Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 33 votes

The Black Hole

• Please log in to reply
94067 replies to this topic

#81526 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 15 May 2015 - 09:33

Όπως είπε και η Tristessa από πάνω το flame pattern του Vetus είναι κάτι για το οποίο έχει προειδοποιηθεί από την ομάδα πάρα πολλές φορές στο παρελθόν. Εφόσον ο χρήστης εξακολουθεί την ίδια τακτική και πολύ περισσότερο γίνεται και προσβλητικός σε ομάδες του πληθυσμού όπως σε προηγούμενη σελίδα θα μάθει - όπως και ο φίλαθλος στο άρθρο το οποίο πόσταρε -  ότι κάθε συμπεριφορά έχει και συνέπειες.

1 μήνα εκτός μπας και αποφασίσει να διοχετεύσει την ενέργεια που τον διακατέχει σε κάποιο προσωπικό blog. Mε τις υγείες μας. 

Προς τους υπόλοιπους. Έχουμε δείξει ότι είμαστε ελαστικοί σαν ομάδα, ότι δεν θέλουμε να γινόμαστε μπαμπούλες και ότι ακόμη και όταν υπάρχει διαφορά απόψεων ενθαρρύνουμε την συζήτηση. Μην κάνετε κατάχρηση ούτε της διάθεσής μας να ασχολούμαστε εθελοντικά με κάτι, ούτε και της ανοχής μας σε λιγότερο από ιδανικές συμπεριφορές.  

#81527 vectrapearl

vectrapearl

κουρεας ο μεγας...

• Members
  • 534 posts

Posted 15 May 2015 - 12:29

τωρα εγω αν και με τον πελεκη του ban να κανει το εκρεμες πανω απο το κεφαλι μου θα ποσταρω τον εξης συνδεσμο

http://www.freethenipple.com/

ειναι μια φεμινιστικη καμπανια για το δικαιωμα των γυναικων να κυκλοφορουν δημοσια τοπλες οπως η αντρες η και να θυλαζουν τα μωρα τους δημοσια..

τωρα για το δευτερο ειμαι υπερ,δεν το βρισκω καθολου κακο..ισα ισα...

αλλα για το πρωτο δεν ξερω τι να πω...im confused...ναι στο να χαλαρωσουν οι νομοι,ειναι ηλιθιο να φυλακιζετε καποια επειδη εδειξε ρωγα αλλα το να κυκλοφορεις δημοσια με τα μεμε εξω στην καθημερινοτητα σου εγκυμονει κινδυνους με τετοια ανωμαλια που κυκλοφορει.....

θα ηθελα να αποφυγω τα σχολια τυπου ''εισαι αντρας λογικο να θες να ζεις σε μια κοινωνια που η γυναικες θα περπατανε γυμνοστηθες''.....................

δεν το βλεπω ετσι..εννοω με την σεξιστικη πλευρα....ποιο πολυ ανθρωπινα το βλεπω...δεν μπορω να κατσω να το τεκμηριωσω τωρα γιατι ειμαι και στην δουλεια και πρεπει να γραψω αρκετα....

please be nice with me....

#81528 GhostPrince

GhostPrince

夢遊病者

• Members
  • 2,161 posts
  • Location ・ω・ 

Posted 15 May 2015 - 12:42

Ναι , να γινει, θα εχουμε καθημερινα ecchi fap material για reference. Ζητω ο φεμινισμος.
フカフカ

#81529 pasxaleas

pasxaleas

Smell the bunny

• Members
  • 866 posts

Posted 15 May 2015 - 12:47

Living on the edge.

09pntFA.png?1

#81530 Six Winged Angel

Six Winged Angel

Κινητό Spoiler

• Members
  • 1,906 posts

Posted 15 May 2015 - 13:03

snip

Spoiler:

#81531 luffy1908

luffy1908

Starting...

