Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 33 Ψήφοι

The Black Hole

• Please log in to reply
94067 replies to this topic

#81601 Black Rock

Black Rock

TO THE ICECAR!

• GFX Staff
  • 725 Δημοσιεύσεις:
  • Locationalways searching for nii-chan

Καταχωρήθηκε 16 Μάιος 2015 - 11:42

Που να έλεγα και το βιβλίο των μικρων εξερευνητών

#81602 Cloudy-Sky

Cloudy-Sky

~:vv:~

• Members
  • 163 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Μάιος 2015 - 11:58

This place is scary  :kowai:  :kowai:  :kowai:  :kowai:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#81603 Wild Monkey

Wild Monkey

Going Bananas

• Members
  • 184 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Μάιος 2015 - 12:28

Δε θα θελα να φανταστω ενα μελλον χωρις φρυδια.

#81604 Kamui

Kamui

Degenerate aristocrat

• Members
  • 616 Δημοσιεύσεις:
  • LocationRealm of perdition

Καταχωρήθηκε 16 Μάιος 2015 - 13:10

By the fucking way.

Από που συμπέρανες αγαπητέ Kamui ότι ο λόγος ύπαρξης του στήθους δεν είναι εκεί για να διεγείρουν σεξουαλικά τον άνδρα;  Η πρόταση αυτή λοιπόν, μου κίνησε το ενδιαφέρον, γιατί προσωπικά μου φάνηκε σα να ήταν περισσότερο η άποψή σου, και όχι μια σωστή επιστημονική, βασισμένη σε έρευνα, θεωρία .
   Από μια πρόχειρη έρευνα, αλλά έρευνα παρά ταύτα, φαίνεται ότι η επιστημονική κοινότητα, με τα σημερινά δεδομένα, καταλήγει ότι ο μοναδικός λόγος ύπαρξης ενός στήθους το οποίο είναι τόσο ανεπτυγμένο, και προφανές σε τέτοιο βαθμό, είναι επειδή αυτό το χαρακτηριστικό έμεινε λόγο φυσικής επιλογής των προγώνων μας.
   Άλλωστε, εάν το σκεφτεί κανείς με αυτόν τον τρόπο, γίνεται αρκετά προφανές το γιατί από όλα τα θηλαστικά μόνον εμείς, και πιο συγκεκριμένα τα θηλυκά Homo Sapiens έχουν φανερούς μαστούς κατά το 75%  της ζωής τους, ενώ όλα τα υπόλοιπα θηλαστικά σχηματίζουν εμφανείς μαστούς μόνο κατά την διάρκεια του θηλασμού.

Πρέπει να ξέρεις πως δουλεύει η φυσική επιλογή από το λύκειο, αλλά και να το έχεις ξεχάσει θα κάνω την προσπάθεια να το εξηγήσω όσο πιο απλά γίνεται για να αποφύγουμε τυχών παρερμηνείες και παρεξηγήσεις.

Αυτό που πρέπει τώρα να ρωτάς τον εαυτό σου είναι: "Γιατί παρέμεινε σαν χαρακτηριστικό;"

Η απάντηση είναι πιο απλά απ' ότι νομίζεις, και πιστεύω και πολύ απλούστερη απ' ότι θα ήθελες να είναι.

Είναι γεγονός ότι ο μόνος λόγος που έμεινε σαν χαρακτηριστικό είναι πολύ άπλα άρεσε στα αρσενικά. Τα θηλυκά των οποίων το στήθος ήταν μονίμως αναπτυγμένο, και όχι μόνο κατά την διάρκεια του θηλασμού, διήγειραν τα αρσενικά, με αποτέλεσμα να κάνουν περισσότερο σεξ και να έχουν περισσότερους απογόνους.

Το μεγάλο στήθος δεν σημαίνει απαραίτητα γονιμότητα ή καλύτερη παραγωγή γάλακτος κατά τον θηλασμό. Αυτές οι ιδιότητες καθορίζονται άλλα πράγματα. Συνεπώς ο μόνος, προφανής λόγος, που παρέμεινε σαν χαρακτηριστικό είναι επειδή άρεσε και τα θηλυκά τα οποία είχαν το χαρακτηριστικό ήταν πιο πετυχημένα κατά την αναπαραγωγή. Για αυτό το θεωρώ πολύ παράλογο να λες ότι "Το γυναικείο στήθος δε φτιάχτηκε για να σε ερεθίζει όταν το βλέπεις".

