Η υπονοεί ότι στο πανεπιστήμιο τον μπαίζουνε και ο urobuchi είναι μέτριος, και αυτό όταν έχει κέφια/καλούς συνεργάτες
ακούς εκεί έξι μήνες
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Six Winged Angel: 15 Μάιος 2015 - 21:56
Καταχωρήθηκε 15 Μάιος 2015 - 21:54
Η υπονοεί ότι στο πανεπιστήμιο τον μπαίζουνε και ο urobuchi είναι μέτριος, και αυτό όταν έχει κέφια/καλούς συνεργάτες
ακούς εκεί έξι μήνες
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Six Winged Angel: 15 Μάιος 2015 - 21:56
Καταχωρήθηκε 15 Μάιος 2015 - 22:20
Έλα σε παρακαλώ πολύ είμαι σίγουρος ότι θα νικήσω.
Mπα, σε πρόλαβε ο Ghostrprince σήμερα, δε νομίζω ότι ξεπερνιέται.
αλλά αν αυριο ξυπνησω και με το που θα πατουσε τους 25 ο υδραργυρος εβλεπα παντου γυμνοστηθους/ες νομιζω θα νιωθα αβολα. Ισως να ειμαι εγώ λάθος σε αυτό, αλλά νιωθω λιγο πιο οικεια με αυτη τη σεξουαλικοτητα που εχει ενα δωρο που ειναι αμπαλαρισμενο και σε περιμενει να το ανοιξεις, παρα το χυμαδιο, και δε θα ηθελα να το στερηθω ειναι η αληθεια , αλλά δε θα απαγορευα το αντιθετο ακομα και να μπορουσα.
Φαντάζομαι καταλαβαίνεις πόσο απαράδεκτη είναι κατά βάθος αυτή η άποψη (φαίνεσαι όντως να το καταλαβαίνεις, οπότε no offense meant), γιατί ουσιαστικά δημιουργεί ένα κλίμα μιας normative αποδοχής της καταπίεσης για λόγους συντήρισης ενός παιδιάστικου φετιχισμού. Αναγνωρίζεις, φυσικά, σε αντίθεση με κάποια παλικάρια που έχουν μείνει κάπου ανάμεσα στο δημοτικό και το γυμνάσιο, ότι το να καταστεί κάτι τέτοιο συνηθισμένο θα το απομυθοποιήσει φετιχιστικά σταδιακά, αλλά παραδέχεσαι το πρόβλημά σου με αυτό λες και είναι σημαντικότερος ο προσωπικός μας φετιχισμός από την αποδοχή του ανθρώπινου σώματος με μη σεξουαλική χροιά. Βέβαια φαίνεσαι να είσαι υπερ της ίδιας της σεξουαλικοποίησης, ακόμα και σε οπτικό επίπεδο, οπότε δε ξέρω τι να σου πω ακριβώς. Προσωπικά πιστεύω ότι τέτοιου είδους απομυθοποιήσεις μας βοηθάνε να ωριμάσουμε και να αποδεχθούμε τις γυναίκες σαν ανθρώπους που δε χρειάζεται να κουβαλάνε κάποιο "δώρο" που κάποια στιγμή θα μας προσφέρουν. Κατά τη γνώμη μου αυτή η οπτική βλάπτει κι εμάς τους ίδιους και ενισχύει το μισογυνισμό γιατί οι προσδοκίες εύκολα προκαλούν απογοητεύσεις. Και εκεί είναι το θέμα, ότι δημιουργείται η προσδοκία σε κάτι που δεν φτιάχτηκε για αυτό το σκοπό. Το γυναικείο στήθος δε φτιάχτηκε για να σε ερεθίζει όταν το βλέπεις, ούτε μια γυναίκα πρέπει να αισθάνεται άσχημα για το να μην μπορεί να το κάνει. Το θέμα είναι να μπορεί κι αυτή να το προβάλλει χωρίς να νιώθει ότι οι άλλοι τη μισούν γιατί το τάδε μέλος του σώματος της δεν αντιστέκεται στη βαρύτητα όσο κάποιοι θα θέλανε ούτε έχει το σχήμα που κάποιοι θα θέλανε. Νομίζω λοιπόν ότι η απομυθοποίηση και αποσεξουαλικοποίηση του γυμνού σώματος βοηθάει στον ξεπερασμό του σεξισμού γενικότερα και στην αποδοχή των ανθρώπουν χωρίς ψευτοαξιολογικές ταμπέλες.
p.s. Blacko Rocko-sama κι εσυ εισαι ελαστικος?\
Ο Black Rock είναι στιβαρό και γυμνασμένο παλικάρι, τον έχω δει από κοντά, οπότε να προσέχεις.
καλά πάω να
σχεδιάσω σουτιένδιαβάσω Καντίνσκι γιατί είμαι και λόγιος
Θέλω κι εγώ.
Καταχωρήθηκε 15 Μάιος 2015 - 22:43
Ο Black Rock είναι στιβαρό και γυμνασμένο παλικάρι, τον έχω δει από κοντά, οπότε να προσέχεις.
απο ποσο κοντα ρε kamui?
Καταχωρήθηκε 15 Μάιος 2015 - 22:44
μια μικρή παρατήρηση μόνο, δεν χρειάζεται ειδικό εργαλείο σμιλεμένο από χέρια νάνων (που μπορεί να φτιάχνουν και σουτιεν) για να θηλάσει κάποια δημόσια, ένα απλό σεντονάκι αρκει, και σε ήλιο ακόμα.το μικρό μια χαρά θα κάνει την δουλειά του χωρίς να ενοχληθεί. ένα κάρο μπουρδες πουλιούνται στο ebay, ας μην αυξάνουμε και την ζήτηση...
just to be clear, δεν εχω θηλάσει εγώ προσωπικά κάποιο βλαστάρι μου, αλλά η γυναίκα μου ποστάρει μόνο parents.gr.
υ.γ. kamui εδώ κολλάμε το aids από το σάλιο εκτός αν έχουμε κολλάρο ιερό λείψανο, και εσύ θες απομυθοποίηση του σώματος και reboot αξιών/αντιλήψεων?
Καταχωρήθηκε 15 Μάιος 2015 - 22:44
απο ποσο κοντα ρε kamui?
Το κόστος αυξάνεται ανάλογα με την καυτότητα των λεπτομεριών, εσύ διαλέγεις.
υ.γ. kamui εδώ κολλάμε το aids από το σάλιο εκτός αν έχουμε κολλάρο ιερό λείψανο, και εσύ θες απομυθοποίηση του σώματος και reboot αξιών/αντιλήψεων?
Aπό πότε κολλάμε aids από το σάλιο; Να προσέχω ποιους γλείφω όχι τίποτα.
(χμμμ τώρα όλοι θα νομίζουν ότι έχω aids)
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Kamui: 15 Μάιος 2015 - 22:51
Καταχωρήθηκε 15 Μάιος 2015 - 22:48
Το κόστος αυξάνεται ανάλογα με την καυτότητα των λεπτομεριών, εσύ διαλέγεις.
οταν γινω μοντ θα σε πληρωσω
Καταχωρήθηκε 15 Μάιος 2015 - 23:02
Μάγκες μάγκες το να κατακρινεις μια γυναίκα για οτιδήποτε είναι μαι σημαντικι παραβίαση του Ανδρικού Ποινικού Κώδικα τιμής. Έτσι αυτομάτος σου επιβάλει την ποινή του ντιντί.
Μάθε να αγαπάς την γυναίκα ως έχει. Αν δεν μπορείς τότε βολέψου με Dakimakura και την Waifu σου και μείνε εκεί και μην ξαναασχοληθείς με 3d girls.
Ελληνική κοινότητα Ubuntu | Κυπριακή κοινότητα ελευθέρου λογισμικού
Ι GNU/L I N U X
Ποιος θέλει παπάκια τις M$?
Καταχωρήθηκε 15 Μάιος 2015 - 23:03
I have a waifu in final fantasy XIV we married inside the game.Does it could?
Καταχωρήθηκε 15 Μάιος 2015 - 23:06
I have a waifu in final fantasy XIV we married inside the game.Does it could?
Όσο δεν προσβάλεις μια πραγματική γυναίκα.
Γιατί τα δάκρυα μιας γυναίκας τα μετράει ο Θεός. (Το πιστεύω ακόμα και ας δεν ισχύει)
Ελληνική κοινότητα Ubuntu | Κυπριακή κοινότητα ελευθέρου λογισμικού
Ι GNU/L I N U X
Ποιος θέλει παπάκια τις M$?