• Members
  • 285 posts

Posted 15 May 2015 - 13:03

Προσπέρασα λίγο γρήγορα τις προηγούμενες σελίδες.Για να καταλάβω τσακωνόσασταν επειδή ο Thor έγινε η Thor; :P

#81532 Tristessa

Tristessa

putting the fun in funeral

• Moderators
  • 989 posts
  • LocationAtelier BOZ

Posted 15 May 2015 - 13:14

well, this is going great so far

τωρα εγω αν και με τον πελεκη του ban να κανει το εκρεμες πανω απο το κεφαλι μου

Τώρα αυτό το disclaimer χρειαζόταν; Literally αμέσως μετά τη δεύτερη παράγραφο της iristella;
Μπορείτε να συζητήσετε ό,τι θέλετε όσο είστε εντός των κανόνων και διατηρείτε ένα κάποιο επίπεδο. Το ότι εγώ ή κάποιος άλλος από τη ΣΟ τυχαίνει να διαφωνεί με την άποψή σας δεν είναι ούτε φίμωση ούτε κατάχρηση mod privileges. Είναι απλά μια διαφωνία και νομίζω ότι όλοι μπορούμε να το διαχειριστούμε. (Ελπίζω.)

6dqFccT.gif

#81533 Warchief

Warchief

• Members
  • 2,042 posts

Posted 15 May 2015 - 13:32

Ναι , να γινει, θα εχουμε καθημερινα ecchi fap material για reference. Ζητω ο φεμινισμος.

το πιο θλιβερό ποστ της χρονιάς

θλιβερό επίσης το μοτίβο των ίδιων τριών-τεσσάρων που συμμετέχουν σε όλες αυτές τις συζητήσεις (ποτέ λόγω σεξισμού, έχουν απαιτήσεις από το canon οι άνθρωποι), αλλά ίσως περισσότερο των πιο δειλών πορδών που θα καταθέσουν την τσιτάτη αποψάρα τους μόλις η συζήτηση είναι στα τελειώματα, πιστεύοντας ότι πλέον είναι ασφαλείς να διοχετεύσουν τον χείμαρρο τις σαπίλας τους ενώ ακόμα προσπαθούμε να συνέλθουμε από τη μυρωδιά της πιο έκδηλης σήψης. άλλωστε ποτέ δεν ήταν καλοί στα επιχειρήματα ή οτιδήποτε απαιτεί ειρμό, λογικό ή ηθικό.

για πέταμα

#81534 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4,499 posts
  • LocationArah

Posted 15 May 2015 - 13:42

τωρα εγω αν και με τον πελεκη του ban να κανει το εκρεμες πανω απο το κεφαλι μου θα ποσταρω τον εξης συνδεσμο

Για σένα ειδικά έχει κούρεμα με την ψιλή, όχι ban!

Νόμος 9000.

qzMHWHd.png

#81535 Wild Monkey

Wild Monkey

Going Bananas

• Members
  • 184 posts

Posted 15 May 2015 - 13:57

Ποια Lady Thor? Μπορει να μην εχει υπερδυναμεις, αλλα για μενα η τελειοτερη ηρωιδα της Μαρβελ ειναι η Peggy fucking Carter.

#81536 Warchief

Warchief

• Members
  • 2,042 posts

Posted 15 May 2015 - 13:59

οκ αλλά δεν είναι η lady thor ή η femthor ή η mrs thor. είναι η thor σκέτο

#81537 Lord Leon

Lord Leon

Immortal Esper

• Members
  • 740 posts

Posted 15 May 2015 - 14:01

http://www.freethenipple.com/

ειναι μια φεμινιστικη καμπανια για το δικαιωμα των γυναικων να κυκλοφορουν δημοσια τοπλες οπως η αντρες η και να θυλαζουν τα μωρα τους δημοσια..

τωρα για το δευτερο ειμαι υπερ,δεν το βρισκω καθολου κακο..ισα ισα...

αλλα για το πρωτο δεν ξερω τι να πω...im confused...ναι στο να χαλαρωσουν οι νομοι,ειναι ηλιθιο να φυλακιζετε καποια επειδη εδειξε ρωγα αλλα το να κυκλοφορεις δημοσια με τα μεμε εξω στην καθημερινοτητα σου εγκυμονει κινδυνους με τετοια ανωμαλια που κυκλοφορει.....