Κατ' αρχήν δεν φτιάχτηκε, αλλά αυτό είναι άλλο θέμα.

Πέρα απο αυτό, αυτό που περιγράφεις είναι μια από τις πιο συμαντικές λειτουργίες του.

Αν θες να στο πω με τα δικά σου λόγια: "για να σε ερεθίζει όταν το βλέπεις, φτιάχτηκε το γυναικείο στήθος."

Εάν δουλεία του ήταν μόνο ο θηλασμός των απογόνων θα είχε παραμείνει στην μορφή που υπάρχει σε όλα τα υπόλοιπα θηλαστικά. Δηλαδή θα γινόταν εμφανές και προφανές μόνο κατά την διάρκεια του θηλασμού. Το γεγονός ότι ΔΕΝ είναι εμφανές μόνο κατά την διάρκεια του θηλασμού λέει κάτι, κάτι το οποίο πιστεύω θα πρέπει να μπορείς να καταλάβεις πλέον.

Μην ανησυχείς, δεν είμαι ρεπουμπλικάνος, ξέρω πώς λειτουργεί η φυσική επιλογή. :P

Δεν είχα σκεφτεί ποτέ αυτή την ερμηνία σχετικά με αυτό και δεν είμαι σίγουρος αν υπάρχει βέβαιος τρόπος να αντικρουσθεί, γιατί δε ξέρω αν το στήθος ήταν επίσης μονίμως ανεπτυγμένο και στους πιθηκοειδείς προγόνους του ανθρώπου.

Εξακολουθώ να πιστεύω πάντως ότι τα φύλα μπορούν να αντιμετωπίσουν το ένα το άλλο με κριτήρια πέρα από την ευγονική ή τις ορμές τους. Εγώ τουλάχιστον μπορώ να το κάνω και το έχω αποδείξει στη δική μου προσωπική ζωή, και δεν έχασα κάτι. Γιατί το κύριο point μου σε σχέση με το λόγο ύπαρξης του γυναικείου στήθους είναι ότι η ύπαρξη του ή η λειτουργικότητά του (εκτός ζούγκλας τουλάχιστον) δεν καθορίζεται σε σχέση με την επίδρασή του στους άντρες. Αυτό που θέλω να πω είναι ότι μια γυναίκα που κυκλοφορει γυμνόστηθη στο δρόμο δε "σου τα δείχνει", απλώς τα κουβαλάει χωρίς να τα κρύβει. Αυτό αφορά εκείνην, όχι εμάς, γι' αυτό και πιστεύω ότι δεν μας πέφτει λόγος στο αν μπορεί να το κάνει ή όχι, ούτε έχει κάποια αντικειμενική σημασία αν μας αρέσει ή όχι.

O6rrvsU.jpg

#81605 vectrapearl

vectrapearl

κουρεας ο μεγας...

• Members
  • 534 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Μάιος 2015 - 14:46

she is so adorable.... :lovulovu:  

Youtube Video

#81606 Akihito

Akihito

Anime Fan

• Members
  • 170 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Μάιος 2015 - 15:16

Που να έλεγα και το βιβλίο των μικρων εξερευνητών

Πλάκα πλάκα, αυτό το είχα αγοράσει ακόμη κι εγώ, χωρίς να ξέρω ποια είναι η "αξία" του για παιδιά μεγαλύτερα από εμένα :P (το είχα βρει στον Μαρινόπουλο το 2007 ή 2008).

