Το θέμα που θήγει το site είναι κάτι που καλύτερα θα ήταν να έχει επικυρωθεί χρόνια τώρα παντού γιατί πέρνουμε και αργά στροφές μέχρι να αλλάξουμε τον τρόπο με τον οποίο βλέπουμε τα πράγματα
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

The Black Hole
Posted 15 May 2015 - 14:55
Posted 15 May 2015 - 15:14
Οχι καλέ τα καταλαβαινω όλα αυτα, για αυτο και ειπα οτι θελω να αρθουν οι απαγορευσεις. αν αλλαξει πρωτα ο νομος σιγουρα οι εκκλησιες θα σκουξουν, τα παππουδια θα βριζουν, και γενικως θα παρει χρονο να αποκατασταθει η ισορροπία αλλά οκ απο καπου ξεκιναμε και βλέπουμε.
Αν μιλαω με τον ιδιο τροπο και για τους δυο, ειναι γιατι για μενα ειναι το ιδιο όχι για την κοινωνια προφανως, Αλλά ήδη εχοντας ζησει τρεις δεκαετιες βλεπω προοδο που δεν την περιμενα τοτε και ειμαι αισιοδοξος. Για να το κανω λιανα και που υπαρχει ο νομος αν καποια θελει να τον γραψει στις ωοθηκες τις, θα το κανει και δεν τρεχει και τιποτα. Οι πιθανοτητες να τη συλαβουν ειναι εξαιρετικα μικρες και το ξερει, ακομα και μπροστα σε μπατσους να κοβει βολτες. Αυτο προφανως δεν ισχυε παντα. αλλά ναι εχουμε ακομα δρομο για το ιδανικο, δε διαφωνει νομιζω κανενας.
Και δεν θεωρω κακο απαραιτητα να υπαρχει το σεξουαλικο κομματι και να αιωρειται, το πως θα εκφραστει ειναι που κανει ομορφο ή άσχημο στα δικά μου αυτιά. Το να το αφαιρεσουμε τελειως απο την κουβεντα και να κανουμε οποιον σκεφτεται ετσι να νιωθει και τυψεις απο πανω, το βρισκω στο άλλο ακρο και εξισου ευνουχιστικο και "θρησκευτικο" (με την κακή έννοια) με την απαγορευση του γυμνου στηθους. Αλλο σεξουαλικοτητα και αλλο σεξισμος.
Εκτος αν νομιζεις οτι οταν βγαινεις στην παραλία τα κοριτσακια δε σχολιαζουν το φαρδος της πλατης σου, τις ρωγες σου, τους μυες σου κτλ.
ΚΑΙ το κανουν ΚΑΙ μια χαρα υγιες το βρισκω. Το να τα συνδεεις αμεσα στο 100% των συνειρμων σου ειναι που το κανει σεξιστικο, όχι ο οποιοσδηποτε συνειρμος.
Προφανώς και κανείς δε λέει πως δεν υπάρχει έτσι και αλλιώς μια πολύ υγιής σεξουαλική έλξη προς το γυμνό σώμα και κανείς δεν είπε ότι πρέπει να χαθεί.Το σεξιστικό του θέματος μπαίνει στην αντιμετώπηση του γυναικείου σώματος ως κάτι σοκαριστικό και ανήθικο που όσες το εκθέτουν είναι για κάποιο λόγο κατώτεροι άνθρωποι,για να μη χρησιμοποιήσω εκείνη την πανέμορφη λεξούλα που τόσο έυκολα βγαίνει από τα χείλη και των φαινομενικά λογικών ανθρώπων,η οποία εκφράζεται πιο φανερά από ποτέ με τη διαφορετική αντιμετώπιση της γυμνίας του στήθους από τον ίδιο το νόμο.Αν το καταλαβαίνεις αυτο more power to you,δε διαφωνούμε κάπου.
Posted 15 May 2015 - 15:43
Εγώ πάλι έχω απόρία σχετικά με τον νόμο απάνω.Ως γυμνές δεν θα φοράνε και σουτιέν ,έτσι?Δεν είναι όμως το σουτιέν εργαλείο?Αν θυμάμαι καλά βοηθάει το σουτιέν στην στήριξή του στήθους, έτσι? Δεν είναι απλά εσώρουχό.
Ακούγεται λίγο άβολό για καθημερινότητα αλλά μπορεί να είμαι τελείως off.
Posted 15 May 2015 - 15:52
Δε πρόκειται αν ψηφιστεί νόμος να κάψουν τα σουτιέν και να αρχίσουν να κυκλοφορούν μαγικά όλες γυμνές στο δρόμο. Το θέμα είναι η ώθηση που θα δώσει για να θαφτεί αυτή η ιδεολογία που κατηγοριοποιεί τον γυναικείο πληθησμό, ξορκίζει το ανθρώπινο σώμα και είναι η ίδια ο πρωταρχικός λόγος εδρέωσης ενός τέτοιου καθεστότος στο κάτω κάτω της γραφής.
Edited by Six Winged Angel, 15 May 2015 - 15:52.
Posted 15 May 2015 - 15:53
warchief θα ηθελα να σε παρακαλεσω να σταματησεις αυτον τον anti-coprophiliac τονο στα comment σου.
