Είμαστε το πιο sassy forum? Ναι, είμαστε!
Μπανανιάρη κάτι πάει λάθος με το Avatar σου :S ...
Posted 15 May 2015 - 23:55
Είμαστε το πιο sassy forum? Ναι, είμαστε!
Μπανανιάρη κάτι πάει λάθος με το Avatar σου :S ...
Posted 16 May 2015 - 00:03
I broke the internet. And my avatar.
Edited by Wild Monkey, 16 May 2015 - 00:03.
Posted 16 May 2015 - 00:11
Βρε καμουι το αν δεν την παραδεχεσαι εσυ, δεν την κανει απαραδεκτη βρε παληκαρι μου. Εχεις καθε δικαιωμα να σου αρεσουν καποια πραγματα αισθητικως η σεξουαλικως περισσοτερα απο καποια άλλα και να τα αναφερεις σε μια συζητηση αρκει να τα διαχωριζεις απο θεματα ελευθεριας νομοθεσιας κτλ.
Δεν εχεις δικαιωμα να πεις σε καποιον οτι αν δεν του αρεσουν αισθητικως ή σεξουαλικως η μαυρες ή οι διμετρες ξανθιες σουηδεζες ειναι ρατσιστης. Προτιμησεις λεγονται αυτά και αφορουν μονο τον εχοντα. Επισης αρνουμαι να μπω σε συζητησεις του γιατι φτιαχτηκε το στηθος, γιατι πολυ απλά την επομενη παραγραφο θα πουμε τους ομοφυλοφυλους ανωμαλους με μια απλη λογικη συνεχεια.
Δεν ειναι εκει το ζητημα. Υπαρχει μια χαωδης διαφορα αναμεσα στο τι προτιμας και που νιωθεις οικεια, και στο κατα πόσο μισεις όσους διαφωνουν ή διαφερουν, και τι εισαι διατεθειμενος να κανεις για αυτο. Τωρα αν θεωρεις οτι το ενα θετει τις βασεις για το άλλο, και πρεπει να επιτεθουμε στα γουστα ή την εκφραση τους γιατι δημιουργουν συνθηκες καταπίεσης κτλ. με συγχωρεις αλλά δε θα μπω καν στη διαδικασια να επιχειρηματολογησω στο γιατι διαφωνω, το χω κανει πολλακις στο παρελθον ειναι κλασικο σημειο τριβης μου με φεμινιστες, αλλα στα @@ εγω θα υποστηριζω την εκφραση τυ γουστου, απο την συμβατικιά που θελει φουσκωτους ατριχους μεχρι τον φιλο μου τον πατουσακια που βλεπει βαμμενο νυχι και πεδιλο και βγαζει καπνους απο τα αυτια.
Kαι στην τελικη αμα φτιαξουν ολα και μεινω μονο εγω να σου χαλαω την πιατσα, σου υποσχομαι θα παω στην Νορβηγια που και να θελουν topless δε βγαινουν εξω :-P
Μην αγχωνεσαι δεν προσβαλλομαι ετσι ευκολα. Τουναντιον το παθος όταν ειναι true το χαίρομαι και το σεβομαι κιολας, δε χρειαζεται να συμφωνουν όλοι μαζι μου, θα αυτοκτονουσα απο βαρεμαρα.
Εδιτ: Ο robostav αναφεροταν σε μια αντιληψη που ακομα κυκλοφορει σχετικα με τη μεταδοση του aids και προφανως ενισχυει το ρατσισμο απεναντι τους.