In other news, η περίοδος των πανελληνίων αποτελεί έναν συγκερασμό συναισθημάτων. Το πρωί πανικοβάλλομαι, το απόγευμα είμαι χαρούμενος και αισιόδοξος και το βράδυ η αναισθησία μου δεν έχει όρια :kakaka: Επιπλέον, (κυρίως αυτή την εβδομάδα) σε θυμούνται οι θείες/ξαδέρφια/μπατζανάκηδες που δεν ξέρεις καν ότι έχεις ή άνθρωποι που δεν σε θυμούνται ακόμη κι αν ειναι Χριστούγεννα/Πάσχα :P :sweat:

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Akihito: 16 Μάιος 2015 - 15:17

#81607 FrenzyApe

FrenzyApe

Unofficial Moderator

• Members
  • 197 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Μάιος 2015 - 16:44

καλη επιτυχια.

#81608 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4.640 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Μάιος 2015 - 21:41

100 χρόνια μετά ακόμη δεν έχω καταφέρει να καταλαβω πως σκατα λειτουργεί αυτη η μορφή του φορουμ

#81609 Keito

Keito

Tamako Markeito

• Members
  • 1.194 Δημοσιεύσεις:
  • Locationat the bus stop, waiting for 140

Καταχωρήθηκε 16 Μάιος 2015 - 23:51

Ακόμα και αν άργησα στον απαισιο χαμό κουβέντα :) θέλω να προσθέσω δυο τρια πράγματα σχετικά με όσα ειπώθηκαν.

Αρχικά στο θέμα του στήθους. 

Το επιχείρημα "ε εδώ έχετε και σημαντικότερα προβλήματα, τι σας νοιάζει κάτι τόσο απλό και μικρό" (and to quote: "δεν νομίζω ότι το σημαντικότερο θέμα για τις γυναίκες σήμερα είναι να κυκλοφορούν γυμνόστηθες."είναι κουρασμένο πλέον. Ναι, προφανώς και υπάρχουν σοβαρά προβλήματα, ναι, πίστεψε με οι περισσότεροι από τους ανθρώπους που θέλουν να μπορούν οι γυναίκες να κυκλοφορούν γυμνόστηθες το αναγνωρίζουν, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως μια μεγάλη μορφή καταπίεσης ακυρώνει μια μικρότερη. 

Να μην αρχίσουμε στο πως αυτό συνδέεται αμεσότατα με χίλια άλλα πολύ σημαντικότερα προβλήματα, όπως την συνεχή μετατροπή του γυναικείου σώματος σε ένα αντικείμενο το οποίο αγοράζεται, πουλιέται και ανήκει σε όλους γενικά για να το σχολιάσουν και να απλώσουν τα χέρια τους σ'αυτό. 

Και ναι, είναι μορφή καταπίεσης το να θεωρούνται απαράδεκτα τα ίδια πράγματα όταν τα κάνουν γυναίκες, και αποδεκτά όταν τα κάνουν άντρες (και δεν είναι λίγα).Το σώμα του καθενός δεν είναι αντικείμενο για τον κάθε άλλο για να το κοιτάει και να φτιάχνεται με αυτό, τουλάχιστον όταν ο ίδιος δεν θέλει να του δώσει τέτοια χροιά.

Στο θέμα του ότι στήθος ίσον κομμάτι κρέατος με το οποίο ανάβουν οι άντρες ίσον όλα περιστρέφονται γύρω από τους άντρες τελικά! :D ή ισως και όχι.

1) Πραγματικά αμφιβάλλω πως εάν μεγαλώσεις έναν άνθρωπο χωρίς να του γίνεται πλύση εγκεφάλου στο βυζιά=σεξ, θα τα βρίσκει απαραίτητα πιο ερεθιστικά από άλλα ευαίσθητα σημεία του σώματος.

2) Φυσικά και τα πάντα έχουν απαραίτητα μια λειτουργία, λόγω της φυσικής επιλογής! Όπως οι ρόγες στους άντρες παρέμειναν μετά από τόσους αιώνες γιατί είναι φυσικά χρήσιμες! Α, και όπως οι φρονιμίτες! Φυσικά και αφού παρέμειναν πρέπει να είναι τόσο χρήσιμα. Δεν. 

3) Yuichi είσαι αστείος.

Περισσότερο πάπυρος λαρούς μπριτάνγκα ακούγονται τα λεγόμενα του yuichi, παρά πάπυρος λαρούς μπριτάννικα.

