Βρε καμουι το αν δεν την παραδεχεσαι εσυ, δεν την κανει απαραδεκτη βρε παληκαρι μου. Εχεις καθε δικαιωμα να σου αρεσουν καποια πραγματα αισθητικως η σεξουαλικως περισσοτερα απο καποια άλλα και να τα αναφερεις σε μια συζητηση αρκει να τα διαχωριζεις απο θεματα ελευθεριας νομοθεσιας κτλ.
Δεν εχεις δικαιωμα να πεις σε καποιον οτι αν δεν του αρεσουν αισθητικως ή σεξουαλικως η μαυρες ή οι διμετρες ξανθιες σουηδεζες ειναι ρατσιστης. Προτιμησεις λεγονται αυτά και αφορουν μονο τον εχοντα. Επισης αρνουμαι να μπω σε συζητησεις του γιατι φτιαχτηκε το στηθος, γιατι πολυ απλά την επομενη παραγραφο θα πουμε τους ομοφυλοφυλους ανωμαλους με μια απλη λογικη συνεχεια.
Δεν ειναι εκει το ζητημα. Υπαρχει μια χαωδης διαφορα αναμεσα στο τι προτιμας και που νιωθεις οικεια, και στο κατα πόσο μισεις όσους διαφωνουν ή διαφερουν, και τι εισαι διατεθειμενος να κανεις για αυτο. Τωρα αν θεωρεις οτι το ενα θετει τις βασεις για το άλλο, και πρεπει να επιτεθουμε στα γουστα ή την εκφραση τους γιατι δημιουργουν συνθηκες καταπίεσης κτλ. με συγχωρεις αλλά δε θα μπω καν στη διαδικασια να επιχειρηματολογησω στο γιατι διαφωνω, το χω κανει πολλακις στο παρελθον ειναι κλασικο σημειο τριβης μου με φεμινιστες, αλλα στα @@ εγω θα υποστηριζω την εκφραση τυ γουστου, απο την συμβατικιά που θελει φουσκωτους ατριχους μεχρι τον φιλο μου τον πατουσακια που βλεπει βαμμενο νυχι και πεδιλο και βγαζει καπνους απο τα αυτια. 
Kαι στην τελικη αμα φτιαξουν ολα και μεινω μονο εγω να σου χαλαω την πιατσα, σου υποσχομαι θα παω στην Νορβηγια που και να θελουν topless δε βγαινουν εξω :-P
Μην αγχωνεσαι δεν προσβαλλομαι ετσι ευκολα. Τουναντιον το παθος όταν ειναι true το χαίρομαι και το σεβομαι κιολας, δε χρειαζεται να συμφωνουν όλοι μαζι μου, θα αυτοκτονουσα απο βαρεμαρα.
Εδιτ: Ο robostav αναφεροταν σε μια αντιληψη που ακομα κυκλοφορει σχετικα με τη μεταδοση του aids και προφανως ενισχυει το ρατσισμο απεναντι τους.
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Lord Leon: 15 Μάιος 2015 - 23:40