θα ηθελα να αποφυγω τα σχολια τυπου ''εισαι αντρας λογικο να θες να ζεις σε μια κοινωνια που η γυναικες θα περπατανε γυμνοστηθες''.....................

δεν το βλεπω ετσι..εννοω με την σεξιστικη πλευρα....ποιο πολυ ανθρωπινα το βλεπω...δεν μπορω να κατσω να το τεκμηριωσω τωρα γιατι ειμαι και στην δουλεια και πρεπει να γραψω αρκετα....

please be nice with me....

για το δευτερο υπαρχει ειδικο εξαρτημα οπου το φορας, κανεις τη δουλεια σου και δε φαινεται απολυτως τιποτα, αλλά δεν εχω ιδεα ποσο κοστιζει, δε νομιζω πολύ πάντως. Οχι οτι εχω καποιο θεμα με το δημοσιο θηλασμο, όσες φορες ετυχε στην παρεα μου και κτος δε θυμαμαι ποτε καποιον να ειχε θεμα, αλλά ναι οκ, μπορω να καταλαβω τι θα μπορουσε να γινει.

Για το πρωτο ειναι όντως λίγο σύνθετο. Δε συμφωνω να απαγορεύται δια νόμου, ούτε να μεγαλωνουν με ενοχες τα παιδια απότην οικογένεια ή το σχολειο, για το σωμα τους. αλλά αν αυριο ξυπνησω και με το που θα πατουσε τους 25  ο υδραργυρος εβλεπα παντου γυμνοστηθους/ες νομιζω θα νιωθα αβολα. Ισως να ειμαι εγώ λάθος σε αυτό, αλλά νιωθω λιγο πιο οικεια με αυτη τη σεξουαλικοτητα που εχει ενα δωρο που ειναι αμπαλαρισμενο και σε περιμενει να το ανοιξεις, παρα το χυμαδιο, και δε θα ηθελα να το στερηθω ειναι η αληθεια , αλλά δε θα απαγορευα το αντιθετο ακομα και να μπορουσα.  Αν το βλεπα με τη συχνοτητα που βλεπω τωρα τους αντρες, π.χ. παραλια, μπασκετακι, οικοδομη κτλ. δε θα μου φαινοταν παραλογο ή ασυνηθιστο.

Ουτε νιωθω οτι αμα συνεβαινε αυτο θα ενιωθα τυψεις να κοζαρω τα καλά κομματια και να τα σχολιασω με τους φιλους μου - προφανως και οι φιλες μου το κανουν και καλα κανουν, "πολιτισμο" για τον πολιτισμο δε μου λεει τιποτα. 

Αυτο που θεωρω ξεφτιλα ειναι να πας στην αλλη και να ξεκινησεις με κανενα "ωπ κοπελια, βγαλαμε τα κουταβακια βολτα να λιαστουνε;" ενω μπορεις να αρχισεις με ενα "καλημέρα" :) 

Τεσπά νομίζω το καλυτερο ειναι να τους αφηνεις όλους ελευθερους να εκφραζουν οτι θελουν, και οι κοινωνιες βρισκουν μονες την ισορροπία τους. Δε θεωρω π.χ. καθολου τυχαιο που απο τις σωβρακοφανελες στην παραλία πήγαμε στα 80's στα speedo και πριν καλα καλα τελειωσουν τα 90'ς επικρατησαν τα πιο μποξερακια μαγιω. 

stasou%2520mygdala.jpg

#81538 Kalamaris

Kalamaris

I'm glad I met you.

• Members
  • 699 posts

Posted 15 May 2015 - 14:16

You're missing the point.Μιλάς για γυμνόστηθους και γυμνόστηθες σας να αντιμετοπίζονται με τον ίδιο τρόπο ενώ δεν είναι έτσι.ΜΟΝΟ για τις γυναίκες είναι taboo και παράνομο να είναι γυμνόστηθες,εξού και η διαμαρτυρία.Τέτοιου είδους διπλά στάνταρ αντικειμενοποιούν και καταπιέζουν τις γυναίκες.Αν έπαυε να υπάρχει αυτή η απαγόρευση δε θα ήταν το αποτέλεσμα να γίνεται κάθε συζήτηση σεξουαλικά φορτισμένη (τουλάχιστον όχι μακροπρόθεσμα).Σε λίγες δεκαετίες,ίσως λιγότερο,το θεάμα της γυμνόστηθης γυναίκας θα ήταν όσο φυσικό όσο και του άντρα και η κοινωνία μας θα γινόταν λίγο πιο ώριμη.