Also στο θέμα που -ελάχιστα- ειπώθηκε από τον Lord Leon

Δεν εχεις δικαιωμα να πεις σε καποιον οτι αν δεν του αρεσουν αισθητικως ή σεξουαλικως η μαυρες ή οι διμετρες ξανθιες σουηδεζες ειναι ρατσιστης. Προτιμησεις λεγονται αυτά και αφορουν μονο τον εχοντα. Επισης αρνουμαι να μπω σε συζητησεις του γιατι φτιαχτηκε το στηθος, γιατι πολυ απλά την επομενη παραγραφο θα πουμε τους ομοφυλοφυλους ανωμαλους με μια απλη λογικη συνεχεια.

Μένοντας λίγο στο "δεν του αρέσουν αισθητικώς ή σεξουαλικώς οι μαύρες ή οι σουιδέζες" 

Guess what, αυτό υπονοεί πως έχεις δει όλες τις μαύρες γυναίκες ή τις σουιδέζες, πράγμα που αποκλείω, οπότε μένει το ότι δεν σου αρέσει το μόνο κοινό χαρακτηριστικό τους: το οτι είναι μαύρες ή το οτι είναι σουιδέζες.

Αν αυτό δεν σου ακούγεται ρατσιστικό εσένα εγώ σηκώνω τα χέρια ψηλά.

Akihito καλή επιτυχία και καλά αποτελέσματα :)

#81610 TheGunsmasha

TheGunsmasha

Μεθυσμένο τζίνι

• Members
  • 550 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Μάιος 2015 - 00:08

Κeito συμφωνώ  με όλα και με τον σκοπό του ποστ σου αλλά στο θέμα της φυσικής επιλογής έτρεξε λίγο η γλώσσα σου.

1) Οι φρονυμήτες είναι υπόλειμα και σε μεγάλο πληθυσμό ανθρώπων, εμένα μαζί, δεν βγαίνουν ποτέ. Απλώς δεν έχει προλάβει η εξέλιξη να επέμβει ώστε όλοι να μην τους έχουμε.

2) Το ίδιο ισχύει και με τις αντρικές ρώγες. Είναι υπόλειμα από την εμβρυική ζωή όπου όλοι ξεκινάμε με θυληκά χαρακτηριστικά. Η τεστοστερόνη λαμβάνει δράσει στον τέταρτο μήνα.

Υπάρχει στον πήχη μας μυς που δεν κάνει τίποτα και σε ένα 15% δεν υπάρχει καν, αλλά και όμως το κουβαλάμε.

Ας μην μπλέκουμε την φυσική επιλογή και την επιστήμη παίδες. Κακώς την έβαλε στην κουβέντα και ο Takayama.

a9bb424676cde0a810baad4738abdc507ea343bb

''Anime characters are like actors nowadays. Φοράνε νέες περούκες και glitter και παίρνουν ρόλους και σ'άλλες σειρές.''

-Ένας σοφός πρίγκιπας

''Πάντως βλέπω τις υπογραφές και για πρώτη φορά ο Guns φαίνεται να έχει superior taste απο θέμα εμφάνισης μόνο, για χαρακτήρες δεν ξέρω.''

-Kai, 6//11/2018

#81611 Keito

Keito

Tamako Markeito

• Members
  • 1.194 Δημοσιεύσεις:
  • Locationat the bus stop, waiting for 140

Καταχωρήθηκε 17 Μάιος 2015 - 00:13

Δέχομαι το παράδειγμα των φρονημιτών! Thanks.

Όσον αφορά το θέμα των ρογών, θέλω να πω πως παρ'όλο που δεν χρησιμεύουν σε κάτι υπάρχουν, δεν αμφισβητώ το γιατί υπάρχουν.

#81612 Kamui

Kamui

Degenerate aristocrat

• Members
  • 616 Δημοσιεύσεις:
  • LocationRealm of perdition

Καταχωρήθηκε 17 Μάιος 2015 - 00:30

Disclaimer: Το παρακάτω ποστ δεν απαντάει σε κάποιον άμεσα, περισσότερο αποτελεί προέκταση των προηγούμενων λεγομένων μου και ευκαιρία για κουλτούρα και θεωρητικό αυνανισμό.

