Βρε Keito μου, το τι ερωτικός σύντροφος αρέσει η δεν αρέσει στον καθένα είναι προσωπικό θέμα και δεν μπορείς να τον κρίνεις γιαυτό. Μόνο και μόνο που βάζουμε τη λέξη "αρέσει" στο πακέτο, το θέμα κλείνει σχεδόν μόνο του. Με το να θεωρήσεις κάποιον ρατσιστή με τη βαρύτητα που δίνουμε συνήθως στη λέξη, επειδή τη βρίσκει π.χ. με μαύρες και όχι με λευκές, μπαίνεις σε ένα πλαίσιο προκατάληψης και μια διαδικασία ταμπελόματος χειρότερη ίσως και από τον ρατσισμό.
Και ναι, εμένα για παράδειγμα μου αρέσουν σεξουαλικά οι ξανθιές ρωσίδες ενώ με τις μαύρες δε μου κάνει συνήθως τόσο κούκου βρε αδελφέ
Έχει να κάνει το τι γυναίκες μου αρέσουν με το τι πληροφορίες λαμβάνω από το περιβάλλον στο οποίο μεγάλωσα και ζω, τα στάνταρ που μου έχουνε πουλήσει; ΑΣΦΑΛΩΣ, αλλά μόνο μέχρι ένα περιορισμένο σημείο. Κάποια πράγματα είναι ενστικτώδη στους ανθρώπους, η επηρεάζονται από μεταβλητές που είναι δυστηχώς πέρα από τον έλεγχό μας, όπως λέμε και ότι ο έρωτας είναι πέρα από τη λογική. Είναι σαν να με κατακρίνεις επειδή μου αρέσουν οι ελάσσονες κλίμακες στη μουσική, ενώ οι μείζονες καθόλου.
Είναι ρατσιστικό που τείνουν να μη μου αρέσουν οι μαύρες γιατί δε με φτιάχνει το δέρμα τους ή οποιοδήποτε άλλο χαρακτηριστηκό μπορεί συχνά να έχουν?
Κατά την απόλυτη έννοια ΝΑΙ. Όμως πρόκειται για κάτι που έχει να κάνει με εμένα και την προσωπική μου ζωή και το τι θα κάνω με πράγματα που αφορούν εμένα είναι υπεράνω της κρίσεως του καθενός, αλλά υπό έναν όρο. Το πρόβλημα δημιουργείται όταν εγώ επειδή δεν μου αρέσουν οι μαύρες σεξουαλικά, απορρίψω π.χ. ως εργοδότης το έτυμα μιας μαύρης υπαλλήλου για αύξηση. Το ότι όμως δεν μου αρέσουν σεξουαλικά οι μαύροι δεν έχει να κάνει με το αν μου αρέσουν σαν άνθρωποι (που έχω μια τάση να τους λατρεύω), αν θεωρώ πως πρέπει να έχουν ίσα δικαιώματα με τους υπόλοιπους στη ζωή, αν δημιουργώ στερεότυπα όσων αφορά τη συμπεριφορά τους, τα γούστα τους και την επίδοση τους ect. Αυτός είναι ο ρατσισμός που πρέπει να μας αφορά και πρόκειται για μια διαφορετική διάσταση. Όταν και αν οι δύο διαστάσεις μπλέκονται, το πρόβλημα δεν είναι πως η μία μπορεί να επηρεάζει την άλλη αλλά το ότι ταυτίζονται.
Ο "ρατσισμός" που επηρεάζει το αν τι ποιον και πως αρέσκεται ο καθένας στη σεξουαλική/ερωτική του ζωή είναι εν τέλη άκακος και θέμα δικό του όσο δεν πληγώνονται άλλοι άνθρωποι (χυλόπιτες δε πιάνουν
), δεν κινδυνεύει η κοινωνία, η ζωή και τα δικαιώματα, τα θέλω και τα μπορώ των άλλων ανθρώπων, δεν σπάνε νόμοι ect.
Οπότε μη βάζεις το ένα μαζί με το άλλο. Ο καθένας μπορεί να έχει ότι στάνταρ ομορφιάς θέλει (κατασκευασμένα ή όχι) όσο δεν τα επιβάλει στους άλλους πράγμα που κανένας εδώ δεν έκανε. Η λύση προς αποφυγή των προβλημάτων είναι η κλασική: κατανόηση του πως λειτουργούν τα πάντα.
Επίσης προφανώς και κάνεις σεξ διαφορετικά με κάποιον που σου αρέσει και με κάποιον που δε σου αρέσει D: