Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 33 votes

The Black Hole

• Please log in to reply
94079 replies to this topic

#81571 robostav

robostav

ηλεκτρονικός υπάλληλος...

• Members
  • 425 posts

Posted 15 May 2015 - 22:44

μια μικρή παρατήρηση μόνο, δεν χρειάζεται ειδικό εργαλείο σμιλεμένο από χέρια νάνων (που μπορεί να φτιάχνουν και σουτιεν) για να θηλάσει κάποια δημόσια, ένα απλό σεντονάκι αρκει, και σε ήλιο ακόμα.το μικρό μια χαρά θα κάνει την δουλειά του χωρίς να ενοχληθεί. ένα κάρο μπουρδες πουλιούνται στο ebay, ας μην αυξάνουμε και την ζήτηση...

just to be clear, δεν εχω θηλάσει εγώ προσωπικά κάποιο βλαστάρι μου, αλλά η γυναίκα μου ποστάρει μόνο parents.gr.

υ.γ. kamui εδώ κολλάμε το aids από το σάλιο εκτός αν έχουμε κολλάρο ιερό λείψανο, και εσύ θες απομυθοποίηση του σώματος και reboot αξιών/αντιλήψεων?

Posted Image

#81572 Kamui

Kamui

Degenerate aristocrat

• Members
  • 616 posts
  • LocationRealm of perdition

Posted 15 May 2015 - 22:44

απο ποσο κοντα ρε kamui?

Το κόστος αυξάνεται ανάλογα με την καυτότητα των λεπτομεριών, εσύ διαλέγεις.

υ.γ. kamui εδώ κολλάμε το aids από το σάλιο εκτός αν έχουμε κολλάρο ιερό λείψανο, και εσύ θες απομυθοποίηση του σώματος και reboot αξιών/αντιλήψεων?

Aπό πότε κολλάμε aids από το σάλιο; Να προσέχω ποιους γλείφω όχι τίποτα.

(χμμμ τώρα όλοι θα νομίζουν ότι έχω aids)

Edited by Kamui, 15 May 2015 - 22:51.

O6rrvsU.jpg

#81573 FrenzyApe

FrenzyApe

Unofficial Moderator

• Members
  • 197 posts

Posted 15 May 2015 - 22:48

Το κόστος αυξάνεται ανάλογα με την καυτότητα των λεπτομεριών, εσύ διαλέγεις.

οταν γινω μοντ θα σε πληρωσω

#81574 pc_magas

pc_magas

Nekomusumne are the best wives!!!!!!!

• Members
  • 485 posts
  • LocationAcharnes

Posted 15 May 2015 - 23:02

Μάγκες μάγκες το να κατακρινεις μια γυναίκα για οτιδήποτε είναι μαι σημαντικι παραβίαση του Ανδρικού Ποινικού Κώδικα τιμής. Έτσι αυτομάτος σου επιβάλει την ποινή του ντιντί.

Μάθε να αγαπάς την γυναίκα ως έχει. Αν δεν μπορείς τότε βολέψου με Dakimakura και την Waifu σου και μείνε εκεί και μην ξαναασχοληθείς με 3d girls.

#81575 zennith666

zennith666

Oh boy,more trouble...

• Members
  • 1,226 posts
  • LocationAthena

Posted 15 May 2015 - 23:03

I have a waifu in final fantasy XIV we married inside the game.Does it could?

Posted Image

#81576 pc_magas

pc_magas

Nekomusumne are the best wives!!!!!!!

• Members
  • 485 posts
  • LocationAcharnes

Posted 15 May 2015 - 23:06

I have a waifu in final fantasy XIV we married inside the game.Does it could?

Όσο δεν προσβάλεις μια πραγματική γυναίκα.

Γιατί τα δάκρυα μιας γυναίκας τα μετράει ο Θεός. (Το πιστεύω ακόμα και ας δεν ισχύει)

#81577 Black Rock

Black Rock

TO THE ICECAR!

• GFX Staff
  • 725 posts
  • Locationalways searching for nii-chan

Posted 15 May 2015 - 23:18

Γιατί τόσο ξαφνικό ενδιαφέρον ρε παίδες; Έγινε τίποτα;

#81578 Kamui

Kamui

Degenerate aristocrat

• Members
  • 616 posts

Posted 15 May 2015 - 23:18

Γιατί τα δάκρυα μιας γυναίκας τα μετράει ο Θεός. (Το πιστεύω ακόμα και ας δεν ισχύει)

Νομίζω πώς για τα στάνταρντς του μάγκα δεν υπάρχει χειρότερο καθίκι από το σκηνοθέτη του τιτανικού.

Edited by Kamui, 15 May 2015 - 23:18.

O6rrvsU.jpg

#81579 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 15 May 2015 - 23:34

Pc maga καταλαβαίνω την καλή σου πρόθεση αλλα δεν βοηθάς

#81580 Lord Leon

Lord Leon

Immortal Esper

• Members
  • 740 posts

Posted 15 May 2015 - 23:38

Βρε καμουι το αν δεν την παραδεχεσαι εσυ,  δεν την κανει απαραδεκτη βρε παληκαρι μου. Εχεις καθε δικαιωμα να σου αρεσουν καποια πραγματα αισθητικως η σεξουαλικως περισσοτερα απο καποια άλλα και να τα αναφερεις σε μια συζητηση αρκει να τα διαχωριζεις απο θεματα ελευθεριας νομοθεσιας κτλ. 

Δεν εχεις δικαιωμα να πεις σε καποιον οτι αν δεν του αρεσουν αισθητικως ή σεξουαλικως η μαυρες ή οι διμετρες ξανθιες σουηδεζες ειναι ρατσιστης. Προτιμησεις λεγονται αυτά και αφορουν μονο τον εχοντα. Επισης αρνουμαι να μπω σε συζητησεις του γιατι φτιαχτηκε το στηθος, γιατι πολυ απλά την επομενη παραγραφο θα πουμε τους ομοφυλοφυλους ανωμαλους με μια απλη λογικη συνεχεια.

Δεν ειναι εκει το ζητημα. Υπαρχει μια χαωδης διαφορα αναμεσα στο τι προτιμας και που νιωθεις οικεια, και στο κατα πόσο μισεις όσους διαφωνουν ή διαφερουν, και τι εισαι διατεθειμενος να κανεις για αυτο. Τωρα αν θεωρεις οτι το ενα θετει τις βασεις για το άλλο, και πρεπει να επιτεθουμε στα γουστα ή την εκφραση τους γιατι δημιουργουν συνθηκες καταπίεσης κτλ. με συγχωρεις αλλά δε θα μπω καν στη διαδικασια να επιχειρηματολογησω στο γιατι διαφωνω, το χω κανει πολλακις στο παρελθον ειναι κλασικο σημειο τριβης μου με φεμινιστες, αλλα στα @@ εγω θα υποστηριζω την εκφραση τυ γουστου, απο την συμβατικιά που θελει φουσκωτους ατριχους μεχρι τον φιλο μου τον πατουσακια που βλεπει βαμμενο νυχι και πεδιλο και βγαζει καπνους απο τα αυτια. :)

Kαι στην τελικη αμα φτιαξουν ολα και μεινω μονο εγω να σου χαλαω την πιατσα, σου υποσχομαι θα παω στην Νορβηγια που και να θελουν topless δε βγαινουν εξω :-P

Μην αγχωνεσαι δεν προσβαλλομαι ετσι ευκολα. Τουναντιον το παθος όταν ειναι true το χαίρομαι και το σεβομαι κιολας, δε χρειαζεται να συμφωνουν  όλοι μαζι μου, θα αυτοκτονουσα απο βαρεμαρα.

Εδιτ: Ο robostav αναφεροταν σε μια αντιληψη που ακομα κυκλοφορει σχετικα με τη μεταδοση του aids και προφανως ενισχυει το ρατσισμο απεναντι τους. 

Edited by Lord Leon, 15 May 2015 - 23:40.

stasou%2520mygdala.jpg

#81581 Takayama Yuichi

Takayama Yuichi

Anime Fan

• Members
  • 155 posts

Posted 15 May 2015 - 23:39

PC Maga, για εσένα είναι το School Days.Πραγματικά για εσένα φτιάχτηκε αυτό το παιχνίδι. Αυτό είναι το πρώτο και μοναδικό VN που πρέπει να παίξεις. Για να τεστάρεις τα όρια των ιδανικών σου. Θα σε προσδώσουν οι όχι; Θα κλάψουν με μαύρο δάκρυ οι πρωταγωνίστριες; Θα μείνεις αγνός και σωστός η θα τα καταστρέψεις όλα;

#81582 Wild Monkey

Wild Monkey

Going Bananas

• Members
  • 184 posts

Posted 15 May 2015 - 23:48

Είμαστε το πιο sassy forum? Ναι, είμαστε!

#81583 zennith666

zennith666

Oh boy,more trouble...

• Members
  • 1,226 posts
  • LocationAthena

Posted 15 May 2015 - 23:55

Είμαστε το πιο sassy forum? Ναι, είμαστε!

Μπανανιάρη κάτι πάει λάθος με το Avatar σου :S ...

Posted Image

#81584 Wild Monkey

Wild Monkey

Going Bananas

• Members
  • 184 posts

Posted 16 May 2015 - 00:03

I broke the internet. And my avatar.

Edited by Wild Monkey, 16 May 2015 - 00:03.

#81585 Kamui

Kamui

Degenerate aristocrat

• Members
  • 616 posts

Posted 16 May 2015 - 00:11

Βρε καμουι το αν δεν την παραδεχεσαι εσυ,  δεν την κανει απαραδεκτη βρε παληκαρι μου. Εχεις καθε δικαιωμα να σου αρεσουν καποια πραγματα αισθητικως η σεξουαλικως περισσοτερα απο καποια άλλα και να τα αναφερεις σε μια συζητηση αρκει να τα διαχωριζεις απο θεματα ελευθεριας νομοθεσιας κτλ. 