Πάντως, αυτά που λέω για το ρόλο του γυναικείου στήθους και του γυμνού σώματος γενικά δε με ενδιαφέρουν μόνο σαν θεωρίες περι ελευθερίας και δικαιωμάτων, αλλά σαν στάσεις ζωής και αντιμετώπισης της ανθρώπινης ύπαρξης γενικότερα.

Τα πράγματα που μπορεί να πω για το στήθος τα πιστεύω σε ευρύτερο επίπεδο για τη γυμνότητα γενικότερα. Δε με ενδιαφέρει η γυμνότητα ως ομορφιά, με ενδιαφέρει ως απέκδυση του "έχω", της εγωιστικής συνείδησης που εκμεταλλεύεται κοινωνικο-οικονομικές συνθήκες για να κατασκευάσει την εικόνα της, αποσκοπόντας στο κέρδος.

Ζούμε σε μια κοινωνία όπου το "έχω" καθορίζει το "είναι", και αυτό χαρακτηρίζεται από το πόσο απαραίτητα μας μοιάζουν τα ρούχα, που ουσιαστικά στηρίζονται σε όσα μπορούμε να έχουμε, για να κατασκευάσουμε τον εαυτό μας, κρύβοντας τη γυμνή μας αλήθεια, για την οποία μαθαίνουμε να ντρεπόμαστε. Έτσι αποξενωνόμαστε τόσο πολύ από το σώμα μας που καταλήγουμε να πιστεύουμε ότι ο άνθρωπος "έχει" σώμα, όχι ότι "είναι" σώμα. Το σώμα καταλήγει να αντιμετωπίζεται ως ρούχο, σαν ένα ακόμη κατασκευασμένο αντικείμενο του καπιταλιστικού συστήματος που δομεί μια κοινωνία της αδηφάγου διεκδίκισης της προσωπικής ωφέλειας. Όχι, δεν το λέω αυτό σαν μια προσπάθεια σεβασμού και εκτίμησης απέναντι στο σώμα. Ναι, το θεωρώ αδυναμία και φυλακή. Αλλά το να το κρύβεις δε σημαίνει ότι το νικάς. Δεν ντρέπομαι καθόλου για το γυμνό σώμα μου. Γιατί μπορώ να αποκολληθώ από τη θεωρητική εικόνα που δημιουργώ για τον εαυτό μου ωστε να λειτουργώ κοινωνικά, να την απεκδυθώ. Και αυτό που θα δω μετά είναι πράγματι τιποτένιο, αλλά δε το φοβάμαι πια, το αποδέχομαι. Δε με ενδιαφέρει το σώμα ως αξία, ως ωφέλεια, αλλά ως μέσο για σπατάληση, εξόντωση και απέκδυση του περιττού. Είναι αυτή η αποδοχή του μάταιου της μέθεξης με κάτι άλλο, μέσω της πιο ειλικρινής προσπάθειας για άμβλυνση των ορίων, ώστε να μπορούμε έτσι να τα συνειδητοποιήσουμε στην πιο βαθειά και σκληρή τους αλήθεια.

Μεγαλώνουμε με την επιθυμία να κατακτήσουμε τον άλλο μέσω της γυμνότητάς του. Δεν μαθαίνουμε να απογυμνωνόμαστε εμείς για να ενωθούμε με τον άλλον, να καταλάβουμε ταυτόχρονα τον πυρήνα της ύπαρξης μας και να χαθούμε σε αυτή τη γαλήνη.