sc5bab.jpg

#81539 Lord Leon

Lord Leon

Immortal Esper

• Members
  • 740 posts

Posted 15 May 2015 - 14:35

Οχι καλέ τα καταλαβαινω όλα αυτα, για αυτο και ειπα οτι θελω να αρθουν οι απαγορευσεις. αν αλλαξει πρωτα ο νομος σιγουρα οι εκκλησιες θα σκουξουν, τα παππουδια θα βριζουν, και γενικως θα παρει χρονο να αποκατασταθει η ισορροπία αλλά οκ απο καπου ξεκιναμε και βλέπουμε.

Αν μιλαω με τον ιδιο τροπο και για τους δυο, ειναι γιατι για μενα ειναι το ιδιο όχι για την κοινωνια προφανως, Αλλά ήδη εχοντας ζησει τρεις δεκαετιες βλεπω προοδο που δεν την περιμενα τοτε και ειμαι αισιοδοξος. Για να το κανω λιανα και που υπαρχει ο νομος αν καποια θελει να τον γραψει στις ωοθηκες τις, θα το κανει και δεν τρεχει και τιποτα. Οι πιθανοτητες να τη συλαβουν ειναι εξαιρετικα μικρες και το ξερει, ακομα και μπροστα σε μπατσους να  κοβει βολτες. Αυτο προφανως δεν ισχυε παντα. αλλά ναι εχουμε ακομα δρομο για το ιδανικο, δε διαφωνει νομιζω κανενας.

Και δεν θεωρω κακο απαραιτητα να υπαρχει το σεξουαλικο κομματι και να αιωρειται, το πως θα εκφραστει ειναι που κανει ομορφο ή άσχημο στα δικά μου αυτιά. Το να το αφαιρεσουμε τελειως απο την κουβεντα και να κανουμε οποιον σκεφτεται ετσι να νιωθει και τυψεις απο πανω, το βρισκω στο άλλο ακρο και εξισου ευνουχιστικο και "θρησκευτικο" (με την κακή έννοια) με την απαγορευση του γυμνου στηθους. Αλλο σεξουαλικοτητα και αλλο σεξισμος. 

Εκτος αν νομιζεις οτι οταν βγαινεις στην παραλία τα κοριτσακια δε σχολιαζουν το φαρδος της πλατης σου, τις ρωγες σου, τους μυες σου κτλ. ;) 

ΚΑΙ το κανουν ΚΑΙ μια χαρα υγιες το βρισκω. Το να τα συνδεεις αμεσα στο 100% των συνειρμων σου ειναι που το κανει σεξιστικο, όχι ο οποιοσδηποτε συνειρμος. 

stasou%2520mygdala.jpg

#81540 FrenzyApe

FrenzyApe

Unofficial Moderator

• Members
  • 197 posts

Posted 15 May 2015 - 14:40

Προς τους υπόλοιπους. Έχουμε δείξει ότι είμαστε ελαστικοί σαν ομάδα, ότι δεν θέλουμε να γινόμαστε μπαμπούλες και ότι ακόμη και όταν υπάρχει διαφορά απόψεων ενθαρρύνουμε την συζήτηση. Μην κάνετε κατάχρηση ούτε της διάθεσής μας να ασχολούμαστε εθελοντικά με κάτι, ούτε και της ανοχής μας σε λιγότερο από ιδανικές συμπεριφορές.  

μπορω να σε βοηθησω στειλε μου pm.

p.s. Blacko Rocko-sama κι εσυ εισαι ελαστικος?

edit δε πολυ βλεπω τη mono θα το εχει ριξει στο διαβασμα οποτε προσφερομαι να θυσιαστω μεχρι να επιστρεψει.

Edited by FrenzyApe, 15 May 2015 - 14:42.