Δεν εχεις δικαιωμα να πεις σε καποιον οτι αν δεν του αρεσουν αισθητικως ή σεξουαλικως η μαυρες ή οι διμετρες ξανθιες σουηδεζες ειναι ρατσιστης. Προτιμησεις λεγονται αυτά και αφορουν μονο τον εχοντα. Επισης αρνουμαι να μπω σε συζητησεις του γιατι φτιαχτηκε το στηθος, γιατι πολυ απλά την επομενη παραγραφο θα πουμε τους ομοφυλοφυλους ανωμαλους με μια απλη λογικη συνεχεια.

Δεν ειναι εκει το ζητημα. Υπαρχει μια χαωδης διαφορα αναμεσα στο τι προτιμας και που νιωθεις οικεια, και στο κατα πόσο μισεις όσους διαφωνουν ή διαφερουν, και τι εισαι διατεθειμενος να κανεις για αυτο. Τωρα αν θεωρεις οτι το ενα θετει τις βασεις για το άλλο, και πρεπει να επιτεθουμε στα γουστα ή την εκφραση τους γιατι δημιουργουν συνθηκες καταπίεσης κτλ. με συγχωρεις αλλά δε θα μπω καν στη διαδικασια να επιχειρηματολογησω στο γιατι διαφωνω, το χω κανει πολλακις στο παρελθον ειναι κλασικο σημειο τριβης μου με φεμινιστες, αλλα στα @@ εγω θα υποστηριζω την εκφραση τυ γουστου, απο την συμβατικιά που θελει φουσκωτους ατριχους μεχρι τον φιλο μου τον πατουσακια που βλεπει βαμμενο νυχι και πεδιλο και βγαζει καπνους απο τα αυτια. :)

Kαι στην τελικη αμα φτιαξουν ολα και μεινω μονο εγω να σου χαλαω την πιατσα, σου υποσχομαι θα παω στην Νορβηγια που και να θελουν topless δε βγαινουν εξω :-P

Μην αγχωνεσαι δεν προσβαλλομαι ετσι ευκολα. Τουναντιον το παθος όταν ειναι true το χαίρομαι και το σεβομαι κιολας, δε χρειαζεται να συμφωνουν  όλοι μαζι μου, θα αυτοκτονουσα απο βαρεμαρα.

Εδιτ: Ο robostav αναφεροταν σε μια αντιληψη που ακομα κυκλοφορει σχετικα με τη μεταδοση του aids και προφανως ενισχυει το ρατσισμο απεναντι τους. 

Οk σ' αυτά δε θα συμφωνήσουμε ποτέ αλλά ας είναι. Πιστεύω πάντως ότι η αισθητική λέει πάρα πολλά για έναν άνθρωπο, και επηρεάζει πολύ την κοινωνία και τις αντιλήψεις της. Γιατί ουσιαστικά ο δυτικός πολιτισμός τι κάνει; Στηρίζεται σε κάποια δήθεν ίσα δικαιώματα και σε κάποιες ελευθερίες λόγου και πεποιθήσεων για να απενοχοποιήσει το φετιχισμό και τον αισθητισμό, που αποδεδειγμένα δημιουργεί διάφορες νόρμες και ενισχύει διάφορα απάνθρωπα και αντιεπιστημονικά σκεπτικά. Γιατί εύκολα κάνει κανείς συνειρμούς με βάση την αισθητική του, και εύκολα κρίνει τους άλλους ή έστω συμπαθεί/αντιπαθεί τους άλλους με βάση την αισθητική του. Και μια αισθητική που κάνει τέτοιους απόλυτους διαχωρισμούς και κρίσεις με βάση τη ράτσα είναι πράγματι μια ρατσιστική αισθητική, που αν επηρεάσει το χαρακτήρα του ανθρώπου σε παραπάνω βαθμό από το να του αρέσει απλώς οπτικά κάτι ή όχι, έυκολα έχουμε έναν ρατσιστή άνθρωπο.

Οκ, εμένα τείνουν να μη μου αρέσουν αισθητικά οι μαύρες, ενώ με τα νεαρά κορίτσια με ιδιαίτερα λευκή επιδερμίδα παθαίνω κάτι κάποιες φορές. Πέρα από το να αναγνωρίσω τυπικά ένα ίσο δικαίωμα των μαύρων γυναικών στην ύπαρξη κτλ, νομίζω ότι οφείλω να συμπεριφέρομαι γενικότερα στους ανθρώπους με τρόπο που να μη δείχνει ότι πράγματα που σε κάποιο βαθμό δε διάλεξαν να έχουν όπως τα φυσικά τους χαρακτηριστικά επηρεάζουν την αξία τους για μένα ως άνθρωποι, και να μάθω κι εγώ ο ίδιος κυρίως να μην αντιμετωπίζω τους ανθρώπους με τέτοια κριτήρια. Πιστεύω ότι είναι καλύτερο για εμάς τους ίδιους, really.

Btw, όπου και να αναφέρεται ο robostav, τι κάνει με αυτό το σχόλιο πέρα από το να το αποδέχεται έτσι απλά και να μη θέλει να δει παραπέρα;

O6rrvsU.jpg