να δεις την ισχύ της επιχειρηματολογίας του άλλου.

Είτε είσαι μαζί τους ή σε παίρνει ο διάολος.

Ένα ευχαριστώ στο άτομο που όταν θέλει να σου πει να φας σκατά στο λέει στα ίσα. Ευχαριστώ Warchief για την ειλικρίνειά σου.
Ακόμα ένα ευχαριστώ στα άτομα σαν τον Kamui που οτι γράφουν το γράφουν από το καρδί.

Έχοντας πει αυτά, πάρτε εδώ να ΄χετε

Youtube Video

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Takayama Yuichi: 17 Μάιος 2015 - 03:17

#81621 FrenzyApe

FrenzyApe

Unofficial Moderator

• Members
  • 197 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Μάιος 2015 - 03:31

Ένα ευχαριστώ στο άτομο που όταν θέλει να σου πει να φας σκατά στο λέει στα ίσα. Ευχαριστώ Warchief για την ειλικρίνειά σου.

εγω στεναχωριεμαι για τα ατομα που οντως τους αρεσει αυτου του ειδους η πραξη. λεγοντας το ως προσβολη ειναι σαν να λες πχ σε καποιον ομοφυλοφυλο αντρα "αντε ρουφα καμια ψ*λη" 

μπορει να μην το εκφραζω σωστα αλλα i hope you get my point

#81622 Takayama Yuichi

Takayama Yuichi

Anime Fan

• Members
  • 155 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Μάιος 2015 - 03:38

Μπορώ να κάνω και κάτι; Το παιδί έχει φτάσει σε κάποια συμπεράσματα για 'μένα και απ' ότι φαίνεται δεν έχει καμία πρόθεση να αλλάξει, ή να προσπαθήσει να αλλάξει την γνώμη του.

Το πως μιλάει είναι δικό του θέμα. Εγώ από την μεριά μου μπορώ παρά μόνον να εκτιμήσω το γεγονός ότι μου το λέει ξεκάθαρα και δεν το παίζει δήθεν.

#81623 Lord Leon

Lord Leon

Immortal Esper

• Members
  • 740 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Μάιος 2015 - 04:32

Κέιτο, στη λογική μπάτσος=όργανο, μπουζούκι=όργανο, άρα μπάτσος=μπουζούκι, μια χαρά σου απάντησε ο Frenzyape και δεν έχω να προσθέσω. 

Καμούι εκτός από τα σημεία που περιέχουν ενοχες για τη σάρκα και τα ζωώδη ένστικτα γενικότερα, που είναι πολύ θρησκευτικά για μένα, θα συμφωνήσω απόλυτα και θα σου πώ ότι ΠΡΕΠΕΙ να διαβάσεις το "να έχεις ή να είσαι" του Έριχ Φρομ και ειδικά άμα βρεις την έκδοση του 70-80 με τις οξείες και τις περισπωμένες, χτύπα τη - ο μεταφραστής έχει κάνει απίστευτη δουλειά. Θα το απολαύσεις στο υπόσχομαι. Αν δε το βρεις στείλε μυνημα να στο δώσω.

Απλά θα σου πω ότι η διαφωνία μας έγκειται ότι εγώ βρίσκω καλύτερη ισορροπία στο να αγκαλιάσω και τις δυο πλευρές της ύπαρξης μου - όπως το θέτεις - και να επιλέγω εγώ που θα δώσω βάρος την κάθε φορά ανάλογα την περίσταση χωρις να αφήνομαι να με παρασύρουν μηχανικά προς κάποια προδιαγεγραμμένη κατεύθυνση. Το να κατηγορώ τη μια δε με οφελεί σε κάτι, απλά γεμίζω τζάμπα ενοχες.

stasou%2520mygdala.jpg

#81624 Guest-13157

Guest-13157

Anime Fan

• Members
  • 186 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Μάιος 2015 - 07:17

-

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Gbak: 20 Αύγουστος 2019 - 22:10

#81625 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Μάιος 2015 - 10:22

Μία μικρή παρατήρηση. 

Εδώ και τόσες σελίδες, γίνεται διάλογος. Το ζητούμενο δεν είναι απαραίτητα να αλλάξουν κάποιες απόψεις όσο το να ακουστούν διαφορετικές οπτικές στα όρια κάποιου πολιτισμού. 

Πολλά post μέσα σε αυτήν την συζήτηση έχουν περιεχόμενο που θίγει τα άτομα στα οποία αναφέρονται (i.e γυναίκες). Tα θίγει σε ένα επίπεδο πολύ θεμελιώδες και με προεκτάσεις οι οποίες ξεφεύγουν κατά πολύ από τα όρια μίας ιντερνετικής συζήτησης. Το να έχεις προβεί σε ανάλογους συλλογισμούς και μετά να κατηγορείς τους άλλους ότι προβαίνουν σε " προσβολές μασκαρεμένες σε επιχειρηματολογία" είναι στην καλύτερη των περιπτώσεων σαθρό. 

Επίσης είτε θα είναι κανείς ουδέτερος, είτε θα είvαι ο συνήγορος του διαβόλου. Δεν μπορεί  να είvαι και τα δύο στην ίδια συζήτηση. Και ναι έχει δικαίωμα να επιλέξει όποια στάση θέλει, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί ο οποιοσδήποτε να κρίνει την στάση του αυτή. 

Να πει για παράδειγμα ότι ο διάολος έχει ήδη αρκετούς δικηγόρους δεν χρειάζεται έναν ακόμη. 

Δεν θα είχε κάποιος την δυνατότητα να έχει στάση αν τον απέκλεια από την συζήτηση. Βλέπετε προηγούμενες σελίδες. 

Συνεχίστε την συζήτηση. Θερμή παράκληση χωρίς προσωπικούς χαρακτηρισμούς και χωρίς concern trolling. 

#81626 Six Winged Angel

Six Winged Angel

Κινητό Spoiler

• Members
  • 1.906 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Μάιος 2015 - 14:35

Για να είμαι ειλικρινής και το ποστ του Yuichi και αυτό της Keito ήταν επιθετικά (της τελευταίας μάλιστα περισσότερο). Aγάπη, ειρήνη και ναρούτο ρε παιδια :P

Εγώ από την πλευρά μου πιστεύω πως ο άνθρωπος ως λογικό ον έχει την ικανότητα να δει και να πλάσει τα πράγματα πέρα εξελικτικές συγκυρίες και προθέσεις της φύσης. Ταυτόχρονα πιστεύω πως δεν υπάρχει λόγος να επικρίνουμε το σώμα μας αυτοκαταστροφικά αλλά να το αγκαλιάσουμε, αφού κατανοήσουμε τις συνέπειες που αφορούν τους άλλους και την κοινωνία και φιλτράρουμε οτιδήποτε βλαβερό από τα λόγια και τις πράξεις μας.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Six Winged Angel: 17 Μάιος 2015 - 14:36

#81627 Takayama Yuichi

Takayama Yuichi

Anime Fan

• Members
  • 155 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Μάιος 2015 - 14:55

Δεν θεωρώ ότι επιτέθηκα στον Kamui, δεν ήθελα να περάσω τέτοιο μήνυμα. Ας ξεκαθαρίσω ότι το μόνο που ήθελα να δείξω ήταν ότι είναι λάθος να υποθέτεις και να παρουσιάζεις ως αλήθεια το γεγονός ότι το στήθος υπάρχει μόνο για να θρέφει του απογόνους μας. Σίγουρα είναι και αυτό μια, και ίσως η σημαντικότερη, από τις λειτουργίες του, αλλά δεν είναι η μόνη και είναι λάθος να το αντιμετωπίζει κανείς σαν να έιναι και η μοναδική.

Εάν το εκλαμβάνει και ίδιος ο Kamui ως επιθετικό ας μας το πει. Προσωπικά δεν μου φάνηκε να το πήρε ως επίθεση, κρίνοντας από την απάντησή του.

#81628 Six Winged Angel

Six Winged Angel

Κινητό Spoiler

• Members
  • 1.906 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Μάιος 2015 - 15:19

Είναι καλό που η συζήτηση συνεχίστηκε με υγιή τρόπο. Καταλαβαίνω πως δεν είχες τέτοια διάθεση, απλά τόνοι σε εκφράσεις όπως

By the fucking way.

και φράσεις όπως

Πρέπει να ξέρεις πως δουλεύει η φυσική επιλογή από το λύκειο

ακόμα και πέρα από την πρόθεση σου είναι δυνατών (έστω και με μικρή πιθανότητα) να δημιουργήσουν κάποιο πρόβλημα/παρεξήγηση οπότε πιστεύω πως είναι καλό να αποφεύγονται.

#81629 Wild Monkey

Wild Monkey

Going Bananas

• Members
  • 184 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Μάιος 2015 - 17:40

Eχει δει κανενας το Mad Max? περιμενω πως και πως να περασουν οι μερες να μπορεσω να παω να το δω!

#81630 Black Rock

Black Rock

TO THE ICECAR!

• GFX Staff
  • 725 Δημοσιεύσεις:
  • Locationalways searching for nii-chan

Καταχωρήθηκε 17 Μάιος 2015 - 17:54

Είπα στον πατέρα μου πως θέλω να το δω στο σινεμά και μου είπε "γιατί; Σου λείπει τόσο η έρημος της Αυστραλίας και θες να την ξαναδείς;"
Απάντησα πως αφού τώρα down under έχουν πεθάνει από τις βροχές και το κρύο σε λίγο και η έρημος σπάνιο θέαμα θΑ είναι.
Γέλασε και μετά ψαχουλεψε στο πατάρι και μου ξεφουρνισε βιντεοκασέτες με τις 3 πρώτες ταινίες.
Έπρεπε να πω κρυαδα για να εκδηλωθεί ο φαν μέσα του.