Οk σ' αυτά δε θα συμφωνήσουμε ποτέ αλλά ας είναι. Πιστεύω πάντως ότι η αισθητική λέει πάρα πολλά για έναν άνθρωπο, και επηρεάζει πολύ την κοινωνία και τις αντιλήψεις της. Γιατί ουσιαστικά ο δυτικός πολιτισμός τι κάνει; Στηρίζεται σε κάποια δήθεν ίσα δικαιώματα και σε κάποιες ελευθερίες λόγου και πεποιθήσεων για να απενοχοποιήσει το φετιχισμό και τον αισθητισμό, που αποδεδειγμένα δημιουργεί διάφορες νόρμες και ενισχύει διάφορα απάνθρωπα και αντιεπιστημονικά σκεπτικά. Γιατί εύκολα κάνει κανείς συνειρμούς με βάση την αισθητική του, και εύκολα κρίνει τους άλλους ή έστω συμπαθεί/αντιπαθεί τους άλλους με βάση την αισθητική του. Και μια αισθητική που κάνει τέτοιους απόλυτους διαχωρισμούς και κρίσεις με βάση τη ράτσα είναι πράγματι μια ρατσιστική αισθητική, που αν επηρεάσει το χαρακτήρα του ανθρώπου σε παραπάνω βαθμό από το να του αρέσει απλώς οπτικά κάτι ή όχι, έυκολα έχουμε έναν ρατσιστή άνθρωπο.
Οκ, εμένα τείνουν να μη μου αρέσουν αισθητικά οι μαύρες, ενώ με τα νεαρά κορίτσια με ιδιαίτερα λευκή επιδερμίδα παθαίνω κάτι κάποιες φορές. Πέρα από το να αναγνωρίσω τυπικά ένα ίσο δικαίωμα των μαύρων γυναικών στην ύπαρξη κτλ, νομίζω ότι οφείλω να συμπεριφέρομαι γενικότερα στους ανθρώπους με τρόπο που να μη δείχνει ότι πράγματα που σε κάποιο βαθμό δε διάλεξαν να έχουν όπως τα φυσικά τους χαρακτηριστικά επηρεάζουν την αξία τους για μένα ως άνθρωποι, και να μάθω κι εγώ ο ίδιος κυρίως να μην αντιμετωπίζω τους ανθρώπους με τέτοια κριτήρια. Πιστεύω ότι είναι καλύτερο για εμάς τους ίδιους, really.
Btw, όπου και να αναφέρεται ο robostav, τι κάνει με αυτό το σχόλιο πέρα από το να το αποδέχεται έτσι απλά και να μη θέλει να δει παραπέρα;
Posted 16 May 2015 - 00:21
απλά τονίζω το ότι είμαστε στο 0 (ακόμα) εσύ θες να πάμε στο 10000 αντί να κοιτάμε να πάμε στο 1. δεν νομίζω ότι το σημαντικότερο θέμα για τις γυναίκες σήμερα είναι να κυκλοφορούν γυμνόστηθες.
δεν ξέρω αν έχεις διαβάσει τον ταξιδευτή των άστρων (δεν είμαι βιβλιοφάγος, τεμπέλης είμαι απλά μου έκατσε) αλλά έχει έναν ωραίο τρόπο να σου δείχνει μια λογική εξέλιξη της κοινωνίας μέχρι συλλογική νοημοσύνη κλπ (ιφ γουι ντοντ νουκ αουρσελβς).
αυτα από μένα :-)
Posted 16 May 2015 - 00:31
απλά τονίζω το ότι είμαστε στο 0 (ακόμα) εσύ θες να πάμε στο 10000 αντί να κοιτάμε να πάμε στο 1. δεν νομίζω ότι το σημαντικότερο θέμα για τις γυναίκες σήμερα είναι να κυκλοφορούν γυμνόστηθες.
δεν ξέρω αν έχεις διαβάσει τον ταξιδευτή των άστρων (δεν είμαι βιβλιοφάγος, τεμπέλης είμαι απλά μου έκατσε) αλλά έχει έναν ωραίο τρόπο να σου δείχνει μια λογική εξέλιξη της κοινωνίας μέχρι συλλογική νοημοσύνη κλπ (ιφ γουι ντοντ νουκ αουρσελβς).
