καλά πάω να
σχεδιάσω σουτιένδιαβάσω Καντίνσκι γιατί είμαι και λόγιος
Ευγε παιδί μου πήγαινε να μελετήσεις.
Στο τέλος της ημέρας ψηφίζουμε το πιο χαζό post; Γιατί δεν θα είναι εύκολο.
Έλα σε παρακαλώ πολύ είμαι σίγουρος ότι θα νικήσω.
Καταχωρήθηκε 15 Μάιος 2015 - 18:04
καλά πάω να
Ευγε παιδί μου πήγαινε να μελετήσεις.
Στο τέλος της ημέρας ψηφίζουμε το πιο χαζό post; Γιατί δεν θα είναι εύκολο.
Καταχωρήθηκε 15 Μάιος 2015 - 18:08
Τhe θρυλ(ος) is gone
Καταχωρήθηκε 15 Μάιος 2015 - 18:22
Κοτομπουκίτσες με ομελετόρυζο και ceasar's
τα κατέστρεψα ήδη πάνω στη σύγχυση μου και στηθοδεσμοκουβαλητές ακόμα να φανούν
Βρε, δεν εχει σχεση το κοτοπουλο με το φουσκωμα των βυζγιων. Μου ανοιξες την ορεξη τωρα.
Καταχωρήθηκε 15 Μάιος 2015 - 20:56
Βρε, δεν εχει σχεση το κοτοπουλο με το φουσκωμα των βυζγιων. Μου ανοιξες την ορεξη τωρα.
The cookie is yours
Καταχωρήθηκε 15 Μάιος 2015 - 21:08
p.s. Blacko Rocko-sama κι εσυ εισαι ελαστικος?
την τελευταία φορά που έλεγξα στον καθρέφτη ήμουν σίγουρα ψηλός και αθεράπευτα όμορφος. Ελαστικός δύσκολο γιατί σταμάτησα την γιόγκα στα 17 οπότε ευλυγισία μηδέν.
Καταχωρήθηκε 15 Μάιος 2015 - 21:21
Did you know? Η μελέτη και η ανάλυση του Madoka Magica είναι επίσημο μάθημα ενός εξαμήνου σε πάνεπιστήμιο του Tokyo(?).
Discuss?
Καταχωρήθηκε 15 Μάιος 2015 - 21:29
Ντροπής πράγματα;
Καταχωρήθηκε 15 Μάιος 2015 - 21:31
την τελευταία φορά που έλεγξα στον καθρέφτη ήμουν σίγουρα ψηλός και αθεράπευτα όμορφος. Ελαστικός δύσκολο γιατί σταμάτησα την γιόγκα στα 17 οπότε ευλυγισία μηδέν.
εννοουσα ελαστικος οσον αφορα στις αποφασεις σου
Καταχωρήθηκε 15 Μάιος 2015 - 21:38
Ντροπής πράγματα;
Είναι;
Καταχωρήθηκε 15 Μάιος 2015 - 21:40
Η Αγγλία έχει τον Shakespear,
η Ιαπωνία τον GEN UROBUCHI
Καταχωρήθηκε 15 Μάιος 2015 - 21:47
Το οποίο υπονοεί ότι ο Urobutcher δεν τρώει φλασιές στις οποίες γράφει και τρομερές σειρές. Πράγμα που είναι λάθος.
Μέσα στα βουνά μαλακίας, ο Urobutcher δείχνει και κάποια σημάδια ευφυΐας και το Madoka είναι ένα από αυτά.
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Takayama Yuichi: 15 Μάιος 2015 - 21:50
Καταχωρήθηκε 15 Μάιος 2015 - 21:53
εννοουσα ελαστικος οσον αφορα στις αποφασεις σου
χμμ, τώρα που το λές την προηγούμενη φορά είχα πρόβλημα με το τι να φάω, σουβλάκια ή σαλάτα. Μετά από σκέψη κατέληξα να τρώω σαρδέλες στα κάρβουνα.
Οπότε τι με κάνει αυτο; Είμαι και μιας ηλικίας, τι να κάνουμε
Καταχωρήθηκε 15 Μάιος 2015 - 21:54
Η υπονοεί ότι στο πανεπιστήμιο τον μπαίζουνε και ο urobuchi είναι μέτριος, και αυτό όταν έχει κέφια/καλούς συνεργάτες
ακούς εκεί έξι μήνες
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Six Winged Angel: 15 Μάιος 2015 - 21:56
Καταχωρήθηκε 15 Μάιος 2015 - 22:20
Mπα, σε πρόλαβε ο Ghostrprince σήμερα, δε νομίζω ότι ξεπερνιέται.
