Tην λευκή σεξουαλική φαντασίωση των media
Τι ακριβώς ειν τούτο καλό μου;
Δεν θέλω να γίνομαι μπανάλ, αλλά το βρίσκω λίγο περίεργο να κατηγορείς κάποιον για ρατσισμό επειδή δεν του αρέσουν οι μαύρες/σουηδέζες. Είναι αρκετά, ως πολύ extreme. Νομίζω είναι αρκετά εύκολο να διακρίνει κανείς ότι και στις 2 περιπτώσεις που παρουσιάζονται εδώ οι γυναίκες και των δυο κατηγοριών έχουν κάποια κοινά χαρακτηριστικά. πχ Ξανθά μαλλιά και γαλανά μάτια ή μεγάλα χείλη και σγουρά μαλλιά κτλ. Μπορεί να μην σου αρέσει η ιδέα αυτή και να θες να νομίζεις ότι ο καθένας μας είναι μοναδικός και special little snowflake, unlike any other, αλλά δεν είναι.
Θέλεις να μου πεις ότι είναι κακό που σε αυτό το άτομο τυχαίνει να μην αρέσουν αυτά τα χαρακτηριστικά; Τον κάνει αυτό αυτόματα ρατσιστή; Αυτό είναι παράλογο.
Λέγοντας κάποιος ότι δεν του αρέσουν οι μαύρες και οι σουηδέζες, λέει ουσιαστικά ότι σε γενικές γραμμές δεν βρίσκει κολακευτικά κάποια πράγματα πάνω τους. Χωρίς αυτό να σημαίνει απαραίτητα ότι δεν θα υπάρξει ποτέ μαύρη, ή Σουηδή, κοπέλα που να του αρέσει έστω και λίγο.
Γούστα είναι αυτά.
Εμένα μου αρέσει το grayscale σαν color palleté. Σημαίνει ότι δεν μπορεί να μου αρέσει μια RGB ή CMYK color pallete? Όχι. Σημαίνει ότι μισώ και δεν θέλω να υπάρχουν τα υπόλοιπα color palletes? Σαφώς και όχι.
Αν μπορεί να το καταλάβεις αυτό με χρωματάκια, τότε πρέπει να μπορείς να δεις και πόσο ισχύει και για τους ανθρώπους.
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Takayama Yuichi: 17 Μάιος 2015 - 20:21