αυτα από μένα :-)
Δεν αντιλαμβάνομαι την ανθρώπινη ιστορία και εξέλιξη γραμμικά. Το να κυκλοφορούν οι γυναίκες γυμνόστηθες από μόνο του δε μου λέει πολλά, σιγά την εξέλιξη, αλλά στις συγκεκριμένες συνθήκες είναι μια δοκιμασία για την κοινωνία που ίσως μπορεί να ενισχύσει προόδους σε σημαντικότερα ζητήματα. Έτσι κι αλλιώς, το να μην το βρίσκεις σημαντικό δεν είναι λόγος να μην τίθεται σαν θέμα ή να μη μπορεί να συμβεί.
Και εμένα δε με ενδιαφέρει τόσο το συγκεκριμένο θέμα όσο το θέμα της αποσεξουαλικοποίησης του γυμνού γυναικείου σώματος γενικότερα.
Και, σοβαρά, αν μπορεί να γίνει πρόοδος σε θέματα προστασίας από το aids κλπ, τι καλύτερο από το να καταλάβουμε και να αποδεχτούμε την πραγματικότητα των σωμάτων μας αντί να το συνδέουμε άμεσα με επικίνδυνες ορμές και πράγματα για τα οποία ντρεπόμαστε να μιλήσουμε; Γιατί να μην μπορεί κάθε άνθρωπος να βρεθεί σε ένα επίπεδο όπου να μπορεί πρώτα να αποδεχτεί το σώμα στην ανεξάρτητή του διάσταση και έπειτα να αποφασίσει κατά πόσο διατίθεται να το αποδεχτεί και να το χρησιμοποιήσει σαν σεξουαλικό αντικείμενο ή συνυποκείμενο;
Όσο κι αν απέχουμε από αυτό, τι καλύτερος τρόπος από αυτό που λέω για να γίνει μια αρχή;
(έχω πλάκα σήμερα γιατί ακούγομαι σαν αισιόδοξος τυπάκος που πιστεύει στην ανθρωπότητα)
Posted 16 May 2015 - 02:02
By the fucking way.
Από που συμπέρανες αγαπητέ Kamui ότι ο λόγος ύπαρξης του στήθους δεν είναι εκεί για να διεγείρουν σεξουαλικά τον άνδρα; Η πρόταση αυτή λοιπόν, μου κίνησε το ενδιαφέρον, γιατί προσωπικά μου φάνηκε σα να ήταν περισσότερο η άποψή σου, και όχι μια σωστή επιστημονική, βασισμένη σε έρευνα, θεωρία .
Από μια πρόχειρη έρευνα, αλλά έρευνα παρά ταύτα, φαίνεται ότι η επιστημονική κοινότητα, με τα σημερινά δεδομένα, καταλήγει ότι ο μοναδικός λόγος ύπαρξης ενός στήθους το οποίο είναι τόσο ανεπτυγμένο, και προφανές σε τέτοιο βαθμό, είναι επειδή αυτό το χαρακτηριστικό έμεινε λόγο φυσικής επιλογής των προγώνων μας.
Άλλωστε, εάν το σκεφτεί κανείς με αυτόν τον τρόπο, γίνεται αρκετά προφανές το γιατί από όλα τα θηλαστικά μόνον εμείς, και πιο συγκεκριμένα τα θηλυκά Homo Sapiens έχουν φανερούς μαστούς κατά το 75% της ζωής τους, ενώ όλα τα υπόλοιπα θηλαστικά σχηματίζουν εμφανείς μαστούς μόνο κατά την διάρκεια του θηλασμού.
Πρέπει να ξέρεις πως δουλεύει η φυσική επιλογή από το λύκειο, αλλά και να το έχεις ξεχάσει θα κάνω την προσπάθεια να το εξηγήσω όσο πιο απλά γίνεται για να αποφύγουμε τυχών παρερμηνείες και παρεξηγήσεις.
Αυτό που πρέπει τώρα να ρωτάς τον εαυτό σου είναι: "Γιατί παρέμεινε σαν χαρακτηριστικό;"
Η απάντηση είναι πιο απλά απ' ότι νομίζεις, και πιστεύω και πολύ απλούστερη απ' ότι θα ήθελες να είναι.