Posted 15 May 2015 - 16:25
Δε πρόκειται αν ψηφιστεί νόμος να κάψουν τα σουτιέν και να αρχίσουν να κυκλοφορούν μαγικά όλες γυμνές στο δρόμο. Το θέμα είναι η ώθηση που θα δώσει για να θαφτεί αυτή η ιδεολογία που κατηγοριοποιεί τον γυναικείο πληθησμό, ξορκίζει το ανθρώπινο σώμα και είναι η ίδια ο πρωταρχικός λόγος εδραίωσης ενός τέτοιου καθεστώτος στο κάτω κάτω της γραφής.
Καλά σίγουρα δεν θα αρχίσουν όλες να κυκλοφορούν γυμνές την επόμενη μέρα.Εμένα η απορία μου δεν έχει να κάνει με αυτό.
Ρωτάω πρακτικά αν αυτό θα τις βόλευε και μόνο.
Posted 15 May 2015 - 16:37
Το λες, λες και υπάρχει διαγαλαξιακός νόμος που επιβάλει τα σουτιέν
Posted 15 May 2015 - 16:46
Το λες, λες και υπάρχει διαγαλαξιακός νόμος που επιβάλει τα σουτιέν
Όχι το λέω γιατί ξέρω ότι τις γυναίκες τις βολεύει το σουτιέν.Ρωτάω να μάθω αν ισχύει όντως αυτό και στην περίπτωση του προαναφερθείς νόμου αν θα είχαν πρόβλημα.Γιατί σου ακούγεται περίεργη η απορία μου?
Απλά θυμάμαι ότι το να κυκλοφορείς χωρίς σουτιέν για πολύ ώρα μπορεί να φέρει και τραυματισμούς κάτω από ορισμένες συνθήκες π.χ. άθληση. Και θέλω να μάθω αν είναι πρακτικό το να κυκλοφορείς έτσι?
Και είμαι και σίγουρος ότι δεν μπορείς να μου το απαντήσεις εσύ αυτό άγγελε.Χρειάζομαι κάποιον με εμπειρία στο θέμα.
Edited by zennith666, 15 May 2015 - 16:47.
Posted 15 May 2015 - 16:59
Θα μπορούσα να απαντήσω στα ερωτήματα σου περί σουτιέν και πρακτικότητας αλλά εφόσων δεν εμπιστεύεσαι την αφθεντία μου επικαλούμαι τους γένους θυληκού ανθρώπους του φόρουμ να ρίξουν φως στο τούνελ
Posted 15 May 2015 - 17:08
Θα μπορούσα να απαντήσω στα ερωτήματα σου περί σουτιέν και πρακτικότητας αλλά εφόσων δεν εμπιστεύεσαι την αφθεντία μου επικαλούμαι τους γένους θυληκού ανθρώπους του φόρουμ να ρίξουν φως στο τούνελ
Όχι δεν εμπιστεύομαι την αυθεντία σου αλλά μην το πάρεις προσωπικά.Είμαι σίγουρος ότι τις απαντήσεις που θα μου δώσεις εσύ μπορώ να τις βρω και μόνος μου.
Posted 15 May 2015 - 17:34
Εκτός και αν έχω μάθει την απάντηση όχι από τον γούγλη αλλά απευθείας από τα στηθοφόρα πλάσματα στα οποία απευθύνεσαι.
Άρα ερχόμαστε σε 2 πιθανά σενάρια:
α) δεν εμπιστεύεσαι μαρτυρίες από δεύτερο χέρι
β) πιστεύεις πως δεν έχω καμία σχέση με γυναίκες
ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΘΟΜΑΙ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΩ ΜΕ ΤΗ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΡΟΘΕΣΗ
συγχύστηκα και το πήρα προσωπικά, πάω να φάω !
(ας συνεχίσουμε λίγο ακόμα έχω χρόνο)
Edited by Six Winged Angel, 15 May 2015 - 17:37.
Posted 15 May 2015 - 17:34
Μπορεί να μας κρύβει κάτι.
Ναι, κάτι μας κρύβει.
Edited by Jorg, 15 May 2015 - 17:34.
*waving intensifies*
Posted 15 May 2015 - 17:38
Με μισεί γιατί δεν έχω διακριτικό sig
Posted 15 May 2015 - 17:46
You have no idea young padawan.
Εκτός και αν έχω μάθει την απάντηση όχι από τον γούγλη αλλά απευθείας από τα στηθοφόρα πλάσματα στα οποία απευθύνεσαι.
Άρα ερχόμαστε σε 2 πιθανά σενάρια:
α) δεν εμπιστεύεσαι μαρτυρίες από δεύτερο χέρι
β) πιστεύεις πως δεν έχω καμία σχέση με γυναίκες
ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΘΟΜΑΙ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΩ ΜΕ ΤΗ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΡΟΘΕΣΗ
συγχύστηκα και το πήρα προσωπικά, πάω να φάω !
(ας συνεχίσουμε λίγο ακόμα έχω χρόνο)
Όχι απλά δεν θέλω να μου μεταφέρεις τις πληροφορίες που ξέρεις/έμαθες από την δικιά σου οπτική γωνία.Μπορεί και να σε αδικώ.Αλλά θα παραμείνω στην θέση μου να θέλω κάποια με στοιχειώδη εμπειρία.
P.S. Τι θα φας?
Posted 15 May 2015 - 17:52
Κοτομπουκίτσες με ομελετόρυζο και ceasar's
τα κατέστρεψα ήδη πάνω στη σύγχυση μου και στηθοδεσμοκουβαλητές ακόμα να φανούν