Έχω αποφασίσει ότι ακόμα και στο κρεβάτι μου να βγάλει κάποια το σουτιέν της, δεν διατίθεμαι να το δω αυτό ως σεξουαλική πρόκληση ούτε ως κατάκτηση. Πράγματι, μου δίνει μια αξία, γιατί εμπιστεύεται σε εμένα μια αλήθεια της, και με προκαλεί να γνωρίσει τη δική μου αλήθεια, χωρίς παραπάνω όρια και κατασκευάσματα. Αλλά δεν θέλω να έχει να κάνει με κατάκτηση αυτό, δεν έχει το ίδιο νόημα. Δεν έχει νόημα να "έχω" τα βυζιά μιας άλλης. Τι να τα κάνω; Εκτός ορμωνικών, συναισθηματικών και ψυχολογικών contexts μου είναι παντελώς άχρηστα, όπως κι αν μοιάζουν. Είναι το ίδιο ασύνειδα και ανούσια με οποιοδήποτε άλλο μέρος του σώματος. Αντί να θέλω να "έχω" τα βυζιά της έχοντας έτσι ένα κομμάτι της, καλύτερα πρώτα να τα αντιμετωπίσω σαν ένα μέρος ενός ενιαίου συνόλου με ίδιο νόημα και αξία (ίσως καμία δηλαδή), και έπειτα να τα χρησιμοποιήσω για να απογυμνωθώ εγώ. Να γίνω βρέφος, να γίνω μηδέν. Να αντιληφθώ την απόλυτη μικρότητά μου, ως ένα κενό ον που στοχάζεται απέναντι στο υπερπέραν και φυλακίζεται από τα όρια που έμαθε να χτίζει για να διαχωριστεί από τη μήτρα. Θέλω να ζήσω το βίωμα αυτής της επιστροφής στη μήτρα, σε μια κατάσταση ανάμεσα στην ύπαρξη και τη μη ύπαρξη. Δε γίνεται να "έχεις" τη μήτρα της άλλης, ίσως γίνεται να αφεθείς και να νιώσεις τον εαυτό σου ως ενιαία ύπαρξη με αυτήν, με τη γυμνή αγκαλιά της να αποδέχεται τη μικρότητα σου αναγνωρίζοντας τη δική της μικρότητα. Εκεί κανένας δεν "έχει" πια τίποτα, ουτε θέλει πια να εκμεταλλεύεται και να πατάει πάνω από πτώματα για να αποκτάει και να επωφελείται. Εκεί το ένα συμβολίζει το άπειρο, το στήθος τη μητέρα, κι ο θάνατος της ηδονής που σύντομα επέρχεται γίνεται βίωμα άφεσης της μάταιας ανακυκλώσιμης επιθυμίας για ζωή, σαν εξιλέωση. Νομίζω ότι μια τέτοια οπτική της ζωής και του σώματος θα πήγαινε τις ανθρώπινες σχέσεις σε άλλα επίπεδα πνευματικότητας.

Ή μάλλον όλα αυτά θα ήθελα να τα πιστεύω όταν νιώθω χάλια και πνίγομαι μέσα στα όρια μου. Well, τουλάχιστον εκφράστηκα.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Kamui: 17 Μάιος 2015 - 01:34

O6rrvsU.jpg

#81613 TheGunsmasha

TheGunsmasha

Μεθυσμένο τζίνι

• Members
  • 550 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Μάιος 2015 - 00:48

Σοβαρά αδικήσε που τα γράφεις (μόνο) εδώ αυτά. Μέχρι το σημείο ''.... για να απογυμνωθώ και εγώ.'' έχεις εκφράσει πολύ καίρια τις σκέψεις σου και το πως θα ήθελες να ήταν διαμορφωμένες οι κοινωνικές νόρμες και αξίες.

Πιο μετά το πας στο υπαρξισμό και χάνεται κάπως το πράγμα, αν και η γλώσσα που χρησιμοποιείς στο λόγο σου, στο έχω ξαναπεί, είναι εκπληκτική.

Give that man a cookie!

a9bb424676cde0a810baad4738abdc507ea343bb

''Anime characters are like actors nowadays. Φοράνε νέες περούκες και glitter και παίρνουν ρόλους και σ'άλλες σειρές.''

-Ένας σοφός πρίγκιπας

''Πάντως βλέπω τις υπογραφές και για πρώτη φορά ο Guns φαίνεται να έχει superior taste απο θέμα εμφάνισης μόνο, για χαρακτήρες δεν ξέρω.''

-Kai, 6//11/2018

#81614 Gilmaru

Gilmaru

Daydreaming

• Members
  • 507 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Μάιος 2015 - 00:50

To anime.gr πρέπει να ανοίξει φιλοσοφικό καφενείο. Θα έχει επιτυχία :P

#81615 Black Kaiser

Black Kaiser

You are part of my plan

• Members