Είναι γεγονός ότι ο μόνος λόγος που έμεινε σαν χαρακτηριστικό είναι πολύ άπλα άρεσε στα αρσενικά. Τα θηλυκά των οποίων το στήθος ήταν μονίμως αναπτυγμένο, και όχι μόνο κατά την διάρκεια του θηλασμού, διήγειραν τα αρσενικά, με αποτέλεσμα να κάνουν περισσότερο σεξ και να έχουν περισσότερους απογόνους.
Το μεγάλο στήθος δεν σημαίνει απαραίτητα γονιμότητα ή καλύτερη παραγωγή γάλακτος κατά τον θηλασμό. Αυτές οι ιδιότητες καθορίζονται άλλα πράγματα. Συνεπώς ο μόνος, προφανής λόγος, που παρέμεινε σαν χαρακτηριστικό είναι επειδή άρεσε και τα θηλυκά τα οποία είχαν το χαρακτηριστικό ήταν πιο πετυχημένα κατά την αναπαραγωγή. Για αυτό το θεωρώ πολύ παράλογο να λες ότι "Το γυναικείο στήθος δε φτιάχτηκε για να σε ερεθίζει όταν το βλέπεις".
Κατ' αρχήν δεν φτιάχτηκε, αλλά αυτό είναι άλλο θέμα.
Πέρα απο αυτό, αυτό που περιγράφεις είναι μια από τις πιο συμαντικές λειτουργίες του.
Αν θες να στο πω με τα δικά σου λόγια: "για να σε ερεθίζει όταν το βλέπεις, φτιάχτηκε το γυναικείο στήθος."
Εάν δουλεία του ήταν μόνο ο θηλασμός των απογόνων θα είχε παραμείνει στην μορφή που υπάρχει σε όλα τα υπόλοιπα θηλαστικά. Δηλαδή θα γινόταν εμφανές και προφανές μόνο κατά την διάρκεια του θηλασμού. Το γεγονός ότι ΔΕΝ είναι εμφανές μόνο κατά την διάρκεια του θηλασμού λέει κάτι, κάτι το οποίο πιστεύω θα πρέπει να μπορείς να καταλάβεις πλέον.
Edited by Takayama Yuichi, 16 May 2015 - 02:19.
Posted 16 May 2015 - 03:11
δεν εχει σημασια το στηθος ετσι κι αλλιως στο μελλον θα εχουμε ολοι ρομποτικο σωμα. (μολις ειδα το Chappie)
Posted 16 May 2015 - 07:00
Posted 16 May 2015 - 07:34
Το στήθος πάντως το έχουν τα αρσενικά γτ αναπτύσσεται στο έμβρυο πριν αποφασιστεί το φύλο του παιδιού.
Posted 16 May 2015 - 10:58
Το στήθος πάντως το έχουν τα αρσενικά γτ αναπτύσσεται στο έμβρυο πριν αποφασιστεί το φύλο του παιδιού.
συκοφαντίες
Posted 16 May 2015 - 10:59
βασικα στην αρχη του κυκλου ζωης ειμαστε ολοι γυναικες και σιγα σιγα αν[πτυσεται το φυλο
επισης το μικρο δαχτυλακι στο ποδι που κοπαναμε στα επιπλα ειναι καταλοιπο απο οταν περπαταγαμε σχεδον στα 4 για ισοροποια,εντελος αχρηστο τωρα πια.
οι κυνοδοντες ειναι απο την εποχη που μασαγαμε ωμα κρεατα για να μπορουμε να ξεσκιζουμε την σαρκα ποιο ανετα
το κοκκαλακι στην μεση η λεγομενη ''ουρα'' ειναι καταλοιπο απο οταν ημασταν πιθυκια και actually ειχαμε ουρα.
και αλλα πολλα οπως φρυδια σκολικοειδη αποφυση τριχες στην μασχαλη και αμυγδαλες
join the evolution!!!
Posted 16 May 2015 - 11:09
Posted 16 May 2015 - 11:11
Posted 16 May 2015 - 11:22
Hey, I got my sources. Ευχαριστώ πάντως, αλλού με λένε Wikipedia. To Papyrus Larousse Britannica είναι θα έλεγα μια πρόοδος.