Καταχωρήθηκε 15 Μάιος 2015 - 23:18
Καταχωρήθηκε 15 Μάιος 2015 - 23:18
Γιατί τα δάκρυα μιας γυναίκας τα μετράει ο Θεός. (Το πιστεύω ακόμα και ας δεν ισχύει)
Νομίζω πώς για τα στάνταρντς του μάγκα δεν υπάρχει χειρότερο καθίκι από το σκηνοθέτη του τιτανικού.
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Kamui: 15 Μάιος 2015 - 23:18
Καταχωρήθηκε 15 Μάιος 2015 - 23:34
Καταχωρήθηκε 15 Μάιος 2015 - 23:38
Βρε καμουι το αν δεν την παραδεχεσαι εσυ, δεν την κανει απαραδεκτη βρε παληκαρι μου. Εχεις καθε δικαιωμα να σου αρεσουν καποια πραγματα αισθητικως η σεξουαλικως περισσοτερα απο καποια άλλα και να τα αναφερεις σε μια συζητηση αρκει να τα διαχωριζεις απο θεματα ελευθεριας νομοθεσιας κτλ.
Δεν εχεις δικαιωμα να πεις σε καποιον οτι αν δεν του αρεσουν αισθητικως ή σεξουαλικως η μαυρες ή οι διμετρες ξανθιες σουηδεζες ειναι ρατσιστης. Προτιμησεις λεγονται αυτά και αφορουν μονο τον εχοντα. Επισης αρνουμαι να μπω σε συζητησεις του γιατι φτιαχτηκε το στηθος, γιατι πολυ απλά την επομενη παραγραφο θα πουμε τους ομοφυλοφυλους ανωμαλους με μια απλη λογικη συνεχεια.
Δεν ειναι εκει το ζητημα. Υπαρχει μια χαωδης διαφορα αναμεσα στο τι προτιμας και που νιωθεις οικεια, και στο κατα πόσο μισεις όσους διαφωνουν ή διαφερουν, και τι εισαι διατεθειμενος να κανεις για αυτο. Τωρα αν θεωρεις οτι το ενα θετει τις βασεις για το άλλο, και πρεπει να επιτεθουμε στα γουστα ή την εκφραση τους γιατι δημιουργουν συνθηκες καταπίεσης κτλ. με συγχωρεις αλλά δε θα μπω καν στη διαδικασια να επιχειρηματολογησω στο γιατι διαφωνω, το χω κανει πολλακις στο παρελθον ειναι κλασικο σημειο τριβης μου με φεμινιστες, αλλα στα @@ εγω θα υποστηριζω την εκφραση τυ γουστου, απο την συμβατικιά που θελει φουσκωτους ατριχους μεχρι τον φιλο μου τον πατουσακια που βλεπει βαμμενο νυχι και πεδιλο και βγαζει καπνους απο τα αυτια.
Kαι στην τελικη αμα φτιαξουν ολα και μεινω μονο εγω να σου χαλαω την πιατσα, σου υποσχομαι θα παω στην Νορβηγια που και να θελουν topless δε βγαινουν εξω :-P
Μην αγχωνεσαι δεν προσβαλλομαι ετσι ευκολα. Τουναντιον το παθος όταν ειναι true το χαίρομαι και το σεβομαι κιολας, δε χρειαζεται να συμφωνουν όλοι μαζι μου, θα αυτοκτονουσα απο βαρεμαρα.
Εδιτ: Ο robostav αναφεροταν σε μια αντιληψη που ακομα κυκλοφορει σχετικα με τη μεταδοση του aids και προφανως ενισχυει το ρατσισμο απεναντι τους.
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Lord Leon: 15 Μάιος 2015 - 23:40
Καταχωρήθηκε 15 Μάιος 2015 - 23:39
PC Maga, για εσένα είναι το School Days.Πραγματικά για εσένα φτιάχτηκε αυτό το παιχνίδι. Αυτό είναι το πρώτο και μοναδικό VN που πρέπει να παίξεις. Για να τεστάρεις τα όρια των ιδανικών σου. Θα σε προσδώσουν οι όχι; Θα κλάψουν με μαύρο δάκρυ οι πρωταγωνίστριες; Θα μείνεις αγνός και σωστός η θα τα καταστρέψεις όλα;
Καταχωρήθηκε 15 Μάιος 2015 - 23:48
Είμαστε το πιο sassy forum? Ναι, είμαστε!