αλλά αν αυριο ξυπνησω και με το που θα πατουσε τους 25 ο υδραργυρος εβλεπα παντου γυμνοστηθους/ες νομιζω θα νιωθα αβολα. Ισως να ειμαι εγώ λάθος σε αυτό, αλλά νιωθω λιγο πιο οικεια με αυτη τη σεξουαλικοτητα που εχει ενα δωρο που ειναι αμπαλαρισμενο και σε περιμενει να το ανοιξεις, παρα το χυμαδιο, και δε θα ηθελα να το στερηθω ειναι η αληθεια , αλλά δε θα απαγορευα το αντιθετο ακομα και να μπορουσα.
Φαντάζομαι καταλαβαίνεις πόσο απαράδεκτη είναι κατά βάθος αυτή η άποψη (φαίνεσαι όντως να το καταλαβαίνεις, οπότε no offense meant), γιατί ουσιαστικά δημιουργεί ένα κλίμα μιας normative αποδοχής της καταπίεσης για λόγους συντήρισης ενός παιδιάστικου φετιχισμού. Αναγνωρίζεις, φυσικά, σε αντίθεση με κάποια παλικάρια που έχουν μείνει κάπου ανάμεσα στο δημοτικό και το γυμνάσιο, ότι το να καταστεί κάτι τέτοιο συνηθισμένο θα το απομυθοποιήσει φετιχιστικά σταδιακά, αλλά παραδέχεσαι το πρόβλημά σου με αυτό λες και είναι σημαντικότερος ο προσωπικός μας φετιχισμός από την αποδοχή του ανθρώπινου σώματος με μη σεξουαλική χροιά. Βέβαια φαίνεσαι να είσαι υπερ της ίδιας της σεξουαλικοποίησης, ακόμα και σε οπτικό επίπεδο, οπότε δε ξέρω τι να σου πω ακριβώς. Προσωπικά πιστεύω ότι τέτοιου είδους απομυθοποιήσεις μας βοηθάνε να ωριμάσουμε και να αποδεχθούμε τις γυναίκες σαν ανθρώπους που δε χρειάζεται να κουβαλάνε κάποιο "δώρο" που κάποια στιγμή θα μας προσφέρουν. Κατά τη γνώμη μου αυτή η οπτική βλάπτει κι εμάς τους ίδιους και ενισχύει το μισογυνισμό γιατί οι προσδοκίες εύκολα προκαλούν απογοητεύσεις. Και εκεί είναι το θέμα, ότι δημιουργείται η προσδοκία σε κάτι που δεν φτιάχτηκε για αυτό το σκοπό. Το γυναικείο στήθος δε φτιάχτηκε για να σε ερεθίζει όταν το βλέπεις, ούτε μια γυναίκα πρέπει να αισθάνεται άσχημα για το να μην μπορεί να το κάνει. Το θέμα είναι να μπορεί κι αυτή να το προβάλλει χωρίς να νιώθει ότι οι άλλοι τη μισούν γιατί το τάδε μέλος του σώματος της δεν αντιστέκεται στη βαρύτητα όσο κάποιοι θα θέλανε ούτε έχει το σχήμα που κάποιοι θα θέλανε. Νομίζω λοιπόν ότι η απομυθοποίηση και αποσεξουαλικοποίηση του γυμνού σώματος βοηθάει στον ξεπερασμό του σεξισμού γενικότερα και στην αποδοχή των ανθρώπουν χωρίς ψευτοαξιολογικές ταμπέλες.
p.s. Blacko Rocko-sama κι εσυ εισαι ελαστικος?\
Ο Black Rock είναι στιβαρό και γυμνασμένο παλικάρι, τον έχω δει από κοντά, οπότε να προσέχεις.
καλά πάω να
Θέλω κι εγώ.
Καταχωρήθηκε 15 Μάιος 2015 - 22:43
Ο Black Rock είναι στιβαρό και γυμνασμένο παλικάρι, τον έχω δει από κοντά, οπότε να προσέχεις.
απο ποσο κοντα ρε kamui?